Πώς να διορθώσετε τα βίντεο στο Instagram (9 καλύτεροι τρόποι)

Το Instagram είναι συνήθως η πρώτη επιλογή για εκατομμύρια χρήστες όσον αφορά τις πλατφόρμες κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο. Η πλατφόρμα έχει μια πολύ ενεργή βάση χρηστών και προσφέρει πολλές δυνατότητες επικοινωνίας. Το Instagram διαθέτει επίσης μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Reels.

Οι τροχοί είναι σύντομα, διασκεδαστικά βίντεο στο Instagram όπου μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να ζωντανέψετε την επωνυμία σας. Οι τροχοί του Instagram είναι πολύ δημοφιλείς στην Ινδία αφού το TikTok έχει απαγορευτεί εδώ. Ενώ η εφαρμογή Instagram για Android είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, μερικές φορές οι χρήστες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την παρακολούθηση των βίντεο Reels.

Πρόσφατα λάβαμε πολλά μηνύματα από τους αναγνώστες μας που ρωτούσαν πώς να διορθώσουμε τα βίντεο με τροχούς του Instagram που σταμάτησαν να παίζονται στο Android. Πολλοί έχουν επίσης ισχυριστεί ότι η εφαρμογή τους στο Instagram διακόπτεται κατά την παρακολούθηση των βίντεο Reels.

9 καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τα βίντεο με τροχούς του Instagram που σταμάτησαν να παίζουν

Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε επίσης προβλήματα που σχετίζονται με το Instagram Reels στη συσκευή σας Android, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί τις λίγες καλύτερες μεθόδους για να διορθώσετε τα βίντεο Instagram Reels που σταμάτησαν να παίζουν αυτόματα στο Android. Ας τσεκάρουμε.

1) Επανεκκινήστε το Android smartphone σας

 

Εάν δεν έχετε επανεκκινήσει τη συσκευή σας Android για αρκετό καιρό, πρέπει να την επανεκκινήσετε. Μερικές φορές, μια απλή επανεκκίνηση μπορεί να διορθώσει τα περισσότερα προβλήματα που σχετίζονται με το λογισμικό στο Android, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης διακοπής αναπαραγωγής των βίντεο του Instagram Reels.

Όταν κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής σας Android, ανανεώνονται όλες οι διαδικασίες παρασκηνίου, συμπεριλαμβανομένης αυτής που έρχεται σε διένεξη με τη λειτουργία της εφαρμογής Instagram για Android. Επομένως, φροντίστε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας πριν ακολουθήσετε τις παρακάτω μεθόδους.

2) Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

 

Εάν η αναπαραγωγή των βίντεο των κυλίνδρων του Instagram σταμάτησε ξαφνικά, πρέπει πρώτα να ελέγξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Ελέγξτε εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί. εάν δεν λειτουργεί, πρέπει να επανεκκινήσετε το smartphone σας και να συνδεθείτε ξανά στο δίκτυο Wifi.

Ωστόσο, εάν το Διαδίκτυο λειτουργεί και τα βίντεο Reels εξακολουθούν να μην αναπαράγονται, πρέπει να ακολουθήσετε τις ακόλουθες μεθόδους.

3) Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

 

Τα βίντεο του Instagram Reels σταμάτησαν να παίζουν αυτόματα λόγω των υπαρχόντων σφαλμάτων στην ίδια την εφαρμογή. Και ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τέτοια προβλήματα είναι να ενημερώσετε την εφαρμογή. Συνιστάται πάντα η εγκατάσταση όλων των διαθέσιμων ενημερώσεων εφαρμογών στο Android για να απολαμβάνετε νέες λειτουργίες και να αποφύγετε προβλήματα ασφαλείας.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram για Android, πρέπει να ανοίξετε το Google Play Store και να αναζητήσετε το Instagram. Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram από τη λίστα αποτελεσμάτων και πατήστε το κουμπί Ενημέρωση .

4) Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

 

Εάν οι τροχοί του Instagram εξακολουθούν να μην παίζουν ακόμα και αφού ακολουθήσετε τις δύο παραπάνω μεθόδους, πρέπει να ελέγξετε για διακοπή του Instagram.

Εάν χρησιμοποιείτε το Twitter, μπορείτε να ελέγξετε για τα πιο πρόσφατα tweets χρησιμοποιώντας το hashtag #Instagram . Εναλλακτικά, πρέπει να ελέγξετε τη σελίδα κατάστασης του Instagram στο Downdetector ή σε παρόμοιους ιστότοπους.

5) Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στο Instagram

Λοιπόν, το Instagram έχει μια λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που εξοικονομεί ορισμένα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Παρόλο που η δυνατότητα είναι χρήσιμη σε όσους χρησιμοποιούν δεδομένα κινητής τηλεφωνίας για πρόσβαση στο Instagram, μερικές φορές δημιουργεί προβλήματα όπως η μη φόρτωση ή η διακοπή της αναπαραγωγής του Reels. Ως εκ τούτου, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στην εφαρμογή Instagram για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα προφίλ όπως φαίνεται παρακάτω.

 

2. Στη σελίδα προφίλ, πατήστε στο μενού Hamburger παρακάτω.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Ρυθμίσεις .

 

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στο Λογαριασμοί .

 

5. Στη σελίδα Λογαριασμοί, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας .

 

6. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Εξοικονόμηση δεδομένων στην επόμενη οθόνη.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων στην εφαρμογή Instagram για Android.]

Πώς να προσθέσετε αυτοκόλλητα, συνδέσμους και άλλα στις ιστορίες σας στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

6) Απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android σας

 

Η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας, περιορίζοντας ορισμένες λειτουργίες. Μερικές φορές, η λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android περιορίζει την αναπαραγωγή βίντεο σε ορισμένες εφαρμογές όπως το Instagram, το YouTube κ.λπ.

Επομένως, εάν η εφαρμογή Instagram λειτουργεί, αλλά τα Reels δεν παίζουν, πρέπει να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στη συσκευή σας Android. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας στο Android, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ή εξοικονόμησης μπαταρίας.

Πώς να διορθώσετε το “Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση εικόνας. Πατήστε για επανάληψη» Σφάλμα Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

7) Αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής Instagram

Όταν διακόψετε αναγκαστικά μια εφαρμογή στο Android, όλες οι διεργασίες παρασκηνίου που σχετίζονται με την εφαρμογή απελευθερώνονται από τη μνήμη. Και σε αυτήν την περίπτωση, ήταν η εφαρμογή Instagram που έπρεπε να σταματήσουμε αναγκαστικά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε την επιλογή Πληροφορίες εφαρμογής.

 

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής για το Instagram, πατήστε την επιλογή Force Stop .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αφού διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή, επανεκκινήστε την. Αυτό πιθανώς θα διορθώσει τα βίντεο του Instagram Reels που σταμάτησαν να παίζουν αυτόματα στο Android.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Instagram;(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8) Εκκαθαρίστε το αρχείο προσωρινής μνήμης και δεδομένων του Instagram

Εάν όλες οι παραπάνω μέθοδοι απέτυχαν να επιδιορθώσουν το πρόβλημα της μη αναπαραγωγής των βίντεο του Instagram Reels, πρέπει να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη και το αρχείο δεδομένων της εφαρμογής Instagram για Android. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Αρχικά, πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram στην αρχική σας οθόνη και επιλέξτε την επιλογή Πληροφορίες εφαρμογής.

 

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής για το Instagram, πατήστε την επιλογή Χρήση αποθηκευτικού χώρου .

 

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε στην επιλογή Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και στην επιλογή Εκκαθάριση δεδομένων .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Τώρα ανοίξτε την εφαρμογή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram. Τα βίντεο Reels θα παίζουν πλέον χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πώς να φιλτράρετε ευαίσθητο περιεχόμενο στο Instagram το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram για Android

 

Εάν καμία από τις μεθόδους δεν λειτούργησε για εσάς, η τελική επιλογή είναι να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram στο Android. Ωστόσο, η επανεγκατάσταση θα αφαιρέσει τα στοιχεία του λογαριασμού σας και όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα.

Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram . Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διορθώσετε τα βίντεο του Instagram Reels που σταμάτησαν να παίζονται σε συσκευές Android. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτές οι μέθοδοι θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με τους τροχούς Instagram σε ένα Android. Εάν έχετε άλλες αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *