Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crash

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crash (10 Μέθοδοι)

Παρόλο που η εφαρμογή Instagram για Android είναι ως επί το πλείστον χωρίς σφάλματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μερικά προβλήματα κατά τη χρήση της. Μπορεί συχνά να αντιμετωπίζετε προβλήματα όπως η κατάρρευση της εφαρμογής Instagram, οι ιστορίες Instagram που δεν λειτουργούν κ.λπ.

Το καλό με το Instagram είναι ότι τα προβλήματά του μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του Instagram ή τις εφαρμογές για κινητά, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμπειρία σας εντός εφαρμογής.

Πρόσφατα, ορισμένοι χρήστες του Instagram βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την εκκίνηση της εφαρμογής. Οι χρήστες έχουν δηλώσει ότι η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει στο Android. Επομένως, εάν δεν μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή ή εάν η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα, συνεχίστε να διαβάζετε τον οδηγό μέχρι το τέλος.

Δεν μπορείτε να προσθέσετε υπότιτλους σε αναρτήσεις στο Instagram; Δείτε πώς μπορείτε να το διορθώσετε

Πώς να σταματήσετε την παρακολούθηση της διαδικτυακής δραστηριότητας Instagram και Facebook

Πώς να αποκτήσετε το Instagram στο Firestick / Fire TV

Πώς να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crash

Η κατάρρευση της εφαρμογής Instagram μπορεί να μην είναι πάντα το πρόβλημα του τηλεφώνου σας. Θα μπορούσε μερικές φορές να σχετίζεται με διακομιστή με μια παλιά κρυφή μνήμη. Αν σας Η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει στο Androidακολουθήστε τις εύκολες μεθόδους που κοινοποιούνται παρακάτω.

1. Επανεκκινήστε το smartphone Android

Επανεκκινήστε το Smartphone σας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε εάν το Instagram δεν λειτουργεί ή η εφαρμογή συνεχίζει να κολλάει είναι να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android.

Μια απλή επανεκκίνηση τερματίζει όλες τις εφαρμογές και τις διαδικασίες στο παρασκήνιο. Έτσι, εάν οποιαδήποτε διαδικασία παρεμβαίνει στη λειτουργικότητα της εφαρμογής Instagram, θα διορθωθεί αμέσως.

2. Ελέγξτε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας

Ελέγξτε εάν το Instagram είναι απενεργοποιημένο

Μετά την επανεκκίνηση, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram και συνεχίστε να τη χρησιμοποιείτε για λίγο. Εάν η εφαρμογή διακοπεί μετά από μερικά δευτερόλεπτα, πρέπει να ελέγξετε εάν το Instagram είναι εκτός λειτουργίας.

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, το Instagram επίσης περιστασιακά αντιμετωπίζει διακοπές λειτουργίας διακομιστή. Οι περισσότερες λειτουργίες της εφαρμογής δεν θα λειτουργούν κατά τη διάρκεια διακοπών ή συντήρησης διακομιστή.

Για να επιβεβαιώσετε εάν οι διακομιστές του Instagram ήταν εκτός λειτουργίας, ελέγξτε το Σελίδα κατάστασης Instagram στο Downdetector.

Εάν το Downdetector δείξει ότι το Instagram έχει διακοπή λειτουργίας διακομιστή, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά εδώ. Πρέπει να περιμένετε μερικά λεπτά ή ώρες μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.

3. Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Ενημερώστε την εφαρμογή Instagram

Εάν οι διακομιστές δεν είναι εκτός λειτουργίας και η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να διακόπτεται, πρέπει να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη ενημέρωση εφαρμογής για το Instagram από το Google Play Store.

Η εφαρμογή Instagram ενδέχεται να κολλάει λόγω σφάλματος που επιδιορθώθηκε στην πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Έτσι, η ενημέρωση της εφαρμογής Instagram από το Google Play Store είναι πάντα η καλύτερη.

Η χρήση ενημερωμένων εφαρμογών έχει επίσης πολλά πλεονεκτήματα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και να αποκλείσετε προβλήματα ασφάλειας και απορρήτου.

4. Αναγκαστική διακοπή και επανεκκίνηση της εφαρμογής

Δεν χρειάζεται να διακόψετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram αν μόλις επανεκκινήσετε το τηλέφωνό σας. Το Force Stop είναι για όσους θέλουν να ανανεώσουν τις διαδικασίες που σχετίζονται με μια εφαρμογή που εκτελείται στο παρασκήνιο χωρίς να κάνουν επανεκκίνηση του τηλεφώνου τους.

Όταν διακόψετε αναγκαστικά μια εφαρμογή, όλη η διαδικασία της απελευθερώνεται από τη μνήμη. Ως εκ τούτου, επιτυγχάνετε το ίδιο αποτέλεσμα με μια επανεκκίνηση. Δείτε πώς μπορείτε να σταματήσετε αναγκαστικά την εφαρμογή Instagram.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Πληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στην οθόνη πληροφοριών εφαρμογής, πατήστε το Force Stop κουμπί.

Force Stop

3. Αυτό θα αναγκάσει αμέσως να σταματήσει την εφαρμογή σας Instagram. Μόλις τελειώσετε, εκκινήστε ξανά την εφαρμογή από την αρχική οθόνη.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να διορθώσετε ότι η εφαρμογή Instagram συνεχίζει να κολλάει στο Android.

5. Αποσυνδέστε την εφαρμογή VPN και διακομιστή μεσολάβησης

κύρια διεπαφή του ProtonVPN

Οι εφαρμογές VPN και Proxy είναι ένας άλλος λόγος για το πρόβλημα διακοπής λειτουργίας της εφαρμογής Instagram Keeps. Το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν η σύνδεση με τον διακομιστή Instagram αποτυγχάνει λόγω χρήσης VPN/Proxy.

Επίσης, το Instagram δεν επιτρέπει τη χρήση μιας εφαρμογής VPN ή Proxy για την παράκαμψη του περιορισμού. Επομένως, εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή VPN ή Proxy στο smartphone σας, απενεργοποιήστε την προσωρινά και, στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

6. Εκκαθαρίστε το αρχείο προσωρινής μνήμης και δεδομένων Instagram

Εάν όλες οι μέθοδοι απέτυχαν μέχρι τώρα, πρέπει να δοκιμάσετε να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη και τα δεδομένα της εφαρμογής Instagram για Android. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία δεδομένων προσωρινής μνήμης Instagram στο Android.

1. Πρώτα απ ‘όλα, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και επιλέξτεΠληροφορίες εφαρμογής.

Πληροφορίες εφαρμογής

2. Στη σελίδα Πληροφορίες εφαρμογής, πατήστε το Χρήση αποθήκευσης επιλογή.

Χρήση αποθήκευσης

3. Στην οθόνη Χρήση χώρου αποθήκευσης, πατήστε το Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης κουμπί. Επίσης, πατήστε στο ‘Καθαρισμός δεδομένωνΕάν δεν έχετε πρόβλημα να συνδεθείτε ξανά στην εφαρμογή Instagram.

Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης

Αυτό είναι! Έτσι είναι εύκολο να καθαρίσετε την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής και τα αρχεία δεδομένων του Instagram στο Android.

7. Βγείτε από το Πρόγραμμα Beta του Instagram

Εάν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα Instagram Beta, θα λάβετε τις ενημερώσεις Beta για την εφαρμογή. Οι ενημερώσεις beta είναι συνήθως διασκεδαστικές με σφάλματα και μερικές φορές μπορεί να οδηγήσουν σε συντριβή εφαρμογής.

Έτσι, εάν η εφαρμογή Instagram εξακολουθεί να κολλάει στο Android, μπορείτε να δοκιμάσετε να φύγετε από το πρόγραμμα Beta και να εγκαταστήσετε τη σταθερή έκδοση. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

1. Ανοίξτε το Google Play Store στη συσκευή σας Android. Στη συνέχεια, αναζητήστε Ίνσταγκραμ.

Ίνσταγκραμ

2. Ανοίξτε τη λίστα εφαρμογών Instagram. Στη συνέχεια, στην ενότητα Υποστήριξη εφαρμογών, βρείτε την ενότητα Είστε δοκιμαστής beta.

3. Πατήστε στο Αδεια κουμπί για να αποχωρήσετε από το πρόγραμμα Instagram Beta.

Αδεια

4. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, πατήστε Αδεια πάλι.

Αδεια

Αυτό είναι! Αφού αποχωρήσετε από το πρόγραμμα Beta, ενημερώστε την εφαρμογή Instagram.

8. Ελέγξτε τη μορφή αρχείου πολυμέσων

Μετατροπή MKV σε MP4 στα Windows 11

Παρόλο που το Instagram είναι μια πλατφόρμα που εξαρτάται από αρχεία πολυμέσων, δεν τα υποστηρίζει όλα. Δεν μπορείτε να ανεβάσετε ορισμένες μορφές αρχείων στο Instagram, όπως 3GP, FLV κ.λπ.

Η εφαρμογή θα διακοπεί εάν προσπαθήσετε να ανεβάσετε τις μη υποστηριζόμενες μορφές αρχείων πολυμέσων. Ακόμα κι αν δεν κολλήσει, θα δείτε κάποια μηνύματα σφάλματος.

Επομένως, εάν η εφαρμογή σας Instagram συνεχίζει να κολλάει κατά τη μεταφόρτωση ενός αρχείου, ελέγξτε εάν η μορφή του αρχείου υποστηρίζεται στην πλατφόρμα.

Εάν η μορφή αρχείου δεν υποστηρίζεται, πρέπει να μετατρέψετε τα βίντεό σας.

9. Εγκαταστήστε ξανά την εφαρμογή Instagram στο Android

Έχετε λίγο σκληρή τύχη αν έχετε φτάσει τόσο μακριά. Εάν η εφαρμογή Instagram εξακολουθεί να κολλάει στη συσκευή σας, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή Instagram για Android

Για να επανεγκαταστήσετε το Instagram, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram στην αρχική οθόνη και επιλέξτε Απεγκατάσταση. Αυτό θα απεγκαταστήσει την εφαρμογή από τη συσκευή σας.

Μόλις απεγκατασταθεί, ανοίξτε το Google Play Store και εγκαταστήστε το Εφαρμογή Instagram πάλι. Έτσι είναι εύκολο να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram στο Android σας. Ωστόσο, η επανεγκατάσταση του Instagram θα αφαιρέσει όλα τα αποθηκευμένα δεδομένα σας από το τηλέφωνό σας.

Επομένως, εάν δεν θυμάστε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας για το Instagram, φροντίστε να τα ανακτήσετε πριν εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή από το Android σας.

10. Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram

Είμαστε βέβαιοι ότι το πρόβλημα με τη συντριβή της εφαρμογής Instagram μπορεί να έχει επιλυθεί εάν ακολουθούσατε όλες τις μεθόδους. Ωστόσο, εάν οι μέθοδοι που κοινοποιούνται παρακάτω δεν σας βοήθησαν, μπορείτε μόνο να απευθυνθείτε Υποστήριξη πελατών του Instagram.

Το Instagram έχει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που μπορεί να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε πρόβλημα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω μηνύματος ή αλληλογραφίας και να εξηγήσετε το πρόβλημα.

Η ομάδα υποστήριξης θα εξετάσει τα σχόλιά σας και θα εξετάσει το πρόβλημά σας. Εάν το πρόβλημα είναι από την πλευρά τους, θα διορθωθεί στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής Instagram.

Διαβάστε επίσης: Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram

Είναι εύκολο να διορθώσετε την εφαρμογή Instagram Keeps Crashing. Τις περισσότερες φορές, μια απλή επανεκκίνηση κάνει τη δουλειά. Έχουμε μοιραστεί όλους τους πιθανούς τρόπους για να διορθώσετε μια εφαρμογή Instagram που διακόπτεται κατά την κυκλοφορία. Στα παρακάτω σχόλια, ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για την επίλυση προβλημάτων στο Instagram.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *