εφαρμογές Emoji για Android

15 καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android το 2024

Πέρασαν εκείνες οι μέρες που η αποστολή μηνυμάτων φαινόταν κουραστική. Η αποστολή γραπτών μηνυμάτων στις μέρες μας είναι διασκεδαστική χάρη στα χιλιάδες διαφορετικά emoji και αυτοκόλλητα που είναι διαθέσιμα σε εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Το Emoji είναι ένας νέος τρόπος να εκφραζόμαστε στους άλλους ανθρώπους.

Ωστόσο, δεν έχει κάθε εφαρμογή υποστήριξη emoji και είναι πάντα καλύτερο να έχετε μια εφαρμογή πληκτρολογίου που υποστηρίζεται από emoji. Αν αναζητήσουμε την εφαρμογή emoji για Android στο Google Play Store, θα βρούμε εκατοντάδες από αυτές. Αλλά δεν είναι όλα αποτελεσματικά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να αποκτήσετε νέα Emoji στο Android

15 καλύτερες εφαρμογές Emoji για Android

Παρακάτω, θα συζητήσουμε τα πάντα για τις καλύτερες εφαρμογές emoji για Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές για να συνομιλήσετε με φίλους ή συγγενείς μέσω τοποθεσιών κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Instagram και το Facebook. Λοιπόν, ας τσεκάρουμε.

1. Microsoft SwiftKey

Πληκτρολόγιο SwiftKey + Emoji

Το πληκτρολόγιο SwiftKey είναι η καλύτερη εφαρμογή εάν θέλετε να απολαύσετε emojis στο smartphone Android σας. Είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου Android που συνοδεύεται από πολλά emoji.

Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν emojis σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης. Η εφαρμογή διαθέτει πολλές προηγμένες λειτουργίες, όπως πληκτρολόγηση ροής, προτάσεις ορθογραφίας, προτάσεις λέξεων λεξικού και πολλά άλλα.

2. GIPHY

GIPHY

Η GIPHY είναι γνωστή για τα GIF, τα αυτοκόλλητα και τα emoji της και είναι διαθέσιμη για συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν GIF, αυτοκόλλητα και emoji σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Επιπλέον, εάν δεν σας αρέσει κανένα από τα emoji που είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή, θα έχετε επίσης μια επιλογή να δημιουργήσετε τα emoji σας. Η εφαρμογή είναι συμβατή με σχεδόν κάθε δημοφιλή πλατφόρμα, όπως Facebook, Instagram, WhatsApp κ.λπ.

3. Facemoji

Facemoji

Αν ψάχνετε για μια δωρεάν και πλήρως προσαρμοσμένη εφαρμογή πληκτρολογίου για τη συσκευή σας Android, τότε το Facemoji Emoji Keyboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Μάντεψε? Το πληκτρολόγιο Facemoji Emoji προσφέρει πάνω από 3600 emoji, χαριτωμένα αυτοκόλλητα, emoticons, GIF, γραμματοσειρές κ.λπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα στοιχεία ενώ συνομιλείτε στην αγαπημένη σας εφαρμογή.

4. Πληκτρολόγιο emoji

Πληκτρολόγιο emoji

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Emoji Keyboard εξακολουθεί να είναι μία από τις ικανές εφαρμογές πληκτρολογίου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Η εφαρμογή πληκτρολογίου σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε χιλιάδες emoji για προσωπική σας χρήση.

Το πληκτρολόγιο Emoji είναι χρήσιμο επειδή σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε emoji σε πολλές δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το WhatsApp, το Viber και το Snapchat.

5. Bitmoji

Bitmoji

Το Bitmoji είναι μια άλλη συναρπαστική εφαρμογή διαθέσιμη τόσο για χρήστες Android όσο και για iOS. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους εξατομικευμένα και μοναδικά emoji.

Όχι μόνο αυτά, αλλά η εφαρμογή επιτρέπει επίσης στους χρήστες να χρησιμοποιούν αυτά τα emoji σε διαφορετικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων όπως το Facebook, το Twitter, το Instagram, το Snapchat και πολλά άλλα. Συνολικά, το Bitmoji είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές emoji για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

6. Gboard

Gboard

Το Gboard από την Google είναι μία από τις εφαρμογές πληκτρολογίου για Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store και υποστηρίζει emoji. Η εφαρμογή είναι γνωστή για την καθαρή διεπαφή της και δεν αποτυγχάνει ποτέ να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης Emoji Predictions, τα οποία προτείνουν σχετικά emoji καθώς ξεκινάτε να πληκτρολογείτε το κείμενο και προτείνει αυτόματα το σωστό emoji. Το Gboard υποστηρίζει επίσης χειρονομίες και συνοδεύεται από μερικά μοναδικά θέματα.

7. Μεγάλο Emoji

Μεγάλο Emoji

Λοιπόν, το Big Emoji είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή Android στη λίστα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Το υπέροχο με το Big Emoji είναι ότι προσφέρει στους χρήστες πάνω από 5000+ απίθανα emoji από το Unicode.

Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Big Emoji είναι συμβατό με σχεδόν κάθε σημαντική εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως WhatsApp, Messenger κ.λπ.

8. Elite Emoji

Elite Emoji

Το Elite Emoji είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή emoji Android που προσφέρει πάνω από 2000+ emoji και αυτοκόλλητα υψηλής ευκρίνειας.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να στέλνετε emoji υψηλής ευκρίνειας με ένα μόνο άγγιγμα στο WhatsApp, το Messenger, το Instagram και άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων.

9. Memoji

Memoji

Το Memoji μοιάζει πολύ με την εφαρμογή Bitmoji που παραθέσαμε παραπάνω. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Bitmoji, το οποίο προσφέρει μεμονωμένες επιλογές προσαρμογής, φέρνει μόνο ένα σύνολο emoji. Πρέπει να διαλέξεις αυτό που σου μοιάζει.

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να εγκαταστήσει πακέτα αυτοκόλλητων 3D Memoji στο WhatsApp. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επιλέξετε από πάνω από 500 αυτοκόλλητα, τα οποία είναι αρκετά εύχρηστα.

10. KaomojiKaomoji

Το Kaomoji είναι ένα emoticon ιαπωνικού στυλ που χρησιμοποιεί ιαπωνικούς χαρακτήρες, λατινικά γράμματα και σημεία στίξης για να αναπαραστήσει τις εκφράσεις του προσώπου. Επομένως, αυτή δεν είναι μια εφαρμογή emoji. απλά φέρνει ιαπωνικά emoticon στο smartphone σας.

Η χρήση της εφαρμογής είναι επίσης αρκετά απλή. πρέπει να επιλέξετε το Kaomoji που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, να το πατήσετε για να το αντιγράψετε στο πρόχειρό σας και, στη συνέχεια, να το επικολλήσετε σε εφαρμογές ή ιστότοπους. Συνολικά, το Kaomoji είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή emoji που μπορείτε να εξετάσετε.

11. Fleksy

Ευέλικτο

Το Fleksy είναι μια εφαρμογή πληκτρολογίου emoji με κορυφαία βαθμολογία για Android που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play Store.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android σάς παρέχει εκατομμύρια δωρεάν θέματα, εκατομμύρια GIF, αυτοκόλλητα κ.λπ.

Η εφαρμογή έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες του πληκτρολογίου σας. Ορισμένες άλλες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν την πληκτρολόγηση ολίσθησης από το δάχτυλο σε τύπο, τη λειτουργία αυτόματης διόρθωσης κ.λπ.

12. Mirror

Καθρέφτης

Το Mirror είναι μια εφαρμογή δημιουργίας 3D avatar για Android. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε τον δικό σας χαρακτήρα, μιμίδια και τρισδιάστατα emojis.

Η εφαρμογή διαθέτει μια λειτουργία emoji προσώπου που σας επιτρέπει να δημιουργείτε emoji από το πορτρέτο σας. Αφού δημιουργήσετε το facememoji σας, μπορείτε να το μετατρέψετε σε αυτοκόλλητο και να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες εφαρμογές.

13. EmojiOne

EmojiOne

Το EmojiOne χρησιμεύει ως πρόσθετο για την εφαρμογή GO Keyboard. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Go Keyboard στο smartphone σας Android, μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την εφαρμογή ως πρόσθετο για να λάβετε έγχρωμα θέματα και πάνω από 800 emoji, emoticon και χαμογελαστά πρόσωπα.

Η εφαρμογή ουσιαστικά φέρνει μια αποκλειστική συλλογή από φανταχτερά emoji. Όλα τα emoji προστίθενται στην εφαρμογή GO Keyboard και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε όλες τις εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων ή κοινωνικής δικτύωσης.

Για να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το EmojiOne, ανοίξτε το Go Keyboard Settings > Emoji > EmojiOne και πατήστε το κουμπί Apply.

14. MojiPop

MojiPop

Το MojiPop δεν είναι κατασκευαστής emoji, ούτε προσφέρει emoji, αλλά είναι μια τέτοια εφαρμογή που κάθε λάτρης των emoji θα ήθελε να χρησιμοποιήσει. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας αστεία αυτοκόλλητα κινουμένων σχεδίων για χρήση σε εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και άμεσων μηνυμάτων.

Τα κινούμενα αυτοκόλλητα που δημιουργείτε με το MojiPop είναι προσβάσιμα απευθείας από το πληκτρολόγιο και την κάμερα του τηλεφώνου σας. Ακόμα κι αν δεν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας αυτοκόλλητο, μπορείτε να ελέγξετε χιλιάδες άλλες δωρεάν καρικατούρες και αυτοκόλλητα κινούμενων σχεδίων που δημιουργήθηκαν από την ομάδα δημιουργικού σχεδιασμού της εφαρμογής.

15. Emoji Up

Emoji Up

Το Emoji Up είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή Android για τη δημιουργία προσαρμοσμένων emoji. Η ίδια η εφαρμογή φιλοξενεί εκατοντάδες μοντέρνα πακέτα emoji και αυτοκόλλητα.

Έτσι, εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας emoji, μπορείτε να κατεβάσετε ένα υπάρχον πακέτο αυτοκόλλητων από την εφαρμογή και να το χρησιμοποιήσετε με οποιαδήποτε εφαρμογή πληκτρολογίου.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και χρήση και μπορείτε να την αποκτήσετε από το Google Play Store. Ωστόσο, ορισμένα από τα στοιχεία της εφαρμογής απαιτούν αγορά επί πληρωμή.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές emoji για smartphone Android. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εφαρμογές Android για να συμπεριλάβετε emoji στις συνομιλίες σας. Εάν γνωρίζετε άλλες εφαρμογές emoji για Android, ενημερώστε μας στο παρακάτω πλαίσιο σχολίων.

Διαβάστε επίσης :Πώς να φτιάξετε ένα Memoji

καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4882

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *