10 καλύτερες εφαρμογές για τη διάγνωση της υγείας της συσκευής Android

Ακριβώς όπως ο υπολογιστής σας, το smartphone Android σας διαθέτει διάφορα στοιχεία υλικού. Εάν ένα από αυτά τα στοιχεία δεν λειτουργεί σωστά, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα με τη χρήση του smartphone Android.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με το smartphone Android δεν συνδέονται πάντα με το λογισμικό. Μερικές φορές, μπορεί να οφείλεται σε ελαττωματικό υλικό ή κατεστραμμένη ROM. Έτσι, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση της συσκευής σας Android, μπορεί να βρείτε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό.

Αυτό το άρθρο θα αναφέρει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν να διαγνώσετε την υγεία του Android σας. Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές, μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα εάν τα στοιχεία υλικού της συσκευής σας Android λειτουργούν σωστά.

Η δραστηριότητά σου στο διαδίκτυο καταγράφεται από την κυβέρνησή σου, τον πάροχο υπηρεσιών Διαδικτύου, τους προγραμματιστές εφαρμογών/πρόσθετων/IPTV και όλους τους ιστότοπους μέσω της αναγνωριστικής σας διεύθυνσης IP | PIA VPN | Το #1 Πιο Έμπιστο VPN Στην
Ελλάδα | Απόκτησε 2 έτη + 4 μήνες δωρεάν με 1.85€/μήνα

Διαβάστε επίσης :

καλύτερες εφαρμογές για να ελέγξετε εάν η συσκευή σας Android λειτουργεί σωστά

10 καλύτερες εφαρμογές για τη διάγνωση της υγείας των συσκευών Android

Ορισμένες εφαρμογές θα σας πουν επίσης εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την έκδοση λογισμικού Android. Έτσι, χωρίς να χάσουμε άλλο χρόνο, ας εξερευνήσουμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές για τη διάγνωση της υγείας των smartphone Android.

1. TestM Hardware

Υλικό TestM

Το TestM Hardware είναι μια εφαρμογή Android που θα σας βοηθήσει με πολλούς τρόπους. Η εφαρμογή ελέγχει το υλικό, τους αισθητήρες και τα εξαρτήματα του τηλεφώνου σας για να διασφαλίσει ότι όλα λειτουργούν σωστά.

Το καλό με το TestM Hardware είναι ότι είναι δωρεάν και προσφέρει μια πλήρη λύση διάγνωσης τηλεφώνου για το Android smartphone σας.

Η τελευταία έκδοση του TestM Hardware μπορεί να εκτελέσει περισσότερες από 20+ ολοκληρωμένες δοκιμές στο smartphone σας για να εντοπίσει προβλήματα. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης περισσότερες από 20 γλώσσες.

2. Πληροφορίες συσκευής HW+

Πληροφορίες συσκευής HW+

Πληροφορίες συσκευής Το HW+ δεν είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή, αλλά είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διαγνώσετε την υγεία της συσκευής σας Android.

Αυτό δεν εκτελεί κανένα τεστ. απλώς σας ενημερώνει για τις πληροφορίες υλικού και λογισμικού της συσκευής σας Android.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Device Info HW+ για να ελέγξετε εάν τα στοιχεία υλικού λειτουργούν καλά με αυτές τις εφαρμογές. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή δείχνει επίσης τις θερμοκρασίες των εξαρτημάτων υλικού από θερμικούς αισθητήρες.

3. Τηλεφωνικός έλεγχος και δοκιμή

Τηλεφωνικός έλεγχος και δοκιμή

Το Phone Check and Test είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε το κινητό, το WiFi, την οθόνη, την οθόνη αφής, το GPS, τον ήχο, την κάμερα, τους αισθητήρες, τη CPU και την μπαταρία του smartphone σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ελαφριά εφαρμογή για να δοκιμάσετε διάφορα στοιχεία υλικού. Το Phone Check and Test είναι εξαιρετικό για την παρακολούθηση της απόδοσης των smartphone Android.

Εκτός από τις δοκιμές, το Phone Check and Test μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση των πληροφοριών υλικού και λογισμικού ενός τηλεφώνου. Η εφαρμογή μπορεί να σας ενημερώσει για τον τύπο της συσκευής, το λειτουργικό σύστημα, τον επεξεργαστή, τη μνήμη RAM, τον τύπο οθόνης, τις πληροφορίες δικτύου WiFi και άλλα.

4. Δοκιμάστε το Android σας

Δοκιμάστε το Android σας

Όπως ίσως μαντέψατε από το όνομα, το Test Your Android είναι μια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να δοκιμάσετε 30+ τύπους στοιχείων υλικού και αισθητήρων του smartphone σας.

Η εφαρμογή παρέχει παρακολούθηση συστήματος σε πραγματικό χρόνο της CPU, της χρήσης δικτύου και της μνήμης σας. Έχετε επίσης δοκιμές για ήχο και δόνηση, κάμερα, φακό, multi-touch και πολλά άλλα.

Το Test Your Android διαθέτει επίσης μια μοναδική δυνατότητα που ονομάζεται δοκιμές χρώματος οθόνης LCD που εντοπίζει και διορθώνει ελαττωματικά pixel στο τηλέφωνό σας. Συνολικά, το Test Your Android είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη διάγνωση της υγείας της συσκευής σας Android.

5. Έλεγχος οθόνης

Έλεγχος οθόνης

Λοιπόν, ο Έλεγχος οθόνης είναι μια πολύ διαφορετική εφαρμογή στη λίστα. Είναι μια εφαρμογή χωρίς διαφημίσεις που σας επιτρέπει να ελέγχετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για νεκρά pixel και καύση.

Το καλό με το Screen Check είναι ότι χρησιμοποιεί εννέα βασικά χρώματα για να εντοπίσει όλα τα νεκρά ή κολλημένα pixel και να εμφανίσει την οθόνη. Το Screen Check είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για τον έλεγχο της οθόνης του τηλεφώνου σας.

6. Δοκιμή νεκρών εικονοστοιχείων

Δοκιμή νεκρών εικονοστοιχείων

Το Dead Pixel Test μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Έλεγχος οθόνης που αναφέρεται παραπάνω. Αυτό έχει σχεδιαστεί για tablet και τηλέφωνα Android, γεμίζοντας την οθόνη με ένα μόνο χρώμα στη μέγιστη φωτεινότητα.

Τα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη σε πλήρη φωτεινότητα θα σας βοηθήσουν να βρείτε νεκρά pixel. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να βρείτε την εγγραφή της οθόνης.

Σε σύγκριση με τον Έλεγχο οθόνης, το Dead Pixel Test είναι πιο εύκολο στη χρήση και είναι πολύ ελαφρύ. Το Dead Pixel Test απαιτεί μόνο περίπου 100 KB αποθηκευτικού χώρου για εγκατάσταση.

7. CPU-Z

CPU-Z

Το CPU-Z δεν είναι ακριβώς μια εφαρμογή διάγνωσης τηλεφώνου, αλλά αν γνωρίζετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ανακαλύψετε γρήγορα προβλήματα με το SoC σας.

Το CPU-Z είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που αναφέρει πληροφορίες σχετικά με το Android smartphone σας. Εκτελεί μια δοκιμή στο SoC σας και σας λέει το όνομα, την αρχιτεκτονική και την ταχύτητα ρολογιού για κάθε πυρήνα.

Μπορείτε να εκτελείτε περιοδικά δοκιμές στο τηλέφωνό σας με CPU-Z για να ελέγχετε την απόδοση του τηλεφώνου σας στο παρελθόν και την απόδοσή του τώρα.

8. Accu​Battery

Accu μπαταρία

Το Accu​Battery είναι μια από τις πιο χρήσιμες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε ποτέ σε ένα Android. Αυτή είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης μπαταρίας που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της μπαταρίας και την υγεία της μπαταρίας.

Το Accu​Battery χρησιμοποιεί πληροφορίες από τον ελεγκτή φόρτισης μπαταρίας για να μετρήσει τη χρήση της μπαταρίας. Η εφαρμογή χρειάζεται χρόνο για να αναλύσει την ταχύτητα φόρτισης και εκφόρτισης της μπαταρίας του τηλεφώνου σας και στη συνέχεια να σας ενημερώσει για την υγεία της.

Εκτός από αυτά, το Accu​Battery μετρά επίσης την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας, δείχνει πόσο χρόνο επιβιώνει η μπαταρία με κάθε περίοδο φόρτισης, δείχνει τον υπολειπόμενο χρόνο φόρτισης και πολλά άλλα.

9. Spectra

Φάσματα

Το Spectra είναι μια αρκετά απλή στη χρήση εφαρμογή Android για να συλλάβει όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τηλέφωνό σας. Είναι μια εφαρμογή Android πολλαπλών χρήσεων με απλό και εύκολο στην πλοήγηση περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Με το Spectra, μπορείτε εύκολα να συλλάβετε διάφορες πληροφορίες σχετικά με το υλικό και τη συσκευή του τηλεφώνου σας, πληροφορίες συστήματος, πληροφορίες αποθήκευσης, πληροφορίες δικτύωσης, πληροφορίες CPU & RAM, πληροφορίες αισθητήρων ζωντανής συσκευής, τιμές ταχύτητας πυρήνα ζωντανής CPU κ.λπ.

10. Electron

Ηλεκτρόνιο

Το Electron μοιάζει πολύ με την εφαρμογή AccuBattery που αναφέρεται στο άρθρο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να λάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση υγείας της μπαταρίας σας και πολλά άλλα.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Electron περιλαμβάνουν τη λήψη της κατάστασης φθοράς της μπαταρίας για να γνωρίζει πότε πρέπει να αντικατασταθεί, η λήψη της ποσότητας mAh σε πραγματικό χρόνο στην μπαταρία, ο έλεγχος της κατάστασης φόρτισης, ο τύπος φόρτισης, η τεχνολογία και η θερμοκρασία της μπαταρίας κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες εφαρμογές για αντικατοπτρισμό της οθόνης Android σε υπολογιστή

Όλες οι εφαρμογές του άρθρου ήταν διαθέσιμες στο Google Play Store και μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν. Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη διάγνωση της υγείας της συσκευής σας Android. Εάν θέλετε να προτείνετε οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ελέγχου υγείας Android, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να ελέγξετε την υγεία της μπαταρίας της συσκευής Android

Πώς να λύσετε προβλήματα επισκευής αυτοκινήτων

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4904

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *