13 καλύτερες εφαρμογές χρονοδιακόπτη για Android το 2024

Έχουν περάσει εκείνες οι μέρες που βασιζόμαστε σε ένα χρονόμετρο ή ένα ξεχωριστό χρονόμετρο για να ρυθμίσουμε ένα χρονόμετρο. Αυτές τις μέρες, μπορείτε να ρυθμίσετε χρονοδιακόπτες απευθείας από το smartphone Android σας. Δεν έχει σημασία αν χρειάζεστε μια εφαρμογή χρονοδιακόπτη για άσκηση ή μια συνεδρία μελέτης. Το Google Play Store διαθέτει πολλές εφαρμογές χρονοδιακόπτη για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας.

Το υπέροχο με τις εφαρμογές χρονοδιακόπτη Android είναι ότι δεν μετρούν απλώς αντίστροφα δευτερόλεπτα, αλλά έχουν και widgets τοποθετημένα στην αρχική οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία χρονοδιακόπτη χωρίς να ανοίξετε την ίδια την εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης: 10 καλύτερες αυτοκαταστροφικές εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για Android

13 καλύτερες εφαρμογές χρονοδιακόπτη για Android

Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές χρονοδιακόπτη για Android. Με αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές χρονοδιακόπτη για διάφορους σκοπούς. Λοιπόν, ας δούμε τις καλύτερες εφαρμογές χρονοδιακόπτη για Android.

1. ΟVisual Timer Οπτικός χρονοδιακόπτης

Λοιπόν, το Visual Timer είναι μια από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς εφαρμογές χρονοδιακόπτη Android που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Το υπέροχο με το Visual Timer είναι η μεγάλη διεπαφή ρολογιού του, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν γρήγορα ένα χρονόμετρο.

Απλώς πρέπει να πατήσετε το τεράστιο ρολόι στην κύρια διεπαφή για να ξεκινήσετε και να αποθηκεύσετε το χρονόμετρο. Έχει επίσης άλλες επιλογές, όπως ρύθμιση προσαρμοσμένων προεπιλογών για έναρξη και διακοπή σε συγκεκριμένα δευτερόλεπτα, νυχτερινή λειτουργία, επιλογές ήχου κ.λπ.

2. Goodtime

Καλη ωρα

Το Goodtime είναι για όσους αναζητούν μια εφαρμογή χρονοδιακόπτη που να είναι εστιασμένη και απαλλαγμένη από περισπασμούς. Είναι μια εφαρμογή χρονοδιακόπτη που ακολουθεί την προσέγγιση διαχείρισης χρόνου Pomodoro.

Η προσέγγιση Pomodoro περιλαμβάνει τον διαχωρισμό της εργασίας σε σύντομες συνεδρίες ενώ παρέχει σύντομα διαλείμματα για όσους δεν γνωρίζουν.

3. Timer Plus

Timer Plus

Αυτή είναι μια εφαρμογή χρονοδιακόπτη διαλειμματικής προπόνησης διαθέσιμη στο Google Play Store. Το Timer Plus εμφανίζει τον αριθμό και τη διάρκεια των γύρων και των κύκλων.

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης ένα χρονόμετρο με διαστήματα που λειτουργεί στο παρασκήνιο. Έτσι, το Timer Plus είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή χρονοδιακόπτη για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

4. Interval Timer

Χρονοδιακόπτης διαστήματος

Αν ψάχνετε για μια εύχρηστη εφαρμογή χρονοδιακόπτη για το Android σας, τότε το Interval Timer μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Μάντεψε? Το Interval Timer έχει μια καθαρή διεπαφή και παρέχει χρονόμετρα για δραστηριότητες όπως χρονόμετρα στρογγυλής πυγμαχίας, κυκλική προπόνηση, χρονόμετρα κυκλώματος calisthenics κ.λπ.

5. Stopwatch Timer

Χρονόμετρο χρονόμετρου

Το Stopwatch Timer είναι μια δωρεάν εφαρμογή χρονοδιακόπτη Android που έχει σχεδιαστεί για προπονήσεις που περιλαμβάνουν γύρους όπως σπριντ, κολύμπι κ.λπ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση οποιασδήποτε κατάστασης, όπως αθλήματα, παιχνίδια, εκπαίδευση κ.λπ. Η εφαρμογή διαθέτει μια έξυπνη διεπαφή που σας επιτρέπει να ξεκινάτε/σταματάτε το χρονόμετρο με ένα μόνο πάτημα.

6. Pomodoro Timer

Pomodoro Timer

Εάν οι μικροί περισπασμοί συχνά εκτροχιάζουν όλη την εργάσιμη ημέρα, πρέπει να δοκιμάσετε την Τεχνική Pomodoro. Το Pomodoro είναι μια ευεργετική και αποτελεσματική τεχνική διαχείρισης χρόνου που χωρίζει τις συνεδρίες εργασίας σας με συχνά σύντομα διαλείμματα για όσους δεν γνωρίζουν.

Με το Pomodoro Timer, μπορείτε να ορίσετε τις εργασίες σας, να δημιουργήσετε μια λίστα εργασιών, να ορίσετε έναν χρόνο μπλοκ κ.λπ.

7. Timebox Timer

Timebox Timer

Το Timebox Timer είναι μια από τις καλύτερες και πιο ελαφριές εφαρμογές χρονοδιακόπτη που είναι διαθέσιμες στο Google Play Store. Με το Timebox Timer, μπορείτε να ξεκινήσετε γρήγορα ένα χρονόμετρο.

Η εφαρμογή μπορεί ακόμη και να ενσωματωθεί με τον Βοηθό Google για την έναρξη και τη διακοπή των χρονομετρητών μέσω φωνητικών εντολών. Η εφαρμογή σάς βοηθά να γίνετε πιο παραγωγικοί και να παραμένετε συγκεντρωμένοι.

8. Focusi

Συγκεντρώνω

Αυτή η εφαρμογή προορίζεται για όσους έχουν προβλήματα που επικεντρώνονται σε πράγματα που έχουν σημασία. Το Focusi είναι ένα χρονόμετρο/μελέτη αντίστροφης μέτρησης για εστίαση, αναθεώρηση και εργασία.

Το υπέροχο με το Focusi είναι ότι σας επιτρέπει να ρυθμίζετε χρονοδιακόπτες για πολλαπλά χρονικά πλαίσια. Μπορείτε να ρυθμίσετε πολλούς χρονοδιακόπτες για συνεδρίες ή διαλείμματα Pomodoro.

9. Focusmeter

Εστιακόμετρο

Η εφαρμογή έχει σκοπό να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την εστίαση και την ξεκούρασή σας για καλύτερη παραγωγικότητα και υγεία. Το Focusmeter βασίζεται στην τεχνική Pomodoro που περιλαμβάνει διαλείμματα μετά την ολοκλήρωση κάθε εργασίας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας χρονόμετρα για εργασίες και μόλις ολοκληρωθεί το χρονόμετρο, η εφαρμογή σας ζητά να κάνετε ένα διάλειμμα.

10. Focus To-Do

Εστίαση σε εκκρεμότητες

Το Focus To-Do είναι μια εφαρμογή βασισμένη στην επιστήμη που σας παρακινεί να εστιάσετε και να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Όπως οι περισσότερες άλλες εφαρμογές, το Focus To-Do βασίζεται επίσης στην Τεχνική Pomodoro. Η εφαρμογή είναι αρκετά απλή στη χρήση – επιλέξτε μια εργασία που πρέπει να ολοκληρώσετε και ρυθμίστε το χρονόμετρο.

Εκτός από αυτό, το Focus To-Do προσφέρει επίσης μερικές άλλες δυνατότητες διαχείρισης εργασιών όπως Task Organizer, Schedule Planner, Reminder, Habit Tracker κ.λπ.

11. Ρολόι

Ρολόι

Η εγγενής εφαρμογή Ρολόι του Android είναι αρκετά καλή για να ρυθμίζει χρονόμετρα και ξυπνητήρια και να τρέχει ένα χρονόμετρο. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την ώρα σε όλο τον κόσμο με τη λειτουργία Παγκόσμιου Ρολογιού.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Ρολόι είναι η ικανότητά της να συνδέεται με εφαρμογές μουσικής. Μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα ώρας ύπνου και να ακούτε ήχους ύπνου συνδέοντας μουσικές εφαρμογές όπως το Spotify.

12. Interval Timer

Χρονοδιακόπτης διαστήματος

Αν θέλετε μια ελαφριά και πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή αθλητικού χρονοδιακόπτη για Android, μην ψάχνετε άλλο από το Interval Timer. Το Interval Timer για Android φέρνει ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο χρονόμετρο για αθλήματα.

Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε, να επεξεργάζεστε και να αποθηκεύετε προπονήσεις με προσαρμόσιμες λειτουργίες. Αφού προσθέσετε ένα αθλητικό ή προπονητικό γεγονός, μπορείτε να προσθέσετε όσα διαστήματα θέλετε.

13. MultiTimer

MultiTimer

Το MultiTimer είναι μια τέτοια εφαρμογή Android που σας επιτρέπει να χτυπάτε το ρολόι και να διαχειρίζεστε την ώρα όπως ποτέ πριν. Αυτή είναι βασικά μια εφαρμογή χρονοδιακόπτη εργασιών που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε και να τακτοποιήσετε πολλαπλούς χρονοδιακόπτες στον πίνακα.

Η πλακέτα χρονοδιακόπτη αυτής της εφαρμογής είναι εξαιρετικά ευέλικτη, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τις διατάξεις και να αντιγράψετε, να διαγράψετε και να μετακινήσετε εύκολα χρονοδιακόπτες όπως απαιτείται.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή παρέχει ακόμη και μια επιλογή δημιουργίας πολλών πινάκων για την τοποθέτηση πολλών χρονοδιακόπτων. Συνολικά, το MultiTimer είναι μια εξαιρετική εφαρμογή χρονοδιακόπτη για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές χρονοδιακόπτη για Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν θέλετε να μας προτείνετε την αγαπημένη σας εφαρμογή χρονοδιακόπτη, αφήστε το όνομα της εφαρμογής στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης :Πώς να αποκλείσετε το TikTok σε συσκευές Android

ρύθμιση του χρονοδιακόπτη ύπνου στο YouTube Music

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5430

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *