Πώς να περιορίσετε τα μηνύματα & Σχόλια στο Instagram

Πώς να περιορίσετε τα μηνύματα & Σχόλια στο Instagram

How to Limit Messages & Comments on Instagram

Εάν είστε επηρεαστής του Instagram ή έχετε έναν λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους, ίσως γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσετε ανεπιθύμητα μηνύματα και σχόλια. Λίγοι χρήστες χρησιμοποιούν επίσης bots για να στέλνουν ανεπιθύμητα μηνύματα και σχόλια σε λογαριασμούς με τεράστιους ακόλουθους/ακολουθούν.

Για να αντιμετωπίσετε τα ανεπιθύμητα μηνύματα στην πλατφόρμα, μπορείτε να αποκλείσετε ή να περιορίσετε τους λογαριασμούς Instagram, αλλά η μη αυτόματη εύρεση και αποκλεισμός λογαριασμών Instagram μπορεί να είναι χρονοβόρα και κουραστική. Για να το αντιμετωπίσει αυτό, το Instagram παρουσίασε μια βελτιωμένη έκδοση του Περιορισμού που ονομάζεται Limits.

15 καλύτερες εφαρμογές Android για να περιορίσετε τον εθισμό σας στα smartphone(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Ποια είναι τα όρια στην εφαρμογή Instagram;

Το Limits είναι μια δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει καταχρηστικά σχόλια και μηνύματα DM. Οι Influencers του Instagram μπορούν να ενεργοποιήσουν τα Όρια για να αποτρέψουν τα ανεπιθύμητα σχόλια και τα ανεπιθύμητα μηνύματα σε DM.

Το Instagram Limits είναι μια λειτουργία που ενεργοποιείται εύκολα και θα κρύβει αυτόματα σχόλια και αιτήματα DM από άτομα που δεν σας ακολουθούν ή μόλις άρχισαν να σας ακολουθούν.

Έτσι, τα Limits είναι πράγματι μια εξαιρετική δυνατότητα, καθώς σας επιτρέπει να ακούτε από τους ακόλουθούς σας, ενώ περιορίζετε τους λογαριασμούς που υποτίθεται ότι σας παρενοχλούν.

Το Twitter κάνει DM κρυπτογραφημένα και προσθέτει βίντεο και φωνητική συνομιλία, σύμφωνα με τον Elon Musk(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Εύκολα βήματα για να περιορίσετε τα μηνύματα και τα σχόλια στο Instagram

Τώρα που ξέρετε τι είναι το Limits στο Instagram, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας. Δείτε πώς μπορείτε να περιορίσετε τα μηνύματα και τα σχόλια στην εφαρμογή Instagram.

1. Αρχικά, ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στη συσκευή σας Android και πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας .

 

2. Στη σελίδα Προφίλ, πατήστε στο μενού χάμπουργκερ στην επάνω δεξιά γωνία.

 

3. Από τη λίστα επιλογών που εμφανίζεται, πατήστε Ρυθμίσεις .

Πώς να ενεργοποιήσετε την προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα σε μηνύματα στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στη σελίδα Ρυθμίσεις, πατήστε στην επιλογή Απόρρητο .

 

5. Στη σελίδα Απόρρητο, πατήστε στο Όρια .

 

6. Τώρα, στην ενότητα Ποιος να περιοριστεί, ενεργοποιήστε δύο επιλογές “Λογαριασμοί που δεν σας ακολουθούν” και “Πρόσφατοι ακόλουθοι”

 

7. Τώρα, στην ενότητα Πόσος χρόνος για περιορισμό, ορίστε τη διάρκεια για το όριο . Μετά από αυτή τη διάρκεια, το Instagram θα σας υπενθυμίσει να απενεργοποιήσετε τα Όρια.

 

8. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Ενεργοποίηση .

 

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να περιορίσετε τα μηνύματα και τα σχόλια στο Instagram. Λάβετε υπόψη ότι οι αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας εξακολουθούν να μπορούν να σχολιάζουν την ανάρτησή σας ή να σας στέλνουν DM, αλλά θα παραμείνουν κρυφά, εκτός εάν τους εγκρίνετε με μη αυτόματο τρόπο. Εάν θέλετε, μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε το σχόλιο σας στο Instagram .

Έτσι, αυτός ο οδηγός αφορά τον περιορισμό των μηνυμάτων και των σχολίων στο Instagram. Εκτός από τα όρια Instagram, έχετε ακόμη και την επιλογή να απενεργοποιήσετε τα σχόλια σε αναρτήσεις Instagram .

Πώς να μάθετε αν κάποιος σας περιόρισε στο Instagram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *