Καλύτερες Δραστηριότητες Discord

Οι 5 Καλύτερες Δραστηριότητες Discord που πρέπει να δοκιμάσετε με τους φίλους σας

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το Discord ως μέρος για να κάνουν παρέα με φίλους—και ενώ οι φωνητικές κλήσεις και οι βιντεοκλήσεις είναι ιδανικές για να καλύπτουν τη διαφορά, μερικές φορές θέλετε να προσθέσετε λίγη επιπλέον δραστηριότητα στη μίξη. Ευτυχώς, το Discord προσφέρει μια ποικιλία από ενσωματωμένες δραστηριότητες που είναι ιδανικές για ένα εικονικό hangout με τους φίλους σας. Εδώ είναι οι κορυφαίοι.

Θάνατος από AI

Θάνατος από δραστηριότητα AI Discord

Το Death By AI υιοθετεί την έννοια της διαδραστικής αφήγησης και εισάγει μια υγιή δόση σκοτεινού χιούμορ. Η δραστηριότητα χρησιμοποιεί ένα μοντέλο γλώσσας GPT για τη δημιουργία και την αφήγηση ιστοριών. Εδώ είναι η ουσία: ένα άτομο θέτει το σκηνικό επιλέγοντας ένα προκατασκευασμένο σενάριο ή δημιουργώντας το δικό του. Στη συνέχεια, όλοι στην ομάδα πληκτρολογούν το σχέδιο διαφυγής τους. Ο οικοδεσπότης, ένα απολαυστικά σαδιστικό ρομπότ AI, διαβάζει κάθε σχέδιο απόδρασης και αφηγείται το αποτέλεσμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVortex.gr⁩ στο Viber

PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 2 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης : Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο PlayStation 5 (PS5)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Discord στο Xbox

Αυτά τα σενάρια μπορεί να είναι οτιδήποτε, από το να παγιδευτείς σε μια αποκάλυψη ζόμπι, να πέσεις από έναν ουρανοξύστη ή να αντιμετωπίσεις έναν διαταραγμένο οδοντίατρο. Ο οικοδεσπότης της τεχνητής νοημοσύνης ρίχνει χαρούμενα καμπύλες και ανατροπές της μοίρας στα προσεκτικά κατασκευασμένα σχέδιά σας, τα οποία συχνά οδηγούν σε έναν ξεκαρδιστικό και φρικτό θάνατο. Υπάρχει ένα όριο χαρακτήρων για τη διάρκεια της λύσης σας και λέξεις όπως “live” και “survive” απαγορεύονται. Έτσι, αν νομίζατε ότι ορισμένες βασικές τεχνικές προτροπής AI θα σας έσωζαν, θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο δημιουργικοί.

Από την εμπειρία μου, η δραστηριότητα είναι ακόμα πιο ευχάριστη όταν δημιουργείτε τα δικά σας εξατομικευμένα σενάρια. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη για να έχετε μερικά πραγματικά αστεία αποτελέσματα. Η προεπιλεγμένη λειτουργία παιχνιδιού δεν εγγυάται ότι κάποιος θα επιβιώσει στα θανατηφόρα σενάρια. Αλλά αν αυτό είναι πολύ ζοφερό, το παιχνίδι έχει επίσης ένα single survivor mode, όπου το AI αφηγείται μια ενιαία στριμμένη ιστορία, συμπεριλαμβανομένων όλων των συμμετεχόντων. Μόνο ένας από εσάς θα επιβιώσει.

Land.io

Δραστηριότητα LandIO Discord

Το Land.io είναι παρόμοιο με το κλασικό παιχνίδι Snake—και όπως το πρωτότυπο, είναι πολύ απλό. Ωστόσο, σε αντίθεση με το παιχνίδι φιδιών, όπου δεν μπορείτε να αγγίξετε την ουρά σας, στο Land.io, πρέπει να αγγίξετε την ουρά σας για να κερδίσετε πόντους. Σε αυτό το παιχνίδι, εσείς και οι φίλοι σας ξεκινήστε με ένα μικρό οικόπεδο και ο στόχος είναι να διεκδικήσετε όσο το δυνατόν περισσότερη επικράτεια πριν τελειώσει το χρονόμετρο.

Μπορείτε να επεκτείνετε τη γη σας μόνο κλείνοντας στα άκρα της υπάρχουσας επικράτειάς σας. Η ανατροπή είναι ότι όταν κινείστε έξω από την επικράτειά σας για να την επεκτείνετε, εκθέτετε την ουρά σας. Εάν άλλοι παίκτες κόψουν την εκτεθειμένη ουρά σας, χάνετε όλη την επικράτειά σας από αυτούς και ξεκινάτε από την αρχή. Οι μηχανισμοί είναι εύκολο να κατανοηθούν, καθιστώντας το Land.io ιδανικό για ένα χαλαρό hangout με φίλους που μπορεί να μην είναι σκληροπυρηνικοί παίκτες. Εξάλλου, το Discord δεν είναι μόνο για gamers.

Παρά την απλότητα, το Land.io μπορεί να είναι ακόμα πολύ συναρπαστικό. Έχω συμμετάσχει σε πολλούς αγώνες όπου έχτισα σχολαστικά μια αυτοκρατορία μόνο για να έχω έναν φίλο να μου κόψει την ουρά ακριβώς πριν τελειώσει ο χρόνος, να κατακτήσει όλη μου την επικράτεια και να κερδίσει το παιχνίδι. Μπορείτε να παίξετε ένα ιδιωτικό παιχνίδι Land.io με τους φίλους σας ή να συμμετάσχετε σε ένα δημόσιο παιχνίδι για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε παίκτες από άλλους διακομιστές.

Chef Showdown

Δραστηριότητα του Chef Showdown Discord

Ονειρευτήκατε ποτέ να διευθύνετε μια πολυσύχναστη κουζίνα εστιατορίου; Λοιπόν, με το Chef Showdown, μπορείτε να ζήσετε το χάος (και περιστασιακή ικανοποίηση) του γαστρονομικού κόσμου χωρίς τον κίνδυνο να κάψετε την πραγματική κουζίνα σας. Αυτή η δραστηριότητα εμπνέεται από παιχνίδια όπως το Overcooked και οι μηχανισμοί είναι παρόμοιοι, αν και ακόμη πιο απλοί.

Το Chef Showdown πραγματοποιείται σε ένα γρήγορο φαγητό με το μενού σας που αποτελείται από μπιφτέκια, πατάτες, σαλάτα και σόδα. Οι ανυπόμονοι πελάτες με pixel θα περιμένουν το φαγητό τους και πρέπει να τους σερβίρετε γρήγορα. Μπορείτε να σερβίρετε εύκολα σαλάτες και σόδα, αλλά η παρασκευή μπιφτέκι και πατάτες απαιτεί πολλά βήματα. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν τα χέρια σου είναι γεμάτα. Αυτός ο απλός κανόνας ρίχνει ένα κλειδί στα καλύτερα σχεδιασμένα σχέδια.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να παίξετε το Chef Showdown: συνεργατικό και εναντίον. Στη λειτουργία συνεργασίας, εσείς και ο φίλος σας μπορείτε να εργαστείτε μαζί για να κερδίσετε μια συνολική βαθμολογία. Στη λειτουργία versus, πηγαίνετε πρόσωπο με πρόσωπο. Εργάζεστε και οι δύο στην ίδια κουζίνα, αλλά μόνο αυτός που εκπληρώνει την παραγγελία παίρνει το νόημα. Να είστε προετοιμασμένοι για μια συζήτηση για τα σκουπίδια όταν έχετε παράσχει τρία από τα τέσσερα είδη σε μια παραγγελία και ο φίλος σας κλέβει τους πόντους παρέχοντας το τελευταίο.

Chess in the Park

Σκάκι στο πάρκο Δραστηριότητα Discord

Το σκάκι χρειάζεται λίγη εισαγωγή. Το Chess in the Park φέρνει αυτό το διαχρονικό παιχνίδι στο Discord και σας απαλλάσσει από το να χρειαστεί να στήσετε μια φυσική σκακιέρα και να παλέψετε με άστοχα κομμάτια. Με μερικά κλικ, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι, να προσκαλέσετε τον φίλο σας και να κλειδωθείτε σε μια πνευματική μάχη.

Το Chess in the Park προσφέρει κάτι περισσότερο από βασική λειτουργικότητα. Αν σας αρέσει να αναλύετε τα παιχνίδια σας και να μαθαίνετε από τα λάθη σας, η δραστηριότητα αποθηκεύει ένα ιστορικό των αγώνων σας. Αυτό σας επιτρέπει να ξαναεπισκεφτείτε τα προηγούμενα παιχνίδια, να εντοπίσετε κρίσιμα σημεία καμπής και ενδεχομένως να αναπτύξετε νέες στρατηγικές για μελλοντικές μάχες. Υπάρχει επίσης μια εύχρηστη λειτουργία σχεδιασμού κινήσεων όπου μπορείτε να σκεφτείτε τις επόμενες κινήσεις σας ενώ ο φίλος σας σκέφτεται τις δικές του.

Το Chess in the Park είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να μιλήσετε με τον φίλο σας, ενώ έχετε κάτι να σκεφτείτε κατά τη διάρκεια της περιστασιακής σιωπής. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον πίνακα και τα κομμάτια με διαφορετικά δέρματα για να προσθέσετε μια πινελιά προσωπικότητας. Θυμηθείτε, εάν οι φίλοι σας είναι όλοι εκτός σύνδεσης, μπορείτε πάντα να εγγραφείτε σε άλλους διακομιστές Discord για να βρείτε άτομα με τα οποία μπορείτε να παίξετε.

Παρακολουθήστε μαζί

Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα Together Discord

Ας το παραδεχτούμε: η παρακολούθηση βίντεο με φίλους στο διαδίκτυο είναι συνήθως μια βαρετή υπόθεση. Στέλνεις έναν σύνδεσμο, τον ανοίγουν, υπάρχει αναπόφευκτη καθυστέρηση και κάποιος φαίνεται να είναι πάντα λίγα δευτερόλεπτα πίσω. Το Watch Together λύνει αυτό το πρόβλημα δημιουργώντας μια απρόσκοπτη πλατφόρμα συν-παρακολούθησης απευθείας μέσα στο Discord. Σκεφτείτε ότι έχετε ένα εικονικό πάρτι παρακολούθησης YouTube στον διακομιστή σας. Θα δείτε μια οικεία διεπαφή, με μια γραμμή αναζήτησης και μοντέρνα βίντεο.

Το Watch Together είναι μία από τις λίγες δραστηριότητες του Discord που δεν είναι παιχνίδι. Παρέχει μια απλή αλλά βασική λειτουργία: συγχρονισμένη αναπαραγωγή. Κάθε φορά που ο οικοδεσπότης κάνει παύση, επαναφορά ή γρήγορη προώθηση, το βίντεο προσαρμόζεται για όλους όσους συμμετέχουν στην κλήση. Δεν υπάρχουν άλλες παύσεις για να μπορούν όλοι να ενημερωθούν ή να συγχρονίσουν ξανά την αναπαραγωγή. Το Watch Together σάς επιτρέπει να αντιδράτε μαζί στα βίντεο, να συζητάτε τις ανατροπές της πλοκής σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνετε να παρακολουθείτε κάτι να εκτυλίσσεται ταυτόχρονα για όλους σας. Πραγματικά νιώθετε σαν να παρακολουθήσατε μαζί το βίντεο.

Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που πρέπει να έχετε κατά νου. Το Watch Together δεν μπορεί να αναπαράγει περιεχόμενο με περιορισμό ηλικίας ή βίντεο που απαιτούν σύνδεση στο YouTube. Ωστόσο, για το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου του YouTube, προσφέρει έναν ομαλό και ευχάριστο τρόπο να μοιραστείτε την εμπειρία προβολής με τους φίλους σας στο Discord. Το YouTube εμφανίζει επίσης διαφημίσεις κατά την αναπαραγωγή, κάτι που μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για τους θεατές.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές διασκεδαστικές και συναρπαστικές δραστηριότητες του Discord. Υπάρχουν πολλά περισσότερα, και με την καλή τους ποικιλία, υπάρχει κάτι για όλους. Έτσι, την επόμενη φορά που θα αναζητήσετε έναν τρόπο να ζωντανέψετε τη συνεδρία Discord σας, δοκιμάστε αυτές τις δραστηριότητες. Θα εκπλαγείτε από το πόσο πολύ μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί.

Share your love

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *