Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή

Το Instagram είναι ο καλύτερος ιστότοπος κοινής χρήσης φωτογραφιών εκεί έξω. Είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, βίντεο και τροχούς και να επικοινωνείτε με άλλους. Το Instagram είναι ένας ιστότοπος με κορυφαία βαθμολογία και σχεδόν όλοι το χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή.

Εάν είστε ενεργός χρήστης του Instagram , ίσως γνωρίζετε ότι ο ιστότοπος υποστηρίζει τη μέγιστη αναλογία διαστάσεων 4:5 σε κατακόρυφες αναρτήσεις. Το Instagram περικόπτει αυτόματα εικόνες που υπερβαίνουν τη μέγιστη αναλογία διαστάσεων.

Το Instagram περικόπτει πολλές φωτογραφίες

Λοιπόν, το Instagram κάνει αυτή την περικοπή για κάποιους λόγους – Το όριο 4:5 για αναρτήσεις εικόνων εμποδίζει τους χρήστες να δημοσιεύουν τεράστιες αναρτήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να εμποδίσουν ολόκληρη τη ροή. Εφόσον δεν μπορείτε να παρακάμψετε τον περιορισμό, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους για να προσαρμόσετε την κάθετη εικόνα σας εντός του λόγου διαστάσεων 4:5.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας Reels Instagram για Android

Πώς να διορθώσετε τις σημειώσεις Instagram που δεν εμφανίζονται

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

Έχεις οποιαδήποτε απορία; Έλα στο forum του directvortex

Βήματα για να τοποθετήσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram (χωρίς περικοπή)

Ως εκ τούτου, εάν ψάχνετε τρόπους για να ανεβάστε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τους δύο καλύτερους και απλούς τρόπους για να χωρέσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram χωρίς περικοπή. Ας τσεκάρουμε.

1) Προσαρμογή ολόκληρης της εικόνας μέσω της εφαρμογής Instagram

Η εφαρμογή Instagram σάς παρέχει μια επιλογή δημοσιεύστε μεγάλες φωτογραφίες στο Instagram χωρίς επεξεργασία . Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instagram για να κάνετε τις φωτογραφίες σας να ταιριάζουν στο παράθυρο προεπισκόπησης ανάρτησης.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android.

2. Στη συνέχεια, πατήστε το (+) πατήστε στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Θέση.

3. Τώρα επιλέξτε τη δημοσίευση που θέλετε να μοιραστείτε. Θα βρείτε ένα Επεκτείνουν εικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία του εργαλείου επιλογής ανάρτησης.

4. Πατώντας το εικονίδιο επέκτασης θα προσαρμόσετε τη φωτογραφία ανάλογα με το Λόγος διαστάσεων 4:5. Η εικόνα θα έχει ένα λευκό ή μαύρο περίγραμμα γύρω της, εάν χρειάζεται.

Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να μοιραστείτε τη δημοσίευση στη ροή σας στο Instagram. Η πλήρης φωτογραφία θα εμφανιστεί στη ροή σας στο Instagram χωρίς περικοπή

2) Πώς να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών με μη αυτόματο τρόπο για το Instagram

Εδώ θα αλλάξουμε το μέγεθος της φωτογραφίας για το Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αλλαγής μεγέθους φωτογραφιών τρίτων για να προσαρμόσετε τη φωτογραφία σας στην αναλογία 4:5. Αρχικά, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε το Χωρίς περικοπή για το Instagram εφαρμογή στη συσκευή σας Android.

2. Μετά τη λήψη, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το Επεξεργασία εικονίδιο στην κύρια οθόνη.

3. Τώρα επιλέξτε τη φωτογραφία που θέλετε να μοιραστείτε χωρίς περικοπή. Η φωτογραφία θα έχει θολό φόντο. Μόλις επιλεγεί, η εφαρμογή θα μειώστε το μέγεθος της φωτογραφίας για να προσαρμόσετε την αναλογία διαστάσεων.

4. Μόλις τελειώσετε, η φωτογραφία σας είναι έτοιμη για κοινή χρήση. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επεξεργασίας της εφαρμογής πριν από την κοινή χρήση. Για παράδειγμα, μπορείτε να πατήσετε στο Ιστορικό εικονίδιο και επιλέξτε το φόντο της επιλογής σας.

5. Αφού κάνετε όλες τις ρυθμίσεις, πατήστε στο Αποθηκεύσετε κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Αυτό είναι! Η εικόνα θα αποθηκευτεί στη συλλογή του τηλεφώνου σας χωρίς περικοπή. Τώρα ανοίξτε το Instagram και μοιραστείτε την επεξεργασμένη εικόνα.

Άλλες εφαρμογές για να δημοσιεύσετε πλήρεις φωτογραφίες στο Instagram;

Υπάρχουν πολλές άλλες εφαρμογές για να δημοσιεύετε πλήρεις φωτογραφίες στο Instagram. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί τις δύο καλύτερες εφαρμογές για να δημοσιεύσετε πλήρεις φωτογραφίες στο Instagram.

1. No Crop & Square για το Instagram

Το No Crop & Square for Instagram είναι μια εφαρμογή Android με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη στο Google Play Store που σας επιτρέπει να δημοσιεύετε φωτογραφίες πλήρους μεγέθους στο Instagram χωρίς καμία περικοπή.

Με το No Crop & Square για το Instagram, μπορείτε να δημοσιεύετε φωτογραφίες πλήρους μεγέθους στο Instagram, να περιστρέφετε, να αναστρέφετε και να αλλάζετε το μέγεθος των φωτογραφιών, να προσθέτετε πρότυπα, να δημιουργείτε τη δική σας λειτουργία κολάζ κ.λπ.

2. InstaSize Photo Editor – Resizer

Το InstaSize Photo Editor+Resizer είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή Android που χρησιμοποιείται ήδη από εκατομμύρια χρήστες. Λαμβάνετε ένα πλήρες πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών + αλλαγή μεγέθους με αυτήν την εφαρμογή.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να επεξεργαστείτε και να αλλάξετε το μέγεθος των φωτογραφιών σας στο Instagram. Εκτός από την προσαρμογή των φωτογραφιών σας ώστε να ταιριάζουν στο Instagram, προσφέρει επίσης λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών όπως φίλτρα, κολάζ κ.λπ.

Έτσι, αυτοί είναι οι δύο καλύτεροι και ευκολότεροι τρόποι χωρέστε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές αλλαγής μεγέθους εικόνας για να χωρέσετε μια ολόκληρη εικόνα στο Instagram. Εάν γνωρίζετε άλλους τρόπους για να μοιραστείτε μια φωτογραφία χωρίς περικοπή, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης:Πώς να διαγράψετε μηνύματα Instagram 

Πώς να περικόψετε μια εικόνα στο iPhone

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *