Τι είναι το Huddle on Slack και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Τι είναι το Huddle on Slack και πώς να το χρησιμοποιήσετε

Όταν θέλετε να συνομιλήσετε γρήγορα με έναν συνάδελφο ή να δείξετε κάτι στην οθόνη σας, μαζευτείτε στο Slack . Το Slack huddle σάς δίνει ένα μέρος για να συναντηθείτε, να μιλήσετε και να μοιραστείτε χωρίς να χρειάζεται να σηκώσετε το τηλέφωνο.

Εάν η εταιρεία σας χρησιμοποιεί ήδη το Slack για ομαδικές επικοινωνίες , αυτό την καθιστά το ιδανικό μέρος για αυτήν την ιδιωτική συζήτηση χωρίς τεράστια διακοπή στη ροή εργασίας σας.

Τι είναι το Huddle on Slack;

Όταν σκέφτεστε μια κουβέντα, πιθανότατα σκέφτεστε μια αθλητική ομάδα που συγκεντρώνεται για να βάλει ένα σχέδιο για το επόμενο παιχνίδι της. Τα πηγαδάκια στην εφαρμογή Slack είναι παρόμοια. Προσφέρουν ένα σημείο για εσάς και τους συναδέλφους σας για να έχετε μια ηχητική κλήση και να μοιράζεστε τις οθόνες σας σε πραγματικό χρόνο.

Όταν εισήχθη για πρώτη φορά η λειτουργία huddle , ήταν διαθέσιμα μόνο για πληρωμένα προγράμματα Slack. Ωστόσο, είναι πλέον διαθέσιμα σε όλα τα προγράμματα Slack σε επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και στον ιστό χρησιμοποιώντας είτε το Chrome είτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Firefox.

Με τα δωρεάν προγράμματα, μπορείτε να έχετε δύο συμμετέχοντες σε ένα huddle και με τα προγράμματα επί πληρωμή, μπορείτε να έχετε έως και 50 συμμετέχοντες.

Ξεκινήστε ένα Huddle στο Slack

Επιλέξτε το κανάλι Slack ή τη συνομιλία απευθείας μηνυμάτων όπου θέλετε να ξεκινήσετε το huddle.

Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε την εναλλαγή ακουστικών στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου Slack δίπλα στην πλαϊνή γραμμή του χώρου εργασίας.

Όσοι βρίσκονται στο κανάλι ή στο άμεσο μήνυμα θα δουν μια μπλε ένδειξη ότι τους έχετε προσκαλέσει σε μια κουβέντα (παρακάτω).

Για να συμμετάσχουν περισσότερα άτομα στο huddle, επιλέξτε το κουμπί Πρόσκληση ατόμων που μοιάζει με εικονίδιο επαφής ή επιλέξτε τις τρεις τελείες και επιλέξτε Πρόσκληση ατόμων. Εισαγάγετε τους χρήστες Slack που θέλετε να προσκαλέσετε στο πλαίσιο αναζήτησης.

Εάν θέλετε να θέσετε σε σίγαση το μικρόφωνό σας κατά τη διάρκεια της κουβέντας, επιλέξτε το εικονίδιο μικροφώνου στην αριστερή πλευρά της κουβέρτας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να επισκεφτείτε άλλα κανάλια, άμεσα μηνύματα ή ακόμα και χώρους εργασίας Slack, ενώ η κουβέντα σας συνεχίζεται αδιάκοπα.

Εγγραφείτε σε ένα Huddle

Όταν ένας άλλος χρήστης του Slack ξεκινά ένα huddle σε ένα κανάλι ή ένα άμεσο μήνυμα στο οποίο συμμετέχετε, θα δείτε το μπλε εικονίδιο κεραίας στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου.

Επιλέξτε το εικονίδιο ακουστικών στην πρόσκληση συμμετοχής στο huddle.

Χρησιμοποιήστε το παράθυρο Huddle και τα στοιχεία ελέγχου

Μπορείτε να κρατήσετε το huddle στο μικροσκοπικό σημείο στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου Slack ή να το επεκτείνετε. Για να κάνετε το παράθυρο μεγαλύτερο, επιλέξτε το βέλος που δείχνει τον αριθμό των ατόμων στο κουβάρι. Στη συνέχεια, θα δείτε ένα μεγαλύτερο παράθυρο που εμφανίζει τα άτομα που βρίσκονται στο κουβάρι.

Στο μεγαλύτερο παράθυρο κουμπώματος, επιλέξτε τις τρεις κουκκίδες επάνω δεξιά για πρόσθετες ενέργειες. Μπορείτε να επιλέξετε Προτιμήσεις ήχου για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ήχου Slack ή να στείλετε σχόλια για να ενημερώσετε το Slack πώς αισθάνεστε για τη λειτουργία.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τους υπότιτλους, γεγονός που καθιστά εύκολο να δείτε τι λένε όλοι εκτός από την ακρόαση της συνομιλίας. Μόλις ενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους, θα δείτε δύο καρτέλες στο παράθυρο του huddle για τους Υπότιτλους και τα Άτομα.

Εάν θέλετε να έχετε μια ιδιωτική συνομιλία πληκτρολόγησης, επιλέξτε το εικονίδιο Μετάβαση στην ιδιωτική συνομιλία που μοιάζει με βέλος και αριθμητικό σύμβολο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να πληκτρολογήσετε στην κύρια περιοχή συνομιλίας, αλλά να παραμείνετε στην ενεργή κουβέντα, όπως σημειώνεται από την ένδειξη.

Κάθε φορά που θέλετε να κλείσετε το μεγαλύτερο παράθυρο κουμπώματος, απλώς κάντε κλικ μακριά από αυτό επιλέγοντας ένα διαφορετικό σημείο στο Slack ή στην οθόνη σας.

Μοιραστείτε την οθόνη σας σε μια κουβέντα

Ένα εξαιρετικά εύχρηστο χαρακτηριστικό ενός Slack huddle είναι η δυνατότητα κοινής χρήσης της οθόνης σας . Αυτό είναι τέλειο όταν μαζεύεστε για να συζητήσετε ένα νέο προϊόν, ένα θέμα που βλέπετε ή όταν συνεργάζεστε σε μια οπτική.

Στο μικρό παράθυρο κουβάρι, επιλέξτε το κουμπί Κοινή χρήση οθόνης ή τις τρεις τελείες και επιλέξτε Κοινή χρήση οθόνης.

Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στο huddle βλέπουν ένα μικροσκοπικό παράθυρο μέσα στο μικρό παράθυρο του huddle. Όταν το επιλέξουν, η κοινόχρηστη οθόνη σας ανοίγει σε μεγαλύτερο παράθυρο.

Ενώ μοιράζεστε την οθόνη σας, θα δείτε μια γραμμή εργαλείων στο κάτω μέρος αυτής της οθόνης. Έχετε κουμπιά για σίγαση/κατάργηση σίγασης του μικροφώνου σας, σχεδίαση στην οθόνη σας και για να επιτρέψετε σε άλλους να σχεδιάσουν στην οθόνη σας. Απλώς επιλέξτε ένα κουμπί για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Οι σημάνσεις εμφανίζονται σύντομα για να τις δουν όλοι και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες. Μπορείτε επίσης να δείτε το όνομα του συμμετέχοντος που ζωγραφίζει εκείνη τη στιγμή.

Για να διακόψετε την κοινή χρήση της οθόνης σας, επιλέξτε Διακοπή κοινής χρήσης στη γραμμή εργαλείων.

Αφήστε ένα Huddle στο Slack

Είτε η συνομιλία έχει τελειώσει είτε απλά θέλετε να φύγετε από την κουβέντα, μπορείτε να το κάνετε απενεργοποιώντας την εναλλαγή μικροφώνου.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε συντομεύσεις πληκτρολογίου για να αφήσετε μια κουβέντα. Στα παράθυρα, πατήστε Ctrl + Shift + H και σε Mac, χρησιμοποιήστε Command + Shift + H.

Τα Huddles στο Slack είναι βολικά σημεία για ανεπίσημες συζητήσεις και κοινή χρήση οθόνης. Όταν απλώς δεν αρκεί η πληκτρολόγηση των μηνυμάτων σας, προσκαλέστε τους συναδέλφους σας σε μια κουβέντα. Να είστε σε επιφυλακή για νέες λειτουργίες που έρχονται στο δρόμο, όπως βιντεοκλήσεις και νήματα μηνυμάτων.

ομαδική επικοινωνία 12 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις

7 τρόποι για να διορθώσετε τις ειδοποιήσεις Slack που δεν λειτουργού

Πώς να αλλάξετε ή να επαναφέρετε τον Slack Password σας

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4888

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *