Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα σε μηνύματα στο Android

Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα σε μηνύματα στο Android

How to Enable Spam Protection in Messages on Android

Τα ανεπιθύμητα μηνύματα είναι παντού. στα εισερχόμενα email μας, στα SMS, στο Facebook, στο Instagram, στο WhatsApp κ.λπ. Αν και τις περισσότερες φορές, τα ανεπιθύμητα μηνύματα δεν είναι επιβλαβή για τις συσκευές μας, μερικές φορές μπορεί να περιέχουν συνδέσμους προς κακόβουλους ιστότοπους. Εάν βασίζεστε σε SMS για την επικοινωνία, ίσως θα θέλατε να έχετε ορισμένες δυνατότητες για να κάνετε την αποστολή γραπτών μηνυμάτων πιο ασφαλή.

Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Google Messages στο Android σας για αποστολή και λήψη SMS, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε πώς λειτουργεί η δυνατότητα προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα του Google Messages και πώς να την ενεργοποιήσετε στο Android.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις CCleaner για Windows 10(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα στο Google Messages;

Η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα είναι μια λειτουργία που εντοπίζει αυτόματα τα ύποπτα ανεπιθύμητα μηνύματα και τα αποκρύπτει στον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Ακόμα κι αν κάποια ανεπιθύμητα μηνύματα φτάσουν στα εισερχόμενά σας, τα Μηνύματα Google θα σας προειδοποιήσουν για ύποπτα ανεπιθύμητα μηνύματα και θα σας παρέχουν την επιλογή “Αναφορά ανεπιθύμητου”.

Η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα στο Google Messages είναι λίγο διαφορετική. χρησιμοποιεί μοντέλα μηχανικής εκμάθησης που λειτουργούν στη συσκευή σας για τον εντοπισμό μοτίβων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα μηνύματά σας. Με την πάροδο του χρόνου, η εφαρμογή μαθαίνει τα μοτίβα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στα μηνύματά σας και συλλαμβάνει περισσότερα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Google Messages Πώς να ενεργοποιήσετε τις φυσαλίδες συνομιλίας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για την ενεργοποίηση της προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα στο Google Messages για Android

Τα νέα smartphone Android χρησιμοποιούν τα Μηνύματα Google ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS και η λειτουργία προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Ωστόσο, εάν έχετε εγκαταστήσει το Google Messages από το Google Play Store, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα μη αυτόματα. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα SMS στο Android.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Google Messages στο Android σας και πατήστε τις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.

 

2. Από το μενού που εμφανίζεται, πατήστε στο Ρυθμίσεις .

 

3. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα .

10 καλύτερες εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στην επόμενη οθόνη, ενεργοποιήστε την επιλογή «Ενεργοποίηση προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα» .

 

Αυτό είναι! Αυτό θα ενεργοποιήσει την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα στη συσκευή σας Android. Τώρα το Google Messages θα μετακινήσει αυτόματα τα ανεπιθύμητα SMS στον φάκελο Ανεπιθύμητα. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο φάκελο Ανεπιθύμητα, ανοίξτε τα Μηνύματα Google, πατήστε στις τρεις τελείες και επιλέξτε την επιλογή Ανεπιθύμητα και αποκλεισμένοι .

 

Η εφαρμογή Phone by Google διαθέτει επίσης λειτουργία αναγνώρισης κλήσεων και προστασίας από ανεπιθύμητα μηνύματα που εξαλείφουν τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε επίσης για να αποφύγετε το τηλεμάρκετινγκ ή τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στη συσκευή σας Android.

10 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων iOS για αποκλεισμό ενοχλητικών κλήσεων στο iPhone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ενώ η προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα στο Google Messages εξαλείφει τα ανεπιθύμητα μηνύματα SMS, δεν είναι πολύ αξιόπιστη. Εάν θέλετε να εξαλείψετε όλα τα ανεπιθύμητα μηνύματα, πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές αποκλεισμού SMS και να δημιουργήσετε κανόνες για να αποκλείσετε άγνωστους αποστολείς. 

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για τον αποκλεισμό κλήσεων στο Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *