Πώς να διαγράψετε μια μεμονωμένη εικόνα ή βίντεο από ένα καρουζέλ Instagram

Πώς να διαγράψετε μια μεμονωμένη εικόνα ή βίντεο από ένα καρουζέλ Instagram

Δεν χρειάζεται πλέον να διαγράψετε μια ολόκληρη ανάρτηση για να απαλλαγείτε από μια εικόνα σε ένα καρουζέλ του Instagram. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε μόνο ένα στοιχείο από την παρτίδα…

Βασικά Takeaways

  • Μπορείτε να διαγράψετε μία ή πολλές εικόνες ή βίντεο από ένα καρουζέλ Instagram.
  • Πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία του καρουζέλ, επιλέξτε Επεξεργασίαπατήστε το εικονίδιο κάδου απορριμμάτωνκαι επιλέξτε Διαγράφω.
  • Το Instagram προσφέρει έναν τρόπο επαναφοράς διαγραμμένων εικόνων ή βίντεο από ένα καρουζέλ, εάν διαγράψατε ένα κατά λάθος.

Αν παρασυρθήκατε όταν ανεβάζατε ένα καρουζέλ εικόνων ή βίντεο στο Instagram αλλά τώρα μετανιώνετε που δημοσιεύσατε ένα από αυτά, μην πανικοβληθείτε. Μπορείτε να το αφαιρέσετε. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διαγράψετε μια μεμονωμένη εικόνα ή βίντεο από ένα καρουζέλ του Instagram.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber  

 PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να διαγράψετε μηνύματα Instagram

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή

Πώς να διαγράψετε μια μεμονωμένη εικόνα ή βίντεο από ένα καρουζέλ στο Instagram

Όταν ανεβάζετε πολλές εικόνες ή βίντεο στο Instagram, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε μία από τη δέσμη χωρίς να χρειάζεται να διαγράψετε ολόκληρη την ανάρτηση.

Το χαρακτηριστικό είναι αρκετά εύκολο στη χρήση. Ακολουθούν μερικά απλά βήματα με τα οποία μπορείτε να διαγράψετε μια εικόνα ή ένα βίντεο από ένα καρουζέλ εικόνων στο Instagram σε iOS και Android:

  1. Πατήστε στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης. Αυτό θα ανοίξει ένα μενού που εμφανίζει διάφορες επιλογές.
  2. Επιλέγω Επεξεργασία.
  3. Τώρα, όταν σύρετε μέσα στις εικόνες, θα παρατηρήσετε ένα μικρό εικονίδιο κάδου απορριμμάτων επάνω αριστερά κάθε φωτογραφίας ή βίντεο. Όταν συναντήσετε το στοιχείο που θέλετε να αφαιρέσετε, απλώς πατήστε στο εικονίδιο. Λάβετε υπόψη ότι εάν η ανάρτησή σας έχει μεγάλη λεζάντα, θα πρέπει να σύρετε προς τα κάτω για να δείτε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην επάνω αριστερή γωνία των εικόνων ή των βίντεό σας.
  4. Επιλέγω Διαγράφω για να αφαιρέσετε με επιτυχία το στοιχείο από το καρουζέλ. Το Instagram θα εμφανίσει ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα επιβεβαιώνει τη διαγραφή. Μπορείτε να διαγράψετε πολλές εικόνες ή βίντεο από ένα καρουζέλ.
  5. Αφού αφαιρέσετε όλα τα ανεπιθύμητα στοιχεία, πατήστε Εγινε (ή το Εικονίδιο σημάδι επιλογής εάν χρησιμοποιείτε Android) επάνω δεξιά για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Μπορείτε να κάνετε το ίδιο στην έκδοση web του Instagram χρησιμοποιώντας τις παραπάνω οδηγίες. Και, αργότερα, εάν θέλετε να επαναφέρετε τις διαγραμμένες εικόνες ή βίντεο Instagram στο καρουσέλ σας, μπορείτε να το κάνετε.

Η δυνατότητα αφαίρεσης αντικειμένων από ένα καρουζέλ είναι χρήσιμη, αλλά για να αποφύγετε να το κάνετε αυτό εξαρχής, συνιστούμε να αξιοποιήσετε μερικές συμβουλές για να κάνετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram καταπληκτικές.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να διαγράψετε κάποια στοιχεία αργότερα. ποτέ δεν ξέρεις ποιος μπορεί να έχει ήδη τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης του ενοχλητικού στοιχείου. Μόνο η κοινή χρήση των αναρτήσεών σας στο Instagram με στενούς φίλους μπορεί να σας σώσει σε αυτές τις καταστάσεις.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *