10 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android το 2023 (Δωρεάν)

10 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android το 2023 (Δωρεάν)

Αν κοιτάξουμε γύρω μας, θα διαπιστώσουμε ότι το Android είναι το πιο χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Το Android παρέχει στους χρήστες πολύ περισσότερες δυνατότητες και επιλογές προσαρμογής από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό σύστημα για κινητά. Όχι μόνο οι προσαρμογές, αλλά η διαθεσιμότητα της εφαρμογής είναι επίσης σχετικά υψηλή στο λειτουργικό σύστημα Android για κινητά.

Απλώς κοιτάξτε εν συντομία το Google Play Store. θα βρείτε εφαρμογές και παιχνίδια για διαφορετικούς σκοπούς. Στο techviral, έχουμε μοιραστεί πολλά άρθρα σχετικά με τις εφαρμογές Android, όπως τις καλύτερες βοηθητικές εφαρμογές, τις καλύτερες εφαρμογές ήχου κ.λπ. Σήμερα, θα καλύψουμε ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα του Android.

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android

Σήμερα, θα μοιραστούμε μια λίστα με τα καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android που όλοι θα ήθελαν να έχουν στις συσκευές τους. Αυτές οι εφαρμογές εξυπηρετούν έναν εξαιρετικό σκοπό και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της συσκευής του άλλου ή του παιδιού σας. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1) Πίνακας ελέγχου απορρήτου

Πίνακας ελέγχου απορρήτου

Αν και δεν είναι εφαρμογή κατασκοπείας, ο Πίνακας ελέγχου απορρήτου μπορεί να σας βοηθήσει ενίσχυση της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής της συσκευής σας Android. Αυτή η εφαρμογή τρίτου μέρους αναπαράγει τη λειτουργικότητα του Πίνακα ελέγχου απορρήτου που βρίσκεται στο Android.

Ο Πίνακας ελέγχου απορρήτου σάς δείχνει μια λεπτομερή προβολή της άδειας και της χρήσης της εφαρμογής. Η εφαρμογή έρχεται με μια όμορφη διεπαφή, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διασφαλίσετε ότι δεν έχουν παραχωρηθεί περιττές άδειες σε μη εξουσιοδοτημένες εφαρμογές.

2) Παρακολούθηση χρήσης δεδομένων GlassWire

Παρακολούθηση χρήσης δεδομένων GlassWire

Το GlassWire Data Usage Monitor είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, όρια δεδομένων και δραστηριότητα δικτύου WiFi. Έχουμε καταχωρίσει το GlassWire Data Usage Monitor στην κατηγορία των εφαρμογών κατασκοπείας επειδή σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δεδομένα στη συσκευή σας.

Με το GlassWire Data Usage Monitor, μπορείτε εύκολα να εντοπίσετε πότε μια εφαρμογή κατασκοπείας στέλνει δεδομένα πίσω στον κεντρικό υπολογιστή της. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τον εντοπισμό κατασκοπευτικών εφαρμογών που μπορούν να κρυφτούν από διαχειριστές εργασιών ή εφαρμογές προστασίας από ιούς.

3) Ip Cam Viewer

Ip Cam Viewer

Αυτή η εξαιρετική εφαρμογή σάς επιτρέπει να προβάλλετε εξ αποστάσεως και ελέγξτε την IP Κάμερά σαςDVR, συσκευή εγγραφής βίντεο δικτύου, κάμερες κυκλοφορίας, CCTV ή WebCam από συσκευή Android.

Μπορείτε επίσης να λάβετε μια ειδοποίηση για τον εντοπισμό κίνησης στη συσκευή στη νέα της έκδοση. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα την εγγραφή κάθε φορά που ανιχνεύει κίνηση.

4) Αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων

Αυτόματη συσκευή εγγραφής κλήσεων

Αυτό είναι άλλο καλύτερη εφαρμογή Spy που μπορεί κανείς να έχει σε ένα smartphone Android. Αυτή η εφαρμογή εκκινείται αυτόματα κάθε φορά που πραγματοποιείτε ή λαμβάνετε μια κλήση.

Καταγράφει όλες τις συνομιλίες ασπρόμαυρα ηχεία και τον περιβάλλοντα θόρυβο της συσκευής στην οποία είναι εγκατεστημένη.

5) Αριθμομηχανή Θησαυροφυλάκιο

Αριθμομηχανή Θησαυροφυλάκιο

Αν και το Calculator Vault δεν είναι μια εφαρμογή για κατασκοπεία άλλων χρηστών, θα εξακολουθεί να υπολογίζεται ως εφαρμογή κατασκοπείας. Η εφαρμογή σας δίνει μια αίσθηση τύπου ντετέκτιβ με τη διεπαφή της αριθμομηχανής της.

Στην κορυφή, είναι απλώς μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή αριθμομηχανής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να λύσετε εξισώσεις. Ωστόσο, η αριθμομηχανή έχει μια ανατροπή. Η εισαγωγή του κωδικού πρόσβασης στη διεπαφή της αριθμομηχανής ανοίγει ένα θησαυροφυλάκιο όπου μπορείτε να αποκρύψετε τις φωτογραφίες, τις εφαρμογές και άλλους τύπους αρχείων.

6) Κρυφό Μάτι

Κρυφό Μάτι

Το Hidden Eye είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές κατασκοπείας Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Μόλις εγκατασταθεί, η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα μια φωτογραφία του ατόμου που προσπαθεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας με λάθος κωδικό πρόσβασης ή pin.

Μαζί με μια selfie εισβολέα, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Hidden Eye να παίζει τον ήχο κλήσης σας κάθε φορά που ένας χρήστης προσπαθεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό σας χωρίς την άδειά σας. Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με όλες τις εκδόσεις του Android.

7) Truecaller: Αναγνωριστικό καλούντος & Dialer

Truecaller

Είναι η μόνη εφαρμογή κλήσης που θα χρειαστείτε ποτέ με δυνατότητα αναγνώρισης άγνωστων καλούντων και αποκλεισμού ανεπιθύμητων κλήσεων.

Με το TrueCaller, μπορείτε να δείτε ονόματα και φωτογραφίες ατόμων που σας καλούν, ακόμα κι αν δεν είναι αποθηκευμένα στον τηλεφωνικό σας κατάλογο. Και ξέρετε πότε οι φίλοι είναι ελεύθεροι να μιλήσουν, κάνοντας την εμπειρία κλήσης πιο έξυπνη και πιο ευχάριστη.

8) Google Find My Device

Google Find My Device

Το Google Find My Device είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να εντοπίσετε το χαμένο ή κλεμμένο smartphone σας. Είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε το χαμένο smartphone σας. Η δυνατότητα είναι ενσωματωμένη στις περισσότερες συσκευές Android, αλλά εάν το τηλέφωνό σας δεν την διαθέτει, μπορείτε να εγκαταστήσετε την αυτόνομη εφαρμογή.

Εάν το smartphone σας χαθεί κάπου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Find My Device για να αναπαράγετε έναν ήχο σε πλήρη ένταση, ακόμα κι αν η συσκευή σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Εκτός από αυτό, μπορείτε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα ή να κλειδώσετε το χαμένο smartphone σας μέσω αυτής της εφαρμογής.

9) Γονικός έλεγχος της οικογένειας Norton

Γονικός έλεγχος της οικογένειας Norton

Το Norton Family Parental Control είναι μια εφαρμογή Android που κρατά τα παιδιά ασφαλή στο διαδίκτυο. Ωστόσο, δεν πρόκειται για εφαρμογή κατασκοπείας. Η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να επιβλέπετε τη διαδικτυακή δραστηριότητα.

Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις τοποθεσίες των φίλων σας και τις αναζητήσεις τους, εάν εγκαταστήσετε το Norton Family Parental Control στο τηλέφωνό τους.

10) mSpy

mSpy

Το mSpy είναι βασικά ένα εφαρμογή παρακολούθησης τηλεφώνου που έχει σχεδιαστεί για γονείς. Οι δυνατότητες γονικού ελέγχου του mSpy είναι εκπληκτικές και σας επιτρέπει να μάθετε τι κάνουν το παιδί ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο τηλέφωνό τους.

Η κύρια λειτουργία του mSpy είναι να παραμένει κρυφό και να παρακολουθεί κάθε πάτημα πλήκτρων που έχει πατηθεί. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε πού ήταν το αγαπημένο σας πρόσωπο, να διαβάσετε τις συνομιλίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να μάθετε ποιον έχει τηλεφωνήσει και πολλά άλλα.

Ενώ το mSpy είναι ένα χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα, πρέπει να αγοράσετε την άδειά του για να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες του. Συνολικά, το mSpy είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κατασκοπείας για Android.

Αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας Android για να μετατρέψετε το Android σας σε συσκευή κατασκοπείας. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης:Οι καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για iPhone και Android

Πώς να προστατέψετε τη συσκευή σας από εφαρμογές κατασκοπείας

12 καλύτερες εφαρμογές απορρήτου για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5030

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *