Πώς να ανεβάσετε έγγραφα στο ChatGPT (5 Μέθοδοι)

Το ChatGPT φαίνεται να χάνει την τάση του σταδιακά καθώς η εταιρεία σταμάτησε να προωθεί ενημερώσεις και νέες δυνατότητες. Όταν το ChatGPT παρουσίασε την υποστήριξη προσθήκης για τους χρήστες του ChatGPT Plus, έγινε ξανά πρωτοσέλιδο στις πύλες ειδήσεων.

Η τάση μειώνεται και οι άνθρωποι βρίσκουν νέους τρόπους να χρησιμοποιούν τα chatbot AI. Σήμερα, εκατοντάδες chatbot AI είναι διαθέσιμα στον Ιστό, μερικά από τα οποία προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες, αλλά κυρίως όλα χρησιμοποιούν μοντέλο GPT-3 ή GPT 3.5.

Το μόνο πρόβλημα που είχε πάντα το ChatGPT ήταν η αδυναμία ανάγνωσης των αρχείων εγγράφων. Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα αρχείο PDF που θέλετε να συνοψίσετε, θα πρέπει να αντιγράψετε ολόκληρο το περιεχόμενο κειμένου και να το τροφοδοτήσετε στο chatbot.

Η διαδικασία μπορεί να ταιριάζει σε πολλούς χρήστες που προτιμούν να μην αγοράσουν την παραλλαγή plus, αλλά τι γίνεται αν ασχολείστε τακτικά με αρχεία PDF και θέλετε μια αποτελεσματική λύση;

Διαβάστε επίσης:Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή ChatGPT στα Windows (3 Μέθοδοι)

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

5 τρόποι για να ανεβάσετε έγγραφα στο ChatGPT

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους μεταφορτώστε ένα έγγραφο στο ChatGPT. Είναι δυνατό να ανεβάσετε ένα έγγραφο στο ChatGPT, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλούς ιστότοπους ή επεκτάσεις τρίτων.

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικές εύκολες μεθόδους για τη μεταφόρτωση ενός εγγράφου στο ChatGPT. Αυτές οι μέθοδοι σάς επιτρέπουν να ανεβάσετε διάφορες μορφές εγγράφων, όπως TXT, HTML, CSS, CSV, PDF, DOC, DOCX, XLS κ.λπ., στο ChatGPT. Ας αρχίσουμε.

1. Ανεβάστε αρχεία PDF στο ChatGPT χρησιμοποιώντας ChatPDF

Το ChatPDF είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να αναλύετε αρχεία PDF. Αυτό χρησιμοποιεί το API του ChatGPT για να σας εξυπηρετήσει την απόκριση. Επί του παρόντος, ο ιστότοπος σάς επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία PDF έως και 120 Σελίδων και να κάνετε 50 ερωτήσεις την ημέρα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ανεβάστε αρχεία PDF στο ChatGPT.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε το chatpdf.com.

2. Κάντε κλικ στο Αποθέστε το PDF εδώ και επιλέξτε το αρχείο PDF.

Αποθέστε το PDF εδώ

3. Τώρα περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ιστότοπου και αναλύει το αρχείο PDF που ανεβάσατε.

αναλύει

4. Μετά την επεξεργασία, θα δείτε μια διεπαφή όπως αυτή που ακολουθεί. Στην αριστερή πλευρά, θα δείτε το περιεχόμενο του αρχείου PDF και τον πίνακα συνομιλίας στα δεξιά.

περιεχόμενο του αρχείου PDF

5. Τώρα, μπορείς κανε ερωτησεις και συνομιλήστε με το αρχείο PDF που ανεβάσατε.

κανε ερωτησεις

Ενώ ο ιστότοπος ChatPDF λειτουργεί καλά, μερικές φορές εμφανίζει ένα μήνυμα σφάλματος. Εάν λάβετε το μήνυμα σφάλματος, μπορείτε να δοκιμάσετε ξανά αργότερα.

2. Αναλύστε κείμενο ή PDF χρησιμοποιώντας τα πρόσθετα ChatGPT Plus

Εάν έχετε λογαριασμό ChatGPT Plus, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια προσθήκη για να αναλύσετε έγγραφα PDF ή κειμένου. Μια προσθήκη που ονομάζεται AskYourPDF σάς επιτρέπει να ξεκλειδώνετε τη δύναμη των PDF στο chatbot.

Η προσθήκη AskYourPDF ChatGPT σάς επιτρέπει να βουτήξετε σε έγγραφα, να βρείτε απαντήσεις και να μεταφέρετε πληροφορίες στο δακτυλικό σας αποτύπωμα. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προσθήκες ChatGPT Plus για την ανάλυση αρχείων PDF.

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο ChatGPT Plus.
  • Τώρα ανοίξτε το κατάστημα προσθηκών και εγκαταστήστε το AskYourPDF συνδέω.
  • Σημείωση: Εάν δεν γνωρίζετε πώς να ενεργοποιείτε και να χρησιμοποιείτε προσθήκες στο ChatGPT, διαβάστε αυτό το άρθρο – Πώς να ενεργοποιήσετε και να τις χρησιμοποιήσετε τις προσθήκες ChatGPT; .
  • Μόλις προστεθεί, ενεργοποιήστε το AskYourPDF Plugin στο chatbot.
  • Για να χρησιμοποιήσετε το Plugin, εισαγάγετε το σύνδεσμος εγγράφου και κάντε ερωτήσεις.
  • Μπορείτε επίσης να ανεβάσετε το έγγραφό σας με την προτροπή: ανεβάσετε ένα έγγραφο.
  • Το chatbot θα επιστρέψει με έναν σύνδεσμο που θα σας ζητά να ανεβάσετε το έγγραφό σας. Ανεβάστε το έγγραφο και λάβετε το ταυτότητα εγγράφου.
  • Αφού έχετε το αναγνωριστικό εγγράφου, μπορείτε να αντιγράψετε και επικολλήστε το στο ChatGPT και κάντε ερωτήσεις.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις προσθήκες ChatGPT Plus για να ανεβάσετε ένα έγγραφο.

3. Μεταφορτώστε έγγραφα στο ChatGPT χρησιμοποιώντας το BookGPT

Το BookGPT είναι μια εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να ανεβάσετε ένα ολόκληρο βιβλίο και να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με το περιεχόμενό του.

Η εφαρμογή Ιστού χρησιμοποιεί το GPT-3 για να αναλύσει το περιεχόμενο και να δημιουργήσει τις απαντήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανεβάσετε όλες τις μορφές βιβλίων, συμπεριλαμβανομένων των PDF. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης και επισκεφτείτε αυτό ιστοσελίδα.

2. Τώρα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας OpenAI και μεταβείτε στο Προφίλ > Προβολή κλειδιών API.

Προφίλ > Προβολή κλειδιών API

4. Ονομάστε το νέο μυστικό κλειδί και κάντε κλικ στο Δημιουργία μυστικού κλειδιού κουμπί.

Δημιουργία μυστικού κλειδιού

5. Μόλις λάβετε τα κλειδιά API, μεταβείτε στο BookGPT ιστοσελίδα.

6. Τώρα ανεβάστε το αρχείο PDF, κάντε την ερώτηση και επικολλήστε το Κλειδί OpenAI API μόλις αντιγράψατε. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί.

Κλειδί OpenAI API

7. Μέσα σε λίγα λεπτά, το BookGPT θα επιστρέψει με την απάντηση.

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BookGPT για να ανεβάσετε έγγραφα στο ChatGPT. Το μόνο μειονέκτημα του BookGPT είναι ότι μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί μια ώρα για να διαβάσετε ένα PDF και να σας δώσει την απάντηση.

4. Μεταφορτώστε έγγραφα στο ChatGPT χρησιμοποιώντας την επέκταση

Χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Google Chrome, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εκτεταμένη επέκταση προγράμματος μεταφόρτωσης αρχείων ChatGPT για να ανεβάσετε ένα έγγραφο στο chatbot AI. Η επέκταση είναι διαθέσιμη δωρεάν. εδώ είναι πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Ανοίξτε το Google Chrome και επισκεφτείτε αυτήν την επέκταση ιστοσελίδα.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Προσθήκη στο Chrome κουμπί.

Προσθήκη στο Chrome

3. Στην προτροπή επιβεβαίωσης, κάντε κλικ στο Προσθήκη επέκτασης.

Προσθήκη επέκτασης

4. Τώρα ανοίξτε chat.openai.com και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

chat.openai.com

5. Ξεκινήστε μια νέα συνομιλία και κάντε κλικ στο Ανέβασμα αρχείου κουμπί.

Ανέβασμα αρχείου

6. Τώρα ανεβάστε το αρχείο εγγράφου και περιμένετε να το αναλύσει το chatbot AI.

7. Αφού αναλυθεί, μπορείς κανε ερωτησεις σχετικά με το έγγραφο.

κανε ερωτησεις

Αυτό είναι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση ChatGPT File Uploader Extended για να ανεβάσετε ένα έγγραφο στο ChatGPT δωρεάν.

5. Αναλύστε τα αρχεία εγγράφων χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge

Το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge έχει ενσωματωμένη στην πλαϊνή μπάρα του μια αναζήτηση τεχνητής νοημοσύνης Bing Powered ChatGPT που σας επιτρέπει να εκτελείτε όλα τα πράγματα με τεχνητή νοημοσύνη.

Πρέπει να ανοίξετε τα αρχεία PDF στο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge και στη συνέχεια να ζητήσετε από το Bing AI να τα αναλύσει. Το ChatGPT Powered Bing AI θα αναλύσει το έγγραφο που εμφανίζεται στην οθόνη και θα σας επιτρέψει να κάνετε ερωτήσεις. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε.

1. Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

2. Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο εγγράφου και επιλέξτε Ανοίξτε με > Microsoft Edge.

Ανοίξτε με > Microsoft Edge

5. Τώρα, μπορείτε να κάνετε τις ερωτήσεις. ο Η συνομιλία Bing AI θα αναλύσει το έγγραφο που βλέπετε και σας επιτρέπουν να κάνετε ερωτήσεις.

Η συνομιλία Bing AI θα αναλύσει το έγγραφο

6. Μπορείτε να ξεκινήσετε συνοψίζοντας το έγγραφο. Αργότερα μπορείς κάντε επακόλουθες ερωτήσεις.

κάντε επακόλουθες ερωτήσεις

Έτσι, μπορείτε να αναλύσετε τα αρχεία εγγράφων χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge. Αυτός είναι απλώς ένας άλλος λόγος για τη χρήση του Microsoft Edge μέσω του Google Chrome.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για να δημιουργήσετε εικόνες AI

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις μεθόδους εργασίας για τη μεταφόρτωση εγγράφων στο ChatGPT. Όλες οι μέθοδοι που έχουμε μοιραστεί είναι δωρεάν και δεν απαιτούν εγγραφή ή δημιουργία λογαριασμού. Μπορείτε εύκολα να τροφοδοτήσετε τα αρχεία εγγράφων σας, όπως PDF, TXT, DOC κ.λπ., στο ChatGPT και να συνομιλήσετε μαζί του.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT σε Android και iPhone;

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT

Πώς να διαγράψετε λογαριασμό και δεδομένα ChatGPT

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *