αποστολή SMS από υπολογιστή

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για αποστολή SMS από υπολογιστή

Η τεχνολογία εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, όπως και ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε. Προηγουμένως, έπρεπε να σηκώσουμε τα smartphone μας για να στείλουμε μηνύματα κειμένου. Τώρα, μπορούμε να κάνουμε το ίδιο από επιτραπέζιους υπολογιστές.

Πολλές εφαρμογές Android στο Google Play Store επιτρέπουν στους χρήστες να ανταλλάσσουν μηνύματα κειμένου από τον υπολογιστή τους, όπως το MightyText. Για όσους δεν γνωρίζουν, το MightyText είναι ένας από τους δημοφιλείς υπολογιστές-πελάτες για επιτραπέζιους υπολογιστές για έλεγχο και πρόσβαση σε smartphone από τον υπολογιστή.

Με το MightyText, μπορείτε εύκολα να συγχρονίσετε SMS, MMS, Φωτογραφίες, Βίντεο κ.λπ., σε άλλες συσκευές. Όχι μόνο αυτό, αλλά το MightyText μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή μηνυμάτων κειμένου από υπολογιστή. Ωστόσο, είναι μια premium υπηρεσία, μια τεράστια απογοήτευση για όλους όσους αναζητούν δωρεάν υπηρεσία. Επομένως, εάν αναζητάτε επίσης δωρεάν εναλλακτικές λύσεις για το MightyText, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για υπολογιστές.

cmd εντολες για hack

10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText για αποστολή SMS από υπολογιστή

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις MightyText από υπολογιστές με Windows που προσφέρουν απεριόριστη ανταλλαγή μηνυμάτων.

1. MySMS

MySMS

Το MySMS είναι ίσως η καλύτερη εναλλακτική λύση MightyText που είναι διαθέσιμη στον Ιστό. Η εφαρμογή είναι γνωστή για τις δυνατότητες SMS και προσφέρει μερικές πρόσθετες λειτουργίες.

Έχει τόσο δωρεάν όσο και premium προγράμματα. Η δωρεάν έκδοση του MySMS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή και λήψη μηνυμάτων κειμένου SMS από έναν υπολογιστή. Μόλις ρυθμιστεί, η εφαρμογή συγχρονίζει αυτόματα SMS και MMS μεταξύ του τηλεφώνου, του tablet και του υπολογιστή σας.

Για να στείλετε και να λάβετε SMS από υπολογιστή, πρέπει να συνδεθείτε στην εφαρμογή MySMS στο smartphone σας με Λογαριασμό Google. Στη συνέχεια, στην εφαρμογή MySMS για υπολογιστές, συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό Google για να συγχρονίσετε τα SMS. Η διεπαφή χρήστη του MySMS είναι αρκετά καθαρή και καλά οργανωμένη.

2. AirDroid

AirDroid

Αν ψάχνετε για την καλύτερη εναλλακτική λύση MightyText για Android για διαχείριση SMS από υπολογιστή, τότε το AirDroid μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Μάντεψε? Με το AirDroid, μπορείτε να διαχειριστείτε SMS και να συγχρονίσετε μηνύματα από εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων όπως το Telegram, το Facebook Messenger κ.λπ. Όχι μόνο αυτό, αλλά το AirDroid μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό φωτογραφιών και βίντεο smartphone με τον υπολογιστή.

Το Airdroid διαθέτει εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές και εφαρμογή Ιστού. Η έκδοση web δεν χρειάζεται εγκατάσταση εφαρμογής. πρέπει να σαρώσετε τον κωδικό QR στον ιστό μέσω της εφαρμογής για κινητά του Airdroid και το τηλέφωνό σας θα συνδεθεί αμέσως στον υπολογιστή.

3. Microsoft Your Phone

Πώς να ρυθμίσετε την εφαρμογή Your Phone της Microsoft για σύνδεση του τηλεφώνου σας με τον υπολογιστή

Το Microsoft Your Phone είναι μια συνοδευτική εφαρμογή με λειτουργικά συστήματα Windows και Android. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι ενσωματωμένη στην πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10.

Πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Your Phone Companion για να συνδέσετε τη συσκευή σας με το λειτουργικό σύστημα Windows. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις, να ανταλλάσσετε μηνύματα κειμένου και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις Android στον υπολογιστή σας.

4. PushBullet

PushBullet

Το PushBullet είναι πιθανότατα η καλύτερη εναλλακτική λύση Mightytext στη λίστα. Το εργαλείο ειδικεύεται σε βοηθητικά προγράμματα όπως η μεταφορά αρχείων μεταξύ συσκευών, η αποστολή μηνυμάτων SMS από υπολογιστή κ.λπ.

Το PushBullet είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις – Δωρεάν και Premium. Η δωρεάν έκδοση έχει ορισμένους περιορισμούς συγχρονισμού SMS, αλλά δεν υπάρχουν περιορισμοί στην έκδοση pro.

5. Παλμικό SMS

Παλμικό SMS

Το Pulse SMS είναι μια εφαρμογή SMS για Android με υποστήριξη πολλών συσκευών. Μόλις εγκατασταθεί, μπορείτε να μετατρέψετε την εφαρμογή σε μια εφαρμογή SMS πολλών συσκευών με την επέκταση του προγράμματος περιήγησης ή τον διαδικτυακό αγγελιοφόρο.

Μετά τη ρύθμιση, μπορείτε να απαντήσετε σε SMS και MMS από τον υπολογιστή σας ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Έχετε ακόμη και πρόσθετες λειτουργίες, όπως προγραμματισμό μηνυμάτων, αρχειοθέτηση συνομιλιών κ.λπ.

6. Κείμενο Δωρεάν

Κείμενο Δωρεάν

Το Text Free είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή SMS και κλήσεων στο smartphone Android σας. Είναι διαφορετικό σε σύγκριση με όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Είναι μια εφαρμογή Ιστού, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Text Free από οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

Παρέχει στους χρήστες έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανταλλαγή μηνυμάτων. Ο πραγματικός αριθμός τηλεφώνου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση κλήσεων, αλλά δεν είναι δωρεάν όπως τα SMS.

7. Κείμενο τώρα

Κείμενο τώρα

Το TextNow είναι σχεδόν παρόμοιο με την εφαρμογή Text Free Android, η οποία παρατίθεται παραπάνω. Όπως το Text Free, το TextNow δίνει στους χρήστες έναν τυχαίο αριθμό τηλεφώνου για να στέλνουν μηνύματα κειμένου. Δεδομένου ότι είναι μια εφαρμογή Ιστού, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιαδήποτε συσκευή και πρόγραμμα περιήγησης. Διαθέτει επίσης δυνατότητες κλήσης, αλλά δεν είναι δωρεάν.

8. Γραμμή ώθησης

Γραμμή ώθησης

Το Pushline είναι μια άλλη από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για τη διαχείριση του smartphone από τον υπολογιστή. Η εφαρμογή είναι σχεδόν παρόμοια με το Pushbullet που αναφέρεται στο άρθρο.

Αν μιλάμε για τη δυνατότητα με το Pushline, μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε SMS από έναν υπολογιστή. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το Pushline δεν εμφανίζει διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα.

9. Τηλεχειριστήριο AnyDesk

Τηλεχειριστήριο AnyDesk

Λοιπόν, οι εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης για Android μπορούν επίσης να στέλνουν SMS από υπολογιστή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε το Android σας στον υπολογιστή σας μέσω WiFi ή Bluetooth για αποστολή και λήψη μηνυμάτων.

Εκτός από την αποστολή και λήψη SMS, οι εφαρμογές απομακρυσμένης πρόσβασης μπορούν επίσης να διαχειρίζονται άλλους τύπους αρχείων που είναι αποθηκευμένοι στο Android, όπως Φωτογραφίες, Βίντεο, Έγγραφα κ.λπ.

10. Handcent Επόμενο SMS

Handcent Επόμενο SMS

Το Handcent Next SMS είναι μια αντικατάσταση της στοκ εφαρμογής Android SMS. Με το Handcent Next SMS, μπορείτε να στείλετε SMS από τον υπολογιστή, το MAC ή το tablet σας.

Για να στείλετε και να λάβετε SMS από έναν υπολογιστή, πρέπει να κατευθυνθείτε στον ιστότοπο Handcent Anywhere και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να λαμβάνετε και να στέλνετε SMS Android από τον υπολογιστή σας.

Συχνές Ερωτήσεις

Τι καλύτερο από το MightyText

Εφαρμογές όπως το Microsoft Phone Link και το PushBullet χρησιμοποιούνται κυρίως για τη διαχείριση SMS για κινητά από υπολογιστή. Τούτου λεχθέντος, όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο κάνουν τη δουλειά τους αρκετά καλά και μπορείτε να συμβιβαστείτε με οποιονδήποτε.

Είναι το MightyText δωρεάν;

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MightyText δωρεάν, αυτό που λαμβάνετε δεν είναι πραγματικά δωρεάν. Έχει έναν αυστηρό περιορισμό που περιορίζει τους χρήστες να στέλνουν μόνο έως και 25 μηνύματα το μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η δωρεάν έκδοση σάς παρέχει μόνο 25 μηνύματα το μήνα.

MightyText εναντίον Airdroid

Υπάρχουν πολλές συγκρίσεις μεταξύ του MightyText και του Airdroid, αλλά υπάρχουν κάποιες διαφορές μεταξύ των δύο. Το AirDroid σάς παρέχει περισσότερες δυνατότητες, αλλά δεν διαθέτει λειτουργίες SMS. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το AirDroid για να μεταφέρετε αρχεία.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Mightytext για να στείλετε ένα κείμενο από τον υπολογιστή σας. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

Διαβάστε επίσης :καλύτερες δωρεάν εναλλακτικές λύσεις Pushbullet

 καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

Οι καλύτεροι ιστότοποι για λήψη SMS στο Διαδίκτυο χωρίς πραγματικό αριθμό τηλεφώνου

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4824

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *