Πώς να εγγραφείτε στο ChatGPT

Φανταστείτε να έχετε έναν εικονικό βοηθό στα χέρια σας, έτοιμο να σας βοηθήσει με την έρευνα, να σχεδιάσετε περιγράμματα, να δημιουργήσετε κώδικα ή να συμμετάσχετε σε ουσιαστικές συνομιλίες. Το ChatGPT είναι εδώ για να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα και η διαδικασία εγγραφής είναι το πρώτο σας βήμα για να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητές του. Είτε θέλετε να ενσωματώσετε την τεχνητή νοημοσύνη στις εφαρμογές σας, είτε να εξερευνήσετε τις δυνατότητές της για τη δημιουργία περιεχομένου ή απλά να τη χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτική μηχανή αναζήτησης, θα σας καθοδηγήσουμε στην απλή διαδικασία εγγραφής στο ChatGPT.

Το OpenAI σχεδίασε το chatbot για να αλληλεπιδρά με ανθρώπους σε μια φυσική γλώσσα. Το ChatGPT είναι ένα μεγάλο μοντέλο γλώσσας ικανό να μαθαίνει και να αναπτύσσεται μόνο του. Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να επικοινωνεί με τους χρήστες του μέσω συνομιλίας κειμένου. Είναι τόσο δυνατό που αν το δοκιμάσετε, θα νιώσετε ότι μιλάτε με άλλο άτομο.

Πώς να αποκτήσετε το ChatGPT σε iPhone και Android

Μην ρισκάρεις την ασφάλεια σου – Αγόρασε τώρα το καλύτερο VPN Σε τιμή και δυνατότητες, ATLASVPN

Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 1

Πώς λειτουργεί το ChatGPT;

Το ChatGPT είναι ένα chatbot AI που βασίζεται στην ενισχυτική μάθηση με ανθρώπινη ανατροφοδότηση (RLHF) για να λειτουργήσει. Μπορεί να επεξεργάζεται έξυπνα το περιβάλλον του και να προσαρμοστεί σε διαφορετικές καταστάσεις με όσα έμαθε από τις ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις. Ως αποτέλεσμα, το ChatGPT είναι απίστευτα χρήσιμο για τη δημιουργία γραπτού περιεχομένου, τη μετάφραση από τη μια γλώσσα στην άλλη, ακόμη και τη σύνταξη κώδικα.

Ανήκει και αναπτύσσεται από την OpenAI. Πριν από την κυκλοφορία του, οι προγραμματιστές εκπαίδευσαν το ChatGPT με έναν τεράστιο όγκο δεδομένων, αλλά το AI συνεχίζει να μαθαίνει και να συλλέγει τη γνώση που παρέχουμε εμείς, οι χρήστες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό το chatbot τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να δώσει μορφωμένες απαντήσεις σε μυριάδες θέματα και μπορεί ακόμη και να έχει μια βαθιά συνομιλία μαζί σας για πολλά θέματα. Ωστόσο, το πόσο αξιόπιστες είναι αυτές οι απαντήσεις εξαρτάται από το εκπαιδευτικό υλικό που το τροφοδοτούμε.

Σε τι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για οτιδήποτε σχετίζεται με κείμενο. Η φαντασία σας είναι το μόνο όριο. Από τη συγγραφή ενός σεναρίου μέχρι την έρευνα συνταγών μαγειρικής.

Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 2

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT:

 1. Κατανόηση Φυσικής Γλώσσας: Το ChatGPT μπορεί να αναλύει και να ερμηνεύει κείμενο, να εξάγει σχετικές πληροφορίες και να παρέχει ουσιαστικές απαντήσεις. Αυτό το καθιστά χρήσιμο για τη δημιουργία chatbot, εικονικών βοηθών και συστημάτων υποστήριξης πελατών.
 2. Μετάφραση Γλώσσας: Το ChatGPT μπορεί να μεταφράσει κείμενο από μια γλώσσα σε μια άλλη με αρκετά μεγάλη ακρίβεια. Αυτό μπορεί να είναι πολύτιμο για άτομα, επιχειρήσεις ή οργανισμούς που πρέπει να επικοινωνούν πέρα ​​από τα γλωσσικά εμπόδια.
 3. Γενιά περιγράμματος: Το ChatGPT μπορεί να δημιουργήσει περιγράμματα βασισμένα σε προτροπές ή οδηγίες. Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία άρθρων, αναρτήσεων ιστολογίου, ιστοριών και άλλων μορφών γραπτού περιεχομένου.
 4. Ανάκτηση πληροφορίας: Το ChatGPT μπορεί να αναζητήσει και να ανακτήσει πληροφορίες από μεγάλες βάσεις γνώσεων ή έγγραφα. Μπορεί να απαντά σε ερωτήσεις, να παρέχει εξηγήσεις ή να συνοψίζει σύνθετες πληροφορίες. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στην έρευνα, την εκπαίδευση και τη γενική απόκτηση γνώσεων.
 5. Εξατομικευμένες συστάσεις: Το ChatGPT μπορεί να αναλύσει τις προτιμήσεις των χρηστών και να παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις. Μπορεί να προτείνει προϊόντα, ταινίες, συνταγές φαγητού, βιβλία ή άλλα είδη με βάση τα μεμονωμένα γούστα και ενδιαφέροντα.
 6. Φροντιστήριο και Εκπαίδευση: Το ChatGPT μπορεί να λειτουργήσει ως εικονικός δάσκαλος ή εκπαιδευτικός βοηθός. Μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των μαθητών, να εξηγήσει έννοιες και να παρέχει πρόσθετους πόρους μάθησης.
 7. Δημιουργική γραφή και αφήγηση: Το ChatGPT μπορεί να βοηθήσει σε έργα δημιουργικής γραφής, βοηθώντας τους συγγραφείς να αναπτύξουν χαρακτήρες, πλοκές και διαλόγους. Μπορεί επίσης να δημιουργήσει μοναδικές ιστορίες ή να συμβάλει σε προσπάθειες συλλογικής αφήγησης.
 8. Συνομιλία και Κοινωνική Αλληλεπίδραση: Το ChatGPT μπορεί να συμμετέχει σε περιστασιακή συνομιλία, να παρέχει συντροφικότητα ή να προσομοιώνει κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Μπορεί να συνομιλεί για διάφορα θέματα, να λέει αστεία και να συμμετέχει σε χαλαρές συζητήσεις.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ το ChatGPT είναι ένα ισχυρό μοντέλο επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, έχει επίσης περιορισμούς. Μπορεί να δημιουργήσει εύλογες απαντήσεις που δεν είναι πραγματικά ακριβείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να επικυρώσετε και να ελέγξετε τα δεδομένα των πληροφοριών που παρέχονται από το ChatGPT προτού τις χρησιμοποιήσετε.

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο εγγραφής στο ChatGPT

Το ChatGPT έχει πολύ διαισθητικό σχεδιασμό. Η διεπαφή του είναι εύκολη στη χρήση τόσο για άτομα με γνώσεις τεχνολογίας όσο και για αρχάριους. Το καλύτερο είναι ότι κατά τη διαδικασία εγγραφής στο ChatGPT, το ChatGPT δεν θα σας ζητήσει πάρα πολλά προσωπικά στοιχεία. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και ολοκληρώστε τη διαδικασία εγγραφής στο ChatGPT σε χρόνο μηδέν:

 1. μεταβείτε στο ChatGPT σελίδα σύνδεσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού για πρόσβαση σε αυτό. Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας OpenAI ή να δημιουργήσετε έναν νέο.
 2. Κάντε κλικ στο Εγγραφείτε κουμπί για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό OpenAI.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 3
 1. Έχετε μια επιλογή τώρα. Μπορείτε είτε να εισαγάγετε το email σας είτε να χρησιμοποιήσετε μία μόνο σύνδεση μέσω του λογαριασμού σας Google, Microsoft ή Apple.
 • Εισάγοντας τη διεύθυνση email σας, θα δημιουργήσετε έναν αυτόνομο λογαριασμό OpenAI.
 • Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε με τον λογαριασμό σας Google Gmail ή Microsoft, ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για το SSO.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 4
 1. Αφού πληκτρολογήσετε το email σας, κάντε κλικ Να συνεχίσει και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης για τον νέο σας λογαριασμό. Κάντε κλικ Να συνεχίσει πάλι.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 5
 1. Θα λάβετε ένα μήνυμα στην οθόνη για να μεταβείτε στο email σας και να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης λογαριασμού που σας έστειλε η πλατφόρμα. Θα χρειαστεί να το κάνετε αυτό για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 6
 1. Όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο επαλήθευσης, η πλατφόρμα ChatGPT θα ανοίξει α Πες μας για σένα σελίδα. Εδώ θα πληκτρολογήσετε το πλήρες όνομά σας και την ημερομηνία γέννησής σας. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ Να συνεχίσει.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 7
 1. Η επόμενη σελίδα θα σας ζητήσει να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Απλώς εισάγετέ το και κάντε κλικ Στέλνω κωδικό.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 8
 1. Μόλις φτάσει ο κωδικός στο smartphone σας, αντιγράψτε τον ή πληκτρολογήστε τον στην καθορισμένη θέση στον ιστότοπο.
Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 9

Και τέλος! Δημιουργήσατε με επιτυχία τον λογαριασμό σας στο ChatGPT. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως. Η πρώτη οθόνη ChatGPT που βλέπετε θα σας διδάξει μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε και θα εξηγήσει τις δυνατότητες της πλατφόρμας και τους περιορισμούς της.

Πώς να εγγραφείτε για ChatGPT εικόνα 10

Αφού δημιουργήσετε το λογαριασμό σας στο OpenAI, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο ChatGPT ανά πάσα στιγμή. Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης, επιλέξτε Σύνδεσηκαι εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια σύνδεσής σας στο ChatGPT.

Προαιρετική αναβάθμιση σε ChatGPT Plus

Το ChatGPT είναι 100% δωρεάν, αλλά έρχεται με ορισμένα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα, η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη σε εσάς μόνο σε περιόδους που η ζήτηση για ChatGPT είναι χαμηλή. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που επέλεξαν μια συνδρομή επί πληρωμή έχουν προτεραιότητα σε σχέση με εσάς. Με τον δωρεάν λογαριασμό, το ChatGPT σας έχει τυπική ταχύτητα απόκρισης και τακτικές ενημερώσεις, ενώ οι χρήστες του ChatGPT Plus επωφελούνται από μεγαλύτερη ταχύτητα απόκρισης και πρόσβαση κατά προτεραιότητα σε ενημερώσεις και νέες δυνατότητες.

Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 11

Συνολικά, τα μέλη επί πληρωμή έχουν πρόσβαση στο GPT-4, ένα μεγαλύτερο και πιο προηγμένο μοντέλο εκμάθησης γλωσσών. Οι χρήστες δωρεάν προγράμματος έχουν πρόσβαση στην παλαιότερη έκδοση GPT-3.5.

Εάν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση στη συνδρομή Plus, απλώς κάντε κλικ στο Κουμπί συν στην κάτω αριστερή πλευρά του μενού. Η συνδρομή Plus κοστίζει 20 $ ανά μήνα και θα πρέπει να παρέχετε τα στοιχεία πληρωμής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο ChatGPT χωρίς σύνδεση

Δεν χρειάζεται να συνδέεστε κάθε φορά που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT. Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Bing Chat. Είναι επίσης δωρεάν και έχει κατασκευαστεί με το νεότερο προϊόν OpenAI, το GPT-4. Αλλά για να έχετε μεγάλες συνομιλίες χωρίς λογαριασμό ChatGPT, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας Microsoft για να συνδεθείτε στο Bing.

Ένας γρήγορος οδηγός σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ChatGPT

Αφού εγγραφείτε, θα φτάσετε στην κύρια οθόνη του ChatGPT. Εδώ μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το OpenAI δίνει μερικά παραδείγματα για το πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο γλώσσας τους. Αλλά αυτό θα σας δώσει μόνο μια γενική ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε με αυτό το εργαλείο που λειτουργεί με AI.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατυπώσετε μια ερώτηση ή μια εργασία για το ChatGTP και να την πληκτρολογήσετε στην καθορισμένη γραμμή κειμένου. Θα βρείτε τη γραμμή συνομιλίας στο κάτω μέρος της οθόνης. Οι καταχωρήσεις σας ονομάζονται προτροπές. Για να τα υποβάλετε απλά πατήστε enter. Το ChatGPT θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να δημιουργήσει μια απάντηση για εσάς. Εκτός από τις βασικές ερωτήσεις όπως “Τι είναι η Κβαντομηχανική;” μπορείτε να αναπτύξετε την προτροπή σας και να δώσετε οδηγίες στο ChatGPT για το πώς να απαντήσετε. Για παράδειγμα “Εξηγήστε τι είναι η κβαντική μηχανική σαν να είμαι 5 ετών”

Ή «Εξηγήστε τι είναι η κβαντική μηχανική σε μια ακαδημαϊκή γλώσσα».

Πώς να εγγραφείτε στην εικόνα ChatGPT 12

Η προσθήκη περισσότερων πληροφοριών στην προτροπή σας μπορεί να ελέγξει τον τόνο και το στυλ της απάντησης. Έτσι κατανοεί το ChatGPT τις οδηγίες που του δίνετε.

Οι προτροπές σας μπορεί να κυμαίνονται από απλές ερωτήσεις έως πολύ περίπλοκες εργασίες. Γνωρίζατε ότι το ChatGPT μπορεί ακόμη και να γράψει κώδικα; Αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι επικίνδυνη και μετατρέπεται σε Skynet… ελπίζουμε.

Διαβάστε επίσης :Πώς να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT στο Chrome

Πώς να κατεβάσετε την εφαρμογή ChatGPT στα Windows

Πώς να διορθώσετε το σφάλμα δικτύου ChatGPT

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *