Πώς να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Discord

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων, δεν υπάρχει προεπιλεγμένη μέθοδος αρχειοθέτησης συνομιλιών ή προβολής διαγραμμένων μηνυμάτων στο Discord. Ωστόσο, τα πρόσθετα τρίτων κάνουν πολλά πράγματα δυνατά και η διατήρηση του ιστορικού μηνυμάτων είναι ένα από αυτά.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι η χρήση μιας εφαρμογής για την καταγραφή μηνυμάτων Discord μπορεί να θεωρηθεί αντίθετη με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών (Όροι Παροχής Υπηρεσιών) της πλατφόρμας. Αν και είναι απίθανο να βρεθείτε σε μπελάδες για τη χρήση αυτών των εφαρμογών, μπορεί να θεωρηθεί ανήθικο να το κάνετε.

Δεν υπάρχει ενσωματωμένη μέθοδος προβολής διαγραμμένων μηνυμάτων στο Discord;

Δυστυχώς, δεν υπάρχει προεπιλεγμένη λειτουργία που να σας επιτρέπει να βλέπετε τυχόν διαγραμμένα μηνύματα στην εφαρμογή Discord, είτε σε κινητά είτε σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Και αυτός ο αποκλεισμός είναι σκόπιμος.

Η Discord θεωρεί τη δυνατότητα προβολής των διαγραμμένων μηνυμάτων παραβίαση του απορρήτου των χρηστών και έχει λάβει μέτρα για να διασφαλίσει ότι δεν είναι εφικτή. Τα μηνύματα που διαγράφονται σε έναν διακομιστή Discord παραμένουν κρυφά, ενώ ακόμη και τα αρχεία καταγραφής ελέγχου δεν μπορούν να εμφανίσουν το αρχικό περιεχόμενο.

Ακόμη και οι τροποποιήσεις διακομιστή δεν μπορούν να παρακάμψουν αυτόν τον περιορισμό, καθώς το Discord ισχυρίζεται ότι τα διαγραμμένα μηνύματα δεν αποθηκεύονται πλέον στις βάσεις δεδομένων τους. Οποιοσδήποτε μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης, φυσικά, αλλά αυτή είναι μια πολύ κουραστική μέθοδος.

Πώς να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Discord

Ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Discord είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή bot όπως το Dyno Bot . Αυτά τα ρομπότ μπορούν να αντιγράψουν αυτόματα κάθε διαγραμμένο μήνυμα σε διακομιστή ή κανάλι, επιτρέποντάς σας να τα προβάλετε οποιαδήποτε στιγμή στη συνέχεια.

Φυσικά, αυτό λειτουργεί μόνο στους δικούς σας διακομιστές , περιορίζοντας σημαντικά το εύρος της αποτελεσματικότητάς του. Παρόλα αυτά, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο εποπτείας για τους κατόχους διακομιστών Discord, που είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος για να θέλετε να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα ούτως ή άλλως.

Καθώς το Dyno είναι ένα bot και όχι ένα πρόσθετο, δεν υπάρχει τίποτα για λήψη. Απλώς κατευθυνθείτε στον ιστότοπό του και συνδεθείτε με το Discord.

Η Dyno θα ζητήσει άδεια πρόσβασης στον λογαριασμό σας. Πατήστε Εξουσιοδότηση για να παραχωρήσετε αυτήν την πρόσβαση.

Όλοι οι διακομιστές στους οποίους συμμετέχετε θα εμφανίζονται στην επόμενη σελίδα. Επιλέξτε τον διακομιστή Discord στον οποίο θέλετε να προβάλετε τα διαγραμμένα μηνύματα.

Για άλλη μια φορά, θα χρειαστεί να εκχωρήσετε τα απαιτούμενα δικαιώματα στο Dyno. Λάβετε υπόψη ότι αυτό θα λειτουργήσει μόνο εάν διαθέτετε οι ίδιοι δικαιώματα διαχείρισης διακομιστή, επομένως βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό διακομιστή.

Μετά από αυτό, χρειάζεται απλώς να ρυθμίσετε τα πράγματα και το ρομπότ Dyno θα είναι έτοιμο για χρήση.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η καταγραφή μηνυμάτων της Dyno είναι να σας στέλνει τα μηνύματα σε ένα αποκλειστικό κανάλι. Κατευθυνθείτε λοιπόν στο Discord και δημιουργήστε ένα νέο κανάλι κειμένου στον διακομιστή σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στο σύμβολο + δίπλα στην καρτέλα Κανάλια κειμένου στον διακομιστή σας.

Εισαγάγετε ένα κατάλληλο όνομα για το κανάλι και ρυθμίστε το σε ιδιωτικό για καλό μέτρο.

Το μόνο μέλος που πρέπει να προσθέσετε είναι το Dyno καθώς θα είναι το μόνο που στέλνει μηνύματα σε αυτό το κανάλι.

Τώρα επιστρέψτε στον πίνακα εργαλείων Dyno και μεταβείτε στην καρτέλα modules.

Ανοίξτε τη μονάδα Action Log και επιλέξτε το κανάλι που μόλις δημιουργήσατε ως Log Channel.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Συμβάντα μηνυμάτων και ελέγξτε τα πάντα με Διαγραφή σε αυτό. Αυτό σημαίνει Διαγραφή μηνύματος, Διαγραφή εικόνας και Μαζική Διαγραφή μηνύματος.

Και αυτό είναι όλο. Για να ελέγξετε αν λειτουργεί η δυνατότητα, ανοίξτε το Discord και διαγράψτε ένα μήνυμα που έχει δημοσιευτεί στον διακομιστή σας. Θα εμφανιστεί στο κανάλι που δημιουργήθηκε.

Τι γίνεται με το MessageLoggerV2;

Το Discord έκανε τεράστιες αλλαγές στην εφαρμογή σε μια πρόσφατη ενημέρωση, σπάζοντας πολλά πρόσθετα και πρόσθετα. Ένα από τα πολλά χρήσιμα πρόσθετα που επηρεάζονται από αυτήν την αλλαγή είναι το MessageLoggerV2.

Πριν από αυτήν την έκδοση Discord, το MessageLoggerV2 ήταν ο πιο δημοφιλής τρόπος για να βλέπουν τα διαγραμμένα μηνύματα Discord. Χρησιμοποιείται παράλληλα με το εξίσου δημοφιλές BetterDiscord, το μικρό πρόσθετο παρείχε μια απλή μέθοδο καταγραφής όλων των μηνυμάτων διακομιστή και προβολής τους ακόμη και μετά τη διαγραφή.

Δυστυχώς, το πρόσθετο δεν λειτουργεί πλέον, ακόμη και με την πιο πρόσφατη έκδοση που κυκλοφόρησε από τον δημιουργό. Ίσως τα ζητήματα να λυθούν κάποια μέρα, αλλά προς το παρόν, πρέπει να δοκιμάσετε άλλες μεθόδους.

Πρέπει να προβάλετε τα διαγραμμένα μηνύματα Discord;

Η διατήρηση και προβολή των διαγραμμένων μηνυμάτων άλλων χρηστών αντιβαίνει στους όρους παροχής υπηρεσιών του Discord. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσετε να το κάνετε;

Για να είμαστε σαφείς, δεν υπάρχει πραγματικός τρόπος για να εντοπίσει το Discord εάν αποθηκεύετε ένα αρχείο καταγραφής μηνυμάτων στον διακομιστή σας. Και η δυνατότητα προβολής διαγραμμένων μηνυμάτων είναι ζωτικής σημασίας για τη μετριοπάθεια, επειδή οι ταραχοποιοί μπορούν να στείλουν υβριστικά μηνύματα και στη συνέχεια να τα διαγράψουν πριν αναφερθούν 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι διακομιστές εκτελούν ένα bot Discord για να παρακολουθούν τις συνομιλίες στον διακομιστή τους. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο να λειτουργήσει αυτή η δυνατότητα σε έναν προσωπικό λογαριασμό Discord, καθώς οι ενημερώσεις του Discord τείνουν να διακόπτουν συχνά τα πρόσθετα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Discord;

Επί του παρόντος, ο μόνος λειτουργικός τρόπος για να δείτε τα διαγραμμένα μηνύματα στο Discord είναι να χρησιμοποιήσετε ένα bot Discord όπως το Dyno για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των διαγραμμένων συνομιλιών και εικόνων. Φυσικά, αυτό λειτουργεί μόνο σε έναν διακομιστή που διαχειρίζεστε και σας επιτρέπει να βλέπετε μόνο τα μηνύματα που διαγράφηκαν μετά την ενεργοποίηση του bot.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε ένα μήνυμα που σας έχει αποσταλεί σε DM, η μόνη σας λύση αυτή τη στιγμή είναι να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματος. Η προσθήκη MessageLoggerV2 για το BetterDiscord ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για τους χρήστες να καταγράφουν προσωπικά μηνύματα, αλλά η προσθήκη δεν λειτουργεί πλέον.

Υπάρχει ένα εναλλακτικό πρόσθετο , αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο στη χρήση του, καθώς απαιτεί το Node.js να λειτουργήσει. Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να αποκλειστείτε, καθώς το Discord δεν εγκρίνει τα προγράμματα καταγραφής μηνυμάτων, ειδικά για προσωπική χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Midjourney στο Discord

Πώς να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης Discord

9 καλύτεροι διακομιστές Discord για να κάνετε φίλους

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4903

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *