Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram

Εάν έχετε πολλούς ακολούθους στο προφίλ σας στο Instagram, κάποια στιγμή, μπορεί να θέλατε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στο Instagram Stories με λίγα μόνο άτομα. Και για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία Close Friends που εισήγαγε το Instagram το 2018.

Η δυνατότητα είναι ακόμα διαθέσιμη στο Instagram, αλλά πολλοί χρήστες δεν ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιήσουν. Η λειτουργία του στενού φίλου επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν μια προσαρμοσμένη λίστα ατόμων για να μοιράζονται ιδιωτικές αναρτήσεις στο Instagram Stories.

Όταν δημιουργείτε ένα Instagram Story και επιλέγετε τη λίστα Close Friend, μόνο οι λογαριασμοί που έχετε επιλέξει θα μπορούν να το δουν. Επομένως, εάν θέλετε να μοιραστείτε ένα Instagram Story αλλά να το κάνετε διαθέσιμο μόνο σε μια επιλεγμένη ομάδα ακολούθων, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε τη λίστα Close Friends.

Πριν δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων, θα πρέπει να σημειώσετε μερικά πράγματα. Εδώ είναι μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε.

Η λίστα κλειστών φίλων είναι πλήρως προσαρμόσιμη. Μπορείτε να προσθέσετε και να αφαιρέσετε άτομα όποτε θέλετε.
Εάν κάποιος σας έχει προσθέσει στη λίστα των στενών φίλων του, θα δείτε ένα πράσινο δαχτυλίδι γύρω από τη φωτογραφία του προφίλ του.
Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από τη λίστα στενών φίλων κάποιου στο Instagram. Για να διαγράψετε τον εαυτό σας από τη λίστα, πρέπει να ζητήσετε από το άτομο να σας αφαιρέσει.
Το Instagram δεν ειδοποιεί τους ανθρώπους όταν τους προσθέτετε ή τους αφαιρείτε από τη λίστα των στενών φίλων σας.

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crash (10 Μέθοδοι)

Βήματα για να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram

Ως εκ τούτου, εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram, διαβάστε τον σωστό οδηγό. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram. Ας αρχίσουμε.

1. Ανοίξτε  την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android ή iOS.

2. Στη συνέχεια, πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ (τρεις οριζόντιες γραμμές) στην επάνω δεξιά γωνία.

4. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στο Κλείσιμο φίλων .

5. Στη σελίδα Close Friends, επιλέξτε τους λογαριασμούς που θέλετε στη λίστα των στενών φίλων. Μόλις τελειώσετε, πατήστε στο κουμπί Τέλος .

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στην εφαρμογή Instagram.

Πώς να αφαιρέσετε τους στενούς φίλους από τη λίστα;

Εάν θέλετε να αφαιρέσετε στενούς φίλους από τη λίστα, πρέπει να ακολουθήσετε τα βήματα που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας . Στη σελίδα προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ .

2. Στη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε στο Κλείσιμο φίλων . Στη συνέχεια, καταργήστε την επιλογή των λογαριασμών για να τους αφαιρέσετε από τη λίστα και πατήστε στο κουμπί Τέλος.

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να αφαιρέσετε στενούς φίλους από τη λίστα στο Instagram.

Λοιπόν, όλα αυτά αφορούν τη δημιουργία μιας λίστας στενών φίλων στο Instagram.

Το Close Friends είναι μια εξαιρετική δυνατότητα για κοινή χρήση περιεχομένου με μια μικρή ομάδα χρηστών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με τη λίστα στενών φίλων του Instagram, ενημερώστε μας στα σχόλια.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4826

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *