Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γρήγορης περικοπής στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone

Με τα χρόνια, η περικοπή εικόνας έχει χρησιμεύσει ως ένας αειθαλής τρόπος βελτίωσης της σύνθεσης μιας φωτογραφίας. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το εργαλείο περικοπής για να κόψουν τους περισπασμούς ή για να εστιάσουν σε ένα συγκεκριμένο θέμα για να τραβήξουν την προσοχή του θεατή.

Στο iPhone, δεν χρειάζεστε ειδικό εργαλείο περικοπής εικόνων για να κόψετε τις φωτοβόμβες από τις φωτογραφίες σας. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών του iPhone διαθέτει ένα εργαλείο περικοπής που είναι πολύ χρήσιμο και σας επιτρέπει να περικόψετε φωτογραφίες με τον τρόπο που θέλετε.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει iOS 16 ή παλαιότερο, ίσως γνωρίζετε ότι η χρήση του εργαλείου Περικοπή της εφαρμογής Φωτογραφίες σημαίνει το άνοιγμα μιας εικόνας σε λειτουργία πλήρους οθόνης και η μη αυτόματη επιλογή της περιοχής που θα περικοπεί. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο στο iOS 17.

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή

Πώς να περικόψετε μια εικόνα στο iPhone σας

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία γρήγορης περικοπής στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone

Το iOS 17 διαθέτει μια λειτουργία γρήγορης περικοπής που σας εξοικονομεί μερικά κλικ κατά την περικοπή μιας εικόνας. Η λειτουργία σάς επιτρέπει να περικόψετε φωτογραφίες με ένα μόνο πάτημα. Επομένως, εάν χρειάζεστε συχνά περικοπή εικόνων στο iPhone σας, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τη νέα δυνατότητα Γρήγορης περικοπής.

Η νέα λειτουργία Γρήγορης περικοπής είναι διαθέσιμη στο iO17 και χρησιμεύει ως ένας πολύ πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος περικοπής φωτογραφιών στο iPhone. Παρακάτω, έχουμε κοινά βήματα για τη χρήση της εφαρμογής Γρήγορη περικοπή στις Φωτογραφίες στο iPhone. Ας αρχίσουμε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη γρήγορη περικοπή στο iPhone;

Για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Γρήγορης περικοπής, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας εκτελείται σε iOS 17. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να χρησιμοποιήσετε τη Γρήγορη περικοπή στο iOS 17.

1. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

2. Όταν ανοίξει η εφαρμογή Φωτογραφίες, ανοίξτε τη φωτογραφία θέλετε να περικόψετε.

ανοίξτε τη φωτογραφία

3. Τώρα, χρησιμοποιήστε τη χειρονομία με τα δύο δάχτυλα για να μεγεθύνετε τη φωτογραφία. Προσαρμόστε τη φωτογραφία όπως θέλετε να είναι.

4. Μόλις μια φωτογραφία εμφανιστεί όπως θέλετε, πατήστε το Καλλιέργεια κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

Καλλιέργεια

5. Στην επόμενη οθόνη, μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω τη φωτογραφία σας. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, πατήστε το Εγινε κουμπί για να αποθηκεύσετε την Περικομμένη εικόνα.

Εγινε

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Γρήγορης περικοπής σε ένα iPhone.

Πώς προσαρμόζετε την αναλογία διαστάσεων στο iPhone Quick Crop;

Εάν έχετε ήδη χρησιμοποιήσει τη δυνατότητα, θα συμφωνήσετε ότι η Γρήγορη περικοπή περικόπτει την εικόνα σας ακριβώς με την αναλογία διαστάσεων που εμφανίζεται στην οθόνη του iPhone. Ωστόσο, εάν θέλετε, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λειτουργία Γρήγορης περικοπής ώστε να ακολουθεί τη δεδομένη αναλογία διαστάσεων. Δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε την αναλογία διαστάσεων στη Γρήγορη περικοπή.

1. Πρώτον, ανοίξτε τη φωτογραφία στην εφαρμογή Φωτογραφίες στο iPhone σας.

ανοίξτε τη φωτογραφία

2. Τώρα, χρησιμοποιήστε τη χειρονομία για να μεγεθύνετε τη φωτογραφία.

3. Τώρα, αντί να πατήσετε στο Καλλιέργεια κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία, πατήστε παρατεταμένα.

Καλλιέργεια

4. Θα βρείτε πολλές αναλογίες διαστάσεων. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ Πρωτότυπο, Ευρεία οθόνη ή Τετράγωνο για την περικοπή της φωτογραφίας

.αναλογίες διαστάσεων

5. Μετά την περικοπή της εικόνας, μπορείτε να κάνετε περαιτέρω προσαρμογές, όπως προσαρμογή των χρωμάτων, εφαρμογή φίλτρων κ.λπ.

κάντε περαιτέρω προσαρμογές

Αυτό είναι! Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε με μη αυτόματο τρόπο το Aspect Ratio στη λειτουργία Γρήγορης περικοπής του iPhone.

Έτσι, αυτός ο οδηγός έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης της δυνατότητας Γρήγορης περικοπής του iPhone. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας χρησιμοποιεί iOS 17.

Διαβάστε επίσης :Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για περικοπή φωτογραφιών

Πώς να κάνετε μαζική περικοπή εικόνων στα Windows 11/10

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5432

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *