Πώς να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις μικρογραφιών της γραμμής εργασιών στα Windows 11

Τα Windows 11 παρουσίασαν πολλές οπτικές αλλαγές και νέες δυνατότητες. Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows 11 , ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα εμφανίζει προεπισκοπήσεις μικρογραφιών όλων των ανοιχτών παραθύρων στη γραμμή εργασιών.

Για παράδειγμα, όταν ανοίγουν πολλά παράθυρα του προγράμματος περιήγησης Chrome, όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο της γραμμής εργασιών του Chrome, θα εμφανιστούν οι προεπισκοπήσεις μικρογραφιών. Οι προεπισκοπήσεις μικρογραφιών φαίνονται υπέροχες και ταιριάζουν με τη σχεδίαση του λειτουργικού συστήματος, αλλά η μικρογραφία χρειάζεται λίγο χρόνο για να εμφανιστεί.

Πώς να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη μικρογραφιών στα Windows 11 (3 Μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την απενεργοποίηση των προεπισκοπήσεων μικρογραφιών της γραμμής εργασιών στα Windows 11

Εάν δεν θέλετε να περιμένετε για αυτά τα χιλιοστά του δευτερολέπτου, ούτε σας αρέσει η ιδέα της εμφάνισης μιας προεπισκόπησης μικρογραφίας στη γραμμή εργασιών. μπορείτε να το απενεργοποιήσετε γρήγορα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές καλύτερες μεθόδους για να απενεργοποιήσετε τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών στα Windows 11 και να εμφανίσετε μια λίστα στη γραμμή εργασιών. Ας αρχίσουμε.

1) Απενεργοποιήστε τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών μέσω του προγράμματος επεξεργασίας πολιτικής ομάδας

Αυτή η μέθοδος θα χρησιμοποιήσει τον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας για να απενεργοποιήσει τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών. Ακολουθήστε μερικά από τα απλά βήματα που έχουμε μοιραστεί παρακάτω.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Local Group Policy Editor . Στη συνέχεια, ανοίξτε τον Επεξεργαστή πολιτικής τοπικής ομάδας από τη λίστα.

Πώς να μετακινήσετε τη γραμμή εργασιών των Windows 11 προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά και να προσαρμόσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στο Πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικών πολιτικών ομάδας, μεταβείτε στην ενότητα Ρύθμιση παραμέτρων χρήστη > Πρότυπα διαχείρισης > Μενού έναρξης και γραμμή εργασιών .

 

3. Στη συνέχεια, στα δεξιά, κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στις μικρογραφίες Απενεργοποίηση της γραμμής εργασιών .

 

4. Στο Παράθυρο Απενεργοποίηση μικρογραφιών της γραμμής εργασιών, επιλέξτε Ενεργοποιημένο και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

Πώς να ενεργοποιήσετε τη γραμμή Edge στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Μετά την επανεκκίνηση, δεν θα βλέπετε πλέον τις μικρογραφίες στη γραμμή εργασιών.

2) Απενεργοποιήστε τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών μέσω του Επεξεργαστή Μητρώου

Εάν η γραμμή εργασιών των Windows 11 εξακολουθεί να εμφανίζει μικρογραφίες ανοιγμένων στοιχείων, πρέπει να κάνετε μερικές αλλαγές στον Επεξεργαστή Μητρώου. Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών μέσω του Επεξεργαστή Μητρώου.

1. Πρώτα, κάντε κλικ στην αναζήτηση των Windows 11 και πληκτρολογήστε Επεξεργαστής Μητρώου . Στη συνέχεια, ανοίξτε τον Επεξεργαστή Μητρώου από τη λίστα των αποτελεσμάτων που ταιριάζουν.

 

2. Στον Επεξεργαστή Μητρώου, μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή :

HKEY_CURRENT_USERΛογισμικόMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerTaskband

 

3. Στα δεξιά, βρείτε την τιμή με το όνομα NumThumbnails. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε την τιμή, κάντε δεξί κλικ και επιλέξτε Νέο > Τιμή DWORD (32 bit) . Ονομάστε τη νέα τιμή ως NumThumbnails .

Τα Windows 11 θα μπορούσαν να λάβουν κινούμενα σχέδια γραμμής εργασιών & Ειδοποίηση widgets(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Κάντε διπλό κλικ στο NumThumbnails και πληκτρολογήστε 0 στο πεδίο Δεδομένα τιμής . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

 

Αυτό είναι! Αφού κάνετε τις αλλαγές, κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου και επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας με Windows 11. Μετά την επανεκκίνηση, τα Windows 11 θα εμφανίσουν μια λίστα αντί για Μικρογραφίες στη γραμμή εργασιών.

3) Πώς να εμφανίσετε τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών πίσω;

Εάν έχετε απενεργοποιήσει τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών, τα Windows 11 θα εμφανίσουν αυτόματα τη λίστα. Ωστόσο, εάν αλλάξετε γνώμη και θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών, πρέπει να επαναφέρετε τις αλλαγές σας.

Στην πρώτη μέθοδο, πρέπει να ανοίξετε τον Επεξεργαστή πολιτικών τοπικής ομάδας και να μεταβείτε στη Ρύθμιση παραμέτρων χρήστη > Πρότυπα διαχείρισης > Γραμμή εργασιών μενού Έναρξη . Κάντε διπλό κλικ στο Απενεργοποιήστε τις μικρογραφίες της γραμμής εργασιών στο δεξιό παράθυρο και επιλέξτε “Δεν έχει διαμορφωθεί” . Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ .

Πώς να προσθέσετε συντομεύσεις στη γραμμή εργασιών των Windows(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει τη δεύτερη μέθοδο για την απόκρυψη των μικρογραφιών της γραμμής εργασιών, πρέπει να επαναλάβετε όλα τα βήματα και να διαγράψετε τα NumThumbnails από την ακόλουθη διαδρομή:

HKEY_CURRENT_USERΛογισμικόMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerTaskband

 

 

Έτσι, αυτοί είναι οι λίγοι καλύτεροι τρόποι για να εμφανίσετε μια λίστα αντί για Μικρογραφίες στη γραμμή εργασιών των Windows 11

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *