10 καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android το 2024

Οι εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων προσφέρουν μερικές λειτουργίες ασφαλείας, όπως κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, αλλά αποτυγχάνουν να παρέχουν ασφάλεια για τις συνομιλίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας. Για παράδειγμα, τα μέλη της οικογένειάς σας μπορούν εύκολα να διαβάσουν τις συνομιλίες WhatsApp εάν μοιράζεστε συχνά το τηλέφωνό σας.

Για να αντιμετωπίσουν τέτοια ζητήματα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν θυρίδες εφαρμογών, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται καχύποπτοι. Εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι οι αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

Αν μιλάμε κυρίως για Android, υπάρχουν πολλές αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στο Google Play Store που διαγράφουν αυτόματα τα μηνύματα μόλις διαβαστούν ή μετά από καθορισμένο χρόνο.

Διαβάστε επίσης:Πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Signal: Συμβουλές ,Κόλπα

10 καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων Android που θα μπορούσαν να καταστρέψουν αυτόματα τα μηνύματα. Ας εξερευνήσουμε λοιπόν τις καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

1. Snapchat

Snapchat

Το Snapchat ήταν η πρώτη εφαρμογή που σκέφτηκε την ιδέα των αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων. Άρα, αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Είναι μια πλατφόρμα κοινής χρήσης εικόνων όπου μπορείτε να κάνετε κλικ, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε εικόνες και σύντομα κλιπ.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν σύντομα μηνύματα κειμένου που διαγράφονται αυτόματα μόλις ο παραλήπτης τα διαβάσει. Εκτός από αυτό, το Snapchat προσφέρει στους χρήστες πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως η δημιουργία ενός δημόσιου προφίλ, η σειρά Snap και πολλά άλλα.

2. Telegram

Τηλεγράφημα

Το Telegram είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που είναι διαθέσιμες για συσκευές Android και iOS. Το υπέροχο πράγμα του Telegram είναι ότι διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως προστασία από στιγμιότυπα οθόνης, μηνύματα αυτοκαταστροφής, κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο κ.λπ.

Οι χρήστες πρέπει να ξεκινήσουν μια συνεδρία «Νέα μυστική συνομιλία» για να στείλουν ένα αυτοκαταστροφικό μήνυμα στο Telegram. Στη μυστική συνομιλία, τα μηνύματα προστατεύονταν με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και είχαν χρονόμετρο αυτοκαταστροφής.

3. Viber

Viber

Το Viber θα μπορούσε να είναι η καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου, φωτογραφιών και βίντεο και την πραγματοποίηση κλήσεων φωνής και βίντεο. Το καλό με το Viber είναι ότι παρέχει πλήρως κρυπτογραφημένες συνομιλίες φωνής και βίντεο στο κινητό.

Όσον αφορά το χρονόμετρο αυτοκαταστροφής, το Viber φέρνει 2 σημαντικές λειτουργίες απορρήτου – Μηνύματα αυτοκαταστροφής και προστασία στιγμιότυπων οθόνης σε όλες τις κανονικές συνομιλίες 1 προς 1 στην εφαρμογή.

4. Confide

Εμπιστεύομαι

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή messenger με γνώμονα την ασφάλεια, δοκιμάστε το Confide. Μάντεψε? Το Confide έχει ήδη εντυπωσιάσει πολλούς χρήστες με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του.

Τα μηνύματα που ανταλλάσσετε χρησιμοποιώντας το Confide είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο και καταστρέφει τα μηνύματα μόλις διαβαστούν. Εκτός από αυτό, τα άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας του Confide περιλαμβάνουν προστασία από στιγμιότυπα οθόνης, ανάκληση απεσταλμένων μηνυμάτων κ.λπ.

5. Cover Me

Κάλυψέ με

Το Cover Me είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο. Για να στείλετε μηνύματα κειμένου, το Cover Me σας παρέχει έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου ΗΠΑ ή Καναδά. Εκτός από αυτό, το Cover Me υποστηρίζει επίσης υπηρεσίες κλήσεων Wi-Fi χρησιμοποιώντας τη γραμμή καυστήρα μιας χρήσης.

Όσον αφορά τις λειτουργίες αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων, μπορείτε να ρυθμίσετε την εφαρμογή να διαγράφει τα απεσταλμένα μηνύματα μόλις διαβαστούν αυτόματα. Έχετε ακόμη τη δυνατότητα να σκουπίζετε ή να ανακαλείτε μηνύματα που δεν έχουν διαβαστεί ακόμα.

6. WhatsApp

WhatsApp

Όταν πρόκειται για την καλύτερη εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για Android, το WhatsApp είναι η καλύτερη επιλογή. Η εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων προσφέρει επίσης λειτουργίες φωνής, βίντεο και κοινής χρήσης αρχείων.

Πρόσφατα, το WhatsApp εισήγαγε μια λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων που λειτουργεί σε χρονικό πλαίσιο 7 ημερών. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Μόλις ενεργοποιηθεί, κάθε απεσταλμένο μήνυμα θα αφαιρεθεί μετά από επτά ημέρες.

Η πιο πρόσφατη έκδοση του WhatsApp διαθέτει επίσης μια λειτουργία View Once που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωτογραφίες σε συνομιλίες και ομάδες που μπορούν να προβληθούν μία φορά.

7. Σκόνη

Σκόνη

Είναι μια άλλη καλύτερη και κορυφαία εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Έχει πολλές μοναδικές δυνατότητες σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως ανάκληση οποιουδήποτε μηνύματος, ανίχνευση εάν έχει ληφθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης, αυτόματη διαγραφή μηνυμάτων μετά από 24 ώρες κ.λπ.

8. Gmail

Ενεργοποιήστε τη νέα παρακολούθηση πακέτων στην εφαρμογή Gmail

Το Gmail δεν είναι μια εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, αλλά μπορείτε ακόμα να τη χρησιμοποιήσετε για να στείλετε σημαντικά μηνύματα μέσω email. Η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Gmail διαθέτει μια εμπιστευτική λειτουργία που σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα με ημερομηνίες λήξης.

Βασικά, η αποστολή μηνυμάτων με ημερομηνία λήξης ακολουθεί την έννοια της αυτοκαταστροφής. Έχουμε μοιραστεί έναν λεπτομερή οδηγό για αποστολή αυτοκαταστροφικών μηνυμάτων στο Gmail. Βεβαιωθείτε ότι έχετε περάσει από αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τα βήματα.

9. Αγγελιοφόρος

Τι είναι το Facebook Messenger;

Το Messenger είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή στη λίστα, η οποία εισήγαγε πρόσφατα νέες λειτουργίες αυτοκαταστροφής μηνυμάτων. Είναι πολύ εύκολο να στείλετε μηνύματα εξαφανιζόμενων με το Facebook Messenger.

Πρέπει να ανοίξετε μια μυστική συνομιλία και να ορίσετε τη διάρκεια του χρονοδιακόπτη. Το χαρακτηριστικό λειτούργησε αρκετά καλά στις δοκιμές μας. Δείτε πώς μπορείτε να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται στο Facebook Messenger.

10. Signal Private Messenger

Signal Private Messenger

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ιδιωτικών μηνυμάτων που εστιάζει στο απόρρητο για Android, τότε το Signal Private Messenger μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Η εφαρμογή Signal προσφέρει επιλογές άμεσων μηνυμάτων, HD Voice και βιντεοκλήσεων.

Το Signal Private Messenger σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται και λήγουν αυτόματα μετά από προκαθορισμένο χρόνο. Εάν θέλετε να μάθετε πώς να στέλνετε μηνύματα που εξαφανίζονται στο Signal, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό – Πώς να στείλετε μηνύματα που εξαφανίζονται στο Signal Private Messenger.

Συχνές Ερωτήσεις – Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή για εξαφάνιση μηνυμάτων;

Όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο μπορούν να θεωρηθούν “Καλύτερες”. Η ξεκούραση εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και την εμπειρία εντός εφαρμογής. Για παράδειγμα, η καλύτερη εφαρμογή για την αποστολή μηνυμάτων που εξαφανίζονται είναι αυτή που είναι εύκολη στη χρήση και προστατεύει το απόρρητό σας.

Ποιες εφαρμογές ιδιωτικών μηνυμάτων έχουν μηνύματα που εξαφανίζονται;

Σήμερα, σχεδόν όλες οι μεγάλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων διαθέτουν τη λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων. Εφαρμογές όπως το Telegram, το Signal, το WhatsApp και το Messenger είναι οι καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές με μηνύματα που εξαφανίζονται.

Είναι ασφαλή τα εξαφανιζόμενα μηνύματα στο WhatsApp;

Ναι, τα μηνύματα που εξαφανίζονται υποτίθεται ότι αυξάνουν την ασφάλειά σας. Το WhatsApp διαθέτει ήδη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο και τα μηνύματα που εξαφανίζονται προσθέτουν ένα άλλο επίπεδο προστασίας.

Πόσο ασφαλή είναι τα μηνύματα που εξαφανίζονται;

Τα μηνύματα που εξαφανίζονται είναι πιο ασφαλή από το end-to-end και είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που προορίζονταν ποτέ για την ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και άλλες εφαρμογές που βασίζονται σε συνομιλία.

Τα μηνύματα που εξαφανίζονται διαγράφονται και για τις δύο πλευρές;

Ναι, τα μηνύματα που εξαφανίζονται στις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων διαφέρουν από τη δυνατότητα «Διαγραφή» που προσφέρεται σήμερα. Η λειτουργία εξαφανιζόμενων μηνυμάτων διαγράφει τα μηνύματα και από τις δύο άκρες χωρίς να μείνει κανένα ίχνος.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές μηνυμάτων για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη λήψη πολυμέσων στο Signal Private Messenger

Πώς να στείλετε φωτογραφίες/βίντεο που εξαφανίζονται στο Instagram

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5429

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *