εναλλακτικές Gboard

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gboard για Android

Το λειτουργικό σύστημα Android της Google για κινητά διαθέτει μια αυτόνομη εφαρμογή για τα πάντα. Για παράδειγμα, υπάρχουν οι Χάρτες Google για πλοήγηση, το Duo για βιντεοκλήσεις, ένα ημερολόγιο για τη λήψη σημειώσεων κ.λπ. Διαθέτει επίσης μια αυτόνομη εφαρμογή πληκτρολογίου γνωστή ως Gboard.

Το Gboard είναι ενσωματωμένο στο Android, με λειτουργίες όπως γρήγορη πρόσβαση στην Αναζήτηση Google, ταχύτερη πληκτρολόγηση, υποστήριξη ολίσθησης κ.λπ. Έτσι, το Gboard είναι η καλύτερη εφαρμογή πληκτρολογίου για Android. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη διαθέσιμη εφαρμογή πληκτρολογίου για Android.

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gboard για Android

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές πληκτρολογίου Android διαθέσιμες στο Play Store που μπορούν να αντικαταστήσουν το Gboard.

Έτσι, αν είστε από αυτούς που δεν τους αρέσει η εφαρμογή Gboard, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gboard για Android.

1. Πληκτρολόγιο SwiftKey

Πληκτρολόγιο SwiftKey

Το πληκτρολόγιο Swiftkey είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές πληκτρολογίου Android που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή.

Η εφαρμογή πληκτρολογίου διαθέτει λειτουργίες όπως πρόβλεψη λέξεων, αποθήκευση στο cloud, δίγλωσση πληκτρολόγηση, emojis κ.λπ. Έτσι, έχει όλα όσα χρειάζονται για να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία πληκτρολόγησης στο Android.

2. Μετάβαση στο πληκτρολόγιο

Μετάβαση στο πληκτρολόγιο

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή πληκτρολογίου γνωστή για τις επιλογές προσαρμογής της, τότε το Go Keyboard μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Δεν θα το πιστέψετε, αλλά η εφαρμογή πληκτρολογίου έχει πάνω από 10.000+ έγχρωμα θέματα, 1000+ emoji, GIF και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το Go Keyboard είναι γνωστό για την αναζήτηση emoji, την αυτόματη διόρθωση, την πληκτρολόγηση με χειρονομίες κ.λπ.

3. Ευέλικτο πληκτρολόγιο

Ευέλικτο πληκτρολόγιο

Είναι μια από τις πιο γρήγορες εφαρμογές πληκτρολογίου που είναι διαθέσιμες στο Play Store. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android έχει πολλά emoji, δωρεάν θέματα, GIF, αυτοκόλλητα κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το πληκτρολόγιο Fleksy είναι επίσης γνωστό για τη λειτουργία έξυπνης αυτόματης διόρθωσης. Πάνω από 5 εκατομμύρια χρήστες χρησιμοποιούν τώρα την εφαρμογή και είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Gboard που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

4. Πληκτρολόγιο Ginger

Πληκτρολόγιο Ginger

Η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι γνωστή για τη λειτουργία έξυπνης διόρθωσης προτάσεων. Σε αντίθεση με το Gboard, το οποίο εστιάζει στην τρέχουσα λέξη, το Ginger Keyboard ελέγχει ολόκληρη την πρόταση χρησιμοποιώντας μια προηγμένη γραμματική και διορθωτή ορθογραφικού ελέγχου. Η εφαρμογή πληκτρολογίου είναι πάντα γνωστή για τις λειτουργίες γραμματικού ελέγχου και ορθογραφικού ελέγχου.

5. Γραμματικά

Γραμματικά

Η εφαρμογή πληκτρολογίου Grammarly είναι για όσους θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους γραφής. Η εφαρμογή πληκτρολογίου για Android υπόσχεται να σας προσφέρει μια εμπειρία γραφής χωρίς σφάλματα.

Το υπέροχο είναι ότι χρησιμοποιεί μερικούς έξυπνους αλγόριθμους για να ανιχνεύσει ορθογραφικά και γραμματικά λάθη σε μια πρόταση. Έτσι, το Grammarly είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση Gboard που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα.

6. iKeyboard

iKeyboard

Η εφαρμογή πληκτρολογίου φέρνει την εφαρμογή πληκτρολογίου iOS στο Android. Το iKeyboard προσφέρει πάνω από 5000+ θέματα πληκτρολογίου, διαφορετικά χρώματα, αυτοκόλλητα, GIF κ.λπ., για να βελτιώσετε την εμπειρία πληκτρολόγησης στο Android.

Αν μιλάμε για τις δυνατότητες πληκτρολόγησης, το iKeyboard είναι γνωστό για τις έξυπνες λειτουργίες αυτόματης διόρθωσης και πρόβλεψης λέξεων. Όχι μόνο αυτό, αλλά το iKeyboard έχει επίσης μια δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης.

7. Πληκτρολόγιο Chrooma

Πληκτρολόγιο Chrooma

Αυτό είναι ελαφρώς διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια ελαφριά εφαρμογή πληκτρολογίου που προσαρμόζει το χρωματικό της θέμα στην εφαρμογή σας.

Η έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη του Chrooma Keyboard είναι γνωστή για την παροχή καλύτερης πρόβλεψης με βάση τα συμφραζόμενα. Προσφέρει επίσης πολλές επιλογές προσαρμογής όπως θέματα, γραμματοσειρές κ.λπ.

8. Πληκτρολόγιο Kika

Πληκτρολόγιο Kika

Αν ψάχνετε για μια φανταχτερή εφαρμογή πληκτρολογίου για το Android σας, τότε φροντίστε να δοκιμάσετε το Kika Keyboard. Είναι μια δωρεάν και εξατομικευμένη εφαρμογή πληκτρολογίου emoji διαθέσιμη για Android.

Η εφαρμογή διαθέτει όλες τις λειτουργίες πληκτρολογίου που περιμένετε. Επίσης, έχει πολλά πολύχρωμα θέματα πληκτρολογίου, emoji, αυτοκόλλητα και πολλά άλλα.

9. Πληκτρολόγιο Mint

Πληκτρολόγιο Mint

Αν και δεν είναι πολύ δημοφιλές, το Mint Keyboard εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές πληκτρολογίου που θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Το καλό με το Mint Keyboard είναι ότι τροφοδοτείται από Τεχνητή Νοημοσύνη για να εμπλουτίζει τις εκφράσεις και τις συνομιλίες σε ένα πληκτρολόγιο.

Η εφαρμογή έχει όλα τα χαρακτηριστικά πληκτρολογίου που θα περιμένατε. Από την πληκτρολόγηση με σάρωση μέχρι τα εκπληκτικά emoji και αυτοκόλλητα, το Mint Keyboard σάς προσφέρει κάθε τύπο λειτουργίας που σχετίζεται με το πληκτρολόγιο.

10. Πληκτρολόγιο Xploree AI

Πληκτρολόγιο Xploree AI

Το Xploree AI Keyboard είναι ένα πληκτρολόγιο AI για ταχύτερη πληκτρολόγηση και προσαρμογή. Η λειτουργία αυτόματης διόρθωσης και έξυπνης πρότασης λέξεων που λειτουργεί με AI του πληκτρολογίου AI Xploree σας κάνει να πληκτρολογείτε γρήγορα.

Το πληκτρολόγιο AI Xploree προσφέρει πολλές άλλες δυνατότητες, όπως διασκεδαστικά emoji και αυτοκόλλητα, πληκτρολόγηση ολίσθησης, προγνωστικά emoji, πολύχρωμα θέματα και πολλά άλλα.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Gboard για Android. Ενημερώστε μας εάν θέλετε να προσθέσετε άλλες εφαρμογές πληκτρολογίου στη λίστα στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Swiftkey

Πώς να αλλάξετε το χρώμα του πληκτρολογίου

Πώς να αποκτήσετε νέα Emoji


Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *