Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για λήψη SMS στο Διαδίκτυο χωρίς πραγματικό αριθμό τηλεφώνου

Οι 10 καλύτεροι ιστότοποι για λήψη SMS στο Διαδίκτυο χωρίς πραγματικό αριθμό τηλεφώνου

Πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές Ιστού βασίζονται σε αριθμούς τηλεφώνου για επαλήθευση στο Διαδίκτυο. Για παράδειγμα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για επιβεβαίωση κατά τη δημιουργία ενός νέου λογαριασμού Google.

Αυτό γίνεται για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα και να σταματήσει η διάδοση ψεύτικων λογαριασμών. Όχι μόνο η Google, αλλά σχεδόν κάθε υπηρεσία ιστού και ιστότοποι απαιτούν έναν αριθμό τηλεφώνου για επαλήθευση.

Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν θέλουν να τοποθετήσουν τους αριθμούς τους σε κανένα διαδικτυακό ιστότοπο. Λίγες εταιρείες πωλούν τον αριθμό τηλεφώνου σας σε εταιρείες τηλεμάρκετινγκ για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών. Οδηγεί επίσης σε διάφορα ζητήματα απορρήτου.

Επομένως, εάν ενδιαφέρεστε για το απόρρητο, είναι καλύτερο να αποφύγετε την εισαγωγή προσωπικού αριθμού επικοινωνίας στο διαδίκτυο. Αντίθετα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν διαδικτυακούς ιστότοπους SMS για να λαμβάνετε SMS χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Όταν εγγραφείτε σε αυτές τις υπηρεσίες, θα σας παρέχεται ενας εικονικός αριθμός τηλεφώνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση λογαριασμού.

Το VPN είναι πλέον απαραίτητο, προτείνουμε το ATLASVPN

Διαβάστε επίσης :Πώς να δημιουργήσετε το Gmail χωρίς αριθμό τηλεφώνου

Λίστα με τους καλύτερους ιστότοπους για λήψη SMS στο Διαδίκτυο

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα αναφέρουμε μερικά από τα οι καλύτεροι ιστότοποι για εικονικό αριθμό τηλεφώνου χωρίς πραγματικό αριθμό τηλεφώνου. Αρχικά, ας δούμε τις ιστοσελίδες.

Η πρώτη επιλογή είναι το χωρίς πολλά πολλά   sms-activate.org

Δεύτερη  επιλογή  το 5sim.net

1. Sellaite SMS

Ένα τέτοιο SMS

Το Sellaite SMS είναι ένα από τα κορυφαία ιστοσελίδες εικονικών αριθμών τηλεφώνου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Ο ιστότοπος υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, προσφέροντας τρεις διαφορετικούς αριθμούς από την Εσθονία.

Η διεπαφή χρήστη του ιστότοπου φαίνεται ξεπερασμένη, αλλά εξακολουθεί να λειτουργεί σήμερα. Επίσης, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε στον ιστότοπο για να χρησιμοποιήσετε τον αριθμό τηλεφώνου του.

2. FreePhoneNum.com

FreePhoneNum.com

Το FreePhoneNum είναι ένας άλλος καλύτερος ιστότοπος στη λίστα, παρέχοντας έναν αριθμό μιας χρήσης. Αριθμοί μιας χρήσης που παρέχουν οι ιστότοποι προωθούν τις κλήσεις ή τα μηνύματα στον αριθμό του χρήστη.

Με τον δωρεάν λογαριασμό, μπορείτε να στείλετε έως και 5 μηνύματα σε οποιονδήποτε αριθμό τηλεφώνου ΗΠΑ/Καναδά. Επίσης, υπάρχει μια δωρεάν υπηρεσία φωνητικών κλήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

3. MobileSMS.io

MobileSMS.io

Το MobileSMS.io είναι ένα όμορφο Ιστοσελίδα αριθμού τηλεφώνου μιας χρήσης μπορείτε να επισκεφθείτε σήμερα. Ο ιστότοπος προσφέρει αριθμούς τηλεφώνου που είναι ενεργοί μόνο για 10 λεπτά. Εντός του χρονικού πλαισίου των 10 λεπτών, ο αριθμός τηλεφώνου μπορεί να λάβει SMS.

Ο ιστότοπος είναι κατάλληλος για λήψη κωδικών επαλήθευσης SMS στο διαδίκτυο. Επιπλέον, ο αριθμός του ιστότοπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαλήθευση λογαριασμών Twitter, TikTok, Instagram, Facebook και άλλων λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης.

4. Receive-SMS.com

Receive-SMS.com

Λοιπόν, το Receive-SMS.com είναι άλλο ο καλύτερος ιστότοπος για λήψη SMS στο διαδίκτυο. Το υπέροχο με το Receive-SMS.com είναι ότι προσφέρει πέντε διαφορετικούς αριθμούς για τη λήψη μηνυμάτων.

Οι αριθμοί ήταν εντελώς δωρεάν στη χρήση, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Ο αριθμός τηλεφώνου δεν λειτουργεί με δημοφιλείς ιστότοπους όπως το Facebook, το Twitter κ.λπ. Επίσης, μερικές φορές εμφανίζει σφάλματα 403 κατά το άνοιγμα των εισερχομένων.

5. Receivefreesms.com

Receivefreesms.com

Όπως λέει και το όνομα του ιστότοπου, το Receivefreesms.com είναι ένα άλλο καλύτερο ιστοσελίδα για λήψη SMS online. Το καλό με το Receivefreesms.com είναι ότι παρέχει πολλούς αριθμούς τηλεφώνου.

Επίσης, προσφέρει δημόσιους αριθμούς από διάφορες χώρες όπως η Ινδία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Ισπανία, το Βέλγιο κ.λπ. Δυστυχώς, ωστόσο, οι αριθμοί αποκλείστηκαν στις περισσότερες ιστοσελίδες.

6. Twilio

Twilio

Λοιπόν, το Twilio είναι ελαφρώς διαφορετικό από όλα τα άλλα που αναφέρονται στο άρθρο. Παρέχει έναν δωρεάν ιδιωτικό αριθμό, αλλά πρέπει να εγγραφείτε για δοκιμαστικό λογαριασμό.

Για να δημιουργήσετε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό, πρέπει πρώτα να επαληθεύσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Το κόλπο είναι να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από τους παραπάνω ιστότοπους για να λαμβάνετε SMS στο διαδίκτυο, κάτι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό. Αφού δημιουργήσετε έναν δοκιμαστικό λογαριασμό, θα λάβετε έναν προσωπικό αριθμό για λόγους επαλήθευσης.

7. Textfree.us

Textfree.us

Το Textfree είναι μια υπηρεσία VOIP στη λίστα που σας παρέχει έναν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου των ΗΠΑ. Διαθέτει επίσης μια εφαρμογή για κινητά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λήψη και αποστολή μηνυμάτων κειμένου.

Για να χρησιμοποιήσετε το Textfree για επαλήθευση SMS, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση Ιστού του. Αυτό συμβαίνει επειδή η έκδοση web μπορεί να στέλνει και να λαμβάνει πραγματικά SMS στο διαδίκτυο.

8. Textnow

Textnow

Το Textnow είναι ελαφρώς διαφορετικό σε σύγκριση με όλους τους άλλους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο. Προορίζεται για όσους δεν θέλουν οι δημόσιοι αριθμοί να εμφανίζονται δημόσια. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό με το Textnow για να λάβετε έναν ιδιωτικό αριθμό.

Αφού λάβετε έναν ιδιωτικό αριθμό, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για επαλήθευση SMS. Ωστόσο, ο δωρεάν λογαριασμός έχει πολλούς περιορισμούς.

9. Mytrashmobile

Mytrashmobile

Αν και δεν είναι το καλύτερο, το Mytrashmobile εξακολουθεί να είναι το ο καλύτερος ιστότοπος για τη λήψη κωδικών επαλήθευσης. Παρέχει τρεις ενεργούς αριθμούς από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μόνο μειονέκτημα του Mytrashmobile είναι ότι οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν μπλοκάρει και τους τρεις αριθμούς. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτούς τους αριθμούς για να επαληθεύσετε λογαριασμούς δημοφιλών τοποθεσιών.

10. FreeOnlinePhone

FreeOnline Phone

Το FreeOnlinePhone είναι ένας από τους καλύτερους ιστότοπους για ανάγνωση SMS. Από προεπιλογή, ο ιστότοπος σας προσφέρει οκτώ διαφορετικά Αριθμοί τηλεφώνου Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ.

Είναι μια εντελώς δωρεάν υπηρεσία και δεν απαιτεί δημιουργία λογαριασμού. Συνολικά, είναι ο καλύτερος ιστότοπος για λήψη SMS στο διαδίκτυο.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος ιστότοπος για λήψη SMS Online;

Ειλικρινά, δεν υπάρχουν καλύτεροι ιστότοποι. Η χρήση δημόσιου αριθμού τηλεφώνου για λήψη SMS Online δεν είναι ποτέ ασφαλής, καθώς όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα εισερχόμενα. Ωστόσο, οι ιστότοποι που παραθέσαμε λειτουργούν καλά με τις περισσότερες υπηρεσίες.

Είναι ασφαλές να χρησιμοποιείτε διαδικτυακούς ιστότοπους λήψης SMS;

Ναι, η χρήση τοποθεσιών που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε SMS Online είναι ασφαλής. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι δεν το χρησιμοποιείτε για να λαμβάνετε εμπιστευτικά δεδομένα όπως τραπεζικές ή επαληθεύσεις OTP.

Μπορούν να παρακολουθούνται τα ηλεκτρονικά SMS;

Ναί! Υποθέτοντας ότι μιλάτε για τους τύπους τοποθεσιών που αναφέρονται στο άρθρο. Αυτοί οι ιστότοποι σάς παρέχουν έναν αριθμό τηλεφώνου και ένα δημόσιο φάκελο εισερχομένων. Έτσι, οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί τον ίδιο δημόσιο αριθμό τηλεφώνου μπορεί να δει όλα τα SMS που λαμβάνονται στα εισερχόμενα.

Θα πρέπει να δημιουργήσω λογαριασμό σε αυτούς τους ιστότοπους;

Οχι! Οι περισσότεροι από τους ιστότοπους που αναφέρονται στο άρθρο δεν απαιτούν δημιουργία λογαριασμού. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες εικονικού αριθμού τηλεφώνου, είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού και η συνδρομή.

Λειτουργούν αυτοί οι αριθμοί με κάθε εφαρμογή και υπηρεσία;

Οι ιστότοποι που μοιραστήκαμε λειτουργούν καλά με όχι και τόσο δημοφιλείς ιστότοπους και υπηρεσίες. Αυτοί οι ιστότοποι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επαλήθευση λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης, ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων ή email.

Έτσι, αυτοί είναι οι καλύτεροι ιστότοποι για λήψη SMS online χωρίς αριθμό τηλεφώνου. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλους τέτοιους ιστότοπους, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:εφαρμογές αποκλεισμού SMS για Android

εφαρμογές προγραμματισμού μηνυμάτων κειμένου για Android

εναλλακτικές λύσεις MightyText για αποστολή SMS από υπολογιστή

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5029

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *