Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα, συνδέσμους και άλλα στις ιστορίες σας στο Instagram

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα, συνδέσμους και άλλα στις ιστορίες σας στο Instagram

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα συνδέσμους στο Instagram

Η λειτουργία Ιστορίες Instagram είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώνετε τους οπαδούς σας για τα γεγονότα κατά τη διάρκεια της ημέρας που δεν θέλετε απαραίτητα στη ροή σας στο Instagram. Οι ιστορίες μπορούν επίσης να αυξήσουν την αφοσίωση στο προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αν αυτό είναι που αναζητάτε. Ευτυχώς, η δημιουργία καλών ιστοριών για το Instagram δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για να μεταφέρετε τις ιστορίες σας στο επόμενο επίπεδο, όπως η προσθήκη συνδέσμων στους οποίους οι θεατές μπορούν να κάνουν κλικ, αυτοκόλλητα που δείχνουν την τοποθεσία σας, την ώρα και πολλά άλλα. 

Κάνοντας τις ιστορίες του λογαριασμού σας στο Instagram να ξεχωρίζουν με επιπλέον προσθήκες όπως αυτές, μπορείτε να τις κάνετε πολύ πιο ενδιαφέρουσες για όποιον κοιτάζει τις ιστορίες σας. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερα likes στις αναρτήσεις σας στο Instagram και στους followers σας, κάτι που είναι απαραίτητο για κάθε influencer ή brand. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε πώς να προσθέτετε αυτά τα πρόσθετα στις ιστορίες σας και πώς να τα χρησιμοποιείτε. 

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα ιστορίας Instagram

Το εργαλείο αυτοκόλλητων στην εφαρμογή Instagram μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο, καθώς δεν είναι όλα μόνο για διακόσμηση. Μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα που περιλαμβάνουν την τρέχουσα ώρα, τοποθεσία, θερμοκρασία και άλλα. Αυτά μπορούν να βοηθήσουν τους θεατές σας να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από την ιστορία σας. Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε αυτοκόλλητα. 

Αφού κάνετε κλικ στο εικονίδιο συν στο επάνω μέρος της οθόνης και επιλέξετε Ιστορία , επιλέξτε μια εικόνα ή ένα βίντεο που θα χρησιμοποιήσετε ή πατήστε Κάμερα για να τραβήξετε μια εικόνα. 

Τώρα θα μπορείτε να επεξεργαστείτε την ιστορία σας. Για να προσθέσετε ένα αυτοκόλλητο, πατήστε στο εικονίδιο του αυτοκόλλητου στη μέση των κουμπιών επάνω δεξιά, το οποίο μοιάζει με ένα τετράγωνο χαμογελαστό πρόσωπο. 

Από εδώ, θα εμφανιστούν διαθέσιμα αυτοκόλλητα ή μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην επάνω γραμμή πλοήγησης για συγκεκριμένα αυτά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 

Ορισμένα χρήσιμα αυτοκόλλητα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις ιστορίες σας περιλαμβάνουν ετικέτες τοποθεσίας, αναφορά ονόματος χρήστη, hashtags, gif, δημοσκόπηση και άλλα. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αυτοκόλλητων για να προσθέσετε μουσική ή έναν σύνδεσμο στην ιστορία σας, η οποία περιγράφεται περισσότερο παρακάτω. 

Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσθέσετε έναν σύνδεσμο σε μια ιστορία Instagram

Τα αυτοκόλλητα συνδέσμων ιστοριών Instagram είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό, επειδή μπορεί να φέρει τους χρήστες του Instagram σε ιστοσελίδες που θέλετε να επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να κάνουν κλικ μακριά από την ιστορία σας. Για τις επωνυμίες, μπορεί εύκολα να τις μεταφέρει σε μια σελίδα προορισμού και να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπών. Στο Instagram, η κοινή χρήση συνδέσμων είναι πολύ εύκολο να γίνει απευθείας από τη λειτουργία αυτοκόλλητων. 

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να μεταβείτε στη λειτουργία αυτοκόλλητων. Στη γραμμή αναζήτησης, αναζητήστε ένα αυτοκόλλητο συνδέσμου. 

Το εικονίδιο του συνδέσμου θα εμφανιστεί στα παρακάτω αποτελέσματα. Πατήστε στην επιλογή συνδέσμου και, στη συνέχεια, επικολλήστε τον εξωτερικό σας σύνδεσμο στο πεδίο URL . Μπορείτε να πατήσετε Προσαρμογή κειμένου αυτοκόλλητου για να αλλάξετε αυτό που λέει το αυτοκόλλητο συνδέσμου. Στη συνέχεια, πατήστε Τέλος για να τοποθετήσετε το νέο αυτοκόλλητο συνδέσμου στην ιστορία σας.

Μπορείτε να το πατήσετε και να το σύρετε για να το μετακινήσετε ή να το τσιμπήσετε προς τα μέσα ή προς τα έξω για να κάνετε τον σύνδεσμο μικρότερο ή μεγαλύτερο. 

Από εκεί, μόλις δημοσιεύσετε την ιστορία σας, όποιος τη βλέπει μπορεί να πατήσει σε αυτό το αυτοκόλλητο συνδέσμου για να ανακατευθυνθεί στη διεύθυνση URL που επικολλήσατε. Η χρήση αυτοκόλλητων συνδέσμων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κατευθύνετε τους χρήστες σε ιστοσελίδες που θέλετε να βλέπουν. 

The Boys Season 3 Ημερομηνία κυκλοφορίας & Ώρα: Πού να το παρακολουθήσετε στο Διαδίκτυο;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσθέσετε μουσική σε μια ιστορία Instagram

Η προσθήκη μουσικής στην ιστορία σας μπορεί πραγματικά να τραβήξει την προσοχή και να κάνει τους ανθρώπους να ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για την ιστορία σας. Η προσθήκη μουσικής μπορεί επίσης να γίνει μέσω της λειτουργίας αυτοκόλλητων του Instagram και μπορείτε ακόμη και να εμφανίσετε τους στίχους ή το εξώφυλλο του άλμπουμ στην ιστορία σας. 

Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα για να μεταβείτε στα αυτοκόλλητα Instagram στην ιστορία σας. Αναζητήστε στη γραμμή αναζήτησης το αυτοκόλλητο μουσικής και πατήστε πάνω του. 

Θα εμφανιστεί η μουσική βιβλιοθήκη του Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο τραγούδι ή να αναζητήσετε στις καρτέλες  Για εσάς ή Περιήγηση .

 Όταν βρείτε ένα τραγούδι που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, πατήστε πάνω του και θα μπορείτε να επεξεργαστείτε την εμφάνιση του μουσικού αυτοκόλλητου. Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε στίχους πατώντας σε ένα από τα εικονίδια γραμμάτων ή να επιλέξετε να εμφανίζεται το εξώφυλλο του άλμπουμ και το όνομα του τραγουδιού. 

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιο μέρος του τραγουδιού θα παίζεται στην ιστορία σας μετακινώντας το πλαίσιο στη γραμμή χρόνου σε διαφορετικά μέρη του τραγουδιού. Όταν σας αρέσει η εμφάνιση του αυτοκόλλητου, πατήστε Τέλος στην επάνω δεξιά γωνία για να το προσθέσετε στην ιστορία σας. 

Εάν θέλετε να αλλάξετε οποιοδήποτε μέρος του αυτοκόλλητου μουσικής σας, πατήστε πάνω του για να κάνετε αλλαγές. Μπορείτε επίσης να το διαγράψετε πατώντας παρατεταμένα και, στη συνέχεια, σύροντάς το στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στο κάτω μέρος της οθόνης. 

Πώς να διορθώσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για επανάληψη» Σφάλμα Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσθέσετε ερωτήσεις, κουίζ ή δημοσκοπήσεις στην ιστορία σας

Ένας τρόπος για να ενισχύσετε την αφοσίωση στις ιστορίες σας και στο προφίλ σας στο Instagram είναι να προσθέσετε πρότυπα αυτοκόλλητων που προτρέπουν το κοινό σας να απαντήσει. Αυτά είναι εύκολο να τα προσθέσετε στις ιστορίες σας, απλά πρέπει να τα προσθέσετε στο δικό σας κείμενο. 

Για να αφήσετε το κοινό σας να κάνει ερωτήσεις:

Μεταβείτε στην επιλογή αυτοκόλλητα στη δημιουργία ιστορίας και αναζητήστε το αυτοκόλλητο Ερώτηση

Πληκτρολογήστε μια προτροπή για το κοινό σας να κάνει ερωτήσεις σχετικά. Μπορείτε να το κάνετε όσο ασαφές ή συγκεκριμένο θέλετε. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις επιλογές χρώματος πατώντας τον κύκλο του ουράνιου τόξου στην κορυφή.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από τους χρήστες να σας προτείνουν τραγούδια πατώντας στην επιλογή μουσικής νότας. Όταν τελειώσετε, πατήστε Τέλος για να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο. 

Για να προσθέσετε ένα κουίζ:

Μεταβείτε στην επιλογή αυτοκόλλητα και αναζητήστε το αυτοκόλλητο Κουίζ

Στο επάνω μέρος του αυτοκόλλητου, θα θέλετε να πληκτρολογήσετε την ερώτησή σας για να μαντέψουν οι χρήστες την απάντηση. Στα επόμενα πλαίσια θα θέλετε να πληκτρολογήσετε διάφορες απαντήσεις.  

Μόλις πληκτρολογήσετε δύο απαντήσεις, μπορείτε να πατήσετε μια απάντηση για να επιλέξετε ποια είναι σωστή. Όταν είστε έτοιμοι να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο, πατήστε Τέλος

Για να προσθέσετε μια δημοσκόπηση:

Μεταβείτε στην επιλογή αυτοκόλλητα και αναζητήστε το αυτοκόλλητο Δημοσκόπησης και πατήστε πάνω του. 

Στο επάνω μέρος του αυτοκόλλητου, πληκτρολογήστε την ερώτηση που θέλετε να κάνετε στο κοινό σας. 

Στα επόμενα πλαίσια, πληκτρολογήστε τις απαντήσεις από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν. Όταν τελειώσετε, πατήστε Τέλος για να τοποθετήσετε το αυτοκόλλητο. 

Αυτά τα αυτοκόλλητα μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να αλληλεπιδρούν περισσότερο με τη σελίδα σας και να σας επιτρέψουν να λάβετε πληροφορίες για το τι μπορεί να τους αρέσει να βλέπουν στην ιστορία ή το προφίλ σας. 

Δημιουργήστε ελκυστικές ιστορίες Instagram

Η χρήση αυτοκόλλητων, η προσθήκη συνδέσμων, η προσθήκη μουσικής και άλλα στοιχεία ιστορίας μπορούν να κάνουν τις εικόνες ή τα βίντεό σας να ξεχωρίζουν στο κοινό σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την ιστορία σας πιο ενδιαφέρουσα οπτικά και να κάνετε τους ανθρώπους να αλληλεπιδράσουν με εσάς ή τη μικρή επιχείρησή σας.

Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε κάποιο από αυτά τα στοιχεία ιστορίας του Instagram; Ενημερώστε μας στα σχόλια. 

Black Bird Ημερομηνία κυκλοφορίας & Ώρα: Πού να το παρακολουθήσετε στο Διαδίκτυο;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *