εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

11 καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android

Η ροή μουσικής ή βίντεο μπορεί να είναι βολική, αλλά και να καταναλώνει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας σας. Δεδομένου ότι τα προγράμματα δεδομένων και τα ανώτατα όρια γίνονται πιο ακριβά, μπορεί να είναι η τέλεια στιγμή για να επιστρέψετε σε αρχεία μουσικής εκτός σύνδεσης. Για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής εκτός σύνδεσης, χρειάζεστε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής.

Πολλές εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής Android στο Google Play Store μπορούν να αναπαράγουν αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή σας. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : 15 καλύτερες εφαρμογές μουσικής για Android

1. Leopard Music Player

 

Leopard Music Player

Εάν θέλετε μια εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής Android με υποστήριξη ισοσταθμιστή, δοκιμάστε το Leopard Music Player. Είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης για Android.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android είναι συμβατή με όλες σχεδόν τις μεγάλες μορφές αρχείων μουσικής. Σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική ανά άλμπουμ, τραγούδι, είδος, λίστα αναπαραγωγής ή φάκελο.

Εκτός από αυτό, το Leopard Music Player προσφέρει μερικά ισχυρά φίλτρα και επιλογές ταξινόμησης αρχείων για να εντοπίζετε γρήγορα τα αρχεία μουσικής σας.

1. Leopard Music Player

 

Πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής InShot

Το InShot Music Player είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για Android που υποστηρίζει όλες τις μορφές μουσικής και ήχου.

Είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης. Ως εκ τούτου, σαρώνει όλα τα τραγούδια που είναι αποθηκευμένα στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας και τα παραθέτει σε ένα μόνο μέρος.

Το InShot Music Player φέρνει επίσης έναν ισχυρό ισοσταθμιστή με ενσωματωμένες προεπιλογές όπως ενίσχυση μπάσων, εφέ αντήχησης και πολλά άλλα.

3. Music Player, MP3 Player

Music Player, MP3 Player

Το Music Player, MP3 Player είναι μια από τις καλύτερες και ελαφρύτερες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής για Android. Η εφαρμογή καταναλώνει λίγους πόρους και έχει φιλική διεπαφή χρήστη.

Όσον αφορά τη συμβατότητα μορφών αρχείων, το Music Player, MP3 Player, είναι συμβατό με όλες τις μορφές μουσικής και ήχου.

Έχετε επίσης έναν ισχυρό ισοσταθμιστή, προηγμένες επιλογές ταξινόμησης αρχείων και πολλά άλλα. Η τελευταία έκδοση του Music Player, MP3 Player, σάς επιτρέπει επίσης να ορίσετε οποιοδήποτε τραγούδι ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας.

4. Phonograph Music Player

Αναπαραγωγή μουσικής φωνογράφου

Αν ψάχνετε για μια όμορφη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής για το Android σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Phonograph Music Player. Το Phonograph Music Player διαθέτει μια εξαιρετική διεπαφή που φαίνεται ελκυστική.

Μπορεί να αναπαράγει αρχεία μουσικής που είναι αποθηκευμένα στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο αποθήκευσης. Προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες επεξεργασίας ήχου, όπως η επεξεργασία των ετικετών ήχου και του ισοσταθμιστή.

5. Shuttle Music Player

Shuttle Music Player

Αν ψάχνετε για ένα διαισθητικό, ελαφρύ και ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής ανοιχτού κώδικα για Android, μην ψάξετε περισσότερο από το Shuttle Music Player. Αυτή η εφαρμογή διατίθεται με μοντέρνο, υλικό σχεδιασμό.

Διαθέτει επίσης ισοσταθμιστή 6 ζωνών με δυνατότητες ενίσχυσης μπάσων. Μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να παίξετε στίχους. Ωστόσο, πρέπει να έχετε έτοιμο το αρχείο .srt για αναπαραγωγή στίχων.

6. JetAudio

JetAudio

Το JetAudio είναι μια άλλη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα που μπορείτε να εξετάσετε. Το υπέροχο με το JetAudio είναι ότι υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μεγάλες μορφές αρχείων μουσικής.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το JetAudio παρέχει επίσης στους χρήστες έναν ισοσταθμιστή 10 ζωνών, 32 προεπιλογές με απώλειες και υποστήριξη χωρίς απώλειες.

7. Stellio

Στέλλιο

Το Stellio είναι μια από τις πιο προηγμένες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής που είναι διαθέσιμες για Android. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τον ισχυρό ήχο, την υποστήριξη θεμάτων και τις διάφορες ρυθμίσεις ήχου.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχειοθέτησης, το Stellio υποστηρίζει πολλές δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως FLAC, MP3, CUE, APE, M4A κ.λπ. Διαθέτει επίσης υποστήριξη Android Wear, η οποία σας επιτρέπει να ελέγχετε τη μουσική από το smartwatch σας.

8. Rocket Player

Παίκτης πυραύλων

Το Rocket Player είναι μια πλήρως προσαρμόσιμη εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής εκτός σύνδεσης στο Google Play Store. Είναι μια από τις παλαιότερες διαθέσιμες εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής και προσφέρει στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών.

Η δωρεάν έκδοση του Rocket Player περιλαμβάνει λειτουργίες όπως ισοσταθμιστή 10 ζωνών, 30 προσαρμόσιμα θέματα, πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών, υποστήριξη Chromecast και άλλα.

9. PlayerPro

PlayerPro

Το υπέροχο με το PlayerPro είναι η υποστήριξη πρόσθετων. Μπορείτε να επεκτείνετε τις δυνατότητες του προγράμματος αναπαραγωγής μουσικής με τα πρόσθετα. Το PlayerPro επιτρέπει στους χρήστες να περιηγούνται και να αναπαράγουν αρχεία μουσικής με διαφορετικούς τρόπους – ανά άλμπουμ, καλλιτέχνες, συνθέτες, είδη κ.λπ.

Η εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής παρέχει επίσης στους χρήστες ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας ετικετών, πολλαπλά εφέ ήχου, ισοσταθμιστή γραφικών 5 ζωνών και πολλά άλλα.

10. Pulsar Music Player

Pulsar Music Player

Το Pulsar Music Player είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής ήχου εκτός σύνδεσης χωρίς διαφημίσεις. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι γνωστό για το υπέροχο περιβάλλον χρήστη του που ταιριάζει με κάθε λεπτομέρεια των οδηγιών σχεδιασμού υλικού.

Εκτός από αυτό, το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής συσκευάζει σχεδόν κάθε απαραίτητο χαρακτηριστικό για να εκπληρώσει τις μουσικές σας ανάγκες.

11. Spotify

Spotify

Το Spotify είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή μουσικής διαθέσιμη για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά πολλοί δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι μπορεί να αναπαράγει τοπικά αρχεία.

Το Spotify έχει μια δυνατότητα εισαγωγής τοπικών αρχείων και αναπαραγωγής τους εκτός σύνδεσης. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Spotify για την αναπαραγωγή της τοπικής μουσικής σας, διαβάστε αυτό οδηγός.

Οι καλύτερες εφαρμογές για λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης

Σήμερα, οι περισσότερες εφαρμογές ροής, όπως το Spotify, η Apple Music, η Amazon Music κ.λπ., προσφέρουν δυνατότητα λήψης.

Η δυνατότητα λήψης σε εφαρμογές ροής μουσικής υψηλής ποιότητας σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη μουσικής για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης. Έτσι, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική στην εφαρμογή και στη συνέχεια να την ακούσετε εκτός σύνδεσης.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε επιπλέον εύρος ζώνης για να παίξετε τα αγαπημένα σας τραγούδια σε λειτουργία επανάληψης. Η μόνη απαίτηση είναι να αγοράσετε μια premium συνδρομή σε υπηρεσίες ροής μουσικής.

Έχουμε μοιραστεί μια λίστα με καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε παραθέσει τις καλύτερες εφαρμογές λήψης μουσικής για Android.

Έτσι, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες εφαρμογές μουσικής εκτός σύνδεσης για Android. Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε εύκολα να αναπαράγετε τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

 

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *