βίντεο σε MP3

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή (Εξαγωγή ήχου)

Ας το παραδεχτούμε. Μερικές φορές, ενώ παρακολουθούμε βίντεο σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, βλέπουμε συχνά βίντεο που θέλουμε να αποθηκεύσουμε. Δεν μας ενδιέφερε το βίντεο, αλλά ο ήχος μας τράβηξε.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μπορείτε να βασιστείτε σε λογισμικό Windows τρίτων για την εξαγωγή ήχου από ένα αρχείο βίντεο ή τη μετατροπή του βίντεο σε μορφή ήχου όπως MP3. Η μετατροπή βίντεο σε MP3 είναι επίσης αρκετά εύκολη, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια αποκλειστική εφαρμογή μετατροπέα βίντεο.

Ως εκ τούτου, εάν θέλετε τις καλύτερες επιλογές για τη μετατροπή βίντεο σε MP3, θα σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός. Ο παρακάτω οδηγός παραθέτει μερικούς από τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο σε MP3 για Windows.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN ΣτηνΕλλάδα |
Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Συνδεθείτε στην ομάδα ⁨DirectVorteX⁩ στο Viber

Διαβάστε επίσης : 12 καλύτερες εφαρμογές MP3 Cutter για Android

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή

Αυτοί οι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε μορφή αρχείου MP3. Ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο σε MP3 για Windows.

1. Μετατροπέας Movavi

Μετατροπέας βίντεο Movavi

Το Movavi Converter είναι ένα από τα καλύτερα και κορυφαία προγράμματα μετατροπέων βίντεο που είναι διαθέσιμα για υπολογιστή με Windows. Ο μετατροπέας βίντεο για υπολογιστή μπορεί να μετατρέψει αρχεία πολυμέσων σε 180+ διαφορετικές μορφές.

Εκτός από τη μετατροπή βίντεο, το Movavi Converter παρέχει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας βίντεο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συμπιέσετε βίντεο χωρίς απώλεια ποιότητας, να περικόψετε και να συγχωνεύσετε τα βίντεό σας, να εισαγάγετε υπότιτλους και πολλά άλλα.

Υποστηρίζει τη μετατροπή αρχείων βίντεο σε μορφή MP3. Διαθέτει επίσης έναν διαδικτυακό μετατροπέα βίντεο που μπορεί να μετατρέψει το βίντεο online στην επιλεγμένη μορφή αρχείου.

2. Δωρεάν Μετατροπέας βίντεο – DVDVideoSoft

Δωρεάν Μετατροπέας βίντεο - DVDVideoSoft

Ο δωρεάν μετατροπέας βίντεο από το DVDVideoSoft είναι ένας άλλος καλύτερος μετατροπέας βίντεο στη λίστα που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε αρχείο βίντεο σε μορφή ήχου όπως MP3.

Η διεπαφή χρήστη του δωρεάν μετατροπέα βίντεο της DVDVideoSoft είναι αρκετά καθαρή και εύκολη στη χρήση. Το DVDVideoSoft είναι εντελώς δωρεάν για λήψη και χρήση, και δεν έχει περιορισμούς στη μετατροπή αρχείων.

Διαθέτει επίσης μετατροπέα βίντεο σε ήχο που μετατρέπει αρχεία βίντεο σε οποιαδήποτε μορφή ήχου.

3. Δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC

Δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC

Το VSDC Free Audio Converter είναι ένα λογισμικό μετατροπέα ήχου για υπολογιστή, αλλά διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εξαγωγέα ήχου. Ο εξαγωγέας ήχου του VSDC Free Audio Converter σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε το κομμάτι ήχου ή ένα μέρος ενός βίντεο.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, ο δωρεάν μετατροπέας ήχου VSDC υποστηρίζει σχεδόν όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων ήχου, όπως MP3, WMA, ASF, M3U, MOV, MP4, RM και RA.

Το VSDC Free Audio Converter υποστηρίζει επίσης τη λήψη αρχείων ήχου από το Διαδίκτυο. Μπορείτε εύκολα να κατεβάσετε βίντεο από το Διαδίκτυο και να το μετατρέψετε σε μορφή ήχου.

4. Χειρόφρενο

Χειρόφρενο

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα μετατροπής αρχείων ανοιχτού κώδικα για τον υπολογιστή σας με Windows, τότε κοιτάξτε πέρα ​​από το HandBrake. Το HandBrake είναι ένα εργαλείο μετατροπής αρχείων δωρεάν για λήψη που υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HandBrake για να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο και ήχου. Αν και το εργαλείο δεν διαθέτει αποκλειστικό εξαγωγέα ήχου, μπορείτε να συλλάβετε ήχο από οποιοδήποτε βίντεο.

Πρέπει να εισαγάγετε το αρχείο βίντεο του οποίου τον ήχο θέλετε να εξαγάγετε. στη μορφή εξόδου, επιλέξτε MP3. Με αυτόν τον τρόπο, το HandBrake θα μετατρέψει το αρχείο βίντεο σε μορφή αρχείου ήχου MP3.

5. VLC Media Player

VLC Media Player

Εάν χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σύστημα Windows, μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το VLC Media Player. Είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων για Windows που είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την αναπαραγωγή αρχείων πολυμέσων, DVD, CD ήχου, VCD και διάφορα πρωτόκολλα ροής. Το καλό με το VLC Media Player είναι ότι προσφέρει μερικές άλλες δυνατότητες, όπως τη μετατροπή βίντεο σε μορφή ήχου.

Για να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε MP3, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Μετατροπή/Αποθήκευση του προγράμματος αναπαραγωγής πολυμέσων VLC. Μπορείτε επίσης να ανοίξετε τη ροή δικτύου και να κατεβάσετε online βίντεο και να τα μετατρέψετε σε MP3.

6. Μετατροπέας βίντεο WinX

WinX

Το WinX Video Converter είναι ένα καλό πρόγραμμα μετατροπής βίντεο σε ήχο, αλλά έχει ορισμένα ελαττώματα. Πρώτον, ο μετατροπέας αρχείων ισχυρίζεται ότι παρέχει μετατροπή υψηλής ποιότητας διατηρώντας την αρχική ποιότητα, αλλά δεν είναι 100% αλήθεια.

Δεύτερον, ο μετατροπέας αρχείων για υπολογιστή χρειάζεται περισσότερο χρόνο για τη μετατροπή ενός αρχείου βίντεο από όλες τις άλλες επιλογές που αναφέρονται στο άρθρο. Ωστόσο, εάν θέλετε έναν μετατροπέα βίντεο σε MP3, το WinX Video Converter θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

Ο μετατροπέας βίντεο προσφέρει μετατροπές υψηλής ποιότητας και όλες τις απαραίτητες επιλογές κατά τη μετατροπή ενός αρχείου βίντεο σε μορφή MP3.

7. Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο

Το Any Video Converter είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς βίντεο και εφαρμογές λήψης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows. Η μορφή αρχείου υποστηρίζει σχεδόν όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου που μπορείτε να σκεφτείτε.

Για να μετατρέψετε βίντεο σε MP3, πρέπει να εισαγάγετε το αρχείο βίντεο και να επιλέξετε MP3 ως μορφή εξόδου. Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές επιπλέον ρυθμίσεις πριν από τη μετατροπή. Όταν μπορείτε να μετατρέψετε το αρχείο, κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή τώρα.

Αυτό είναι! Οποιοσδήποτε μετατροπέας βίντεο θα μετατρέψει το αρχείο βίντεο σε MP3 μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι επίσης αρκετά καλή και είναι ένας από τους καλύτερους μετατροπείς βίντεο σε MP3 που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

8. MediaHuman Audio Converter

MediaHuman Audio Converter

Το MediaHuman Audio Converter μπορεί να μην είναι η πιο δημοφιλής επιλογή στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς ήχου για τον υπολογιστή σας. Το καλύτερο πράγμα για το MediaHuman Audio Converter είναι ότι είναι δωρεάν για λήψη και χρήση.

Με το MediaHuman Audio Converter, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε τη μουσική σε μορφές όπως MP3, AAC, WMA, OGG κ.λπ. Υποστηρίζει επίσης διάφορες μορφές χωρίς απώλειες όπως FLAC, Apple Lossless, AIFF και WAV.

Αν και η εφαρμογή δεν υποστηρίζει μετατροπή βίντεο, διαθέτει συσκευή εξαγωγής ήχου. Η συσκευή εξαγωγής ήχου μπορεί να εξάγει κομμάτια ήχου από τα βίντεό σας.

9. ffmpeg

FFmpeg

Λοιπόν, το ffmpeg είναι ένας μετατροπέας αρχείων ανοιχτού κώδικα που πρέπει να χρησιμοποιήσετε από μια διεπαφή γραμμής εντολών όπως το CMD. Δεδομένου ότι δεν διαθέτει γραφική διεπαφή, μπορεί να μην είναι εύκολο να λειτουργήσει.

Ωστόσο, με τον καιρό, θα συνηθίσετε τα σενάρια του ffmpeg. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ffmpeg για να μετατρέψετε το βίντεό σας σε μορφή MP3, αλλά πρέπει να εκτελέσετε μερικές γραμμές σεναρίου στη γραμμή εντολών.

Η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι γρήγορη, ευέλικτη και υποστηρίζει σχεδόν όλα τα κύρια αρχεία ήχου και βίντεο. Το μόνο μειονέκτημα του FFmpeg είναι ότι μπορεί να είναι δύσκολο να λειτουργήσει και η εγκατάσταση είναι λίγο δύσκολη.

10. Μετατροπέας VideoProc

βίντεο σε MP3
βίντεο σε MP3

Το VideoProc Converter είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά μετατροπέων πολυμέσων που διατίθεται για Windows και macOS. Μπορεί εύκολα να μετατρέψει, να αλλάξει μέγεθος και να επεξεργαστεί μεγάλα βίντεο 4K/HDR, ήχο και DVD σε υψηλή ταχύτητα.

Όσον αφορά τη συμβατότητα αρχείων, το VideoProc Converter υποστηρίζει όλες τις κύριες μορφές αρχείων βίντεο και ήχου, κάνοντας τη διαδικασία μετατροπής αρχείων εύκολη.

Το VideoProc Converter διαθέτει έναν αποκλειστικό εξαγωγέα ήχου για την αποθήκευση οποιουδήποτε βίντεο σε MP3, AAC, AC3, DTS, DTS-HD και άλλες μορφές αρχείων.

Διαβάστε επίσης: 15 καλύτερες εφαρμογές μετατροπέα βίντεο για iPhone το 2024

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα βίντεο για εφαρμογές μετατροπέα MP3 σε υπολογιστές με Windows. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια εάν θέλετε να προτείνετε οποιοδήποτε άλλο μετατροπέα βίντεο σε MP3.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4900

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *