Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από το Google Photos

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από το Google Photos

Το Google Photos είναι αναμφίβολα η καλύτερη υπηρεσία κοινής χρήσης και αποθήκευσης φωτογραφιών που προσφέρει η Google. Η υπηρεσία αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο εισήχθη το 2015 και έγινε δημοφιλής λίγο μετά την κυκλοφορία της.

Η εφαρμογή Google Photos περιλαμβάνεται στα περισσότερα smartphone Android, προσφέροντας δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 15 GB. Μέσα σε αυτόν τον χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο. Παρόλο που η Google δεν προσφέρει πλέον απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, οι χρήστες Android εξακολουθούν να είναι ικανοποιημένοι με 15 GB αποθηκευτικού χώρου.

Εάν βασίζεστε στην εφαρμογή Google Photos για την αρχειοθέτηση και πρόσβαση σε παλιές φωτογραφίες σε άλλες συσκευές, ίσως γνωρίζετε ότι προσφέρει χρήσιμες λειτουργίες διαχείρισης φωτογραφιών. Ακόμα κι αν έχετε διαγράψει τις φωτογραφίες και τα βίντεο, μπορείτε να τα ανακτήσετε από τον Φάκελο του Κάδου απορριμμάτων.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που διαγράφετε από τις Φωτογραφίες Google διατηρούνται στον φάκελο Κάδος για 60 ημέρες. Μετά από 60 ημέρες, τα διαγραμμένα αρχεία διαγράφηκαν οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι έχετε 60 ημέρες για να ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο από το Google Photos.

–>Λήψη Microsoft Photos για Windows 11/10

Βήματα για την ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο από το Google Photos

Επομένως, αν ψάχνετε τρόπους για να ανακτήσετε διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από το Google Photos, διαβάζετε τον σωστό οδηγό. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστούμε έναν οδηγό βήμα προς βήμα ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών από το Google Photos. Ας τσεκάρουμε.

Ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο από το Google Photos στην επιφάνεια εργασίας

Εάν διαχειρίζεστε τα αρχεία σας στο Google Photos από την επιφάνεια εργασίας, πρέπει να ακολουθήσετε αυτήν τη μέθοδο για να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο. Εδώ είναι μερικά από τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

1. Πρώτα, το Google Photos στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού του υπολογιστή σας και κάντε κλικ Μεταβείτε στις Φωτογραφίες Google.

Μεταβείτε στις Φωτογραφίες Google

2. Τώρα, στο αριστερό παράθυρο, κάντε κλικ στο Σκουπίδια φάκελο όπως φαίνεται παρακάτω.

κάντε κλικ στο φάκελο Trash

3. Τώρα, μπορείτε να δείτε όλες τις διαγραμμένες φωτογραφίες σας στο Google Photos.

4. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στη φωτογραφία που θέλετε να ανακτήσετε και κάντε κλικ στο Επαναφέρω κουμπί.

κάντε κλικ στο κουμπί Επαναφορά

Αυτό είναι! Τελείωσες. Η φωτογραφία θα επαναφερθεί στις Φωτογραφίες Google σας. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να επαναφέρετε τις διαγραμμένες Φωτογραφίες και βίντεο από τις Φωτογραφίες Google στην επιφάνεια εργασίας σας.

Ανάκτηση διαγραμμένων φωτογραφιών και βίντεο από την εφαρμογή Google Photos

Είναι πολύ εύκολο να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από την εφαρμογή Google Photos Android. Επομένως, εάν θέλετε να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες και βίντεο από την εφαρμογή Google Photos, ακολουθήστε μερικά από τα παρακάτω απλά βήματα.

1. Αρχικά, ανοίξτε το Εφαρμογή Google Photos στο Android smartphone σας.

Εφαρμογή Google Photos

2. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το Βιβλιοθήκη κουμπί.

πατήστε το κουμπί Βιβλιοθήκη

3. Στη Βιβλιοθήκη, πατήστε στο Αποθήκη ντοσιέ.

πατήστε στο φάκελο Κάδος απορριμμάτων

4. Τώρα, θα βρείτε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε διαγράψει.

5. Για να επαναφέρετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αγγίξτε παρατεταμένα το στοιχείο. Στη συνέχεια, στο κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε το Επαναφέρω κουμπί.

Επαναφέρω

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτό θα επαναφέρει αμέσως τις διαγραμμένες φωτογραφίες και τα βίντεό σας στην εφαρμογή Φωτογραφίες Google στη συσκευή σας Android.

Συχνές Ερωτήσεις

Μπορώ να επαναφέρω μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες από το Google Photos;

Εάν η λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και συγχρονισμού είναι ενεργοποιημένη στις Φωτογραφίες Google, οι διαγραμμένες φωτογραφίες θα παραμείνουν στον φάκελο απορριμμάτων για 60 ημέρες. Μετά από 60 ημέρες, οι φωτογραφίες θα διαγραφούν οριστικά και δεν θα είναι δυνατή η ανάκτησή τους.

Μπορούν τα εργαλεία τρίτων να ανακτήσουν τις διαγραμμένες φωτογραφίες από το Google Photos;

Ενώ πολλά εργαλεία ανάκτησης αρχείων τρίτων ισχυρίζονται ότι λειτουργούν με το Google Photos, αποτυγχάνουν να λειτουργήσουν εάν οι φωτογραφίες διαγραφούν οριστικά από τους Διακομιστές της Google. Τα εργαλεία τρίτων για αρχεία ανάκτησης που είναι αποθηκευμένα στο cloud είναι συνήθως άχρηστα.

Τι συμβαίνει με τις μόνιμα διαγραμμένες Φωτογραφίες Google;

Εάν οι φωτογραφίες δεν είναι πλέον διαθέσιμες στον φάκελο απορριμμάτων και έχουν περάσει 60 ημέρες, διαγράφονται οριστικά. Μόλις περάσουν οι 60 ημέρες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο καταργούνται από τους διακομιστές της Google.

Πώς να επαναφέρετε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες;

Δεν υπάρχει τρόπος να ανακτήσετε μόνιμα διαγραμμένες φωτογραφίες από τον Κάδο των Φωτογραφιών Google. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να δοκιμάσετε μερικές εφαρμογές ανάκτησης φωτογραφιών και να εκτελέσετε μια σάρωση για να ανακτήσετε οτιδήποτε.

Μπορώ να επικοινωνήσω με την ομάδα υποστήριξης της Google για να ανακτήσω τις διαγραμμένες φωτογραφίες;

Ναι φυσικά! Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της Google και να ρωτήσετε εάν είναι δυνατή η ανάκτηση των φωτογραφιών και των βίντεο που έχουν διαγραφεί οριστικά. Αλλά θα επαλήθευαν την ταυτότητά σας και θα σας έκαναν πολλές ερωτήσεις.

Λοιπόν, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε διαγράψει παραμένουν στον φάκελο απορριμμάτων για περίπου 60 ημέρες. Έτσι, ανακτήστε τις φωτογραφίες και τα βίντεο εντός 60 ημερών, διαφορετικά θα διαγραφούν για πάντα. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες αναρτήσεις στο Facebook

Πώς να ανακτήσετε τις διαγραμμένες φωτογραφίες Instagram & Βίντεο στο Android

Λήψη εφαρμογής Amazon Photos Desktop

 

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 5021

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *