Πού μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά Soundtracks βιντεοπαιχνιδιών

Πού μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά Soundtracks βιντεοπαιχνιδιών

Η μουσική βιντεοπαιχνιδιών έχει διανύσει πολύ δρόμο από την αρχή της ως μπιπ και σήμερα πολλά από αυτά τα soundtrack ανταγωνίζονται ακόμη και συνθέσεις ταινιών. Πολλοί άνθρωποι θέλουν να ακούν μόνοι τους soundtrack για βιντεοπαιχνίδια, καθώς μπορούν να δημιουργήσουν εξαιρετική μουσική υπόκρουσης για την καθημερινή ζωή ή απλώς να σας υπενθυμίσουν ότι παίζετε το αγαπημένο σας παιχνίδι.

Υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι στο διαδίκτυο για να βρείτε soundtracks βιντεοπαιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να τα ακούτε όποτε θέλετε. Ανεξάρτητα από το παιχνίδι που ψάχνετε, είναι πολύ πιθανό να βρείτε τη μουσική για αυτό σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους που αναφέρονται παρακάτω. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα μέρη για να βρείτε, να ακούσετε και να κατεβάσετε αυτά τα soundtrack, ώστε να μπορείτε να ξαναζήσετε μερικές υπέροχες στιγμές βιντεοπαιχνιδιού. 

Ραφιέρα / Βιβλιοθήκη Simplicity Bamboo (Μαύρο / Φυσικό) – Leitmotiv(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ατμός

Εκτός από την προσφορά των ίδιων των βιντεοπαιχνιδιών στην πλατφόρμα, το Steam είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε πρωτότυπα soundtrack. Πολλοί δημιουργοί παιχνιδιών θα σας επιτρέψουν να αγοράσετε το πλήρες soundtrack στο Steam για το παιχνίδι τους και συνήθως μπορείτε να το βρείτε απευθείας στη σελίδα του παιχνιδιού. 

Αυτό είναι ιδιαίτερα καλό αν απολαμβάνετε το soundtrack ενός indie παιχνιδιού, όπως το Undertale, καθώς ενδέχεται να μην μπορείτε να βρείτε τα κομμάτια αλλού. Το Steam έχει ακόμη και ένα ειδικό τμήμα στο κατάστημά του αφιερωμένο στα soundtrack παιχνιδιών. Μόλις αγοράσετε ένα, μπορείτε να το βρείτε και να το ακούσετε στη βιβλιοθήκη Steam σας. Η αγορά soundtrack από το Steam σάς επιτρέπει να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική παιχνιδιών όποτε θέλετε, χωρίς να ανησυχείτε μήπως αφαιρεθεί. 

YouTube

Το YouTube διαθέτει μια κολοσσιαία επιλογή από πρωτότυπα soundtrack παιχνιδιών που έχουν ανέβει στην πλατφόρμα. Οι πιθανότητες είναι ότι εάν το παιχνίδι υπάρχει, μπορείτε να βρείτε τη μουσική για αυτό στο YouTube αναζητώντας το OST του παιχνιδιού (πρωτότυπο soundtrack). Υπάρχει επίσης μια σειρά από ζωντανές ροές μουσικής βιντεοπαιχνιδιών που μπορείτε να ακούσετε εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε μία από τις πολλές μίξεις κομματιών βιντεοπαιχνιδιών από θαυμαστές. 

Επειδή η βιβλιοθήκη είναι τόσο μεγάλη, δεν θα πρέπει να δυσκολεύεστε να βρείτε αυτό που θέλετε να ακούσετε, εκτός εάν η μουσική έχει αφαιρεθεί για λόγους πνευματικών δικαιωμάτων. Υπάρχουν επίσης πολλά remix και playlist αφιερωμένα στη μουσική βιντεοπαιχνιδιών στο YouTube, επομένως υπάρχουν πολλά για να διαλέξετε. 

Κύμα βροχής

Αν θέλετε περισσότερη εμπειρία ραδιοφώνου για να βάλετε λίγη μουσική βιντεοπαιχνιδιών στο παρασκήνιο, το Rainwave είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε διαφορετικούς σταθμούς, συμπεριλαμβανομένης μόνο της μουσικής παιχνιδιών, καθώς και chiptunes, remixes και διασκευών. Εκτός από το ραδιόφωνο, μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στη μεγάλη βιβλιοθήκη τους για να βρείτε πληροφορίες για τα soundtrack των βιντεοπαιχνιδιών και τα μέρη για να τα αγοράσετε. 

Τηλεόραση Xiaomi 43″ Smart Android TV 4K Ultra HD 4S43EU

Το ραδιόφωνο δέχεται επίσης αιτήματα για τραγούδια και μπορείτε να ψηφίσετε ποιο τραγούδι θέλετε να εμφανιστεί στη συνέχεια καθώς παίζει το τρέχον τραγούδι. Το Rainwave είναι ένας πολύ καλός τρόπος όχι μόνο να ακούτε παλιά αγαπημένα, αλλά και να ανακαλύψετε νέα βιντεοπαιχνίδια και τη μουσική τους. 

RPGamers Radio

Ένας άλλος υπέροχος ραδιοφωνικός σταθμός μουσικής βιντεοπαιχνιδιών είναι το RPG Gamers Radio. Αυτό το ραδιόφωνο έχει πολλές δυνατότητες για μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να ψηφίζετε τραγούδια, να ζητάτε να αναπαράγονται τραγούδια και να συνομιλείτε με άλλους. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το δέρμα της συσκευής αναπαραγωγής ραδιοφώνου σε πολλά διαφορετικά θέματα προσανατολισμένα στο παιχνίδι, όπως The Legend of Zelda, Final Fantasy IV, Persona 5, Metroid κ.λπ.

Συνολικά, το RPG Gamers Radio είναι εξαιρετικό για να ακούτε μουσική στο παρασκήνιο και να αλληλεπιδράτε με άλλους λάτρεις των soundtrack των βιντεοπαιχνιδιών. Είναι επίσης πολύ εύκολο και ευχάριστο στη χρήση, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης. 

Zophar’s Domain

Το Zophar’s Domain είναι μια τεράστια πηγή μουσικής βιντεοπαιχνιδιών, επιτρέποντάς σας να κατεβάσετε όλη τη μουσική που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό τους. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση μέσα από την τεράστια βιβλιοθήκη τους, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής από GameCube, NES, Nintendo 64, Playstation, Xbox, Sega Genesis και πολλά άλλα. 

Με κάθε soundtrack, μπορείτε να βρείτε συνδέσμους λήψης, ώστε να μπορείτε να έχετε τα τραγούδια στον υπολογιστή σας όποτε θέλετε να τα ακούσετε. Μπορείτε να βρείτε τα soundtrack για πολλά ρετρό παιχνίδια όπως τα Super Mario Bros, Pokemon, Chrono Trigger, Castlevania και πολλά άλλα.

Αν θέλετε να κάνετε λήψη μουσικής βιντεοπαιχνιδιών, αυτός είναι ο πρώτος ιστότοπος που θα θέλετε να δείτε. Η έκταση της βιβλιοθήκης τους καθώς και η ποιότητα της μουσικής είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Spotify

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Spotify, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αυτήν την υπηρεσία ροής για τα αγαπημένα σας soundtrack για βιντεοπαιχνίδια. Το Spotify είναι ιδιαίτερα καλό για την εύρεση των soundtrack για δημοφιλή ή νεότερα βιντεοπαιχνίδια, όπως το Halo, το Doom, το Assassin’s Creed και άλλα. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες λίστες αναπαραγωγής αφιερωμένες σε τραγούδια βιντεοπαιχνιδιών. 

Με το Spotify, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μουσική θα είναι η καλύτερη ποιότητα για αυτά τα τραγούδια. Υπάρχουν επίσης τόνοι ρεμίξ και διασκευές τραγουδιών βιντεοπαιχνιδιών που διατίθενται στο Spotify. Έτσι, αν έχετε λογαριασμό Premium, αξίζει να το ψάξετε για να βρείτε τα soundtracks των αγαπημένων σας παιχνιδιών.

Khinsider

Ένας άλλος εξαιρετικός ιστότοπος για λήψη μουσικής βιντεοπαιχνιδιών είναι το Khinsider. Έχουν επίσης μια τεράστια βιβλιοθήκη μουσικής βιντεοπαιχνιδιών για ανάγνωση και κάθε διαθέσιμο άλμπουμ έχει αρχεία MP3 για κάθε τραγούδι ή μπορείτε να κάνετε λήψη ολόκληρων άλμπουμ ταυτόχρονα. 

Σκούπα Ρομπότ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro – Μαύρο

Εάν απολαμβάνετε να έχετε όλη τη μουσική σας στον υπολογιστή σας για πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, το Khinsider είναι μια εξαιρετική πηγή για να κατεβάσετε όλα τα καλύτερα soundtrack για βιντεοπαιχνίδια που θέλετε. Μπορείτε να περιηγηθείτε ανά σειρά παιχνιδιών, καθώς και για κάθε σύστημα παιχνιδιών, όπως τα SNES (Super Nintendo), Nintendo 64, Gameboy, κονσόλες Playstation, Nintendo Switch, κονσόλες Xbox και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από τη μουσική των βιντεοπαιχνιδιών που αναζητάτε, το Khinsider είναι πιθανό να το έχει. 

Ακούστε τα τραγούδια των αγαπημένων σας βιντεοπαιχνιδιών στο Διαδίκτυο

Με τους ιστότοπους που αναφέρονται παραπάνω, μπορείτε ενδεχομένως να βρείτε το soundtrack και τα θεματικά τραγούδια για οποιοδήποτε βιντεοπαιχνίδι εκεί έξω. Μπορείτε επίσης να βρείτε τόνους διασκευών και ρεμίξ αν ψάχνετε για κάτι λίγο διαφορετικό. Αυτοί οι ιστότοποι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε νέα μουσική υπόκρουση ή να εκτιμήσετε τη σχεδίαση ήχου των αγαπημένων σας παιχνιδιών.

Πώς να διορθώσετε το Spotify Keeps Crashing στο Android (8 καλύτεροι τρόποι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *