Επαναλαμβάνει τις ιστορίες σας στο Instagram; 5 Διορθώσεις για δοκιμή

Τα Instagram Stories παρουσιάστηκαν το 2016. Έκτοτε, είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πτυχές της εφαρμογής Instagram. Ωστόσο, οι χρήστες του Instagram αναφέρουν ένα απογοητευτικό σφάλμα όπου λαμβάνουν επανειλημμένα τις ίδιες ιστορίες.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσουμε τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα και, στη συνέχεια, θα παρέχουμε πέντε διορθώσεις σφαλμάτων για την επίλυση αυτού του ζητήματος.

Γιατί το Instagram επαναλαμβάνει ιστορίες;

Ενώ αυτό το σφάλμα έχει αναφερθεί και απενεργοποιηθεί για πολλά χρόνια, φαίνεται να επανεμφανίστηκε με την ενημέρωση της Meta στις 14 Ιουνίου 2022 — την ίδια ενημέρωση στην οποία κυκλοφόρησαν τη νέα δυνατότητα γονικού ελέγχου. Ως αποτέλεσμα, όταν οι χρήστες τελειώνουν την παρακολούθηση ενός κυλίνδρου Story, αντί να τους εμφανίζεται η επόμενη ιστορία, αναγκάζονται να ξαναδούν το ίδιο.

Κορυφαίοι 3 τρόποι για να προσθέσετε πολλές φωτογραφίες σε μία ιστορία Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Δυστυχώς, δεν υπάρχει ούτε ένας προφανής λόγος για τον οποίο οι ιστορίες του Instagram συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται. Αντίθετα, υπάρχουν μερικοί λόγοι που θα μπορούσαν να εξηγήσουν γιατί η εφαρμογή Instagram επαναλαμβάνει ιστορίες, όπως:

 1. Η εφαρμογή Instagram σας χρειάζεται ενημέρωση.
 2. Η προσωρινή μνήμη της εφαρμογής Instagram έχει καταστραφεί.
 3. Η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο είναι αργή ή αναξιόπιστη.

Παρακάτω, θα εξηγήσουμε πώς να διορθώσετε αυτά τα ζητήματα.

Πώς να διορθώσετε την κάμερα Instagram που δεν λειτουργεί (7 μέθοδοι)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διόρθωση 1: Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

Το πρώτο βήμα για να διορθώσετε το σφάλμα Stories είναι να ελέγξετε ότι είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και ότι όλα λειτουργούν σωστά. Δοκιμάστε να φορτώσετε μια σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν διαρκεί πολύ ή δεν φορτώνεται ποτέ, βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή στο Wi-Fi σας.

Εάν το Διαδίκτυό σας λειτουργεί καλά, αλλά τίποτα δεν λειτουργεί στο Instagram, οι διακομιστές ενδέχεται να είναι εκτός λειτουργίας. Για να το ελέγξετε, επισκεφτείτε έναν ιστότοπο όπως DownDetector και αναζητήστε την κατάσταση διακομιστή του Instagram. Εάν οι διακομιστές τους είναι εκτός λειτουργίας, θα πρέπει να περιμένετε έως ότου δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας προτού η εφαρμογή σας αρχίσει να λειτουργεί ξανά κανονικά.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη σύνδεση στο Διαδίκτυο, ανατρέξτε στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων μιας κακής σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Κορυφαίοι 11 τρόποι για τη διόρθωση του κωδικού σφάλματος Hulu 2(-998)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διόρθωση 2: Επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας

Κάθε φορά που αντιμετωπίζετε ένα σφάλμα στο τηλέφωνό σας, αξίζει να το επανεκκινήσετε για να δείτε εάν το σφάλμα εξαφανίζεται. Αυτό όχι μόνο μπορεί να διορθώσει το σφάλμα σας, αλλά μπορεί επίσης να ξεκαθαρίσει άλλα ζητήματα για τη βελτίωση της απόδοσης.

Στο Android, επανεκκινήστε το τηλέφωνό σας σύροντας δύο φορές προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και επιλέγοντας το Εξουσία εικόνισμα. Επιλέγω Επανεκκίνηση και περιμένετε να επανεκκινηθεί το τηλέφωνό σας.

Στο iPhone, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί λειτουργίας και ένα κουμπί έντασης ήχου μέχρι να εμφανιστεί η επιλογή απενεργοποίησης. Σύρετε το ρυθμιστικό προς τα δεξιά και μετά περιμένετε 30 δευτερόλεπτα για να απενεργοποιηθεί το τηλέφωνό σας. Στη συνέχεια, πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε ξανά το τηλέφωνό σας.

Πώς να παρακολουθείτε ανώνυμα τις ιστορίες Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Διόρθωση 3: Ενημερώστε το Instagram

Βεβαιωθείτε ότι το Instagram είναι ενημερωμένο. Μια μη ενημερωμένη εφαρμογή μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα κατά τη σύνδεση με τους διακομιστές Instagram. Είναι επίσης καλή ιδέα να διατηρείτε την εφαρμογή σας ενημερωμένη για λόγους ασφαλείας. Οι ενημερώσεις του Instagram συχνά προσθέτουν νέες δυνατότητες και διορθώνουν ευπάθειες ασφαλείας που θα μπορούσαν να σας αφήσουν ανοιχτούς στους χάκερ.

Για να ενημερώσετε το Instagram σε Android ή iPhone:

 1. Ανοιξε το Google Play Store ή μήλο App Store και αναζητήστε το Instagram.
 2. Εάν υπάρχει ένα Εκσυγχρονίζω κουμπί δίπλα στην εφαρμογή στη σελίδα λεπτομερειών της, πατήστε το για να εγκαταστήσετε την πιο πρόσφατη έκδοση.
 1. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η νέα ενημέρωση και, στη συνέχεια, ανοίξτε το Instagram και δείτε αν συνεχίζει να επαναλαμβάνει ιστορίες.

Διόρθωση 4: Εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη του Instagram

Συχνά, οι εφαρμογές αντιμετωπίζουν σφάλματα επειδή η προσωρινή μνήμη τους καταστρέφεται. Αυτό μπορεί να διορθωθεί εύκολα με εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και επανεκκίνηση της εφαρμογής.

Σε Android:

 1. Ανοιξε Ρυθμίσεις.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές > Ίνσταγκραμ.
 1. Επιλέγω Αποθήκευση.
 1. Παρακέντηση Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και Καθαρισμός δεδομένων.

Σημείωση: Οι συσκευές iOS δεν μπορούν να διαγράψουν την προσωρινή μνήμη της εφαρμογής τους. Αντίθετα, μεταβείτε στο Fix #4 για να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή Instagram.

Διόρθωση 5: Επανεγκαταστήστε το Instagram

Πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η επανεγκατάσταση της εφαρμογής Instagram είναι ο μόνος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα των επαναλαμβανόμενων ιστοριών του Instagram.

Για να το κάνετε στο Android:

 1. Πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram και πατήστε Απεγκατάσταση.
 1. Ανοιξε το Google Play Storeαναζητήστε το “Instagram” και επιλέξτε Εγκαθιστώ.

Για να το κάνετε στο iPhone:

 1. Πατήστε παρατεταμένα την εφαρμογή Instagram και πατήστε Διαγράφω App.
 2. Μεταβείτε στο App Store, αναζητήστε το “Instagram” και επιλέξτε Εγκαθιστώ.

Διορθώστε εύκολα τις ιστορίες Instagram

Το να βλέπεις τις Ιστορίες του ίδιου ατόμου ξανά και ξανά μπορεί να μοιάζει με deja vu. Δυστυχώς, οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως το Instagram και το TikTok μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να διορθώσουν τα σφάλματα τους — και μερικές φορές, δεν εξαφανίζονται ποτέ.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να διορθώσετε το σφάλμα επαναλαμβανόμενων Ιστοριών και μπορείτε να επιστρέψετε στην παρακολούθηση του διασκεδαστικού και δημιουργικού περιεχομένου Ιστορίας των φίλων σας χωρίς προβλήματα ξανά.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4884

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *