καλύτερα ρομπότ μουσικής Discord

Τα καλύτερα ρομπότ μουσικής Discord που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα

Με τα χρόνια, το Discord έχει χρησιμεύσει ως μια εξαιρετική πλατφόρμα για παίκτες. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή συνομιλίας φωνής, βίντεο και κειμένου με επίκεντρο τα παιχνίδια με πολλές δυνατότητες. Εάν είστε ενεργός χρήστης του Discord, ίσως γνωρίζετε για τα Discord Bots.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα Discord Bots είναι εργαλεία που βασίζονται σε AI και μπορούν να σας βοηθήσουν να αυτοματοποιήσετε εργασίες στους διακομιστές Discord σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα bots στην πλατφόρμα για να εκτελούν αυτόματα πολλές χρήσιμες εργασίες στον διακομιστή σας.

Θα βρείτε διάφορα Discord Bots στον Ιστό. αυτό το άρθρο θα συζητήσει τα καλύτερα ρομπότ μουσικής Discord. Τα ρομπότ μουσικής Discord επιτρέπουν στους χρήστες να παίζουν και να ακούν μουσική στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της συνομιλίας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Midjourney στο Discord

15 καλύτερα Discord Music Bots

Έτσι, αν σας ενδιαφέρει να ανακαλύψετε τα καλύτερα bots Discord Music, έχετε φτάσει στη σωστή σελίδα. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά από τα καλύτερα bot Discord Music για αναπαραγωγή μουσικής σε διακομιστές. Ας αρχίσουμε.

1. Hydra Bot

Hydra Bot

Το Hydra Bot είναι ένα από τα κορυφαία μουσικά ρομπότ Discord που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μπορεί να παίξει μουσική υψηλής ποιότητας χωρίς καθυστέρηση ή buffer στον διακομιστή Discord.

Πρέπει να ανοίξετε την επίσημη σελίδα της Hydra και να κάνετε κλικ στο κουμπί Πρόσκληση για να προσκαλέσετε το bot στον διακομιστή Discord.

Αφού προσθέσετε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πρόθεμα ‘. για αναπαραγωγή μουσικής υψηλής ποιότητας. Το discord music bot σάς επιτρέπει να ορίσετε προσαρμοσμένα προθέματα για πρόσβαση στο bot Hydra.

2. Βάρκα ειρήνης

Βάρκα ειρήνης

Αν ψάχνετε για ένα Discord Bot που μπορεί να παίξει μουσική υψηλής ποιότητας στον Discord Server σας δωρεάν, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Fredboat.

Το Fredboat είναι ένα δωρεάν μουσικό ρομπότ που μπορεί να αναπαράγει μουσική από το Soundcloud, το Bandcamp, το Twitch, το Spotify, το YouTube και άλλα. Επίσης, το μουσικό bot για το Discord υποστηρίζει λίστες αναπαραγωγής και ζωντανές ροές.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κανένα σύνδεσμο για να παίξετε τη μουσική. χρησιμοποιήστε την εντολή Fredboat και εισαγάγετε το όνομα του τραγουδιού για να το παίξετε απευθείας.

3. ΜΕΕ6

Τα καλύτερα Discord Music Bots

Το MEE6 είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά ρομπότ Discord Music που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Φέρνει ένα οπτικό πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής που σας επιτρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή της μουσικής σας.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καμία εντολή για να χρησιμοποιήσετε το bot. πρέπει να κάνετε drag and drop για να αναδιατάξετε το τραγούδι, κάντε κλικ για παύση, αναπαραγωγή ή παράλειψη των τραγουδιών.

Το πιο αξιοσημείωτο με το MEE6 είναι ότι σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από διάφορες πηγές ήχου όπως το SoundCloud, το Twitch, το YouTube και άλλα. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του MEE6 περιλαμβάνουν αναπαραγωγή 24/7, αναζήτηση τραγουδιών, σύστημα ψηφοφορίας μελών για αγαπημένα τραγούδια, ενίσχυση έντασης κ.λπ.

4. ProBot

ProBot

Το ProBot είναι ένα ρομπότ πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να δείξει στα μέλη σας μια εικόνα καλωσορίσματος, σε βάθος αρχεία καταγραφής, εντολές κοινωνικής δικτύωσης, αναπαραγωγή μουσικής και πολλά άλλα.

Όσον αφορά τη δυνατότητα μετάδοσης μουσικής, το ProBot σάς επιτρέπει να εκπέμπετε ήχο υψηλής ποιότητας για ακρόαση μουσικής στον Discord Server σας.

Το μόνο μειονέκτημα του ProBot είναι ότι αναζητά τραγούδια μόνο στο YouTube. Εάν μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτό, το ProBot θα μπορούσε να είναι τέλειο, καθώς προσφέρει πολλές εντολές αναπαραγωγής ήχου.

5. Aiode

Aiode

Το Aiode είναι ένα πλήρως δωρεάν και ανοιχτού κώδικα Discord bot για αναπαραγωγή μουσικής. Η μουσική discord είναι πολύ πλούσια σε χαρακτηριστικά και εξαιρετικά προσαρμόσιμη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Aiode για να αναζητήσετε κομμάτια, βίντεο YouTube ή λίστες αναπαραγωγής στο Spotify και να τα αναπαράγετε απευθείας στον διακομιστή Discord. Ένα άλλο καλύτερο χαρακτηριστικό του Aiode είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής μεταξύ πλατφορμών με τραγούδια από το YouTube, το Spotify, ακόμη και το Soundcloud.

Ορισμένες άλλες δυνατότητες του Aiode περιλαμβάνουν προσαρμόσιμες ιδιότητες bot, διαχείριση ρόλων για πρόσβαση στις εντολές bot, δυνατότητα δημιουργίας δικών εντολών αναπαραγωγής και πολλά άλλα.

6. BMO

BMO

Το BMO είναι ένα Discord bot πολλαπλών χρήσεων από το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε μουσική HD, τζόγο, παιχνίδια, μιμίδια, βοηθητικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Η μουσική δεν είναι το δυνατό σημείο του BMO γιατί εστιάζει και σε άλλα τμήματα. Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό bot Discord για την αναζήτηση τραγουδιών και την αναπαραγωγή τους.

Έχετε ακόμη και την επιλογή να προσθέσετε μουσική στην ουρά. Το μόνο μειονέκτημα του BMO είναι ότι οι εντολές του είναι λίγο πιο δύσκολες.

7. ChillBot

ChillBot

Το ChillBot θα μπορούσε να είναι το καλύτερο μουσικό bot Discord για τους λάτρεις της μουσικής Lo-Fi. Αν δεν ξέρετε, το Lo-Fi είναι ένα είδος μουσικής που ηχογραφείται με σκόπιμες ατέλειες.

Αυτός είναι ένας ραδιοφωνικός σταθμός ζωντανής ροής που μεταδίδει συνεχώς μουσική Lo-Fi. Ωστόσο, επειδή είναι ραδιοφωνικός σταθμός, δεν μπορείτε να παίξετε τις λίστες αναπαραγωγής σας στο Chillbot.

Ο χειρισμός του Discord bot είναι εξαιρετικά εύκολος, χάρη στις απλές και εύχρηστες εντολές του. Συνολικά, το ChillBot είναι μια τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της μουσικής Lo-Fi.

8. Champbot

Champbot

Το Champbot είναι ένα Discord bot που βελτιώνει τη συνολική εμπειρία Discord. Το bot διαθέτει μια λειτουργία μουσικής που σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με φίλους.

Εκτός από τη μουσική, το Champbot φέρνει επίσης άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως ακριβείς πληροφορίες για τον καιρό για οποιαδήποτε πόλη σε όλο τον κόσμο.

9. TREBEL Music Bot

TREBEL Music Bot

Αν δεν γνωρίζετε, το TREBEL είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία που κάνει τη μουσική προσβάσιμη και απολαυστική για όλους. Διαθέτει επίσης ένα μουσικό bot Discord που σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική στον διακομιστή σας.

Μπορείτε εύκολα να ενσωματώσετε την εφαρμογή μουσικής TREBEL στο Discord Mobile σας. Απλώς συνδέστε την εφαρμογή Discord Mobile με το TREBEL και παίξτε ένα τραγούδι ή μια λίστα αναπαραγωγής στον διακομιστή σας.

10. 24/7

24x7

Το όνομα του ρομπότ Discord είναι αρκετό για να δικαιολογήσει αυτό που κάνει. Είναι ένα σχετικά απλό μουσικό bot για το Discord που μπορεί να αναπαράγει μουσική στον διακομιστή σας 24/7.

Το 24/7 θα μπορούσε να είναι ιδανικό για όσους θέλουν να παίζουν μουσική στους διακομιστές Discord τους ασταμάτητα και χωρίς διακοπές.

Αυτό το bot σάς επιτρέπει να παίξετε οποιοδήποτε συγκεκριμένο τραγούδι, να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής, τραγούδια σε ουρά, κ.λπ. Επίσης, σας επιτρέπει να φιλοξενείτε ζωντανές ροές και ροές ραδιοφώνου επίσης.

11. Zandercraft

Zandercraft

Αν προτιμάτε να ακούτε μουσική υψηλής ποιότητας στο Discord, το Zandercraft θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ένα δημοφιλές μουσικό bot για το Discord που αναπαράγει μουσική με ποιότητα XHD και Hi-Fi.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες, το Zandercraft υποστηρίζει την προσθήκη λιστών αναπαραγωγής, την προσθήκη τραγουδιών στην ουρά και πολλά άλλα.

Μόλις προστεθεί στον διακομιστή Discord, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το bot χρησιμοποιώντας το /play (Όνομα τραγουδιού). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες εντολές όπως /randommeme για να ανακτήσετε και να μοιραστείτε ένα τυχαίο μιμίδιο από το imgu, το /randomdog για να λάβετε μια τυχαία εικόνα, βίντεο, gif ενός σκύλου κ.λπ.

12. Βεξέρα

Βεξέρα

Το Vexera είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία ρομπότ μουσικής discord που μπορείτε να προσθέσετε στον διακομιστή σας. Το μουσικό bot για το Discord τροφοδοτεί τώρα περισσότερους από 1,5+ εκατομμύρια διακομιστές Discord.

Όσον αφορά τη ροή μουσικής, το Vexera σάς επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική σε ήχο υψηλής ποιότητας από το Bandcamp, το Soundcloud, το Twitch, το Vimeo και το Spotify. Η αναπαραγωγή μουσικής είναι καλή και χωρίς καμία buffer ή καθυστέρηση ήχου.

Επίσης, όπως κάθε άλλο μουσικό ρομπότ για το Discord, το Vexera σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής, να ορίζετε μηνύματα συμμετοχής και αποχαιρετισμού για τους χρήστες και πολλά άλλα. Συνολικά, το Vexera είναι ένα εξαιρετικό ρομπότ Discord Music που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

13. Chip Bot

Chip Bot

Ένα άλλο Discord Music Bot που αξίζει να δοκιμάσετε είναι το Chip Bot. Το Chip Bot σας επιτρέπει να αναπαράγετε μουσική από διάφορες πηγές ήχου όπως Bandcamp, SoundCloud, Spotify κ.λπ.

Είναι δωρεάν bot αλλά έχει premium έκδοση. Η premium έκδοση του Chip Bot σάς παρέχει πρόσβαση σε όλα τα premium προνόμια και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αυτόματη αναπαραγωγή ήχου, αλλαγή έντασης ήχου, εφαρμογή φίλτρων στη μουσική, παράκαμψη κλειδώματος ψήφου και πολλά άλλα.

Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει επίσης πολλές χρήσιμες και πολύ απαραίτητες λειτουργίες και υποστηρίζει μια ποικιλία εντολών για χρήση σε διακομιστή.

14. Uzox

Uzox

Το Uzox είναι ένα δωρεάν bot Discord που προσφέρει πολλές premium λειτουργίες. Έτσι, αν θέλετε ένα μουσικό bot Discord με premium χαρακτηριστικά, το Uzox θα μπορούσε να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

Όπως κάθε ρομπότ Discord Music, το Uzox υποστηρίζει επίσης ροή μουσικής από διάφορες πηγές όπως το SoundCloud, το Spotify, το Twitch και το YouTube.

Το Uzox σάς παρέχει πρόσβαση σε διάφορα φίλτρα μουσικής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν. Η Uzox είναι γνωστή για τον ήχο χωρίς καθυστέρηση και το ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής.

15. Jockie Music

Τα καλύτερα Discord Music Bots

Το Jockie Music είναι το τελευταίο στη λίστα, αλλά είναι επίσης ένα από τα πλούσια μουσικά bots που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον διακομιστή σας. Το πιο αξιοσημείωτο πράγμα για το Jockie Music είναι το ευρύτερο φάσμα συμβατότητάς του με υπηρεσίες ροής μουσικής.

Το Jockie Music μπορεί να αναπαράγει μουσική από Apple Music, YouTube, Deezer, Tidal, Soundcloud, Spotify και άλλα. Σας προσφέρει επίσης μερικές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής, ροή υψηλής ευκρίνειας, 24ωρη αναπαραγωγή και πολλά άλλα.

Για αναπαραγωγή μουσικής, πληκτρολογήστε την εντολή ‘m!play’ ακολουθούμενη από το όνομα του τραγουδιού ή επικολλήστε τη διεύθυνση URL του τραγουδιού μετά την εντολή. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε ηχητικά εφέ όπως 8D, τρέμολο, ενίσχυση μπάσων, καραόκε κ.λπ., στη μουσική.

Διαβάστε επίσης: καλύτερα ρομπότ Telegram

Λοιπόν, αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μουσικά ρομπότ Discord που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε άλλα Discord Music Bots.

Διαβάστε επίσης :Τι είναι το λογισμικό Crypto Trading Bot;

Κορυφαία ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *