13 καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης και επιφάνειας εργασίας για Windows 10/11

Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows 10 για λίγο, ίσως γνωρίζετε ότι το λειτουργικό σύστημα προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής. Μπορείτε να εφαρμόσετε προσαρμοσμένα πακέτα δέρματος, θέματα ή ακόμα ζωντανές ταπετσαρίες για προσαρμογή. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για ταπετσαρίες.

Επί του παρόντος, εκατοντάδες εφαρμογές wallpapers για Windows 10 είναι διαθέσιμα στον Ιστό. Ωστόσο, δεν έχουν όλα υπέροχες ταπετσαρίες. Ορισμένες εφαρμογές εντοπίστηκαν να σπρώχνουν adware και κακόβουλο λογισμικό στο όνομα των ταπετσαριών. Επομένως, θα πρέπει να είναι κανείς προσεκτικός πριν εγκαταστήσει τέτοιες εφαρμογές στο σύστημά του.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση

Λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές ταπετσαρίας κλειδώματος οθόνης και επιφάνειας εργασίας

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει την καλύτερη οθόνη κλειδώματος και Εφαρμογές ταπετσαρίας επιφάνειας εργασίας για Windows 10. Αυτές οι εφαρμογές θα αλλάξουν αυτόματα την ταπετσαρία σας την προγραμματισμένη ώρα σας. Λοιπόν, ας δούμε τη λίστα με τις καλύτερες εφαρμογές κλειδώματος οθόνης και ταπετσαρίας επιφάνειας εργασίας για τα Windows 10.

1. Δυναμική ταπετσαρία

Δυναμική ταπετσαρία

Το Dinamic Wallpaper είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή κλειδώματος οθόνης και ταπετσαρίας επιφάνειας εργασίας στον υπολογιστή σας με Windows 10. Η εφαρμογή σάς παρέχει έξι κατηγορίες ταπετσαριών: Καθημερινή εικόνα, NatGeo Picture, Pulse Theme, Cities & Architecture Theme, Macro Theme και Nasa.

Αρπάζει τις ταπετσαρίες από αυτές τις πηγές και τις αλλάζει καθημερινά. Μπορείτε επίσης να αναγκάσετε την εφαρμογή να χρησιμοποιεί ταπετσαρίες που είναι αποθηκευμένες στον τοπικό σας χώρο αποθήκευσης.

2. Δυναμικό θέμα

Δυναμικό θέμα

Λοιπόν, αυτή είναι μια ελαφριά και απλή στη χρήση εφαρμογή ταπετσαρίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows 10. Αλλάζει την εικόνα της επιφάνειας εργασίας και της οθόνης κλειδώματος με καθημερινό Bing ή Windows Spotlight.

Παίρνει τις ταπετσαρίες μόνο από δύο πηγές – Bing και Windows Spotlight. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να ορίσει τις προσωπικές σας φωτογραφίες ως ταπετσαρία εάν η συσκευή σας δεν είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

3. Wallpaper Studio 10

Ταπετσαρία στούντιο 10

Όπως υποδηλώνει το όνομα της εφαρμογής, αυτή έχει κατασκευαστεί για να παρέχει στους χρήστες ταπετσαρίες εξαιρετικής ποιότητας.

Θα μπορούσατε να αναζητήσετε διάφορες ταπετσαρίες για να βρείτε αυτή που τους ταιριάζει περισσότερο. Ωστόσο, πρέπει να αγοράσετε την εφαρμογή για να εξαλείψετε τις διαφημίσεις και να καταργήσετε τους περιορισμούς δυνατοτήτων.

4. Τα 500px μου

Τα 500px μου

Αυτός ο πελάτης της κοινότητας φωτογραφίας 500 px παρέχει δωρεάν ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας. Ο εντοπισμός του σωστού τύπου ταπετσαρίας δεν είναι δύσκολος σε αυτήν την εφαρμογή, επειδή όλα αυτά είναι καλά κατηγοριοποιημένα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον πελάτη για να μοιραστείτε την ταπετσαρία σας με την κοινότητα. Ωστόσο, η εφαρμογή εμφανίζει διαφημίσεις μεταξύ των ταπετσαριών, κάτι που μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία σας.

5. Καθημερινή Φωτ

Καθημερινή Φωτ

Αυτή είναι μια απλή εφαρμογή που χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του Bing για να σας παρέχει υψηλής ποιότητας ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας και οθόνης κλειδώματος.

Μπορείτε είτε να ρυθμίσετε αυτήν την εφαρμογή ώστε να εμφανίζει ταπετσαρίες Bing είτε να χρησιμοποιήσετε τις ταπετσαρίες σας για να τις εφαρμόσετε ως φόντο επιφάνειας εργασίας και οθόνης κλειδώματος. Η εφαρμογή υποστηρίζεται από διαφημίσεις, αλλά μπορείτε να καταργήσετε τις διαφημίσεις αγοράζοντας την έκδοση premium.

6. Καταπληκτική οθόνη κλειδώματος

Καταπληκτική οθόνη κλειδώματος

Αυτό το εργαλείο εξυπηρετεί τις εικόνες Bing. Αλλά εδώ, μπορείτε να επιλέξετε την περιοχή σας για λήψη των εικόνων Bing. Το πιο ενδιαφέρον με αυτό το εργαλείο είναι ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη συλλογή σας και να ορίσετε τακτικά διαστήματα που κυμαίνονται από 15 λεπτά έως 1 ημέρα για να ρυθμίσετε την ταπετσαρία.

7. Ταπετσαρίες φόντου HD

Εφαρμογές κλειδώματος οθόνης windows 10

Το Backgrounds Wallpapers HD είναι μια από τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές των Windows που θα μπορούσε να είναι η απόλυτη πηγή ταπετσαριών φόντου υψηλής ανάλυσης.

Η εφαρμογή έχει περισσότερες από 30 κατηγορίες ταπετσαριών για να διαλέξετε. Όχι μόνο αυτά, αλλά με Backgrounds Wallpapers HD, μπορείτε επίσης να ορίσετε την προτιμώμενη εικόνα ως φόντο ή οθόνη κλειδώματος.

8. Θολός

Εφαρμογές κλειδώματος οθόνης windows 10

Το Splashy φέρνει πολλές εικόνες υψηλής ανάλυσης, όμορφες και δωρεάν στον υπολογιστή σας με Windows 10. Το Splashy χρησιμοποιεί τον ιστότοπο Unsplash για να σας παρέχει φωτογραφίες χωρίς πνευματικά δικαιώματα για προσωπική και εμπορική χρήση.

Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη ταπετσαριών στον υπολογιστή σας ή να ρυθμίσετε να αλλάζει την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας καθημερινά αυτόματα.

9. Artpip

Εφαρμογές κλειδώματος οθόνης windows 10

Με το Artpip, μπορείτε να βρείτε πολλά όμορφα έργα τέχνης ή κλασικούς πίνακες ζωγραφικής. Το εργαλείο είναι απλό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αλλάζετε καθημερινά την ταπετσαρία σας. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε δωρεάν όσο και σε premium εκδόσεις.

Στην έκδοση premium, μπορείτε να προχωρήσετε πέρα ​​από τις καλές τέχνες και τους πίνακες ζωγραφικής. Ωστόσο, οι δωρεάν φιλοξενούν επίσης πολλές μοναδικές και ελκυστικές εικόνες.

10. Οθόνη κλειδώματος ως ταπετσαρία

Οθόνη κλειδώματος ως ταπετσαρία

Η οθόνη κλειδώματος ως ταπετσαρία είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή ταπετσαρίας οθόνης κλειδώματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή σας με Windows. Η εφαρμογή παίρνει αυτόματα και αλλάζει την ταπετσαρία της οθόνης κλειδώματος από το Bing.

Για να χρησιμοποιήσετε την οθόνη κλειδώματος ως ταπετσαρία, επιλέξτε τις κατηγορίες που θέλετε και ορίστε τη συχνότητα αλλαγής της ταπετσαρίας.

11. Ζωντανή ταπετσαρία

Ζωντανή ταπετσαρία

Το Lively είναι πολύ διαφορετικό από όλες τις άλλες εφαρμογές ταπετσαρίας που έχουμε παραθέσει. Είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει να ορίσετε βίντεο, GIF και ιστοσελίδες ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας.

Λοιπόν, είναι ένα Εφαρμογή ζωντανής ταπετσαρίας για Windows με αναπαραγωγή βίντεο με επιτάχυνση υλικού που τροφοδοτείται από συσκευή αναπαραγωγής MPV. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε οποιοδήποτε βίντεο ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας.

12. οπίσθιος

οπίσθιος

Το backiee είναι μια πλήρης εφαρμογή ταπετσαρίας οθόνης κλειδώματος και επιφάνειας εργασίας για υπολογιστές με Windows. Από τώρα, το backiee σάς παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες δωρεάν φόντο 4K, 5K και 8K.

Το εργαλείο ταπετσαρίας είναι πολύ δημοφιλές και διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στο Microsoft Store. Έχετε ακόμη και την επιλογή να δημιουργήσετε τη λίστα αγαπημένων σας ταπετσαριών και να την ορίσετε ως παρουσίαση φόντου.

13. Ζωντανή ταπετσαρία X

Ζωντανή ταπετσαρία X

Το X Live Wallpaper είναι μια τροποποιημένη έκδοση της ταπετσαρίας Lively. Λαμβάνετε την ίδια διεπαφή χρήστη, δυνατότητες, ρυθμίσεις κ.λπ.

Η μόνη διαφορά είναι ότι το X Live Wallpaper προσθέτει περισσότερες ταπετσαρίες και ιστότοπους με ταπετσαρίες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το X Live Wallpaper για να ορίσετε βίντεο, GIF, HTML, διευθύνσεις ιστού ή ακόμα και τα αγαπημένα σας παιχνίδια ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας.

Αυτές λοιπόν ήταν οι εφαρμογές οθόνης κλειδώματος για τα Windows που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε σήμερα. Σχεδόν όλες οι εφαρμογές που αναφέρονται στο άρθρο ήταν διαθέσιμες δωρεάν. Αν θέλετε να προτείνετε άλλες εφαρμογές ταπετσαρίας οθόνης κλειδώματος και επιφάνειας εργασίας για Windows 10, ενημερώστε μας στα σχόλια.

Διαβάστε επίσης:15 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android

10 καλύτερες εφαρμογές αυτόματης αλλαγής ταπετσαρίας για Android

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *