15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android (Εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας)

Εάν διαβάζετε τακτικά ειδήσεις τεχνολογίας, ίσως γνωρίζετε για τη διαμάχη του Life360. Το Life360 είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας με κορυφαία βαθμολογία διαθέσιμη για χρήστες Android. Είναι μια εφαρμογή οικογενειακής ασφάλειας όπου τα μέλη της οικογένειας μπορούν να μοιραστούν την τοποθεσία τους σε πραγματικό χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αν και η εφαρμογή είναι χρήσιμη, ήταν στις ειδήσεις για λάθος λόγους πριν από λίγους μήνες. Πριν από λίγους μήνες, η εταιρεία βρέθηκε να πουλά δεδομένα τοποθεσίας χρηστών σε πολλούς μεσίτες δεδομένων του κλάδου. Πουλάει δεδομένα τοποθεσίας στους 31 εκατομμύρια πελάτες της, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, από το 2016.

Αυτή η διαμάχη ανάγκασε πολλούς χρήστες του Life360 να αναζητήσουν εναλλακτικές. Επομένως, εάν είστε ενεργός χρήστης του Life360, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις εναλλακτικές του. Προς το παρόν, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις Life360 διαθέσιμες στο Google Play Store και οι περισσότερες από αυτές είναι δωρεάν.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360

15 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα απαριθμήσουμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android. Με αυτές τις εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 για Android.

1. Google Family Link

Google Family Link

Το Google Family Link είναι μια πλήρης εφαρμογή γονικού ελέγχου για smartphone Android. Με το Google Family Link, μπορείτε να δείτε γρήγορα τη δραστηριότητα εφαρμογών των παιδιών σας, να διαχειριστείτε τις εφαρμογές τους, να ορίσετε όρια χρόνου χρήσης και πολλά άλλα.

Το Google Family Link διαθέτει επίσης μια λειτουργία παρακολούθησης τοποθεσίας που σας επιτρέπει να βρείτε το παιδί σας όταν είναι εν κινήσει. Μπορείτε να εντοπίσετε τα παιδιά σας αρκεί να έχουν τα smartphone τους Android. Συνολικά, το Google Family Link είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 που δεν πρέπει να χάσετε.

2. mLite

mLite

Το mLite είναι ένα εφαρμογή εντοπισμού τοποθεσίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τους φίλους, τα παιδιά ή τα μέλη της οικογένειάς σας. Για να χρησιμοποιήσετε το mLite, πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android και μετά στη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Αφού προστεθεί, μπορείτε να επιτρέψετε την κοινή χρήση τοποθεσίας και επαφών. Η εφαρμογή δείχνει τη θέση GPS των μελών της οικογένειάς σας σε πραγματικό χρόνο στο χάρτη και στέλνει ειδοποιήσεις όταν φεύγουν ή φτάνουν σε ένα προκαθορισμένο μέρος.

3. iSharing

iSharing

Το iSharing είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας και παρακολούθησης στο Google Play Store. Είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας που παρέχει υπηρεσία τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο στους χρήστες.

Με το iSharing, μπορείτε εύκολα να δείτε την τοποθεσία των μελών της οικογένειας σε πραγματικό χρόνο σε έναν ιδιωτικό οικογενειακό χάρτη. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή για να σας ειδοποιεί όταν ένα μέλος της οικογένειας φτάνει ή φεύγει από τον προορισμό.

4. Map My Run

Map My Run

Λοιπόν, το Map My Run είναι λίγο διαφορετικό από το Life360. Το Map My Run είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης με ό,τι χρειάζεστε για να παραμείνετε κίνητροι για να πετύχετε τους στόχους σας.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης που σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία τρεξίματος σε πραγματικό χρόνο για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ηρεμία.

5. Family360

Family360

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Family360 εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες εφαρμογές κοινής χρήσης τοποθεσίας που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο πρόγραμμα παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που μπορεί να εντοπίσει καταχωρημένες τοποθεσίες φορητών συσκευών.

Για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, πρέπει να δημιουργήσετε έναν κύκλο και να προσθέσετε άτομα της επιλογής σας. Αφού δημιουργήσετε έναν κύκλο, μπορείτε να προσθέσετε άτομα της επιλογής σας. Συνολικά, το Family360 είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση Life360 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

6. Family Locator

Family Locator

Όπως κάθε εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας, αυτή χρησιμοποιεί επίσης τον εγγενή εντοπισμό GPS του τηλεφώνου σας για να διασφαλίσει την ασφάλεια της οικογένειας, ακόμη και όταν είναι μακριά.

Με το Family Locator, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας GPS σε πραγματικό χρόνο με τα μέλη της οικογένειάς σας σε έναν οικογενειακό χάρτη. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε ιδιωτικές ομάδες για τα πιο κοντινά σας άτομα.

Εκτός από αυτό, το Family Locator μπορεί επίσης να παρακολουθεί ένα χαμένο ή κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

7. Συνδεδεμένος

Συνδεδεμένος

Συνδεδεμένο είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού τοποθεσίας GPS μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Πρέπει να δημιουργήσετε ή να συμμετάσχετε σε κύκλους με την οικογένειά σας σε αυτήν την εφαρμογή.

Αφού δημιουργήσετε έναν κύκλο, θα μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με άλλα μέλη του κύκλου. Ομοίως, άλλα μέλη του κύκλου μπορούν να μοιραστούν την τοποθεσία τους μαζί σας.

8. με το GeoZ

με το GeoZ

Το GeoZilla είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Connected που αναφέρεται παραπάνω. Ωστόσο, με το GeoZilla, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε έναν ιδιωτικό κύκλο μόνο που μπορεί να δει η οικογένειά σας.

Αφού συνδέσετε το τηλέφωνό σας με αυτόν τον ιχνηλάτη GPS, θα γνωρίζετε πότε η οικογένειά σας φεύγει ή φτάνει σε ένα μέρος, θα βλέπετε πού ήταν η οικογένειά σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολλά άλλα.

9. Βρείτε τα παιδιά μου

Βρείτε τα παιδιά μου

Το Find My Kids είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ασφάλεια των παιδιών και τον γονικό έλεγχο. Η εφαρμογή βοηθά τους γονείς να παρακολουθούν την τοποθεσία του παιδιού τους στον χάρτη.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να ακούτε τι συμβαίνει γύρω από το παιδί σας, να στέλνετε ένα δυνατό σήμα στη συσκευή του παιδιού, να μάθετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί και πολλά άλλα.

10. GeoLocator

GeoLocator

Το GeoLocator είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Life360 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Αυτή είναι μια οικογενειακή εφαρμογή παρακολούθησης GPS με δυνατότητες συνομιλίας.

Η εφαρμογή είναι συμβατή με κάθε Android και διαθέτει λειτουργίες GPS. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία των μελών της οικογένειάς σας σε έναν ιδιωτικό χάρτη, να ανταλλάσσετε μηνύματα με μέλη της οικογένειας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας.

11. Snapchat

Snapchat

Το Snapchat μπορεί να είναι περίεργο στη λίστα, αλλά μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε τα μέλη της οικογένειάς σας. Η πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat διαθέτει μια δυνατότητα κοινής χρήσης τοποθεσίας που επιτρέπει στους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας να σας παρακολουθούν μέσω του Snapchat.

Η κοινή χρήση τοποθεσίας Snapchat Live είναι δωρεάν και εύκολη στη ρύθμιση. Το μόνο πράγμα είναι ότι και τα δύο μέρη θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένη την εφαρμογή Snapchat στο τηλέφωνό τους για να παρακολουθούν τη ζωντανή τοποθεσία.

Έχουμε ήδη μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για πώς να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας με φίλους στο Snapchat. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα για την κοινή χρήση ζωντανών τοποθεσιών.

12. Τηλεγράφημα

Διορθώστε το Telegram που κόλλησε κατά την ενημέρωση;

Όπως το Snapchat, το Telegram διαθέτει επίσης μια δυνατότητα ζωντανής κοινής χρήσης τοποθεσίας που πολλοί χρήστες δεν γνωρίζουν.

Η δυνατότητα ζωντανής κοινής χρήσης τοποθεσίας του Telegram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σας μέσω της εφαρμογής.

Ακριβώς όπως το Snapchat, το Telegram πρέπει επίσης να εγκατασταθεί και στα δύο άκρα για να μοιραστεί τη ζωντανή τοποθεσία. Για να μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας με το Telegram, ακολουθήστε τον οδηγό μας – Μοιραστείτε τη ζωντανή τοποθεσία σας στο Telegram.

13. WhatsApp

WhatsApp

Το WhatsApp είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android και iPhone. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη ζωντανή τοποθεσία σας με τους φίλους σας.

Η δυνατότητα κοινής χρήσης τοποθεσίας του WhatsApp θα μπορούσε να είναι χρήσιμη με διάφορους τρόπους. Για παράδειγμα, μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τον φίλο σας που πλησιάζει τη νέα σας διεύθυνση ή να τη μοιραστείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας για να σας παραλάβουν κ.λπ.

Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για το πώς να μοιράζεστε την τοποθεσία σας στο WhatsApp. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

14. Familo

Familo

Το Familo είναι μια εφαρμογή εντοπισμού τηλεφώνου GPS για Android που μοιράζεται πολλές ομοιότητες με το Life360. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εφαρμογή Find My Phone, επειδή σας επιτρέπει να μοιράζεστε την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή εντοπισμού οικογένειας, θα λαμβάνετε άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως ειδοποιήσεις όταν τα μέλη της οικογένειας φτάνουν ή φεύγουν από ένα σημειωμένο μέρος, ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας κ.λπ.

15. My Family – Family Locator

My Family - Family Locator

Το My Family – Family Locator είναι μια εφαρμογή οικογενειακής ασφάλειας και γονικού ελέγχου για Android που μπορείτε να αποκτήσετε από το Google Play Store.

Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την προβολή της τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο των φίλων ή των μελών της οικογένειάς σας, τη λήψη έξυπνων ειδοποιήσεων όταν το αγαπημένο σας πρόσωπο φτάνει ή φεύγει από ένα σημειωμένο μέρος, περιήγηση στο ιστορικό τοποθεσίας του παρελθόντος κ.λπ.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης έναν εντοπισμό τοποθεσίας GPS για την εύρεση άστοχων, χαμένων ή κλεμμένων smartphone Android.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές εντοπισμού οικογένειας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για το Life360. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση και είναι διαθέσιμες στο Play Store. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες μέθοδοι για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και οικογένεια

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη εφαρμογή παρακολούθησης αυτοκινήτου

Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες τοποθεσίας στο Chrome

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5434

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *