12 καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης για Android το 2023

Πρέπει να παραδεχτούμε ότι η μουσική είναι το πιο όμορφο πράγμα που έχουν φτιάξει ποτέ οι άνθρωποι. Η μουσική μπορεί να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε γρήγορα και, το πιο σημαντικό, να απελευθερώσει το μυαλό.

Ακούμε πολλά τραγούδια καθημερινά. Μερικές φορές αγαπάμε τόσο πολύ ένα συγκεκριμένο τραγούδι που θέλουμε να το διατηρήσουμε ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου μας.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να διατηρήσουμε μεγάλα τραγούδια ως ήχους κλήσης λόγω ορισμένων ορίων. Όμως, επειδή όλοι πλέον χρησιμοποιούμε smartphone Android, είναι δυνατό να κάνετε το αγαπημένο σας τραγούδι ήχο κλήσης.

Αν ψάξουμε για κατασκευαστές ήχων κλήσης στο Google Play Store, θα βρούμε πολλούς από αυτούς. Ωστόσο, δεν λειτουργούν όλα.

Πώς να ορίσετε περισσότερους από έναν ήχους κλήσης στο Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης για Android

Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης Android για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε ένα τραγούδι σε ήχο κλήσης. Αυτές οι εφαρμογές είναι ως επί το πλείστον το εργαλείο κοπής MP3, που σας επιτρέπει να κόψετε μερικά μέρη οποιουδήποτε τραγουδιού για να τα εφαρμόσετε ως ήχο κλήσης.

1. MP3Cut Pro

MP3Cut Pro

Το MP3Cut Pro, γνωστό και ως Ringtone Maker, το MP3 Cutter Pro είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να βοηθήσει στην εξαγωγή μουσικής από οποιοδήποτε βίντεο. Μετά την εξαγωγή του ήχου, μπορείτε να τον περικόψετε και να τον ορίσετε ως ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας.

Το MP3Cut Pro είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι πολύ ελαφρύ σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης για Android. Εκτός από τους ήχους κλήσης, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ήχους για ξυπνητήρια, ήχους ειδοποιήσεων και πολλά άλλα. Συνολικά, το MP3Cut Pro είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας ήχων κλήσης για Android.

2. Δημιουργός ήχων κλήσης: Music Cutter

Κόφτης μουσικής Ringtone Maker

Ringtone Maker: Music Cutter είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να κόβετε, να περικόβετε και να συγχωνεύετε αρχεία ήχου. Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε για να αναμίξετε δύο ή περισσότερα αρχεία ήχου για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό για τον ήχο κλήσης σας.

Εκτός από την περικοπή ή τη συγχώνευση κλιπ ήχου, το Ringtone Maker: Music Cutter σάς επιτρέπει να προσθέτετε διάφορα μουσικά εφέ όπως fade in/out στους ήχους κλήσης σας. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να δημιουργήσει ήχους κλήσης, ήχους ειδοποιήσεων, ήχους συναγερμού και πολλά άλλα.

3. Δημιουργός ήχων κλήσης

Δημιουργός ήχων κλήσης

Μπορείτε να δημιουργήσετε ήχους κλήσης, μελωδίες ξυπνητηριού και ήχους ειδοποιήσεων με το Ringtone Maker. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σας επιτρέπει να κόβετε, να επικολλάτε και να συγχωνεύετε αρχεία ήχου.

Εκτός αυτού, το Ringtone Maker μπορεί επίσης να εφαρμόσει το εφέ fade-in/out, να προσαρμόσει την ένταση για MP3 και πολλά άλλα. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης στη λίστα, το Ringtone Maker είναι πιο εύκολο στη χρήση και ελαφρύ.

4. Music Cutter

Music Cutter

Εάν θέλετε μια απλή στη χρήση εφαρμογή κοπής MP3 για το smartphone Android σας, δοκιμάστε το Music Cutter. Παρά το ότι είναι ελαφρύ, το Music Cutter δεν χάνει κανένα σημαντικό χαρακτηριστικό.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κόψετε αβίαστα το καλύτερο μέρος ενός τραγουδιού για να το ρυθμίσετε στον ήχο κλήσης, τον ήχο ξυπνητηριού ή τον ήχο ειδοποίησης. Το πιο χρήσιμο είναι ότι η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κόβετε οποιαδήποτε μορφή ήχου, όπως MP3. WAV. FLAC, ACC, κ.λπ.

5. Κόφτης ήχων κλήσης

Κόφτης ήχων κλήσης

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Ringtone Cutter για Android σάς επιτρέπει να κόψετε οποιοδήποτε μέρος της μουσικής για να το εφαρμόσετε ως ήχο κλήσης. Η εφαρμογή υποστηρίζει σχεδόν κάθε δημοφιλή μορφή αρχείου μουσικής και είναι απλή.

Έτσι, αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή δημιουργίας ήχων κλήσης για Android, το Ringtone Cutter μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

6. Τέμπο

Τέμπο

Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο με πολλές δυνατότητες επεξεργασίας ήχου. Επιτρέπει στους χρήστες να κόψουν οποιοδήποτε μέρος των αρχείων βίντεο και μουσικής. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Timbre για να δημιουργήσετε τους ήχους κλήσης σας.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν, να ενώνουν και να συγχωνεύουν αρχεία ήχου. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι λίγο δύσκολη στη χρήση σε σύγκριση με όλες τις άλλες που αναφέρονται παραπάνω.

7. Ringtone Slicer FX

Κόψας ήχου κλήσης FX

Το Ringtone Slicer FX είναι μια πλήρης εφαρμογή κοπής ήχων κλήσης διαθέσιμη για smartphone Android. Με το Ringtone Slicer FX, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης ή να επεξεργαστείτε τα αγαπημένα σας αρχεία μουσικής.

Η εφαρμογή έχει εξαιρετική διεπαφή χρήστη και είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Το Ringtone Slicer FX περιλαμβάνει Equalizer για ενίσχυση των μπάσων και των πρίμων, συμπίεση έντασης ήχου, εφέ ήχου και πολλά άλλα.

8. Μίξη κοπής ήχου MP3

Μίξη κοπής ήχου MP3

Το Audio MP3 Cutter Mix είναι μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές κοπής μουσικής που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει στο Android. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει περισσότερες δυνατότητες για τη δημιουργία ήχου κλήσης από όλες τις άλλες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης.

Για παράδειγμα, με το Audio MP3 Cutter Mix, μπορείτε εύκολα να κόψετε το καλύτερο μέρος ενός τραγουδιού, να συγχωνεύσετε δύο ή περισσότερα κλιπ ήχου, να αναμίξετε κλιπ ήχου, να αλλάξετε τα πεδία μεταδεδομένων και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, το Audio MP3 Cutter Mix μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή αρχείων μουσικής από μια μορφή σε άλλη.

9. Κόφτης MP3

Κόφτης MP3

Είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές κοπής ήχου κλήσης στο Google Play Store. Το υπέροχο με τον κόφτη MP3 είναι ότι μπορεί να κόψει ήχο από οποιοδήποτε αρχείο MP3 ή βίντεο.

Ο κόφτης MP3 επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνδυάζουν τα συνδεδεμένα μέρη MP3 για να σχηματίσουν ήχους κλήσης MP3, ήχους ειδοποιήσεων, ήχους συναγερμού κ.λπ.

10. Ήρωας της Μουσικής

Ήρωας της Μουσικής

Όπως όλες οι άλλες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης, το Music Hero επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κόψουν το καλύτερο μέρος από τον ήχο και να το αποθηκεύσουν ως ήχο κλήσης.

Το υπέροχο με την εφαρμογή Music Hero’s Ringtone Maker είναι ότι υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων ήχου, όπως WAV, MP3, AAC, AMR, 3GP, κ.λπ. Εκτός από αυτό, υπάρχει και ένα ενσωματωμένο MP3 player.

11. AudioLab

AudioLab

Το AudioLab είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας ήχου διαθέσιμη για smartphone Android. Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας ήχου, μπορείτε να κόψετε την αγαπημένη σας μουσική και να δημιουργήσετε ήχους κλήσης.

Εκτός από την περικοπή ήχου, το AudioLab παρέχει επίσης δυνατότητες όπως η εγγραφή του ήχου, η συγχώνευση αρχείων ήχου μεταξύ τους κ.λπ.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να αλλάξετε τη φωνή, να επεξεργαστείτε τις ετικέτες μουσικής, να μετατρέψετε αρχεία ήχου σε διαφορετικές μορφές όπως MP3, AAC, WAVE, M4A, OGG, OPUS, AC3 κ.λπ.

12. Επεξεργαστής ήχου & Δημιουργός ήχων κλήσης

Επεξεργαστής ήχου & Δημιουργός ήχων κλήσης

Το Audio Editor & Ringtone Maker είναι λιγότερο δημοφιλές από άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο, αλλά είναι μια εξαιρετική εφαρμογή δημιουργίας ήχων κλήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αυτή είναι μια απλή και ελαφριά εφαρμογή επεξεργασίας ήχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους ήχους κλήσης ή να συγχωνεύσετε ήχους.

Το Audio Editor & Ringtone Maker μπορούν να περικόπτουν, να συγχωνεύουν και να αναμειγνύουν ήχους. Διαθέτει επίσης μια λειτουργία ενίσχυσης έντασης που μπορεί να αυξήσει την ένταση του ήχου.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας ήχων κλήσης στο Android smartphone σας. Αυτές οι εφαρμογές είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και κάνουν τη δουλειά τους αρκετά καλά. Αν θέλετε να προτείνετε κάποια άλλη εφαρμογή, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:12 καλύτερες εφαρμογές κοπής MP3 για Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένους ήχους ειδοποιήσεων για συνομιλίες στο Telegram(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

5 καλύτερες εφαρμογές κοπής βίντεο για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4905

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *