10 καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android με VPN

Λοιπόν, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο διαδικτυακός κόσμος γύρω μας δεν είναι πλέον ιδιωτικός. Ό,τι κάνετε αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο παρακολουθείται με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα, οι γίγαντες αναζήτησης όπως η Microsoft και η Google καταγράφουν τα δεδομένα περιήγησής μας για να εμφανίζουν σχετικές διαφημίσεις. Ομοίως, άλλες εταιρείες διαθέτουν επίσης προγράμματα παρακολούθησης ιστού για να παρακολουθούν τις συνήθειες περιήγησής μας.

Οι ερευνητές ασφαλείας προτείνουν τη χρήση ιδιωτικών προγραμμάτων περιήγησης και εφαρμογών VPN για την αποφυγή τέτοιων παγίδων. Στον υπολογιστή, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ταυτόχρονα VPN και ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης λόγω ικανού υλικού. Ωστόσο, δεν μπορούμε να τρέξουμε και τα δύο στο Android μας ταυτόχρονα χωρίς να εγείρουμε άλλα ζητήματα όπως καθυστερήσεις, παγώματα, επανεκκινήσεις κ.λπ.

Ίσως σας ενδιαφέρει:Πώς να κερδίσετε χρήματα από το OnlyFans: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός

Ακόμα κι αν έχετε μια ικανή συσκευή Android, κάποια στιγμή θα αντιμετωπίσετε προβλήματα καθυστέρησης. Λοιπόν, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε ένα τέτοιο ζήτημα; Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τέτοια ζητήματα είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή προγράμματος περιήγησης με λειτουργίες VPN. Με αυτό, δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε καμία εφαρμογή VPN τρίτου μέρους. Ευτυχώς, ορισμένα προγράμματα περιήγησης Android με α ενσωματωμένη δυνατότητα VPN είναι διαθέσιμα στο Play Store.

Λίστα με τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android με VPN

Κατά την περιήγηση με VPN, τα δεδομένα σας είναι κρυπτογραφημένα και ασφαλή. Έτσι, η ύπαρξη ενός προγράμματος περιήγησης με λειτουργίες VPN θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας κατά τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Έτσι, εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει μερικά καλύτερα προγράμματα περιήγησης Android με VPN.

1. Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης Avast

Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης Avast

Το Avast Secure Browser είναι μια πλήρης εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού διαθέσιμη για smartphone Android. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού για Android σάς προσφέρει σχεδόν κάθε δυνατότητα που σχετίζεται με το πρόγραμμα περιήγησης που μπορείτε να σκεφτείτε.

Ωστόσο, από όλες τις δυνατότητες που παρέχει, το Avast Secure Browser είναι κυρίως γνωστό για τις λειτουργίες ασφάλειας και απορρήτου. Το Avast Secure Browser σας προσφέρει δωρεάν VPN, λειτουργίες Anti-tracking, πλήρη κρυπτογράφηση δεδομένων και πολλά άλλα για την προστασία του απορρήτου σας.

2. Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης AVG

Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης AVG

Το AVG Secure Browser είναι ένα άλλο καλύτερο πρόγραμμα περιήγησης ιστού στη λίστα με το δικό του VPN. Μπορείτε να παραμείνετε ανώνυμοι και να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους με γεωγραφικούς περιορισμούς με το ενσωματωμένο VPN του AVG Secure Browser.

Εκτός από αυτό, το AVG Secure Browser κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα σας για να προστατεύσει το απόρρητό σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων περιήγησης, των καρτελών, του ιστορικού, των σελιδοδεικτών, των ληφθέντων αρχείων και άλλων.

3. Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Πρόγραμμα περιήγησης Opera

Αν ψάχνετε για μια γρήγορη, ασφαλή και πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού για Android, μην ψάχνετε άλλο από το πρόγραμμα περιήγησης Opera. Σε σύγκριση με όλες τις άλλες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού για Android, το πρόγραμμα περιήγησης Opera προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο VPN που βελτιώνει το απόρρητο και την ασφάλεια καθώς περιηγείστε στην εφαρμογή. Το πρόγραμμα περιήγησης διαθέτει επίσης ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, νυχτερινή λειτουργία και λειτουργία ιδιωτικής περιήγησης.

4. Γεια σου Brower

Γεια σου Brower

Το Aloha Brower είναι ένα άλλο εξαιρετικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού Android που προσφέρει ένα ενσωματωμένο VPN. Το υπέροχο με το Aloha Brower είναι ότι επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινήσουν μια σήραγγα VPN με ένα μόνο πάτημα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το εικονίδιο VPN στο επάνω αριστερό μέρος του προγράμματος περιήγησης για να ενεργοποιήσετε το VPN.

Εκτός από αυτό, το Aloha Brower προσφέρει επίσης ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που εξαλείφει τις διαφημίσεις από όλες τις ιστοσελίδες.

5. Πρόγραμμα περιήγησης ιστού Cake

Πρόγραμμα περιήγησης ιστού Cake

Είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα περιήγησης ιστού για Android που είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει ένα ενσωματωμένο VPN που σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε εύκολα ιστότοπους. Το πρόγραμμα περιήγησης έχει δημιουργηθεί λαμβάνοντας υπόψη το απόρρητο και έχει πολλές δυνατότητες απορρήτου.

Οι δυνατότητες απορρήτου του Cake Web Browser περιλαμβάνουν ανώνυμη περιήγηση, ωρολογιακή βόμβα ιδιωτικής καρτέλας, προστασία κωδικού πρόσβασης, Να μην παρακολουθείτε, αποκλεισμός διαφημίσεων και παρακολούθησης κ.λπ.

6. Tenta Private VPN Browser

Tenta Private VPN Browser

Η ιδιωτική λειτουργία ή οι εφαρμογές ιδιωτικού προγράμματος περιήγησης δεν σας κάνουν αόρατους στον ιστό. Αυτό που σε κάνει αόρατο είναι το VPN. Το Tenta Private VPN Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης επόμενης γενιάς που παρέχει απαράμιλλο απόρρητο και ασφάλεια.

Διαθέτει ενσωματωμένο VPN που ξεκλειδώνει τους αποκλεισμένους ιστότοπους και σας κάνει ανώνυμους. Ορισμένες άλλες δυνατότητες του προγράμματος περιήγησης Tenta Private VPN περιλαμβάνουν πρόγραμμα λήψης βίντεο, πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και πολλά άλλα.

7. Psiphon Pro

Psiphon proΤο Psiphon Pro δεν είναι πρόγραμμα περιήγησης ιστού, αλλά μια εφαρμογή VPN με επέκταση προγράμματος περιήγησης. Έχουμε συμπεριλάβει το Psiphon Pro στη λίστα γιατί μπορεί να ασφαλίσει το πρόγραμμα περιήγησης και ολόκληρη τη συσκευή σας.

Το Psiphon Pro σας προστατεύει επίσης κατά την πρόσβαση σε σημεία πρόσβασης WiFi δημιουργώντας μια ασφαλή, ιδιωτική σήραγγα μεταξύ εσάς και του Διαδικτύου.

8. Περιήγηση σε VPN

Περιήγηση σε VPN

Το Browsec δεν είναι πρόγραμμα περιήγησης ιστού. σας επιτρέπει να ξεμπλοκάρετε όλους τους δημοφιλείς ιστότοπους ροής από τον πίνακα πρόσβασης. Για αυτό, πρέπει να επιλέξετε τον διακομιστή VPN και τον ιστότοπο από τον πίνακα και θα ξεμπλοκάρει αυτόματα τον ιστότοπο στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης του Android σας.

9. Aloha Browser Lite

Aloha Browser Lite

Το Aloha Browser Lite είναι η ελαφριά έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος περιήγησης ιστού Aloha που αναφέρεται παραπάνω. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα ελαφρύ πρόγραμμα περιήγησης, το Aloha Browser Lite είναι ένα γρήγορο, δωρεάν και πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που παρέχει μέγιστη ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Η εφαρμογή προγράμματος περιήγησης ιστού παρέχει επίσης ένα ενσωματωμένο απεριόριστο VPN για την απόκρυψη της διεύθυνσης IP σας. Εκτός από αυτό, το Aloha Browser Lite επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προστατεύουν με κωδικό πρόσβασης τις ιδιωτικές καρτέλες.

10. Πρόγραμμα περιήγησης μεσολάβησης VPN

Πρόγραμμα περιήγησης μεσολάβησης VPN

Το VPN Proxy Browser είναι μια από τις πιο μοναδικές εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ στο Android. Είναι μια εφαρμογή προγράμματος περιήγησης που ξεμπλοκάρει αυτόματα ιστοτόπους, κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητά σας στο Διαδίκτυο και σας κάνει ανώνυμους.

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές προγράμματος περιήγησης ιστού για Android, το VPN Proxy Browser δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες. Απλώς εστιάζει στην απεμπλοκή ιστότοπων και στην κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας σας στο Διαδίκτυο.

11. Epic Privacy Browser

Epic Privacy Browser

Το Epic Privacy Browser είναι πολύ δημοφιλές σε λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών όπως τα Windows, αλλά δεν κατάφερε να αποκτήσει βάση χρηστών στο Android.

Ωστόσο, το Epic Privacy Browser είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού που βασίζονται στο Chromium που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού διαθέτει όλες τις λειτουργίες που θα χρειαστείτε για ανώνυμη περιήγηση, όπως αποκλεισμό διαφημίσεων, υπηρεσίες VPN χωρίς καταγραφή, προστασία δακτυλικών αποτυπωμάτων κ.λπ. Το VPN σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με εκατοντάδες διακομιστές σε οκτώ διαφορετικές χώρες.

12. Pawxy

Pawxy

Το Pawxy είναι ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που κυκλοφόρησε για Android και σχεδιάζει να γίνει η εφαρμογή σας για πρόγραμμα περιήγησης VPN.

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα περιήγησης ιστού που έχει ενσωματωμένο VPN για την προστασία των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων και την απόκρυψη της ταυτότητάς σας. Παίρνετε επίσης ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων, υποστήριξη θεμάτων, σελίδες εκτός σύνδεσης και VPN.

Έτσι, εάν η αξιοπιστία δεν είναι πρόβλημα για εσάς, μπορείτε να δοκιμάσετε το Pawxy. Το πρόγραμμα περιήγησης ιστού έχει όλες τις δυνατότητες που θα χρειαστείτε ποτέ.

Έτσι, αυτά είναι τα καλύτερα προγράμματα περιήγησης ιστού Android με λειτουργίες VPN. Πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτά τα προγράμματα περιήγησης ιστού για να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να βελτιώσετε την ασφάλεια. Εάν γνωρίζετε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού με VPN, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης spyware για Android

5 καλύτερα προγράμματα περιήγησης Ιστού με ενσωματωμένο VPN για Windows 11

Τρόπος εγκατάστασης & Χρησιμοποιήστε το Avast στο Chromebook

Πώς να ενεργοποιήσετε και να χρησιμοποιήσετε την περιήγηση στο Web ChatGPT το 2023

Η Τεχνολογία σε μια σελίδα | DirectVortex

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *