Το YouTube δεν λειτουργεί σε Android; 6 τρόποι για να διορθώσετε

Σε μια εποχή όπου βασιζόμαστε σε μεγάλο βαθμό στις πλατφόρμες ροής για ψυχαγωγία και πληροφορίες, η ομαλή εμπειρία χρήστη είναι το ελάχιστο που πρέπει να περιμένετε. Δυστυχώς, ακόμη και εφαρμογές όπως το YouTube δεν είναι προστατευμένες από σφάλματα ή προβλήματα λειτουργικότητας.

Εάν το YouTube δεν λειτουργεί στη συσκευή σας Android, μπορεί να είναι απογοητευτικό να το επιλύσετε. Για να σας βοηθήσουμε, ακολουθούν έξι διαφορετικές επιδιορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε να επιλύσετε το YouTube εάν δεν λειτουργεί στη συσκευή σας Android.

Επανεκκινήστε τη συσκευή σας Android

Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να διορθώσετε ένα πρόβλημα με το YouTube που δεν λειτουργεί στη συσκευή σας Android είναι να το επανεκκινήσετε. Η επανεκκίνηση της συσκευής σας Android μπορεί να βοηθήσει στην εκκαθάριση τυχόν προσωρινών δυσλειτουργιών και να επιτρέψει στην εφαρμογή να λειτουργεί σωστά.

Για να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας Android, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας στη συσκευή σας μέχρι να εμφανιστεί το μενού επιλογών λειτουργίας.
 2. Πατήστε το Επανεκκίνηση ή Απενεργοποίηση επιλογή, ανάλογα με το μενού της συσκευής σας.
 1. Αν επιλέξετε Απενεργοποίηση περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και πατήστε ξανά το κουμπί λειτουργίας για να το ενεργοποιήσετε ξανά.
 2. Μετά την επανεκκίνηση της συσκευής σας, δοκιμάστε να ανοίξετε την εφαρμογή YouTube για να ελέγξετε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Με μια πρόσφατα επανεκκινημένη συσκευή Android, η εφαρμογή YouTube θα αρχίσει να λειτουργεί ξανά. Εάν δεν είναι, ωστόσο, θα χρειαστεί να δοκιμάσετε μία από τις περαιτέρω επιδιορθώσεις παρακάτω.

Ελέγξτε ότι η ώρα σας συγχρονίζεται σωστά

Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά αν η συσκευή σας Android έχει λάθος χρόνο, το YouTube μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό συμβαίνει επειδή ο χρόνος μεταξύ της συσκευής σας και των διακομιστών του YouTube πρέπει να συγχρονιστεί σωστά για να λειτουργήσουν σωστά ορισμένες (κρυφές) υπηρεσίες πίσω από τα παρασκήνια.

Για να βεβαιωθείτε ότι η ημερομηνία και η ώρα της συσκευής σας συγχρονίζονται σωστά, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή.
 2. Ψάχνω Ημερομηνία ώρα ρυθμίσεις—μπορεί να παρατίθενται παρακάτω Γενικός, Σύστημαή παρόμοια, ανάλογα με την έκδοση του Android που διαθέτετε.
 1. Ενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αυτόματη ημερομηνία και ώρα. Η συσκευή σας θα χρησιμοποιεί από προεπιλογή τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας που παρέχονται από το δίκτυο.
 1. Οι αλλαγές θα πρέπει να εφαρμοστούν αμέσως, αλλά μπορείτε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας για να βεβαιωθείτε ότι οι αλλαγές έχουν τεθεί σε ισχύ.

Εάν η ενεργοποίηση της αυτόματης λειτουργίας ημερομηνίας και ώρας δεν λειτουργεί, μπορείτε να ορίσετε μη αυτόματα τη σωστή ημερομηνία και ώρα για τη συσκευή σας.

 1. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Android σας.
 2. Ανοιξε το δικό σου Ημερομηνία ώρα ρυθμίσεις (κάτω από Γενικός, Σύστημαή παρόμοιος).
 1. Απενεργοποιήστε την εναλλαγή για Αυτόματη ημερομηνία και ώρα.
 2. Παρακέντηση Ορισμός ημερομηνίας και επιλέξτε τη σωστή ημερομηνία και μετά πατήστε Εντάξει.
 3. Παρακέντηση Ρύθμιση ώρας και επιλέξτε τη σωστή ώρα πριν πατήσετε Εντάξει.

Αφού προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις ημερομηνίας και ώρας της συσκευής σας, ανοίξτε την εφαρμογή YouTube και ελέγξτε εάν το πρόβλημα έχει επιλυθεί.

Ελέγξτε τα δεδομένα σας ή τη σύνδεση Wi-Fi

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους το YouTube ενδέχεται να μην λειτουργεί σωστά στη συσκευή σας Android είναι η κακή σύνδεση στο διαδίκτυο. Ζητήματα όπως η παύση των βίντεο YouTube ή η ασταθής αναπαραγωγή βίντεο μπορούν συχνά να επιλυθούν ελέγχοντας ότι τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή η σύνδεση Wi-Fi είναι ενεργή και λειτουργεί σωστά.

Για να ελέγξετε τη σύνδεση δεδομένων σας, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοίξτε τη συσκευή σας Android Ρυθμίσεις εφαρμογή.
 2. Ανοιξε το δικό σου Δίκτυο & Διαδίκτυο ή Συνδέσεις μενού. Το όνομα αυτού του μενού θα ποικίλλει, ανάλογα με τη συσκευή που χρησιμοποιείτε και την έκδοση του Android που εκτελεί.
 1. Πρώτα, ανοίξτε το Χρήση δεδομένων μενού και βεβαιωθείτε ότι το Δεδομένα κινητού ή Δεδομένα κινητής τηλεφωνίας η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένο, δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε και να το ενεργοποιήσετε ξανά. Αναζητήστε μια ένδειξη δεδομένων (όπως 4G, 5G ή παρόμοια) δίπλα στις γραμμές ισχύος σήματος στο επάνω μέρος της οθόνης για να επιβεβαιώσετε ότι έχετε σήμα.
 1. Στη συνέχεια, ανοίξτε το Wi-Fi μενού ρυθμίσεων.
 2. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει Wi-Fi ενεργοποιημένη και είστε συνδεδεμένοι σε ένα δίκτυο. Μόλις το κάνετε, ελέγξτε τις γραμμές ισχύος του σήματος Wi-Fi στο επάνω μέρος της οθόνης για να διασφαλίσετε μια ισχυρή σύνδεση.

Εκκαθαρίστε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη για την εφαρμογή YouTube

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την προσπάθεια αντιμετώπισης ενός προβλήματος με το YouTube που δεν λειτουργεί σε Android, μπορεί να είναι πιο εύκολο να διαγράψετε τα αποθηκευμένα δεδομένα σας από την εφαρμογή. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε μικρές δυσλειτουργίες με την ίδια την εφαρμογή που θα μπορούσαν να την σταματήσουν να λειτουργεί, όπως η γραμμή αναζήτησης του YouTube που δεν λειτουργεί.

Για να διαγράψετε τα δεδομένα και την προσωρινή μνήμη για την εφαρμογή YouTube, ακολουθήστε αυτά τα βήματα. Τα παρακάτω βήματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με το μοντέλο του τηλεφώνου σας.

 1. Ανοιξε το Ρυθμίσεις εφαρμογή στο τηλέφωνό σας Android.
 2. Επιλέγω Εφαρμογές ή Εφαρμογές και Ειδοποιήσεις (ανάλογα με την έκδοση Android που διαθέτετε).
 1. Επιλέγω YouTube από τη λίστα εφαρμογών. Εάν δεν το βλέπετε στη λίστα, χρησιμοποιήστε τη γραμμή αναζήτησης στο επάνω μέρος για να σας βοηθήσει να το εντοπίσετε.
 1. Στη συνέχεια, πατήστε το Αποθήκευση ή Δεδομένα επιλογή.
 1. Επιλέγω Εκκαθάριση προσωρινής μνήμης για να αφαιρέσετε αποθηκευμένα αρχεία. Αυτό το βήμα δεν θα διαγράψει τα αποθηκευμένα δεδομένα σας, όπως πληροφορίες λογαριασμού και προτιμήσεις.
 2. Στη συνέχεια, επιλέξτε Καθαρισμός δεδομένων για να διαγράψετε όλες τις αποθηκευμένες πληροφορίες της εφαρμογής. Αυτό θα καταργήσει επίσης τα στοιχεία του λογαριασμού και τις προτιμήσεις σας από την εφαρμογή, επομένως θα χρειαστεί να συνδεθείτε ξανά στη συνέχεια.

Αφού διαγράψετε τα δεδομένα σας, επανεκκινήστε την εφαρμογή YouTube και ελέγξτε εάν τα προβλήματα έχουν επιλυθεί.

Ελέγξτε για ενημερώσεις εφαρμογών και συσκευών

Η ενημέρωση του λογισμικού της εφαρμογής και της συσκευής σας YouTube είναι πολύ σημαντική, καθώς διασφαλίζει ότι έχετε τις πιο πρόσφατες διορθώσεις σφαλμάτων, ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και λειτουργίες. Με την τακτική ενημέρωση της εφαρμογής, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Για να ενημερώσετε την εφαρμογή YouTube, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Google Play Store εφαρμογή στη συσκευή σας Android.
 2. Επιλέξτε το δικό σας εικονίδιο προφίλ στη γωνία και επιλέξτε Διαχείριση εφαρμογών και συσκευών από το μενού.
 1. Στο Διαχείριση εφαρμογών και συσκευής μενού, πατήστε το Διαχειρίζονται καρτέλα και μετά αγγίξτε το Διαθέσιμες ενημερώσεις εικονίδιο κάτω από αυτό.
 1. Αναζητήστε την εφαρμογή YouTube στη λίστα των εφαρμογών με διαθέσιμες ενημερώσεις. Εάν μια ενημέρωση είναι διαθέσιμη, πατήστε την για να την επιλέξετε και, στη συνέχεια, πατήστε το εκσυγχρονίζω κουμπί επάνω δεξιά.

Μόλις ενημερωθεί η εφαρμογή YouTube, ανοίξτε την για να δείτε εάν επιλύθηκαν τα προβλήματα.

Καταργήστε και επανεγκαταστήστε τις ενημερώσεις εφαρμογών YouTube

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη συντριβή του YouTube στο Android, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να καταργήσετε τυχόν πρόσφατες ενημερώσεις και να τις εγκαταστήσετε ξανά. Οι περισσότερες συσκευές Android διαθέτουν προεγκατεστημένο το YouTube, επομένως δεν θα μπορείτε να το αφαιρέσετε εντελώς.

Ωστόσο, η κατάργηση και επανεγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής προηγούμενων ενημερώσεων εφαρμογών YouTube θα διασφαλίσει ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση με τυχόν διαθέσιμες διορθώσεις σφαλμάτων.

Για να καταργήσετε και να επανεγκαταστήσετε την εφαρμογή YouTube, ακολουθήστε αυτά τα βήματα.

 1. Ανοιξε το Google Play Store και αναζητήστε το εφαρμογή YouTube.
 2. Επιλέγω Απεγκατάσταση από το μενού. Αυτό θα καταργήσει τις ενημερώσεις από το τηλέφωνό σας και θα επαναφέρει την αρχική έκδοση του YouTube που ήταν προεγκατεστημένη στο τηλέφωνό σας.
 1. Μόλις αφαιρεθεί, πατήστε Εκσυγχρονίζω για να επανεγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής YouTube.
 1. Παρακέντηση Ανοιξε για να εκκινήσετε την ενημερωμένη εφαρμογή YouTube στη συνέχεια.

Μετά την επιτυχή επανεγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης της εφαρμογής YouTube, ελέγξτε εάν τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε έχουν πλέον επιλυθεί.

Χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο YouTube για κινητά

Είναι η τελευταία λύση, αλλά αν η εφαρμογή YouTube εξακολουθεί να μην λειτουργεί σε Android, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για κινητά. Δεν θα έχετε το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας που θα είχατε στην εφαρμογή, αλλά η χρήση του ιστότοπου του YouTube θα εξακολουθεί να σας επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο.

Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού που προτιμάτε για κινητά—Συνιστάται το Chrome, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Firefox ή μια εναλλακτική εάν το YouTube δεν λειτουργεί στο Chrome. Στη γραμμή διευθύνσεων, πληκτρολογήστε m.youtube.com και πατήστε Εισαγω.

Ο ιστότοπος του YouTube θα φορτώσει και μπορείτε να αρχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ιστορικό παρακολούθησης ή στη λίστα συνδρομών σας, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας πρώτα τα στοιχεία του λογαριασμού σας Google.

Χρήση του YouTube σε Android

Ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, μπορείτε να επιλύσετε γρήγορα το πρόβλημα με το YouTube που δεν λειτουργεί σε Android (στις περισσότερες περιπτώσεις). Αν το Η εφαρμογή YouTube είναι πολύ αργήμην ξεχάσετε να κάνετε μια γρήγορη επανεκκίνηση στη συσκευή σας—θα σας βοηθήσει να διορθώσετε γρήγορα τα πράγματα.

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το YouTube σε άλλη συσκευή, όπως η χρήση της εφαρμογής YouTube στο Roku. Εάν λάβετε ένα μαύρη οθόνη στο YouTubeβεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας λειτουργεί σωστά και ότι δεν χρησιμοποιείτε κανένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων στη συσκευή σας.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές για να ελέγξετε εάν η συσκευή σας Android λειτουργεί σωστά

κατάρρευση της εφαρμογής YouTube στο Android;

Πώς να εγκαταστήσετε το YouTube στο Apple TV

Πώς να ενεργοποιήσετε το YouTube TV σε Smart TV

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5306

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *