10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3

Το YouTube είναι σίγουρα ο καλύτερος ιστότοπος για παρακολούθηση βίντεο. Σήμερα, ο ιστότοπος σάς επιτρέπει ακόμη και να κατεβάζετε βίντεο για αναπαραγωγή εκτός σύνδεσης.

Ωστόσο, τι γίνεται αν θέλετε να αποθηκεύσετε ένα βίντεο YouTube ως MP3; Η εξαγωγή ήχου από ένα βίντεο YouTube είναι κάτι που όλοι έχουμε ψάξει στο Google κάποια στιγμή. Ωστόσο, η έλλειψη λογισμικών και εργαλείων ιστού κάνει τα πράγματα προκλητικά.

Ο μόνος ιστότοπος που επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν βίντεο YouTube σε MP3 είναι το YTMP3, αλλά έχει τα δικά του μειονεκτήματα. Πρώτον, το YTMP3 δεν υποστηρίζει μαζική μετατροπή και δεν μπορεί να κατεβάσει βίντεο με διάρκεια μεγαλύτερη των 90 λεπτών.

Οι 10 καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε MP3

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3

Επομένως, εάν θέλετε να αποθηκεύσετε βίντεο YouTube σε αρχεία ήχου MP3, αλλά δεν θέλετε τέτοιους περιορισμούς, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια εναλλακτική λύση YTMP3. Παρακάτω, παραθέτουμε μερικά καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 που σας επιτρέπουν να μετατρέψετε βίντεο YouTube σε MP3 και να τα κατεβάσετε. Ας αρχίσουμε.

1. Y2Mate

Y2Mate

Το Y2Mate είναι ένα πολύ απλοϊκό διαδικτυακό Μετατροπέας βίντεο YouTube σε MP3 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι καθαρή και σας δείχνει ένα πεδίο λήψης.

Στο πεδίο λήψης, πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του βίντεο YouTube που θέλετε να μετατρέψετε σε MP3. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη και το Y2Mate θα ανακτήσει το βίντεο και θα σας δώσει την επιλογή να κατεβάσετε το αρχείο MP3.

2. ONLYMP3

Μόνο MP3

Μόνο το MP3 είναι α YTMP3 Εναλλακτική που σας επιτρέπει να μετατρέψετε και να κατεβάσετε βίντεο YouTube σε αρχεία μουσικής MP3. Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Ιστού για εξαγωγή ήχου από οποιοδήποτε βίντεο YouTube.

Ο ιστότοπος δεν απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού ή την εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού για τη μετατροπή των διαδικτυακών σας βίντεο σε μορφή αρχείου MP3, γεγονός που τον καθιστά την καλύτερη εναλλακτική λύση YTMP3.

Το OnlyMP3 είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για μετατροπή και λήψη απεριόριστων βίντεο YouTube.

3. ToMP3

ToMP3

Το ToMP3 είναι για όσους αναζητούν μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού για μετατροπή και λήψη απεριόριστων αρχείων βίντεο και ήχου.

Μάντεψε? Το ToMP3 δεν σας ζητά να εγγραφείτε ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό στον υπολογιστή σας για να πραγματοποιήσετε τη μετατροπή αρχείων.

Για να χρησιμοποιήσετε το ToMP3, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του YouTube στο πεδίο λήψης και κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη. Ο ιστότοπος θα λάβει τον σύνδεσμο λήψης και θα παρέχει τη λήψη MP3.

4. yt2conv

yt2conv

Το yt2conv είναι ένα γρήγορο και εύχρηστο εργαλείο ιστού για να μετατρέψτε και κατεβάστε βίντεο YouTube σε MP3 μορφή. Ο ιστότοπος είναι εξαιρετικά εύκολος στη χρήση και δεν έχει όριο μετατροπών.

Ένα άλλο θετικό σημείο του yt2conv είναι ότι δεν σας ζητά να δημιουργήσετε λογαριασμό ή να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό στο σύστημά σας. Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL και ο ιστότοπος θα μετατρέψει το βίντεό σας σε MP3 από την πλευρά του διακομιστή του.

Αφού μετατραπεί σε μορφή MP3, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα ήχου και να τον κατεβάσετε στον υπολογιστή ή το smartphone σας.

Επίσης, δεν μπορείτε να αγνοήσετε την ανταπόκριση του ιστότοπου. είναι εξαιρετικά συμβατό με κάθε σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές και κινητά.

5. SaveTube

SaveTube

Το SaveTube είναι για όσους αναζητούν ένα εύκολο στη χρήση και χωρίς φασαρία διαδικτυακός μετατροπέας YouTube σε MP3. Είναι μια εφαρμογή Ιστού που εκτελείται εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το εργαλείο σάς επιτρέπει να κατεβάζετε μουσική MP3 από το YouTube σε υψηλή ποιότητα. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του SaveTube είναι ότι δεν σας ζητά να δημιουργήσετε λογαριασμό. απλώς επισκεφτείτε τον ιστότοπο, επικολλήστε τη διεύθυνση URL του βίντεο και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.

Το SaveTube θα λάβει αυτόματα τον σύνδεσμο λήψης, θα μετατρέψει το βίντεο σε ήχο και θα σας παράσχει ένα αρχείο λήψης. Η τοποθεσία είναι επίσης πολύ responsive? Ως εκ τούτου, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για κινητά.

6. X2Λήψη

X2 Λήψη

Το X2Download είναι ένα από τα οι καλύτεροι διαδικτυακοί εξαγωγείς ήχου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή λειτουργεί με βίντεο YouTube, επιτρέποντάς σας να κάνετε λήψη μόνο του αρχείου ήχου από ένα βίντεο.

Το X2Download είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να κατεβάσουν αρχεία ήχου MP3 από ποιότητα βίντεο. Ο ιστότοπος δεν θέτει περιορισμούς στον αριθμό των μετατροπών που μπορούν να πραγματοποιήσουν οι μη εγγεγραμμένοι χρήστες.

Το X2Download υποστηρίζει επίσης αρκετές άλλες μορφές αρχείων για έξοδο μετατροπής, όπως MP3, FLV, WMA, WEBM κ.λπ.

7. Κόνδυλος

Κόνδυλος

Το Tuberipper είναι ένα εργαλείο web που σας επιτρέπει να εξάγετε και να κατεβάζετε ήχο και βίντεο από το YouTube και άλλες υπηρεσίες βίντεο.

Ο ιστότοπος είναι 100% δωρεάν και δεν σας ζητά να εγγραφείτε ή να κάνετε λήψη λογισμικού. Επί του παρόντος, το Tuberipper υποστηρίζει βίντεο από το YouTube, το Vimeo, το TikTok και άλλους δημοφιλείς ιστότοπους.

Από τον ιστότοπο, μπορείτε να εξαγάγετε ήχο, βίντεο ή βίντεο σε σίγαση. Συνολικά, το Tuberipper είναι μια ιδανική επιλογή για τη μετατροπή και τη λήψη βίντεο YouTube σε μορφή MP3.

8. YtGOconverter

YtGOconverter

Όπως κάθε άλλος ιστότοπος στη λίστα, το YtGOconverter λειτουργεί επίσης μετατρέποντας τα αγαπημένα σας μουσικά βίντεο YouTube σε μορφή MP3 ή MP4.

Είναι ένας δωρεάν ιστότοπος για χρήση και υποστηρίζει απεριόριστη μετατροπή αρχείων. Ο ιστότοπος υποστηρίζει τρεις μορφές για έξοδο: MP3, MP4 και WEBM.

Έχετε επίσης την επιλογή λήψης MP3 σε διάφορους ρυθμούς bit, συμπεριλαμβανομένων 320 KBps, MP4 με ήχο και βίντεο, MKV και WEBM με ήχο και βίντεο.

9. BigConv

BigConv

Το BigConv είναι ένας τέτοιος ιστότοπος που σας επιτρέπει να μετατρέπετε και να κατεβάζετε βίντεο YouTube σε μορφή MP3 στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Αυτό είναι ένα δωρεάν εργαλείο Ιστού με καθαρό και ανταποκρινόμενο περιβάλλον χρήστη.

Το BigConv δεν περιορίζει επίσης τη μετατροπή των αρχείων σας, επιτρέποντάς σας να μετατρέψετε απεριόριστα βίντεο σε μορφή MP3. Επίσης, η ταχύτητα μετατροπής αρχείων είναι γρήγορη.

Αν μιλάμε ιδιαίτερα για την ποιότητα MP3, μετά την εξαγωγή ήχου από βίντεο YouTube, σας παρέχει λήψεις MP3 σε διαφορετικούς ρυθμούς bit: 64kbps, 128kbps, 192kbps, 256kbps και 320kbps.

10. FLVto

FLVto

Το FLVto είναι ένας δημοφιλής μετατροπέας βίντεο YouTube σε MP3, αλλά αλλάζει τακτικά την αρχική διεύθυνση URL τομέα.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο Ιστού για τη μετατροπή και τη λήψη βίντεο σε μορφή mp3, αλλά έχει μερικά σφάλματα που μερικές φορές ανασύρουν λάθος βίντεο από τη δεδομένη διεύθυνση URL.

Η χρήση του FLVto είναι αρκετά εύκολη. επικολλήστε τον σύνδεσμο βίντεο στον ιστότοπο, επιλέξτε τη μορφή ήχου ως έξοδο και κάντε κλικ στο κουμπί Μετατροπή. Ο ιστότοπος θα χρειαστεί μερικά δευτερόλεπτα για τη μετατροπή και την παροχή του αρχείου λήψης.

Διαβάστε επίσης: 13 Καλύτεροι Δημιουργοί μικρογραφιών YouTube

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εναλλακτικές λύσεις YTMP3 για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε μορφή αρχείου MP3. Σχεδόν όλοι οι ιστότοποι που έχουμε κοινοποιήσει στη λίστα δεν απαιτούν εγγραφή ή εγκατάσταση λογισμικού, καθιστώντας τους αρκετά ασφαλείς για χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εφαρμογές Android για λήψη μουσικής το 2023

MP3 Cutter Android 10 καλύτερες εφαρμογές για το 2022

12 καλύτεροι δωρεάν Audio Converter το 2023

10 καλύτεροι μετατροπείς βίντεο σε MP3 για υπολογιστή (Εξαγωγή ήχου)

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *