Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για περικοπή φωτογραφιών

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για περικοπή φωτογραφιών

Η επεξεργασία φωτογραφιών ήταν μια εξαιρετικά περίπλοκη εργασία, αλλά χάρη στα δωρεάν διαδικτυακά εργαλεία, η διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο εύκολη. Σήμερα, θα βρείτε εκατοντάδες ιστότοπους που σας παρέχουν δωρεάν εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Οι περισσότεροι διαδικτυακοί επεξεργαστές φωτογραφιών είναι δωρεάν. μόνο μερικά απαιτούν δημιουργία λογαριασμού. Αυτά τα εργαλεία web είναι εξαιρετικά για τακτικές επεξεργασίες φωτογραφιών, όπως αφαίρεση φόντου, επαναφορά της ποιότητας της φωτογραφίας, αλλαγή μεγέθους, περικοπή κ.λπ.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς να περικόψετε εικόνες στον υπολογιστή. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι περικοπής εικόνων σε υπολογιστή, ο ευκολότερος είναι να χρησιμοποιήσετε δωρεάν διαδικτυακούς μηχανισμούς περικοπής εικόνων. Διαδικτυακοί μηχανισμοί περικοπής εικόνων είναι εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών βασισμένα στον ιστό που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα αντικείμενα από τις εικόνες σας.

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για περικοπή φωτογραφιών στο Διαδίκτυο

Αυτοί οι τύποι εργαλείων ιστού είναι εξαιρετικά για την αφαίρεση ανεπιθύμητων αντικειμένων, τη βελτίωση της σύνθεσης, την αλλαγή της αναλογίας διαστάσεων μιας εικόνας. Αν θέλετε να εξερευνήσετε το διαδικτυακά εργαλεία περικοπής εικόναςελέγξτε την παρακάτω λίστα.

1. iLoveIMG

iLoveIMG

Το iLoveIMG είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να εξαλείψτε ανεπιθύμητα αντικείμενα ή μέρη από μια εικόνα. Είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο περικοπής για την περικοπή μορφής αρχείου JPG, PNG ή GIF.

Το εργαλείο περικοπής του iLoveIMG δεν διαθέτει πολλές επιλογές, αλλά μπορεί να χειριστεί αρκετά καλά την κανονική περικοπή εικόνας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης ιστού, να επισκεφτείτε τον ιστότοπο και να ανεβάσετε τις εικόνες.

Μετά τη μεταφόρτωση της εικόνας, πρέπει να ορίσετε τις επιλογές περικοπής όπως Πλάτος, Ύψος, Θέση Χ και Θέση Υ και κάντε κλικ στο κουμπί Περικοπή εικόνας. Αυτό θα περικόψει αμέσως την εικόνα σας.

2. Fotor Image Cropper

Fotor Image Cropper

Το Fotor Image Cropper είναι εξαιρετικό εργαλείο για την περικοπή εικόνων στο διαδίκτυο δωρεάν. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο περικοπής εικόνων που σας επιτρέπει να περικόψετε εικόνες σε οποιοδήποτε μέγεθος και σχήμα με λίγα μόνο κλικ.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι αρκετά καθαρή και υποστηρίζει επιλογές ομαδικής περικοπής εικόνας. Δεδομένου ότι είναι εργαλείο ιστού και ανταποκρίνεται, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και από το smartphone σας.

Για να περικόψετε εικόνες με το Fotor Image Cropper, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Crop Image Now. Αυτό θα ανοίξει το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών AI του Fotor, θα ανεβάσετε την εικόνα, θα επιλέξετε το στυλ περικοπής και θα κάνετε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή.

Αυτό θα περικόψει αμέσως τις μεταφορτωμένες εικόνες σας. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση premium του Fotor AI Photo Editor για να ξεκλειδώσετε όλο το σχέδιο περικοπής.

3. IMG2GO

IMG2GO

Το IMG2GO είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για την περικοπή εικόνων στο διαδίκτυο για να λάβετε μια ακριβή αποκοπή της φωτογραφίας που επιθυμείτε. Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι πολύ καθαρή και δεν αγχώνει τους πόρους του συστήματός σας.

Η διεπαφή χρήστη είναι επίσης υψηλής απόκρισης, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση στο εργαλείο ιστού από κινητές συσκευές. Αυτό είναι ένα απλό εργαλείο περικοπής εικόνας που εκτελείται στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Για να ξεκινήσετε με το IMG2GO, πρέπει να ανεβάσετε τις εικόνες, να επιλέξετε τις επιλογές περικοπής και να κάνετε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή. Αυτό θα περικόψει αμέσως τις μεταφορτωμένες εικόνες σας.

4. Αλλαγή μεγέθους Pixel

Αλλαγή μεγέθους Pixel

Το ResizePixel δεν είναι πολύ δημοφιλές εργαλείο περικοπής εικόνας στη λίστα; εξακολουθεί να είναι ένας από τους καλύτερους και ταχύτερους διαδικτυακούς μηχανισμούς περικοπής εικόνων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

Δεδομένου ότι το ResizePixel είναι ένα εργαλείο που βασίζεται στον ιστό, δεν απαιτείται η εγκατάσταση οποιουδήποτε λογισμικού ή επέκτασης προγράμματος περιήγησης. Επίσης, δεν χρειάζεται να μάθετε τίποτα για να περικόψετε τις εικόνες σας.

Επί του παρόντος, το ResizePixel υποστηρίζει την περικοπή μορφών αρχείων JPG, PNG, BMP, GIF, WEBP και TIFF. Η ταχύτητα περικοπής εικόνας είναι γρήγορη και σας παρέχει διάφορα στυλ περικοπής.

Για να ξεκινήσετε με το ResizePixel, ανεβάστε την εικόνα σας στον ιστότοπο, επιλέξτε την περιοχή που θέλετε να περικόψετε και κάντε κλικ στο κουμπί Περικοπή. Αυτό θα περικόψει αμέσως την εικόνα σας και θα σας παρέχει τη λήψη.

5. Adobe Express Online Image Cropper

Adobe Express Online Image Cropper

Η Adobe, η εταιρεία πίσω από τη δημοφιλή σουίτα επεξεργασίας φωτογραφιών Photoshop, προσφέρει επίσης εργαλεία web. Ένα από αυτά τα εργαλεία ιστού είναι το image cropper, το οποίο είναι δωρεάν για πάντα και δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα.

Δεν απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περικοπής εικόνας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας, να επιλέξετε το μέγεθος περικοπής και να κάνετε κλικ στο κουμπί Λήψη.

Ενώ η Adobe προσφέρει δωρεάν το πρόγραμμα περικοπής εικόνων που βασίζεται στον ιστό, δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες. Δεν υπάρχει στυλ περικοπής που μπορείτε να επιλέξετε. λαμβάνετε μόνο ένα ορθογώνιο εργαλείο περικοπής πάνω από την εικόνα, το οποίο πρέπει να προσαρμόσετε για να περικόψετε.

6. Περικοπή εικόνων υδατογραφήματος

Περικοπή εικόνων υδατογραφήματος

Το Watermarkly σας παρέχει διάφορα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που βασίζονται στον ιστό. Βασικά, αυτός είναι ένας ιστότοπος που μπορεί να αντικαταστήσει τα premium λογισμικά επεξεργασίας φωτογραφιών του υπολογιστή σας.

Ο ιστότοπος παρέχει δωρεάν εργαλεία για την αλλαγή μεγέθους, την περικοπή, τη μετατροπή και τη συμπίεση των εικόνων σας. Το εργαλείο περικοπής εικόνας είναι δωρεάν για χρήση και επεξεργάζεται τα αρχεία στη συσκευή σας.

Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος ισχυρίζεται ότι δεν στέλνει τα αρχεία σας στον διακομιστή του για περικοπή. Όλα γίνονται τοπικά στη συσκευή σας. Επομένως, δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε για την ασφάλεια και το απόρρητο.

Για να περικόψετε εικόνες με το Watermarkly Image Cropper, πρέπει να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας, να επιλέξετε το σχήμα περικοπής και να κάνετε κλικ στο κουμπί Περικοπή εικόνων. Αυτό θα περικόψει τις εικόνες σας και θα σας παρέχει τη λήψη.

7. Canva Image Cropper

Περικοπή εικόνων Canva

Εάν θέλετε ένα εργαλείο Ιστού για την περικοπή εικόνων για καλύτερη σύνθεση, μην ψάχνετε άλλο από το Canva Image Cropper. Το Canva Image Cropper χρησιμοποιεί το εργαλείο Crop του Canva.

Έτσι, εάν διαθέτετε ήδη την premium έκδοση του Canva, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο περικοπής συνδέοντας τον λογαριασμό σας. Το εργαλείο περικοπής του Canva μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν και να κόψει οποιαδήποτε φωτογραφία σε μέγεθος για να εξισορροπήσει τα σχέδια ή να επαναπροσδιορίσει όμορφα τη φωτογραφία σας.

Προς το παρόν, ο ιστότοπος δεν υποστηρίζει μαζική περικοπή εικόνων και υποστηρίζει μόνο τη μορφή αρχείου JPG & PNG. Η περικοπή μιας εικόνας με το Canva είναι εύκολη. απλώς ανεβάστε την εικόνα, επιλέξτε το τμήμα περικοπής και κατεβάστε το αρχείο εξόδου.

8. BeFunky Photo Editor

BeFunky Photo Editor

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών από το BeFunky συνοδεύεται επίσης από ένα εργαλείο περικοπής εικόνας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο περικοπής για να περικόψετε τις φωτογραφίες σας με την απαράμιλλη ευκολία των προσαρμοσμένων προεπιλογών αναλογίας διαστάσεων.

Όπως κάθε άλλο διαδικτυακό εργαλείο περικοπής, το πρόγραμμα περικοπής εικόνας της BeFunky στοχεύει να περικόψει τα εικονοστοιχεία πρόσβασης από τις εικόνες σας και να αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα μέρη. Το εργαλείο web σάς επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο της σύνθεσης της εικόνας και να κάνετε τις πρωτότυπες φωτογραφίες να φαίνονται μοναδικές.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου είναι πολύ καθαρή και επιτρέπει την περικοπή εικόνας σε τρία απλά βήματα. Για να ξεκινήσετε, πρέπει να ανεβάσετε την εικόνα σας, να εφαρμόσετε το εργαλείο περικοπής εικόνας και να την κατεβάσετε.

9. PicWish Image Cropper

PicWish Image Cropper

Εάν ενδιαφέρεστε για α εργαλείο περικοπής με ένα κλικ για να περικόψετε τις εικόνες σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε το PicWish Image Cropper. Όπως οι περισσότεροι άλλοι ιστότοποι στη λίστα, το PicWish Image Cropper σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε περικοπή ελεύθερης μορφής για να εστιάσετε σε ένα θέμα.

Μπορείτε απλώς να επιλέξετε το θέμα και να κόψετε τα ανεπιθύμητα στοιχεία μέσα σε δευτερόλεπτα. Το εργαλείο web υποστηρίζει μαζική περικοπή εικόνας και παρέχει ευέλικτη περικοπή, τέλειες επιλογές σύνθεσης κ.λπ.

Επί του παρόντος, το PicWish Image Cropper υποστηρίζει μόνο μορφές αρχείων εικόνας JPG και PNG. Για να περικόψετε μια εικόνα με το PicWish, πρέπει να ανεβάσετε την εικόνα JPG/PNG, να επιλέξετε την αναλογία περικοπής για να την περικόψετε και να κάνετε λήψη της εικόνας στον υπολογιστή σας.

10. PicsArt Image Cropper

PicsArt Image Cropper

Αυτό είναι το τελευταίο εργαλείο περικοπής εικόνας που βασίζεται στον ιστό στη λίστα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαδικτυακό εργαλείο περικοπής για να τελειοποιήσετε τις συνθέσεις φωτογραφιών σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Προς το παρόν, το PicsArt Image Cropper υποστηρίζει μόνο μορφές αρχείων JPEG και PNG. Δεδομένου ότι είναι δωρεάν και δεν θα σας κοστίσει τίποτα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες περικοπής εικόνας σας τόσο για επαγγελματικούς όσο και για προσωπικούς σκοπούς.

Ο ιστότοπος ισχυρίζεται επίσης ότι περικόπτει τις φωτογραφίες σας χωρίς να υποβαθμίζει την ποιότητα της αρχικής φωτογραφίας. Έτσι, το PicsArt Image Cropper είναι μια εξαιρετική επιλογή για περικοπή εικόνας χωρίς απώλεια ποιότητας.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα διαδικτυακά εργαλεία περικοπής φωτογραφιών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σχεδόν όλα τα εργαλεία που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι δωρεάν και προσφέρουν απεριόριστη περικοπή αρχείων. Πείτε μας ποια χρησιμοποιείτε περισσότερο για τις κανονικές σας ανάγκες περικοπής εικόνας.

Πώς να κάνετε μαζική περικοπή εικόνων στα Windows

Πώς να ανεβάσετε φωτογραφίες στο Instagram χωρίς περικοπή

εφαρμογές Photo Resizer για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5006

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *