ποιος είδε την ιστορία στο Instagram;

Μπορείτε να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Πιστεύετε ότι κάποιος κατασκοπεύει κρυφά τις ιστορίες σας στο Instagram ; Είναι κι αυτό δυνατό; Λοιπόν, είναι. Ευτυχώς, το Instagram σάς επιτρέπει να βλέπετε άτομα που είδαν την ιστορία σας στο Instagram. Ωστόσο, ενδέχεται να μην μπορείτε να δείτε όλους όσοι είδαν τις ιστορίες σας, ειδικά αν χρησιμοποιούν τρίτες/ανεπίσημες εφαρμογές.

Αυτό το σεμινάριο καλύπτει διάφορους τρόπους για να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram . Θα μάθετε επίσης πώς να κρύβετε τις ιστορίες σας από συγκεκριμένα άτομα.

Ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram; Πώς να ελέγξετε

Οι ιστορίες του Instagram έχουν μια κάρτα “Δραστηριότητα”, όπου μπορείτε να δείτε ποιος είδε το περιεχόμενο που ανεβάζετε. Μπορείτε ακόμη να ελέγξετε πώς αλληλεπιδρούσαν οι άνθρωποι με τις ιστορίες σας, εάν διαθέτετε επαγγελματικό λογαριασμό.

Ελέγχετε ποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram όταν είναι στο προφίλ σας και ακόμη και 24 ώρες μετά την εξαφάνισή της.

Πατήστε τον κύκλο Η ιστορία σας στην επάνω δεξιά γωνία της ροής της αρχικής σελίδας του Instagram για να δείτε την ιστορία/ιστορίες σας. Εναλλακτικά, μεταβείτε στο προφίλ σας στο Instagram και πατήστε τη φωτογραφία ή το εικονίδιο του προφίλ σας. Πατήστε τις φωτογραφίες προφίλ στην ενότητα δραστηριότητας ιστορίας—κάτω- αριστερή γωνία της οθόνης σας. Μπορείτε επίσης να σύρετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω από το κάτω μέρος της οθόνης σας για να αποκαλύψετε την κάρτα “Δραστηριότητα”. Θα πρέπει να δείτε άτομα που είδαν την ιστορία σας.

Διαβάστε επίσης:Πότε είναι η καλύτερη ώρα για ανάρτηση στο Instagram;

Διαφορετικές ιστορίες μπορεί (και μπορεί) να έχουν διαφορετικούς θεατές και πλήθος προβολών. Επομένως, εάν ανεβάσατε πολλές ιστορίες, επιλέξτε κάθε ιστορία για να ελέγξετε τους θεατές τους. Το Instagram καταγράφει επαναλήψεις της ιστορίας σας . Επομένως, ο αριθμός προβολών ιστορίας μπορεί να είναι μεγαλύτερος από τον αριθμό των θεατών.

Ας υποθέσουμε ότι η ιστορία σας έχει 25 προβολές, αλλά υπάρχουν μόνο 16 άτομα στη λίστα θεατών. Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένοι λογαριασμοί είδαν την ιστορία σας πολλές φορές.

Αν σε κάποιον άρεσε η ιστορία σας, θα βλέπατε ένα κόκκινο emoji καρδιά στην κάτω γωνία της φωτογραφίας προφίλ του ατόμου.

Στην οθόνη θα εμφανιστεί ένα μήνυμα “Κανείς δεν το έχει δει ακόμα” εάν κανείς δεν έχει δει την ιστορία σας.

Ο πίνακας ελέγχου δραστηριότητας ιστορίας για λογαριασμούς Instagram Professional και Business είναι ελαφρώς διαφορετικός και πιο προηγμένος. Η καρτέλα “Insight” σάς δείχνει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητές σας στην ιστορία.

Πατήστε το εικονίδιο ιστόγραμμα ή γραφήματος στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα ελέγχου δραστηριότητας ιστορίας. Θα βρείτε μια σύνοψη πολλών βασικών πληροφοριών σχετικά με την ιστορία σας—λογαριασμούς που έχετε αποκτήσει, εμφανίσεις, αλληλεπίδραση περιεχομένου κ.λπ. Τα δεδομένα από αυτές τις πληροφορίες ιστορίας μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση της αφοσίωσης και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Μπορεί κάποιος να δει κρυφά την ιστορία σας στο Instagram;

Ναι, οι άνθρωποι μπορούν να δουν την ιστορία σας ανώνυμα, αλλά όχι μέσω της επίσημης εφαρμογής Instagram. Ορισμένες εφαρμογές και ιστότοποι τρίτων επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν ιστορίες Instagram χωρίς να το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού. Το InstaStories είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για κρυφή προβολή και λήψη ιστοριών χρηστών Instagram με δημόσιο προφίλ.

Το μόνο που χρειάζεστε για να δείτε τις ιστορίες Instagram κάποιου σε αυτές τις υπηρεσίες είναι το όνομα χρήστη του ατόμου. Οι πλατφόρμες είναι συχνά δωρεάν και δεν χρειάζεται καν να έχετε λογαριασμό στο Instagram.

Σημείωση: Οι υπηρεσίες τρίτων που σας ζητούν να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram με τις εφαρμογές τους ενδέχεται να μην είναι ασφαλείς. Μερικές φορές, είναι αναξιόπιστα και αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν. Αποφύγετε να παρέχετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στο Instagram σε τρίτους, εκτός και αν χρειαστεί.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να προβάλετε ληγμένες ή διαγραμμένες ιστορίες στο Instagram ή σε εργαλεία τρίτων. Οι ιστορίες του Instagram λήγουν 24 ώρες μετά τη στιγμή της μεταφόρτωσης.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει τρόπος να προβάλετε ανώνυμα τις ιστορίες των χρηστών του Instagram με ιδιωτικό προφίλ — ούτε καν με εργαλεία τρίτων. Μπορούν πάντα να ελέγχουν ποιοι είδαν τις ιστορίες τους—δεν υπάρχει πουθενά να κρυφτούν οι θεατές. Ομοίως, πρέπει να ακολουθείτε έναν ιδιωτικό λογαριασμό πριν δείτε την κατάσταση του ατόμου. 

Πώς να ελέγξετε τους θεατές του Instagram Story μετά από 24 ώρες

Το Instagram διαγράφει περιεχόμενο στην ιστορία σας μετά από 24 ώρες. Δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε διαγραμμένες ή ληγμένες ιστορίες από το προφίλ ή την αρχική σας σελίδα. Το περιεχόμενο δεν είναι επίσης διαθέσιμο στους οπαδούς σας και στους κοινόχρηστους θεατές.

Ωστόσο, το Instagram παρέχει μια επιπλέον περίοδο 24 ωρών για να δείτε ποιος είδε την ιστορία σας αφού εξαφανιστεί από το προφίλ σας. Έτσι συνολικά, μπορείτε να δείτε ποιοι είδαν τις ιστορίες σας στο Instagram 48 ώρες μετά τη μεταφόρτωσή τους.

Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram, πατήστε το εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ και επιλέξτε Αρχειοθέτηση .

Πατήστε το εικονίδιο του αναπτυσσόμενου μενού στο επάνω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Αρχείο Ιστοριών .

Θα βρείτε μια συλλογή παλιών (και ληγμένων) ιστοριών που έχετε δημοσιεύσει στο προφίλ σας στη σελίδα “Αρχείο Ιστοριών”.

Επιλέξτε ένα στοιχείο στη λίστα και σύρετε προς τα επάνω για να δείτε ποιος είδε την ιστορία τις τελευταίες 48 ώρες. Εναλλακτικά, πατήστε το (α) εικονίδιο(α) προφίλ στην κάτω αριστερή γωνία . Αυτό θα ανοίξει επίσης την κάρτα δραστηριότητας ιστορίας.

Το Instagram μπορεί να εμφανίζει μόνο τον αριθμό των προβολών χωρίς να εμφανίζει τα ονόματα χρήστη των ατόμων που είδαν την ιστορία σας. Αυτό συμβαίνει συνήθως όταν η ιστορία έχει λήξει πρόσφατα μετά από 24 ώρες. Το κλείσιμο και το ξανά άνοιγμα της εφαρμογής Instagram ενδέχεται να επιλύσει το πρόβλημα.

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να δείτε τα ονόματα χρήστη των ατόμων που βλέπουν την ιστορία σας, περιμένετε μερικά λεπτά και ελέγξτε ξανά.

Αναλάβετε τις προβολές ιστορίας Instagram

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υπαγορεύσετε ποιος μπορεί να δει τις ιστορίες σας στο Instagram. Μπορείτε είτε να κάνετε το προφίλ σας ιδιωτικό, να δημιουργήσετε μια λίστα “Στενών φίλων” ή να αποκρύψετε ιστορίες από συγκεκριμένα άτομα.

Κάντε το Instagram σας ιδιωτικό

Μόνο τα άτομα που σας ακολουθούν μπορούν να δουν και να μοιραστούν τις αναρτήσεις και τις ιστορίες σας στο Instagram όταν κάνετε τη σελίδα σας ιδιωτική. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τον λογαριασμό σας ιδιωτικό σε iPhone και συσκευές Android:

Πατήστε την εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της εφαρμογής Instagram για να ανοίξετε τη σελίδα του προφίλ σας. Πατήστε το εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις . Πατήστε Απόρρητο . Κάντε εναλλαγή στον Ιδιωτικό λογαριασμό και πατήστε Εναλλαγή σε Προσωπικό για να συνεχίσετε.

Ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα προτροπής να ελέγξετε τους ακόλουθούς σας. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τη λίστα και να αφαιρέσετε άτομα που δεν θέλετε να βλέπουν τις ιστορίες σας.

Πατήστε Αναθεώρηση ακολούθων και πατήστε το κουμπί Κατάργηση δίπλα στα ονόματα χρήστη που θέλετε να αφαιρέσετε από τη λίστα.

Δημιουργήστε μια λίστα στενών φίλων

Η δημιουργία μιας λίστας στενών φίλων σάς επιτρέπει να μοιράζεστε ιστορίες με επιλεγμένο αριθμό ατόμων. Μόνο τα άτομα στη λίστα μπορούν να δουν την ιστορία σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να προσθέσετε όσα άτομα θέλετε στη λίστα των στενών φίλων σας.

Τα άτομα στη λίστα θα γνωρίζουν ότι είναι σε αυτήν, αλλά δεν μπορούν να δουν άλλα άτομα στη λίστα. Μόνο εσείς έχετε πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες. Δείτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων και να μοιραστείτε ιστορίες με άτομα στη λίστα.

Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram, πατήστε το εικονίδιο του μενού χάμπουργκερ και επιλέξτε Κλείσιμο φίλων .

Πατήστε το κουμπί Προσθήκη δίπλα στα άτομα που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα των στενών φίλων σας. Εναλλακτικά, πατήστε Κατάργηση για να αφαιρέσετε κάποιον από τη λίστα.

Θα δείτε ένα πράσινο σήμα δίπλα στην εικόνα προφίλ των ατόμων που προσθέτετε στη λίστα. Υπάρχει μια γραμμή αναζήτησης για να βρείτε άτομα που θέλετε να προσθέσετε γρήγορα. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη του ατόμου στη γραμμή αναζήτησης και πατήστε Προσθήκη για να το συμπεριλάβετε στη λίστα Κλειστών φίλων σας.

Μπορείτε να προσθέσετε οποιονδήποτε στη λίστα των στενών φίλων σας—άτομα που δεν σας ακολουθούν και άτομα που δεν ακολουθείτε.

Πατήστε το εικονίδιο x στην επάνω αριστερή γωνία για να επιστρέψετε στην προηγούμενη σελίδα.

Το Instagram δεν ειδοποιεί τα άτομα που προσθέσατε ή αφαιρέσατε από τη λίστα στενών φίλων σας. Όταν μοιράζεστε ιστορίες με τους στενούς σας φίλους, τα άτομα στη λίστα θα βλέπουν ένα πράσινο δαχτυλίδι γύρω από την εικόνα του προφίλ σας. Αυτό τους λέει ότι βρίσκονται στη λίστα των στενών φίλων σας.

Απόκρυψη ιστοριών Instagram από συγκεκριμένα άτομα

Το Instagram σάς επιτρέπει να αποκρύπτετε τις ιστορίες σας από συγκεκριμένους χρήστες του Instagram—όπως το WhatsApp, το Facebook και άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Ανοίξτε το προφίλ σας στο Instagram, επιλέξτε το εικονίδιο του μενού και πατήστε Ρυθμίσεις . Πατήστε Απόρρητο .Επιλέξτε ιστορία .

Πατήστε Απόκρυψη ιστορίας από .Επιλέξτε τους χρήστες από τους οποίους θέλετε να αποκρύψετε την ιστορία σας και πατήστε Τέλος .

Λάβετε υπόψη ότι η απόκρυψη των ιστοριών σας κρύβει επίσης τα ζωντανά βίντεό σας από περιορισμένους χρήστες. Αυτές είναι επί του παρόντος οι τρεις αποτελεσματικές μέθοδοι για να κρατήσετε τις ιστορίες σας στο Instagram. Θα ενημερώσουμε αυτό το άρθρο όταν το Instagram παρουσιάσει περισσότερες λειτουργίες απορρήτου που σχετίζονται με την ιστορία στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης:Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα στενών φίλων στο Instagram

Μπορείτε να δείτε πόσες φορές κάποιος είδε την ιστορία σας στο Instagram;

Πώς να μάθετε ποιος είδε το προφίλ μου στο Whatsapp

Πώς να δείτε ποιος είδε το προφίλ σας στο Twitter 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *