Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android

Σήμερα, έχουμε μια ποικιλία από ιστότοπους κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά το Instagram είναι αυτό που χρησιμοποιούμε περισσότερο και ήταν το πιο δημοφιλές. Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες κοινής χρήσης εικόνων, το Instagram έχει καλύτερη διεπαφή χρήστη και σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία τύπου TikTok που ονομάζεται Instagram Reels. Με το Reels, μπορείτε να παρακολουθείτε ή να μοιράζεστε μικρότερα βίντεο με τους ακόλουθούς σας. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Instagram ή επηρεαστής, μπορεί να έχετε μοιραστεί εκατοντάδες δημοσιεύσεις με τη μορφή φωτογραφιών, βίντεο και Ιστοριών στο προφίλ σας.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να έχετε διαγράψει ορισμένες αναρτήσεις κατά λάθος στον λογαριασμό σας στο Instagram. Εάν συμβεί αυτό, έχετε την επιλογή να επαναφέρετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις από τον φάκελο “Πρόσφατα διαγραμμένα” μιας εφαρμογής Instagram για Android και iOS.

Ο πρόσφατα διαγραμμένος φάκελος υπάρχει στην εφαρμογή Instagram για Android και iOS και έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει τους χάκερ από το να παραβιάσουν τον λογαριασμό σας και να διαγράψουν τις αναρτήσεις που έχετε μοιραστεί. Με το φάκελο “Πρόσφατα διαγραμμένα”, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα διαγραμμένα περιεχόμενά σας, όπως Φωτογραφίες, Βίντεο, Καρούλια, Βίντεο IGTV και Ιστορίες.

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες λίστες αναπαραγωγής Spotify το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την ανάκτηση των διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο Instagram στο Android

Ως εκ τούτου, εάν έχετε διαγράψει πολλές αναρτήσεις στο Instagram κατά λάθος και αναζητάτε τρόπους για να τις ανακτήσετε, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών, αναρτήσεων, ιστοριών και βίντεο IGTV στο Instagram. Ας τσεκάρουμε.

1. Πρώτα απ ‘όλα, ανοίξτε το Google Play Store και ενημερώστε την εφαρμογή Instagram για Android.

 

2. Μόλις ενημερωθεί, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο Android σας και πατήστε στην εικόνα προφίλ .

 

3. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ όπως φαίνεται παρακάτω.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail (4 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Από τη λίστα επιλογών, πατήστε τη δραστηριότητά σας .

 

5. Στη σελίδα Η δραστηριότητά σας, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Πρόσφατα διαγραμμένα .

 

7. Τώρα, θα μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενο που έχετε διαγράψει. Απλώς πατήστε στο περιεχόμενο που θέλετε να επαναφέρετε.

Πώς να δείτε τις πρόσφατα διαγραμμένες εφαρμογές σε iPhone και Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

8. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε την επιλογή Επαναφορά .

 

9. Στη συνέχεια, στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε ξανά το κουμπί Επαναφορά.

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Έτσι μπορείτε να επαναφέρετε διαγραμμένες φωτογραφίες, αναρτήσεις, ιστορίες, βίντεο κ.λπ., στο Instagram.

Είναι αρκετά εύκολο να ανακτήσετε το διαγραμμένο περιεχόμενο από την εφαρμογή Instagram για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Πώς να ανακτήσετε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Messenger(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top
Αρέσει σε %d bloggers: