Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος σας μπλόκαρε στο Discord (5 Μέθοδοι)

Πώς να ελέγξετε εάν κάποιος σας μπλόκαρε στο Discord (5 Μέθοδοι)

Το Discord είναι πράγματι μια εξαιρετική πλατφόρμα για παίκτες. Είναι μια πλατφόρμα που συνδέει τους παίκτες με δωρεάν επιλογές συνομιλίας φωνής, βίντεο και κειμένου. Εκτός από αυτό, η υπηρεσία παιχνιδιών έχει και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Δεδομένου ότι το Discord είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για παίκτες, σας παρέχει μια επιλογή να αποκλείσετε χρήστες με τους οποίους δεν ενδιαφέρεστε να συνδεθείτε. Και είναι πολύ εύκολο να αποκλείσετε κάποιον στο Discord επίσης.

Δεδομένου ότι είναι εύκολο να αποκλείσετε οποιονδήποτε χρήστη στο Discord, το να καταλάβετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει μπορεί να γίνει δύσκολο. Τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα λόγω της ακατάστατης διεπαφής του Discord. Επίσης, δεν έχετε καμία αποκλειστική επιλογή για να ελέγξετε αν κάποιος σας απέκλεισε στο Discord .

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ελέγξτε εάν κάποιος σας μπλόκαρε στο Discord

Ως εκ τούτου, πρέπει να βασιστείτε σε γενικές λύσεις για να ελέγξετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Discord. Επομένως, εάν ψάχνετε τρόπους για να ελέγξετε αν κάποιος σας έχει μπλοκάρει στο Discord, πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα απλά βήματα.

1. Ελέγξτε τη λίστα των φίλων σας

Ο ευκολότερος τρόπος για να ελέγξετε εάν κάποιος χρήστης σας έχει αποκλείσει στο Discord είναι να ελέγξετε τη λίστα των φίλων σας. Όπως κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εάν κάποιος σας αποκλείσει στο Discord, το άτομο δεν θα εμφανίζεται στη λίστα των φίλων σας.

Ως εκ τούτου, εάν ένα άτομο ήταν φίλοι με το οποίο σταμάτησε να εμφανίζεται στη λίστα των φίλων σας, είναι μια σαφής ένδειξη ότι μπορεί να σας έχει αποκλείσει ή να σας αποκλείσει. Ωστόσο, για να καταλήξετε στο συμπέρασμα εάν έχετε αποκλειστεί ή όχι φίλος, πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο PS5(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

2. Στείλτε ένα αίτημα φιλίας

 

Εάν το άτομο έχει σταματήσει να εμφανίζεται στη λίστα φίλων σας, πρέπει πρώτα να δοκιμάσετε να του στείλετε ένα αίτημα φιλίας. Εάν αποσταλεί αίτημα φιλίας, το άτομο σας έχει αφαιρέσει τη φιλία.

Ωστόσο, εάν το άτομο σας έχει αποκλείσει, θα δείτε ένα μήνυμα λάθους που λέει, «Το αίτημα φιλίας απέτυχε – Χμ, δεν λειτούργησε. Ελέγξτε ξανά ότι τα κεφαλαία, η ορθογραφία, τα κενά και οι αριθμοί είναι σωστά».

Εάν εμφανιστεί το μήνυμα σφάλματος, έχετε αποκλειστεί από τον άλλο χρήστη του Discord.

Πώς να δείτε τα ιδιωτικά προφίλ στο Facebook(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Αντιδράστε στο Μήνυμα του Χρήστη

 

Ένας άλλος ευκολότερος τρόπος για να μάθετε εάν κάποιος σας έχει αποκλείσει στο Discord είναι να αντιδράσετε στα προηγούμενα μηνύματά του. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το ιστορικό άμεσων μηνυμάτων του ατόμου που πιστεύετε ότι μπορεί να σας έχει αποκλείσει και, στη συνέχεια, αντιδράστε στα μηνύματα.

Εάν μπορείτε να αντιδράσετε στο μήνυμα, δεν αποκλείεστε από τον άλλο χρήστη του Discord. Ωστόσο, έχετε αποκλειστεί εάν δείτε ένα εφέ ανακίνησης ενώ αντιδράτε στο μήνυμα του χρήστη.

“Do Not Disturb” στο Discord Πώς να το ρυθμίσετε(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Προσπαθήστε να στείλετε ένα μήνυμα διαφωνίας

 

Όπως κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, εάν έχετε αποκλειστεί στο Discord, δεν θα μπορείτε να στείλετε μηνύματα. Για να το επιβεβαιώσετε, δοκιμάστε να στείλετε ένα μήνυμα στον χρήστη Discord που πιστεύετε ότι μπορεί να σας έχει αποκλείσει.

Εάν το μήνυμα αποσταλεί και παραδοθεί, δεν έχετε αποκλειστεί. Ωστόσο, εάν το μήνυμα αποτύχει να παραδοθεί, έχετε αποκλειστεί από τον χρήστη. Εάν είστε αποκλεισμένοι, θα δείτε επίσης ένα μήνυμα σφάλματος και το μήνυμα δεν θα παραδοθεί.

5. Ελέγξτε τις πληροφορίες χρήστη στην ενότητα Προφίλ

Αυτός δεν είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να ελέγξετε εάν ο χρήστης σας έχει αποκλείσει στο Discord, αλλά μπορείτε ακόμα να το δοκιμάσετε. Ο στόχος εδώ είναι να ελέγξετε τις πληροφορίες χρήστη στην ενότητα προφίλ.

Εάν δεν μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του χρήστη και άλλες πληροφορίες στη σελίδα Προφίλ, το πιθανότερο είναι ότι σας έχουν αποκλείσει. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες μεθόδους που είναι κοινές στη λίστα για να το επιβεβαιώσετε.

Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Discord

10 καλύτερα Discord Music Bots για το 2022 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Όπως αναφέραμε παραπάνω, ο αποκλεισμός κάποιου στο Discord είναι αρκετά εύκολος και μπορείτε να το κάνετε από επιτραπέζιο υπολογιστή, Android ή iOS. Για να αποκλείσετε κάποιον στο Discord, πρέπει να ανοίξετε το προφίλ του ατόμου και στη συνέχεια να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες δίπλα στο όνομα.

Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, επιλέξτε Αποκλεισμός. Πρέπει να κάνετε το ίδιο στις συσκευές σας Android και iOS.

 

Λοιπόν, αυτές είναι οι λίγες καλύτερες μέθοδοι για να μάθετε εάν κάποιος σας απέκλεισε στο Discord.

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *