13 καλύτεροι διαχειριστές αρχείων για Android το 2023

13 καλύτεροι διαχειριστές αρχείων για Android το 2023

Το Android διαθέτει έναν προεπιλεγμένο διαχειριστή αρχείων, αλλά μερικές φορές το απόθεμα δεν είναι χρήσιμο επειδή έχει μόνο βασικές λειτουργίες.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων τρίτων είναι διαθέσιμες για smartphone Android. Οι εφαρμογές διαχείρισης αρχείων τρίτων για Android παρέχουν εντυπωσιακές δυνατότητες όπως πρόσβαση στο cloud, πρόσβαση FTP και πολλά άλλα.

13 καλύτεροι διαχειριστές αρχείων για Android

Διαβάστε επίσης: Πώς να βρείτε/ανακτήσετε τον αριθμό IMEI της χαμένης συσκευής Android

Αυτή η ανάρτηση θα αναφέρει μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων για συσκευές Android. Οι περισσότεροι απο εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Ας τσεκάρουμε.

1. File Explorer FX

File Explorer FX

Μου αρέσει αυτός ο Εξερεύνηση αρχείων επειδή η διεπαφή χρήστη του έχει την πιο πρόσφατη σχεδίαση υλικού. Ο σχεδιασμός αυτού του File Manager είναι πολύ εντυπωσιακός. Η Εξερεύνηση αρχείων περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες που θέλετε από οποιονδήποτε διαχειριστή αρχείων.

Εκτός από τη μετακίνηση αρχείων μεταξύ φακέλων, μπορεί επίσης να συνδεθεί σε αποθήκευση cloud όπως GDrive, Dropbox, Box και άλλα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε και να εξερευνήσετε κρυπτογραφημένα αρχεία zip με αυτήν την εφαρμογή.

2. Solid Explorer

Solid Explorer

Το Solid Explorer είναι ο καλύτερος διαχειριστής αρχείων και cloud με δύο ξεχωριστούς πίνακες, φέρνοντας μια νέα εμπειρία περιήγησης αρχείων.

Εκτός από τη διαχείριση αρχείων σχεδόν σε κάθε τοποθεσία, προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής, όπως θέματα, σύνολα εικονιδίων και συνδυασμούς χρωμάτων. Μπορείτε να προσαρμόσετε ελεύθερα τη διεπαφή για να ταιριάζει με το γούστο σας.

3. Συνολικός Διοικητής

Συνολικός Διοικητής

Το Total Commander είναι ίσως η πιο δημοφιλής εφαρμογή διαχείρισης αρχείων στη λίστα. Το υπέροχο με το Total Commander είναι ότι είναι δωρεάν και δεν εμφανίζει διαφημίσεις.

Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να αντιγράψετε, να μετακινήσετε ολόκληρους υποκαταλόγους, να εξαγάγετε αρχεία zip, να επεξεργαστείτε αρχεία κειμένου και πολλά άλλα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα αρχεία συστήματος με το Total Commander εάν διαθέτετε μια συσκευή με root.

4. Διοικητής αρχείου

Διοικητής αρχείου

Το File Commander είναι ένας πλούσιος σε χαρακτηριστικά, ισχυρός διαχειριστής αρχείων που σας επιτρέπει να χειρίζεστε οποιαδήποτε συσκευή Android ή αρχείο αποθήκευσης cloud μέσω μιας καθαρής και έξυπνης διεπαφής.

Μπορείτε να χειριστείτε ξεχωριστά βιβλιοθήκες εικόνων, μουσικής, βίντεο, εγγράφων, μετονομασία, διαγραφή, μετακίνηση, συμπίεση, μετατροπή και αποστολή αρχείων με λίγα μόνο αγγίγματα.

5. Files Go από την Google

Files Go από την Google

Το Files Go είναι ένας νέος διαχειριστής αποθήκευσης που σας βοηθά να ελευθερώσετε χώρο στο τηλέφωνό σας, να βρίσκετε αρχεία πιο γρήγορα και να τα μοιράζεστε εύκολα εκτός σύνδεσης με άλλους.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να διαγράψετε παλιές φωτογραφίες και μιμίδια από εφαρμογές συνομιλίας, να αφαιρέσετε διπλότυπα αρχεία, να διαγράψετε εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται, να διαγράψετε την προσωρινή μνήμη σας και πολλά άλλα.

6. Root Browser

Root Browser

Το Root Browser είναι ένας από τους καλύτερους και πλήρως εξοπλισμένους διαχειριστές αρχείων και προγράμματα περιήγησης root για smartphone Android με ρίζες. Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων μπορεί επίσης να ενσωματωθεί με πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες αποθήκευσης cloud.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα αποθηκευμένα αρχεία σας και να μεταφέρετε αρχεία απευθείας σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το Dropbox, το Box και άλλα.

7. AndroZip

AndroZip

Το AndroZip είναι άλλο καλύτερες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων Android που επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται τα αρχεία αποτελεσματικά. Με το AndroZip, μπορείτε να αντιγράψετε, να επικολλήσετε, να μετακινήσετε, να διαγράψετε αρχεία. Όχι μόνο αυτό, αλλά το AndroZip έρχεται επίσης με έναν ενσωματωμένο συμπιεστή ικανό να αποσυμπιέσει/αποσυμπιέσει και να συμπιέσει κρυπτογραφημένα αρχεία ZIP.

Το AndroZip περιλαμβάνει επίσης μερικές προηγμένες λειτουργίες που δεν απογοητεύουν ποτέ για να ευχαριστήσουν τους χρήστες του.

8. Διαχείριση αρχείων X-plore

Διαχείριση αρχείων X-plore

Το X-plore File Manager είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με κορυφαία βαθμολογία που διατίθεται στο Google Play Store. Είναι λίγο διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές διαχείρισης αρχείων στο άρθρο. Αυτό περιλαμβάνει μια προβολή δέντρου με δύο τζάμια.

Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει το X-plore File Manager για τη διαχείριση αρχείων που είναι αποθηκευμένα ακόμη και σε υπηρεσίες cloud όπως το Google Drive, το OneDrive, το Dropbox κ.λπ.

9. Εξερεύνηση αρχείων Cx

Εξερεύνηση αρχείων Cx

Αν ψάχνετε για μια ισχυρή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με καθαρή και διαισθητική διεπαφή, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Cx File Explorer. Με το Cx File Explorer, μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα και να διαχειριστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή, το smartphone και τον χώρο αποθήκευσης στο cloud.

Εκτός από τη διαχείριση αρχείων, το Cx File Explorer προσφέρει άλλες δυνατότητες, όπως κάδο ανακύκλωσης, πρόσβαση σε αρχεία στο NAS κ.λπ.

10. Διαχείριση αρχείων από το Inshot

Διαχείριση αρχείων από το Inshot

Το File Manager από το Inshot, γνωστό και ως XFolder, είναι ένα ισχυρή εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android. Παρά το γεγονός ότι είναι εξερευνητής αρχείων ειδικά για κινητά, έχει πολλές λειτουργίες τύπου επιτραπέζιου υπολογιστή.

Αυτό έχει όλα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστείτε για καλύτερη διαχείριση αρχείων. Μπορείτε να διαχειριστείτε αρχεία που είναι αποθηκευμένα στον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης, στην κάρτα SD, στο ACCESS FTP κ.λπ.

Ο διαχειριστής αρχείων έχει επίσης τη δυνατότητα συμπίεσης/αποσυμπίεσης των αρχείων ZIP/RAR και παρέχει κάδο ανακύκλωσης και περισσότερες χρήσιμες λειτουργίες.

11. MiXplorer

MiXplorer

Το MiXplorer είναι μια premium εφαρμογή στη λίστα, αλλά αξίζει την τιμή. Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης αρχείων με πρόσθετες λειτουργίες όπως αρχειοθέτηση, προβολή εικόνων, πρόγραμμα ανάγνωσης PDF και πολλά άλλα.

Η εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android μπορεί εύκολα να θεματοποιηθεί με επιλογές προσαρμογής, παρέχοντας διάφορες επιλογές ταξινόμησης αρχείων, περιήγηση αρχείων με καρτέλες κ.λπ.

Επίσης, υπάρχει μια επιλογή διαχείρισης αρχείων που είναι αποθηκευμένα σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως Mega, Dropbox, Google Drive, MediaFire, Box, Yandex, Mediafire, OneDrive, SugarSync και άλλα.

12. Κουκουβάγιες

Κουκουβάγιες

Το Owlfiles δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο άλλα εφαρμογές εξερεύνησης αρχείων στη λίστα; είναι ακόμα ισχυρό και μπορεί να έχει πρόσβαση σε τοπικά αρχεία και NAS/Cloud.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Owlfiles περιλαμβάνουν τη διαχείριση τοπικών αρχείων, την πρόσβαση σε κοινόχρηστα στοιχεία δικτύου, την πρόσβαση στο NFS/WebDAV/FTP και την πρόσβαση σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud όπως το Google Drive, το Dropbox, το OneDrive κ.λπ.

Η δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης αρχείων για Android φέρνει επίσης μερικά εργαλεία δικτύου για το ping σε έναν κεντρικό υπολογιστή, την καταχώριση όλων των ανοιχτών θυρών ενός κεντρικού υπολογιστή και την καταχώριση όλων των συσκευών σε LAN.

13. Διοικητής Droid

Διοικητής Droid

Το Droid Commander, παλαιότερα γνωστό ως Ashampoo File Manager, διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή χρήστη που υποστηρίζει τη διαχείριση μεταφοράς και απόθεσης.

Μπορείτε να περιμένετε όλες τις βασικές λειτουργίες με αυτόν τον διαχειριστή αρχείων, όπως αποκοπή, αντιγραφή, επικόλληση, μετονομασία, διαγραφή και μεταφορά αρχείων σε υπολογιστή.

Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να είναι ελαφριά. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Ωστόσο, έχετε μια δυνατότητα ασύρματης μεταφοράς δεδομένων για τη μεταφορά αρχείων μεταξύ Android και υπολογιστή σας.

Σχεδόν κάθε εφαρμογές διαχείρισης αρχείων που αναφέρονται στο άρθρο είναι δωρεάν για λήψη και χρήση. Επίσης, σας προσφέρουν καλύτερες δυνατότητες διαχείρισης αρχείων από το στοκ. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :Δωρεάν εφαρμογές εγγραφής φωνής για Android το 2023

Κολλάνε η εφαρμογές στο Android; (11 μέθοδοι)

Πώς να αυξήσετε την ταχύτητα λήψης στο Chrome για Android 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *