Πώς να αλλάξετε την ταπετσαρία στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση (4 μέθοδοι)

Όπως και τα Windows 10, αν δεν ενεργοποιήσετε το αντίγραφο των Windows 11 , δεν μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία σας. Εκτός από τις ταπετσαρίες, οι επιλογές εξατομίκευσης των Windows 11 γίνονται απρόσιτες, όπως αλλαγή θέματος, λειτουργία χρώματος, χρώμα έμφασης και άλλα.

Έτσι, εάν μόλις εγκαταστήσατε τα Windows 11 στον υπολογιστή/Φορητό υπολογιστή σας και δεν τα έχετε ενεργοποιήσει ακόμη, δεν έχετε επιλογή να προσαρμόσετε τα Windows 11. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή προσαρμογής τρίτων για Windows 11 για να προσαρμόσετε το λειτουργικό σύστημα ; τι γίνεται αν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο για να κατεβάσετε τα εργαλεία;

Σε μια τέτοια περίπτωση, πρέπει να αναζητήσετε τρόπους εντός του λειτουργικού συστήματος για να αλλάξετε την Ταπετσαρία. Ως εκ τούτου, αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος εάν χρησιμοποιείτε μια μη ενεργοποιημένη έκδοση των Windows 11 και αναζητάτε τρόπους για να αλλάξετε την ταπετσαρία.

Λήψη ταπετσαριών Android 13 (ανάλυση Full HD)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4 καλύτεροι τρόποι για να αλλάξετε ταπετσαρία στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση

Αυτό το άρθρο θα μοιραστεί μερικές καλύτερες λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε ταπετσαρία στα Windows 11. Είτε χρησιμοποιείτε μια ενεργοποιημένη είτε μη ενεργοποιημένη έκδοση των Windows 11, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές τις πρόσθετες μεθόδους για να αλλάξετε τις ταπετσαρίες.

1) Ορίστε νέα ταπετσαρία μέσω της Εξερεύνησης αρχείων

Εάν η ταπετσαρία βρίσκεται σε οποιονδήποτε φάκελο στη μονάδα δίσκου σας, μπορείτε εύκολα να την ορίσετε ως ταπετσαρία χωρίς να ενεργοποιήσετε τα Windows 11. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε νέα ταπετσαρία στα Windows 11 μέσω της Εξερεύνησης αρχείων.

1. Αρχικά, πατήστε το κουμπί Windows Key + E για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων. Εναλλακτικά, κάντε διπλό κλικ στην επιλογή Αυτός ο υπολογιστής για πρόσβαση στην εξερεύνηση αρχείων.

2. Στη συνέχεια, εντοπίστε την εικόνα που θέλετε να ορίσετε ως ταπετσαρία.

 

3. Κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Ορισμός φόντου επιφάνειας εργασίας .

 

4. Εάν θέλετε να ορίσετε μια παρουσίαση ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας, πρέπει να επιλέξετε πολλές εικόνες , να κάνετε δεξί κλικ πάνω τους και να επιλέξετε Ορισμός ως ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας .

 

5. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε μια εικόνα και να κάνετε κλικ στην επιλογή Ορισμός ως φόντο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Πώς να εμποδίσετε άλλους να αλλάξουν την ταπετσαρία των Windows 11(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτή είναι η πρώτη μέθοδος αλλαγής ταπετσαρίας χωρίς να ενεργοποιήσετε τα Windows 11.

2) Αλλάξτε την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μέσω της εφαρμογής Photos

Τα Windows 11 συνοδεύονται από μια επανασχεδιασμένη εφαρμογή Photos που είναι πολύ χρήσιμη. Η εφαρμογή Φωτογραφίες χρησιμοποιείται για την προβολή φωτογραφιών που είναι αποθηκευμένες στη μονάδα δίσκου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ορίσετε ένα φόντο επιφάνειας εργασίας στα Windows 11 επίσης.

1. Αρχικά, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και εντοπίστε τη φωτογραφία που θέλετε να ορίσετε ως ταπετσαρία.

 

2. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Άνοιγμα με > Φωτογραφίες .

 

3. Η ταπετσαρία θα ανοίξει στην εφαρμογή Φωτογραφίες των Windows 11. Πρέπει να κάνετε κλικ στις τρεις τελείες όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Επιλέξτε Ορισμός ως > Ορισμός ως φόντο στο μενού περιβάλλοντος.

 

5. Εάν θέλετε να ρυθμίσετε την ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος, επιλέξτε Ορισμός ως > Ορισμός ως κλειδώματος οθόνης .

 

Αυτό είναι! Τελείωσες. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία στα Windows 11 μέσω της εφαρμογής Φωτογραφίες.

3) Αλλάξτε την ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας μέσω της εφαρμογής Paint

Ακριβώς όπως η εφαρμογή Φωτογραφίες στα Windows 11, η εφαρμογή Paint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή της ταπετσαρίας της επιφάνειας εργασίας. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας μέσω της εφαρμογής Paint στα Windows 11.

1. Αρχικά, ανοίξτε την Εξερεύνηση αρχείων και εντοπίστε τη φωτογραφία που θέλετε να ορίσετε ως ταπετσαρία.

2. Κάντε δεξί κλικ στη φωτογραφία και επιλέξτε Άνοιγμα με > Ζωγραφική .

10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

3. Η φωτογραφία θα ανοίξει στην εφαρμογή Paint των Windows 11. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο μενού Αρχείο όπως φαίνεται παρακάτω.

 

4. Επιλέξτε Ορισμός ως φόντο της επιφάνειας εργασίας και επιλέξτε το καλύτερο μέγεθος στο μενού περιβάλλοντος.

 

Αυτό είναι! Αυτό θα αλλάξει την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11 χωρίς ενεργοποίηση. Τελείωσες.

4) Αλλάξτε την ταπετσαρία των Windows 11 χρησιμοποιώντας τον Firefox

Ο Firefox μπορεί να μην είναι το πιο δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. εξακολουθεί να σας προσφέρει πολλές δυνατότητες που δεν εμφανίζονται σε άλλα προγράμματα περιήγησης ιστού. Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα ρύθμισης φόντου επιφάνειας εργασίας. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας μέσω του Firefox στα Windows 11.

1. Πρώτα απ ‘όλα, εκκινήστε τον Firefox και ανοίξτε την εικόνα που θέλετε να ορίσετε ως ταπετσαρία.

2. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στην εικόνα και επιλέξτε Ορισμός εικόνας ως φόντου επιφάνειας εργασίας .

 

3. Θα δείτε μια προτροπή Set Desktop Background όπως αυτή. Εδώ πρέπει να επιλέξετε τη θέση και να κάνετε κλικ στην επιλογή Ορισμός φόντου επιφάνειας εργασίας .

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές ζωντανής ταπετσαρίας για το iPhone 2022 (Νέες εφαρμογές)(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αν και μπορείτε εύκολα να αλλάξετε την ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας στα Windows 11 χωρίς να την ενεργοποιήσετε, εξακολουθεί να συνιστάται η ενεργοποίηση των Windows 11. Ένα ενεργοποιημένο αντίγραφο των Windows 11 ξεκλειδώνει πολλές πολύτιμες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα αλλαγής θεμάτων, αλλαγής του ρυθμού ανανέωσης οθόνης κ.λπ. Θα βελτιώσει επίσης την εμπειρία σας στα Windows 11.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *