15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android το 2023

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android το 2023

Ας παραδεχτούμε ότι όλοι θέλουμε να φαινόμαστε cool στις φωτογραφίες μας επειδή τις κοινοποιούμε σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook, το Whatsapp, το Instagram κ.λπ.

Για αυτό, συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε φωτογραφίες για να φαίνονται τέλειες. Η τεχνολογία έχει βελτιωθεί, ώστε να μπορούμε να επεξεργαζόμαστε άνετα οποιαδήποτε εικόνα από το smartphone μας.

Για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες στο Android, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store.

Διαβάστε επίσης εναλλακτικές λύσεις Canva για επεξεργασία φωτογραφιών

15 καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για το Android σας

Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μια λίστα με Android καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι δωρεάν για λήψη και χρήση, αλλά έχουν αγορές εντός εφαρμογής.

1. Κάμερα Candy

Κάμερα Candy

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι απλός – προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φίλτρων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για selfies.

Διαθέτει φίλτρα που κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται εκπληκτικό. Διαθέτει επίσης συσκευή δημιουργίας κολάζ, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό κολάζ.

2. Photo Editor Pro

Photo Editor Pro

Είναι μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ στο Android. Η εφαρμογή είναι γνωστή για την τεράστια συλλογή εφέ, αυτοκόλλητων και πολλά άλλα στοιχεία.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης βασικά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών για ρύθμιση χρώματος, εστίαση, θερμοκρασία και πολλά άλλα.

3. PicsArt Photo Studio

PicsArt Photo Studio

Λοιπόν, το PicsArt Photo Studio είναι η καλύτερη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που είναι διαθέσιμη για Android. Σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε φωτογραφίες και βίντεο στο κινητό σας.

Αν μιλάμε για επεξεργασία φωτογραφιών, το PicsArt Photo Studio σάς προσφέρει μια μεγάλη γκάμα φίλτρων, εργαλείων γόμας φόντου, εργαλείων θαμπώματος και πολλά άλλα. Επίσης, ένας κατασκευαστής κολάζ σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μοναδικά κολάζ φωτογραφιών με λίγα μόνο χτυπήματα.

4. Adobe Lightroom

Adobe Lightroom

Το Adobe Lightroom επιτρέπει την επεξεργασία της μορφής εικόνας RAW και τη βελτίωση των φωτογραφιών με μια σειρά προεπιλογών και εργαλείων.

Αυτή η εφαρμογή έχει μια δοκιμή 30 ημερών, αλλά όσοι έχουν συνδρομή στο Creative Cloud μπορούν να συνεχίσουν να τη χρησιμοποιούν μετά τη δοκιμαστική έκδοση. Σε αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε τις εκδόσεις του Lightroom για επιτραπέζιους υπολογιστές μέσω της επιλογής συγχρονισμού.

5. Photo Editor By Aviary

Photo Editor By Aviary

Το Aviary είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο επεξεργασίας. Περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για καλό λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών.

Έχει επίσης μερικά εξαιρετικά φωτογραφικά εφέ, φίλτρα και καρέ. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε τα μιμίδια σας με τη βοήθεια του προγράμματος επεξεργασίας φωτογραφιών Aviary.

6. Snapseed από την Google

Snapseed από την Google

Το Snapseed είναι ένα πλήρες και επαγγελματικό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών που αναπτύχθηκε από την Google. Διαθέτει 25 εργαλεία και φίλτρα, τα οποία περιλαμβάνουν Healing, Brush, Structure και HDR.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία θαμπώματος φακού που προσθέτει ένα όμορφο bokeh στις εικόνες. Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες τύπου DSLR με τη βοήθεια της επεξεργασίας φωτογραφιών Snapseed.

7. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop Express

Θέλετε να δοκιμάσετε το Photoshop στο κινητό; Δοκιμάστε το Adobe Photoshop Express. Αν και δεν είναι ακριβώς όπως η έκδοση για υπολογιστές, το Adobe Photoshop Express σας προσφέρει μερικά χρήσιμα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών.

Με το Adobe Photoshop Express, μπορείτε να διορθώσετε στραβές εικόνες, να αφαιρέσετε το θόρυβο από τις εικόνες, να εφαρμόσετε εφέ θαμπώματος, να προσαρμόσετε χρώματα, να δημιουργήσετε κολάζ και πολλά άλλα.

8. Cupslice Photo Editor

Cupslice Photo Editor

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Cupslice Photo Editor εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Android. Η εφαρμογή είναι γνωστή για το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών με γρήγορη επεξεργασία.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών του Cupslice σάς προσφέρει πολλά εργαλεία επεξεργασίας εικόνας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να προσαρμόσετε τη θερμοκρασία χρώματος της ισορροπίας χρωμάτων, να προσθέσετε καρέ σε φωτογραφίες, να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα και την αντίθεση και πολλά άλλα.

9. Cymera

Cymera

Η Cymera είναι μια selfie κάμερα και α Εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να τραβήξετε εκπληκτικές selfies ή να επεξεργαστείτε τις υπάρχουσες. Επιπλέον, η εφαρμογή φέρνει ένα ευρύ φάσμα εφέ για να βελτιώσετε τις selfies σας.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών του Cymera σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε την ισορροπία χρωμάτων, να προσαρμόσετε την ανάλυση, να προσθέσετε εφέ θολώματος, να περικόψετε τις φωτογραφίες και πολλά άλλα.

10. Κάμερα LINE

Κάμερα LINE

Η εφαρμογή Line camera συνοδεύεται από ένα ισχυρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Τα ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που εμφανίζονται σε αυτήν την εφαρμογή σάς επιτρέπουν να απελευθερώσετε την εσωτερική σας δημιουργικότητα.

Με την εφαρμογή Line Camera, μπορείτε να δημιουργήσετε ποιοτικά κολάζ, να προσθέσετε αξιολάτρευτες πινελιές και πολλά άλλα. Επομένως, πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν τη δωρεάν εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android.

11. PhotoDirector

PhotoDirector

Το PhotoDirector είναι μια προηγμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να έχετε στο smartphone Android. Η προηγμένη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών συνδυάζει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών πλούσιο σε λειτουργίες που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την ισορροπία κόκκινου, πράσινου και μπλε με ένα οπτικό ολόγραμμα.

Αυτή η εφαρμογή έχει όλα όσα χρειάζονται για να είναι μια επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Play Store.

12. Επεξεργαστής φωτογραφιών – Πολωνικά

Επεξεργαστής φωτογραφιών - Πολωνικά

Το πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών – Το Polish from Inshot είναι ένα από τα καλύτερα του Android Εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών. Η εφαρμογή φέρνει όλα όσα θα χρειαστείτε για να επεξεργαστείτε φωτογραφίες πιο αποτελεσματικά.

Η εφαρμογή φέρνει 500+ κομψά εφέ, μελωδίες προσώπου, κολάζ φωτογραφιών, κορνίζες φωτογραφιών, φίλτρα, πλέγματα και πολλά άλλα.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή για αλλαγή του φόντου μιας εικόνας. Μπορείτε επίσης να περιμένετε βασικές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών με το Photo Editor – Polish, όπως η ρύθμιση της φωτεινότητας, της αντίθεσης, των χρωματικών τόνων κ.λπ.

13. Fotor Photo Editor

Fotor Photo Editor

Το Fotor είναι μια πλατφόρμα επεξεργασίας φωτογραφιών και αδειοδότησης εικόνας all-in-one όπου ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι μπορούν να δημιουργήσουν έσοδα από τις λήψεις τους.

Η εφαρμογή φιλοξενεί πολλά εφέ φωτογραφίας και φίλτρα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μεταμορφώσετε την εμφάνιση και την αίσθηση μιας εικόνας. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται κολάζ.

14. LightX

LightX

Το LightX είναι άλλο πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών Android που θα έπρεπε να έχετε. Η εφαρμογή διαθέτει σχεδόν όλα όσα χρειάζονται για να είναι ο καλύτερος επεξεργαστής φωτογραφιών στο Google Play Store.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες χρησιμοποιώντας διάφορα προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, όπως μίξη χρωμάτων, καμπύλες, επίπεδα και εφέ βινιέτας. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, την έκθεση, την απόχρωση, τον κορεσμό, τις σκιές και τις επισημάνσεις των εικόνων.

15. Εργαστήριο φωτογραφίας

Εργαστήριο φωτογραφίας

Το Photo Lab είναι ένα άλλο ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών Android στο Google Play Store. Η εφαρμογή παρέχει πάνω από 640 όμορφα καρέ, εφέ, φίλτρα ή μοντάζ για να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση μιας εικόνας.

Η εφαρμογή φιλοξενεί επίσης πολλές λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμες σε όσους ασχολούνται με το πεδίο Φωτογραφίας.

Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Πώς να φτιάξετε ένα κολάζ φωτογραφιών σε μια ιστορία Instagram

καλύτερες εφαρμογές για να βάλετε δύο εικόνες δίπλα δίπλα στο Android

εναλλακτικές λύσεις Photoshop

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *