Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;

Το Instagram είναι ένα δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιείται σε όλο τον κόσμο. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής, μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις αξέχαστες στιγμές, τα GIF, τα μηνύματα και πολλά άλλα με φίλους και μέλη της οικογένειάς σας σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο χρήστες, το Instagram είναι η τέλεια πλατφόρμα για να μείνετε συνδεδεμένοι με τους φίλους σας. Προς το παρόν, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι στα καλά βιβλία πολλών ανθρώπων. Με τα χρόνια, το Instagram έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις, μαζί με το Facebook και το Twitter. Ορισμένες μελέτες έχουν δείξει ότι η πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων είναι μια από τις πιο επιζήμιες κοινωνικές πλατφόρμες για την ψυχική υγεία των μαθητών. Ως εκ τούτου, ορισμένοι άνθρωποι αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τα social media. Διαβάστε περαιτέρω για οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο διαγραφής/απενεργοποίησης ενός λογαριασμού Instagram μόνιμα ή προσωρινά.

Πώς να απενεργοποιήσετε/διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό Instagram;

Αντί να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας και να τον αντιστρέψετε όποτε θέλετε. Αυτή η μέθοδος είναι προσβάσιμη μόνο μέσω του προγράμματος περιήγησης (κινητό ή υπολογιστή). Δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram από την εφαρμογή.

#1 : Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το instagram.com .

#2 : Εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας και κάντε κλικ στην επιλογή Σύνδεση .

#3 : Πατήστε το εικονίδιο Προφίλ .

#4 : Στην ενότητα Επεξεργασία προφίλ , επιλέξτε το μενού με την ένδειξη Προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου .

#5 : Επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό Instagram.

#6 : Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης Instagram και επιλέξτε Προσωρινή απενεργοποίηση λογαριασμού .

#7 : Αυτό είναι. Απενεργοποιήσατε με επιτυχία τον λογαριασμό σας στο Instagram προσωρινά. Οι φωτογραφίες, τα “μου αρέσει” και τα σχόλιά σας θα είναι κρυφά μέχρι να θέλετε να αντιστρέψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

( ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Για επανενεργοποίηση, επισκεφθείτε τη σελίδα σύνδεσης και χρησιμοποιήστε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Instagram.)

Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Instagram;

Σε αντίθεση με την προηγούμενη μέθοδο, δεν μπορείτε να αντιστρέψετε τον λογαριασμό σας μετά την οριστική διαγραφή του λογαριασμού. Αυτή η μέθοδος καταργεί ή διαγράφει πλήρως όλες τις αναρτήσεις, τις εικόνες, τα βίντεο, τα GIF και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας. Σκεφτείτε λοιπόν καλά πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Για αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram απευθείας από την εφαρμογή.

Αποθηκεύστε τα δεδομένα Instagram πριν τα διαγράψετε

Πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram, φροντίστε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι σημαντικά για εσάς.

#1: Ανοίξτε το Instagram και κάντε κλικ στο εικονίδιο Προφίλ .

#2: Κάντε κλικ στο εικονίδιο του χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

#3: Επιλέξτε Ρυθμίσεις > Ασφάλεια > Λήψη δεδομένων .

#4: Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και επιλέξτε το κουμπί Αίτημα λήψης .

#5: Έτσι, οι φωτογραφίες, τα σχόλια, οι πληροφορίες προφίλ κ.λπ., θα σταλούν στο email σας από το Instagram εντός 48 ωρών.

Βήματα για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Instagram

#1 : Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/ . Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram

#2 : Επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό.

#3 : Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Instagram και πατήστε Μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μου .

#4 : Αυτό είναι. Διαγράψατε με επιτυχία οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram στην εφαρμογή για κινητά;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να ακυρώσετε έναν λογαριασμό Instagram μέσω της εφαρμογής για κινητά. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για να διαγράψετε/απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Instagram. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας για να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Η επιλογή διαγραφής του λογαριασμού απευθείας από την εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ενημερώσεις λειτουργιών.

Πώς να κλείσετε τον λογαριασμό Instagram χωρίς να συνδεθείτε;

Το Instagram δεν επιτρέπει στον χρήστη να αντιδρά σε έναν λογαριασμό χωρίς κωδικό πρόσβασης ή χωρίς σύνδεση. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασής σας, τότε αλλάξτε τον κωδικό πρόσβασης Instagram για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Έτσι, μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας στο Instagram.

FAQ

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Instagram;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram χωρίς κωδικό πρόσβασης;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας χωρίς κωδικό πρόσβασης.

Πώς να αποσυνδέσετε έναν λογαριασμό Instagram από το Facebook;

Ανοίξτε τη σελίδα σας στο Facebook και επιλέξτε Ρυθμίσεις από το αριστερό μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε Instagram και επιλέξτε Αποσύνδεση για να καταργήσετε τον λογαριασμό Instagram.

Διαβάστε επίσης:

Πώς να κατεβάσετε τον ήχο του Instagram Reels ως MP3

Επαναλαμβάνει τις ιστορίες σας στο Instagram;

Πως να γίνεις Instagram Influencer και να βγάλεις χρήματα

Μπορείτε να δείτε πόσες φορές κάποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *