Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

Η βιομηχανία τεχνολογίας εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, ειδικά μετά την άφιξη εργαλείων AI όπως το ChatGPT, το Copilot και το Google Bard. Ενώ το Google Bard είναι λιγότερο δημοφιλές από το ChatGPT ή το Copilot, εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό chatbot για χρήση.

Εάν είστε χρήστης της αναζήτησης Google, μπορεί να είστε πολύ εξοικειωμένοι με το Search Generative Experience (SGE) που σας παρέχει επισκόπηση των αποτελεσμάτων της Αναζήτησης Google που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη. Πριν από λίγους μήνες, η SGE έλαβε μια ενημέρωση που δημιουργούσε εικόνες από κείμενο μέσα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Τώρα, φαίνεται ότι η Google έχει επίσης εισαγάγει τη δυνατότητα δημιουργίας εικόνων στο Bard δωρεάν. Σύμφωνα με την Google, το Bard AI της θα χρησιμοποιεί το μοντέλο Imagen 2 AI για τη δημιουργία εικόνων χρησιμοποιώντας τα μηνύματα κειμένου. Το μοντέλο Imagen 2 υποτίθεται ότι εξισορροπεί την ποιότητα και την ταχύτητα και παρέχει υψηλής ποιότητας, φωτορεαλιστικά αποτελέσματα.

Πώς να αποκτήσετε το Bard AI στα αποτελέσματα αναζήτησης Google

Πώς να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

Έτσι, εάν είστε μεγάλος λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης και αναζητάτε τρόπους για να απλοποιήσετε τις ανάγκες σας για τη δημιουργία εικόνων AI, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα γεννήτρια εικόνας AI του Bard. Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί μερικά απλά βήματα για τη δημιουργία εικόνων AI χρησιμοποιώντας το Google Bard. Ας αρχίσουμε.

1. Για να ξεκινήσετε με τη δημιουργία εικόνων AI, επισκεφτείτε το bard.google.com ιστοσελίδα από το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού για υπολογιστές ή κινητά.

εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

2. Τώρα, συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Google.

Λογαριασμός Google

3. Για να δημιουργήσετε μια εικόνα, μπορείτε να εισάγετε μηνύματα όπως “Δημιουργία εικόνας του…” ή “Δημιουργία εικόνας…”. και τα λοιπά.

εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

4. Βεβαιωθείτε ότι οι προτροπές είναι σύντομες, σαφείς και συνοπτικές. Συνιστάται να αποφεύγετε τη χρήση φανταχτερών όρων κατά τη δημιουργία εικόνων AI με το Google Bard.

5. Μετά την εκτέλεση της προτροπής, το Google Bard θα αναλύσει το κείμενο και δημιουργήστε μία ή δύο εικόνες.

Το Google Bard θα αναλύσει το κείμενο

6. Εάν θέλετε περισσότερες εικόνες, κάντε κλικ στο Δημιουργήστε περισσότερα.

Δημιουργήστε περισσότερα

Αυτό είναι! Έτσι μπορείς δημιουργήστε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard. Λάβετε υπόψη ότι η τρέχουσα υποστηριζόμενη ανάλυση εικόνας για λήψεις είναι 512 x 512 px και μορφή JPG.

δημιουργήστε εικόνες AI χρησιμοποιώντας το Google Bard

Εάν θέλετε να αναβαθμίσετε τις δημιουργημένες εικόνες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης. Επίσης, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δημιουργία εικόνων Google Bard AI υποστηρίζει προς το παρόν μόνο αγγλικά.

Άλλες Γεννήτριες Εικόνας AI προς χρήση

Το Google Bard δεν είναι το μόνο chatbot που σας προσφέρει δυνατότητες δημιουργίας AI. Στην πραγματικότητα, η Google άργησε λίγο στο πάρτι, καθώς το Microsoft Copilot και το ChatGPT ήταν μεταξύ των πρώτων που παρουσίασαν τέτοιες δυνατότητες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bing AI Image generator για να δημιουργήσετε εικόνες AI χρησιμοποιώντας μηνύματα κειμένου ή αλλιώς μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες AI με το ChatGPT.

Εκτός από αυτά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες διάσημες γεννήτριες εικόνων AI όπως το Midjourney ή το Canva AI. Ωστόσο, αυτές οι γεννήτριες εικόνων AI χρειάζονται συνδρομή.

Έτσι, αυτό το άρθρο αφορά τη δημιουργία εικόνων AI χρησιμοποιώντας το Google Bard σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για επιτραπέζιους υπολογιστές ή για κινητά. Ενημερώστε μας εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για τη δημιουργία εικόνων με το Google Bard. Επίσης, αν σας φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός, μην ξεχάσετε να τον μοιραστείτε με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να συμπιέσετε εικόνες στο Διαδίκτυο χωρίς να χάσετε την ποιότητα

Το Google Bard AI λαμβάνει απαντήσεις εικόνας. Δείτε πώς να το χρησιμοποιήσετε

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *