καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας

15 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android το 2023

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα ανακαλύψουμε ότι σχεδόν όλοι έχουν πλέον ένα smartphone Android. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα πράγματα για το λειτουργικό σύστημα Android είναι οι ατελείωτες επιλογές προσαρμογής του.

Το λειτουργικό σύστημα Android επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν προγράμματα εκκίνησης εφαρμογών, πακέτα εικονιδίων, γραφικά στοιχεία και πολλά άλλα για να προσαρμόσουν την εμφάνιση. Μέχρι τώρα, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με την προσαρμογή Android και σήμερα, θα μοιραστούμε μια πλήρη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας Android.

Διαβάστε επίσης: καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android

15 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android

Πλήθος Εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας Android είναι διαθέσιμα στο Google Play Store. Έτσι, έχουμε παραθέσει μόνο αυτά που έχουμε ελέγξει χειροκίνητα. Αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να κάνετε λήψη ζωντανών ταπετσαριών υψηλής ποιότητας για το smartphone Android σας.

1. Pixel 4D

Pixel 4D

Το Pixel 4D είναι ένα από τα μοναδικά εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συσκευή σας Android. Μάντεψε? Το Pixel 4D φέρνει περισσότερες από 300 δροσερές 3D ζωντανές ταπετσαρίες που μπορούν να μεταμορφώσουν την εμφάνιση και την αίσθηση της συσκευής σας Android.

Εκτός από τις κανονικές ζωντανές ταπετσαρίες, το Pixel 4D διαθέτει επίσης ξεχωριστό τμήμα για ζωντανές ταπετσαρίες AMOLED. Οι ζωντανές ταπετσαρίες AMOLED σχεδιάστηκαν για τηλέφωνα με οθόνες AMOLED, εξοικονομώντας διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

2. Wallpapers HD, 4K, 3D και ζωντανά

Wallpapers HD, 4K, 3D και ζωντανά

Το Wallpapers HD, 4K, 3D And Live είναι μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας με κορυφαία βαθμολογία για Android που διατίθεται στο Google Play Store. Με Wallpapers HD, 4K, 3D και Live, μπορείτε εύκολα να αξιοποιήσετε στο έπακρο την οθόνη του τηλεφώνου σας.

Η εφαρμογή φέρνει ταπετσαρίες Parallax, ταπετσαρίες 4K, ζωντανές ταπετσαρίες, κινούμενα σχέδια φόρτισης κινητών και πολλά άλλα. Οι ταπετσαρίες HD, 4K, 3D και Live φέρνουν πραγματικά έναν μεγάλο αριθμό ταπετσαριών βίντεο και εφέ βίντεο που μπορείτε να εφαρμόσετε απευθείας στο σπίτι και στην οθόνη κλειδώματος.

3. Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

Ζωντανή ταπετσαρία Muzei

Εάν ψάχνετε για ένα δωρεάν εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για Android με πολλές ζωντανές ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας, τότε το Muzei Live Wallpaper μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Μάντεψε? Η εφαρμογή Muzei Live Wallpaper μπορεί να αλλάζει αυτόματα τη ζωντανή ταπετσαρία κάθε μέρα. Όχι μόνο αυτό, αλλά το Muzei Live Wallpaper υποστηρίζει επίσης πολλαπλές πηγές για να τραβήξετε ζωντανές ταπετσαρίες.

4. 3D Parallax φόντο

3D Parallax φόντο

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας που χρησιμοποιεί εφέ parallax για να αλλάξει την εμφάνιση της αρχικής οθόνης του Android σας, το 3D Parallax Background μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Το 3D Parallax Background προσφέρει στους χρήστες περισσότερα από 70 θέματα εφέ parallax για λήψη. Όλα αυτά τα θέματα φαίνονται καλά και αναμφίβολα θα μεταμορφώσουν την εμφάνιση της αρχικής οθόνης Android.

5. Ζωντανή ταπετσαρία Forest

Ζωντανή ταπετσαρία Forest

Εάν είστε μεγάλος φαν του Material Design, θα πρέπει να δοκιμάσετε το Forest Live Wallpaper. Η εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για Android διαθέτει μια σκηνή στο δάσος που ταλαντεύεται στο αεράκι.

Το καλό με το Forest Live Wallpaper είναι ότι σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το χρώμα ώστε να ταιριάζει στο θέμα σας.

6. Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο

Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο

Το Video Live Wallpaper Maker διαφέρει πολύ από όλες τις άλλες εφαρμογές του άρθρου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Video Live Wallpaper Maker για να μετατρέψετε οποιοδήποτε βίντεο σε ζωντανή ταπετσαρία και να το εφαρμόσετε στην αρχική σας οθόνη.

Η εφαρμογή Video Live Wallpaper Maker είναι δωρεάν και μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστες ζωντανές ταπετσαρίες.

7. Ζωντανή ταπετσαρία Chrooma

Ζωντανή ταπετσαρία Chrooma

Το Chrooma Live Wallpaper ορίζει αφηρημένα σχήματα ως ταπετσαρία στο Android. Το πιο ενδιαφέρον πράγμα για την ταπετσαρία Chrooma Live είναι ότι αλλάζει αυτόματα το φόντο κάθε φορά που πατάτε το κουμπί αρχικής οθόνης. Η εφαρμογή προσφέρει 12 διαφορετικά σχήματα, απεριόριστα χρώματα και εφέ Parallax.

8. Ζωντανή ταπετσαρία AMOLED

Ζωντανή ταπετσαρία AMOLED

Εάν χρησιμοποιείτε smartphone Android με οθόνη AMOLED, τότε το AMOLED LiveWallpaper μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, Ζωντανή ταπετσαρία AMOLED είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για οθόνες AMOLED.

Οι ζωντανές ταπετσαρίες είναι κυρίως μαύρες και κατάλληλες για συσκευές με οθόνη AMOLED.

9. Κίνηση

Κίνηση

Αν ψάχνετε για δυναμικές 3D κινούμενες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το smartphone ή το tablet σας Android, τότε το Motion μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Μάντεψε? Οι 3D κινούμενες ζωντανές ταπετσαρίες της Motion έχουν παράλλαξ 3D εφέ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή προσφέρει πολλές κατηγορίες για να διαλέξετε από ζωντανές ταπετσαρίες όπως υπερήρωες, περιλήψεις, ζώα, διάστημα κ.λπ.

10. Walloop

Walloop

Το Walloop είναι ένα πολλαπλών χρήσεων Εφαρμογή προσαρμογής Android που προσφέρει στους χρήστες τόσο HD όσο και ζωντανές ταπετσαρίες. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες τεράστιες συλλογές με φόντο HD Live με εφέ 3D parallax και ταπετσαρίες 4K.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το Walloop επιτρέπει επίσης στους χρήστες να περιηγούνται σε διάφορες κατηγορίες, όπως AMOLED, φύση, anime, abstract και πολλά άλλα.

11. Ζωντανές ταπετσαρίες ANIME

Ζωντανές ταπετσαρίες ANIME

Αν είστε λάτρης των anime που αναζητάτε το καλύτερη εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας anime, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τις Ζωντανές Ταπετσαρίες ANIME. Αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια συλλογή από ζωντανές ταπετσαρίες και φόντο από το αγαπημένο σας anime.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την εφαρμογή να αλλάζει αυτόματα τις ζωντανές ταπετσαρίες anime στο Android. Συνολικά, το ANIME Live Wallpapers είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας anime ή manga για Android που δεν πρέπει να χάσετε.

12. Ζωντανή ταπετσαρία 3D της Γης και της Σελήνης

Ζωντανή ταπετσαρία 3D της Γης και της Σελήνης

Αν θέλετε μια 3D ζωντανή ταπετσαρία για Android α 3D ζωντανή ταπετσαρία για Android, τότε η ζωντανή ταπετσαρία 3D Earth & Moon θα μπορούσε να είναι αυτή για εσάς. Αυτή δεν είναι μια εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας. είναι μια ζωντανή ταπετσαρία η ίδια.

Η ρύθμιση της εφαρμογής ως προεπιλογής τοποθετεί μια τρισδιάστατη εικόνα της Γης υψηλής ανάλυσης, όπως φαίνεται από το διάστημα, απευθείας στην αρχική οθόνη του Android σας. Είναι μια πολύ δημοφιλής εφαρμογή ταπετσαρίας 3Dlivee για Android που απολαμβάνουν εκατομμύρια χρήστες.

13. Betta Fish

Betta Fish

Το Betta Fish είναι ένα από τα περισσότερα όμορφες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ποτέ στο smartphone Android σας. Αυτό ουσιαστικά προσθέτει μια τρισδιάστατη ζωντανή ταπετσαρία που δείχνει διαφορετικά ψάρια Beta στην αρχική σας οθόνη.

Διαθέτει ταπετσαρίες που δείχνουν betta ψάρια διαφορετικών σχημάτων, χρωμάτων και λεπτομερειών. Έτσι, εάν είστε λάτρεις των υδρόβιων στίβου και το ψάρι Betta είναι το αγαπημένο σας, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό.

14. Ζωντανή ταπετσαρία Water Garden

Ζωντανή ταπετσαρία Water Garden

Το Water Garden Live Wallpaper είναι και πάλι ένα Aquatic 3D Live εφαρμογή ταπετσαρίας για Android. Αυτό μετατρέπει βασικά την οθόνη του Android σας σε μια απίστευτα όμορφη, εξαιρετικά ρεαλιστική λίμνη νερού γεμάτη ψάρια Koi.

Οι 3D ζωντανές ταπετσαρίες που φέρνει υποστηρίζονται επίσης με χειρονομίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κινήσεις των δακτύλων για να δημιουργήσετε εκπληκτικούς, βελούδινους ομαλούς κυματισμούς και κύματα.

15. Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο

Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο

Όπως λέει και το όνομα της εφαρμογής, το Video Live Wallpaper Maker είναι ένας κατασκευαστής ζωντανής ταπετσαρίας που μετατρέπει τα βίντεό σας σε ζωντανή ταπετσαρία.

Η εφαρμογή δεν φιλοξενεί ζωντανή ταπετσαρία. πρέπει να εισαγάγετε τα βίντεο που θέλετε να ορίσετε στην οθόνη σας Android και στη συνέχεια να τα μετατρέψετε σε Ζωντανή ταπετσαρία. Μετά τη μετατροπή, μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε στην αρχική οθόνη του Android.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας Android για αλλαγή της εμφάνισης και της αίσθησης της συσκευής σας. Εάν γνωρίζετε άλλα παρόμοια, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης και επιφάνειας εργασίας για Windows 10/11

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

13 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για iPhone


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4825

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *