Παρακολουθήστε βίντεο YouTube στο Apple Watch, Δείτε πώς

Παρακολουθήστε βίντεο YouTube στο Apple Watch, Δείτε πώς

Watch YouTube Videos On Apple Watch, Here’s How

Αυτές τις μέρες, το smartwatch έχει γίνει ένα κοινό gadget. Κάθε χρόνο, η Apple φέρνει νέα μοντέλα των gadget της, όπως iPhone, iPad, MacBook και άλλα.

Το Apple Watch προσφέρει πολλές λειτουργίες που μπορεί να μην είναι διαθέσιμες στα έξυπνα ρολόγια της άλλης επωνυμίας. Στο Apple Watch, μπορείτε να διαβάζετε και να στέλνετε μηνύματα, να ακούτε τραγούδια και να απαντάτε σε τηλεφωνικές κλήσεις ακόμα κι αν το iPhone σας δεν είναι μαζί σας .

Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να παρακολουθήσετε τα βίντεο του youtube στο Ρολόι , επομένως για αυτό θα χρειαστείτε μόνο το τηλέφωνό σας. Γνωρίζατε όμως ότι υπάρχει τρόπος να παρακολουθείτε βίντεο στο youtube στο Apple Watch;

 

Έχετε ένα Apple Watch και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε βίντεο YouTube σε αυτό

 

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube στο Apple Watch σας με τη βοήθεια μιας εφαρμογής που ονομάζεται WatchTube.

Το WatchTube είναι μια νέα εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε οποιοδήποτε βίντεο YouTube στο Apple Watch σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για λήψη στο App Store. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή από το WatchOS App Store, είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube.

Πώς να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube στο Apple Watch;

Ναι, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube στο ρολόι σας με τη βοήθεια της εφαρμογής WatchTube. Ωστόσο, η εφαρμογή απαιτεί Apple Watch με λειτουργικό WatchOS 6 ή νεότερη έκδοση.

Κατεβάστε την εφαρμογή WatchTube από το App Store .
Εγκαταστήστε το.
Η διεπαφή χρήστη είναι πολύ καλή. Θα υπάρχουν τέσσερις ενότητες: Αρχική σελίδα, Αναζήτηση, Βιβλιοθήκη και Ρυθμίσεις.
Παρόμοια με την επίσημη εφαρμογή YouTube, στην αρχική σελίδα, μπορείτε να δείτε μοντέρνα βίντεο.
Εάν θέλετε, επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέξουν μια συγκεκριμένη κατηγορία βίντεο για εμφάνιση στο σπίτι.

Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε οτιδήποτε, καθώς η ενσωματωμένη αναζήτηση λειτουργεί πολύ καλά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υπαγόρευση και σκαρίφημα για να αναζητήσετε οποιοδήποτε βίντεο. Η διεπαφή είναι σχεδόν παρόμοια με την επίσημη εφαρμογή Youtube.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγγραφούν σε κανάλια και να αποθηκεύσουν βίντεο στην καρτέλα βιβλιοθήκη. Απλώς δεν μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο YouTube. Επίσης, παρέχει έναν κωδικό QR, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να μοιράζεστε ένα συγκεκριμένο βίντεο σε άλλες συσκευές, όπως iPhone ή iPad.

Έτσι, αν έχετε Apple Watch, μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά πράγματα με ένα μόνο gadget. Όχι κάθε φορά που θα παρακολουθείτε βίντεο στο Παρακολούθηση, αλλά μερικές φορές, είναι διασκεδαστικό να το κάνετε.

 

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *