καλύτερες εφαρμογές πορτραίτου

15 καλύτερες εφαρμογές πορτραίτου για Android

Αντί να χρησιμοποιούν ψηφιακές κάμερες, οι χρήστες προτιμούν πλέον τα smartphone Android για τη λήψη φωτογραφιών. Η εφαρμογή stock camera του λειτουργικού συστήματος Android έχει συνήθως όλα τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να τραβήξουμε φανταστικές φωτογραφίες, αλλά εξακολουθεί να λείπει ορισμένες προηγμένες λειτουργίες, όπως η λειτουργία Portrait.

Η λειτουργία πορτραίτου χρειάζεται κάποια συμβατότητα υλικού για τη λήψη λήψεων. Ωστόσο, πολλές εφαρμογές Android για λειτουργία κατακόρυφης λειτουργίας είναι διαθέσιμες στο Google Play Store για να προσφέρουν εφέ λειτουργίας πορτρέτου. Ακόμα κι αν το τηλέφωνό σας διαθέτει λειτουργία πορτρέτου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τραβήξετε πορτραίτα.

Η λειτουργία πορτραίτου θολώνει τα εκτός εστίασης μέρη μιας φωτογραφίας, δίνοντας μια μοναδική εμφάνιση. Μερικές φορές, τα smartphone με λειτουργία πορτρέτου αποτυγχάνουν να εντοπίσουν το ακριβές αντικείμενο και θολώνουν το κύριο θέμα. Έτσι, σε αυτήν την περίπτωση, η ύπαρξη μιας εφαρμογής κατακόρυφου λειτουργίας είναι υποχρεωτική.

Διαβάστε επίσης: Κατεβάστε την τελευταία έκδοση Google Camera 8.5 Apk

πως να βελτιώσω την απόδοση του Android

15 καλύτερες εφαρμογές πορτραίτου για Android

Αυτές οι εφαρμογές λειτουργίας πορτρέτου για Android επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέγουν τις άκρες ενός αντικειμένου και να ορίζουν την ποσότητα θαμπώματος. Έτσι, με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε εύκολα να τραβήξετε τέλειες λήψεις πορτρέτου. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα των καλύτερων εφαρμογών λειτουργίας Portrait για Android.

1. InstaSquare

InstaSquare

Λοιπόν, το InstaSquare είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών Instagram που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εκπληκτικές φωτογραφίες για το προφίλ σας στο Instagram.

Ένα από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του InstaSquare είναι το επαγγελματικό του εφέ θολώματος. Μπορείτε εύκολα να θολώσετε το φόντο της λήψης πορτρέτου με αυτήν την εφαρμογή. Σας προσφέρει επίσης και άλλες δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών.

2. Snapseed

Snapseed

Το Snapseed από την Google μοιάζει πολύ με το Photoshop για επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που διατίθεται στο Google Play Store. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών για Android, το Snapseed προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες.

Το Snapseed προσφέρει πάνω από 29 διαφορετικά εργαλεία για επεξεργασία φωτογραφιών όπως Filters, Healing, Brush, HDR, Perspective κ.λπ. Επίσης, υποστηρίζει αρχεία RAW.

3. AfterFocus

AfterFocus

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν θολές φωτογραφίες φόντου σε στυλ DSLR, τότε το AfterFocus μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν την περιοχή εστίασης με μεγαλύτερη ακρίβεια για να επιτύχουν μια πιο φυσική και επαγγελματική εικόνα.

Επιπλέον, το AfterFocus διαθέτει επίσης έξυπνη επιλογή περιοχής εστίασης, επιλέγοντας αυτόματα το θέμα από μια εικόνα για να εφαρμόσει το εφέ bokeh.

4. Κάμερα DSLR

Κάμερα DSLR

Η Κάμερα DSLR είναι μια άλλη απόλυτη εφαρμογή εφέ Blur για το smartphone Android στη λίστα. Μάντεψε? Με την Κάμερα DSLR, δεν χρειάζεστε πλέον κάμερα DSLR ή δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος για να εφαρμόσετε ένα εφέ φόντου τύπου Blur στις φωτογραφίες σας.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν χειροκίνητα το θέμα από την εικόνα για να εφαρμόσουν το εφέ θολώματος. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να προσαρμόζουν το επίπεδο θολώματος με τη γραμμή αναζήτησης θολότητας.

5. Κάμερα Google

Κάμερα Google

Η εγγενής εφαρμογή κάμερας για συσκευές Pixel είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Ωστόσο, η Κάμερα Google λειτουργεί μόνο με υποστηριζόμενες συσκευές. Σε σύγκριση με άλλες εφαρμογές κάμερας για Android, το Google Camera προσφέρει περισσότερες δυνατότητες.

Η λειτουργία πορτρέτου προσθέτει κομψό θάμπωμα φόντου στις εικόνες. Διαθέτει επίσης Night Sight για λήψη εικόνων τη νύχτα, ζουμ super res για να διατηρείτε τις εικόνες σας ευκρινείς ενώ κάνετε ζουμ κ.λπ.

6. Ανοιχτή κάμερα

Ανοιχτή κάμερα

Εάν το τηλέφωνό σας δεν υποστηρίζει την εφαρμογή Google Camera για φωτογραφία, πρέπει να δοκιμάσετε το Open Camera. Είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα και προηγμένης κάμερας διαθέσιμη για smartphone Android.

Το καλύτερο πράγμα για το Open Camera είναι ότι παρέχει πλήρη χειροκίνητο έλεγχο της κάμερας. Με μια Open Camera, μπορείτε να σταθεροποιήσετε γρήγορα τις φωτογραφίες σας και να προσαρμόσετε τα χρωματικά εφέ, το ISO, τις λειτουργίες εστίασης κ.λπ. Δεδομένου ότι παρέχει στους χρήστες πολλά χειροκίνητα χειριστήρια, η Open Camera μπορεί να τραβήξει εντυπωσιακές λήψεις πορτραίτων.

Ωστόσο, οι αρχάριοι μπορεί να βρουν το Open Camera λίγο περίπλοκο στη χρήση. Αυτό συμβαίνει επειδή η εφαρμογή έχει πολλές ρυθμίσεις και επιλογές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο YouTube για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή.

7. Pixtica

Pixtica

Το Pixtica είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών που διατίθεται στο Google Play Store. Φέρνει πολλά απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε επαγγελματικά φωτογραφίες. Επιπλέον, συνοδεύεται από μια λειτουργία χειροκίνητου ελέγχου που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητες της κάμερας του τηλεφώνου σας.

Η λειτουργία πορτρέτου του Pixtica μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες με θολό φόντο. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να προσθέσετε εφέ θαμπώματος σε οποιεσδήποτε φωτογραφίες είναι αποθηκευμένες στη Συλλογή σας.

8. Κάμερα FV-5 Lite

Κάμερα FV-5 Lite

Αν ψάχνετε για μια επαγγελματική εφαρμογή κάμερας για το Android smartphone σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Camera FV-5 Lite. Μάντεψε? Η κάμερα FV-5 Lite προσφέρει στους χρήστες χειροκίνητα χειριστήρια τύπου DSLR.

Το υπέροχο με την κάμερα FV-5 Lite είναι ότι όλες οι φωτογραφικές παράμετροι είναι ρυθμιζόμενες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε την ταχύτητα κλείστρου, το επίπεδο θολώματος, το ISO, το φωτόμετρο, τη λειτουργία εστίασης κ.λπ.

Ωστόσο, η Camera FV-5 Lite δεν έχει άμεση επιλογή λήψης φωτογραφιών Πορτραίτου. Αντίθετα, πρέπει να προσαρμόσετε μη αυτόματα όλες τις ρυθμίσεις για να τραβήξετε φωτογραφίες με θολό φόντο.

9. Αυτόματο θάμπωμα φόντου DSLR

Αυτόματο θάμπωμα φόντου DSLR

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Auto Blur Background DSLR είναι μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να θολώνουν ανεπιθύμητα μέρη της εικόνας.

Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για κλικ σε πορτραίτα. Με το Auto Blur Background DSLR, μπορείτε εύκολα να θολώσετε το φόντο, να εστιάσετε σε πορτραίτο, να προσαρμόσετε το επίπεδο θολώματος, να προσαρμόσετε το εφέ αντίθεσης/απόχρωσης/φωτός κ.λπ.

10. Θάμπωμα φόντου σε λειτουργία πορτρέτου

Θάμπωμα φόντου σε λειτουργία πορτρέτου

Η λειτουργία Portrait Mode Background Blur είναι για όσους αναζητούν μια γρήγορη και εύχρηστη εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android. Αυτό έχει σχεδιαστεί για να επεξεργάζεται πορτραίτα. μπορείτε να προσθέσετε εφέ θολώματος φόντου.

Το θάμπωμα φόντου σε λειτουργία πορτρέτου παρέχει επίσης εργαλεία για γρήγορη επιλογή θέματος. Αφού αναγνωρίσει το θέμα, η εφαρμογή μπορεί να εφαρμόσει δεκάδες εφέ θαμπώματος. Ναι, η ένταση θαμπώματος μπορεί να ελεγχθεί για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

11. Κάμερα ReLens

Κάμερα ReLens

Η κάμερα ReLens ισχυρίζεται ότι μεταμορφώνει το smartphone σας σε επαγγελματική κάμερα. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί προηγμένη υπολογιστική φωτογραφία AI και αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για τη λήψη φωτογραφιών τύπου DSLR και κινηματογραφικών λήψεων.

Η εφαρμογή δεν θα αποτύχει ποτέ να σας εντυπωσιάσει, ειδικά αν θέλετε μια εφαρμογή να προσθέσει το εφέ θολώματος φόντου στη φωτογραφία σας. Προσφέρει επίσης χρήσιμες λειτουργίες επεξεργασίας φωτογραφιών όπως κορνίζες φωτογραφιών, φίλτρα, εργαλεία τόνωσης, εφέ φακού, οπτικά εφέ κ.λπ.

12. Blur Photo Editor & Background

Θάμπωμα επεξεργασίας φωτογραφιών & φόντου

Το Blur Photo Editor & Background είναι μια συλλογή εργαλείων επεξεργασίας φωτογραφιών που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εκπληκτικές θολές φωτογραφίες.

Η εφαρμογή είναι εκπληκτικά εύκολη στη χρήση. πρέπει να επιλέξετε χειροκίνητα τη φωτογραφία από τη Συλλογή σας, να επιλέξετε την περιοχή εστίασης και, στη συνέχεια, να εφαρμόσετε τα εφέ θολώματος.

Το Blur Photo Editor & Background παρέχει πολλά μοναδικά εφέ θολώματος πορτρέτου, όπως Θάμπωμα κίνησης, Θάμπωμα ζουμ, Θάμπωμα Gaussian, Διμερές Θάμπωμα και Θόλωση Μωσαϊκού.

13. Χειροκίνητη κάμερα DSLR (Lite)

Χειροκίνητη κάμερα DSLR (Lite)

Εάν θέλετε μια εφαρμογή Android που μπορεί να μετατρέψει το smartphone σας σε επαγγελματική κάμερα, όπως μια πλήρως χειροκίνητη κάμερα, δοκιμάστε τη Manual Camera DSLR (Lite).

Η Manual Camera DSLR (Lite) είναι μια μη αυτόματη εφαρμογή κάμερας Android που παρέχει πλήρως χειροκίνητο έλεγχο κάμερας για ISO, ταχύτητα κλείστρου, έκθεση, χειροκίνητη εστίαση κ.λπ.

Αν και η εφαρμογή δεν υποτίθεται ότι καταγράφει πορτραίτα, εάν γνωρίζετε πώς να ελέγχετε μια χειροκίνητη κάμερα, θα μπορείτε να παράγετε καλύτερα αποτελέσματα με αυτήν την εφαρμογή.

14. Phocus

Phocus

Το Phocus, γνωστό και ως Portrait Mode Editor, είναι μια εφαρμογή Android που μπορεί να δημιουργήσει φωτογραφίες με εστίαση τύπου DSLR και θολές στο φόντο.

Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών πορτρέτου για Android που μπορεί να δημιουργήσει εκπληκτικά αποτελέσματα. Με το Phocus, μπορείτε να τραβήξετε μια λήψη πορτρέτου, να προσαρμόσετε το θάμπωμα και την ένταση, να εφαρμόσετε φίλτρα φωτογραφιών και πολλά άλλα.

15. Lensa

Φακός

Το Lensa είναι μια πλήρης εφαρμογή επεξεργασίας φωτογραφιών για Android που διαθέτει μερικές επιλεγμένες λειτουργίες για ρετουσάρισμα πορτρέτων selfie.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει πολλά εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επεξεργαστείτε τις selfies σας και να τις κάνετε να ξεχωρίζουν.

Λαμβάνετε διάφορα εργαλεία επεξεργασίας φωτογραφιών, προκατασκευασμένα φίλτρα φωτογραφιών, εφέ κάμερας κ.λπ. με το Lensa.

Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να τραβήξετε φανταστικές λήψεις πορτρέτου ή να προσθέσετε εφέ θαμπώματος σε υπάρχουσες φωτογραφίες. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν δωρεάν για λήψη και χρήση. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :εφαρμογές για λήψη DSLR σαν βίντεο στο iPhone

Πώς να θολώσετε το φόντο του βίντεο στο Microsoft Teams

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4887

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *