Οι καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για iPhone και Android

Αν ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για iPhone και Android, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα συζητήσουμε τι είναι το λογισμικό κατασκοπείας τηλεφώνου και θα αναφέρουμε μερικές από τις καλύτερα κρυφές εφαρμογές κατασκοπείας τηλεφώνου που είναι διαθέσιμες στην αγορά. Θα παρέχουμε επίσης έναν οδηγό αγοραστή για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή κατασκοπείας για τις ανάγκες σας. Επομένως, είτε χρησιμοποιείτε συσκευή iPhone είτε Android, διαβάστε τις καλύτερες εφαρμογές spyware εκεί έξω!

Πώς να προστατέψετε τη συσκευή σας από εφαρμογές κατασκοπείας(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Τι είναι το τηλεφωνικό λογισμικό υποκλοπής;

Το λογισμικό κατασκοπείας τηλεφώνου είναι ένας τύπος λογισμικού που έχει σχεδιαστεί για να συλλέγει κρυφά δεδομένα από μια φορητή συσκευή. Αυτά τα δεδομένα μπορούν να περιλαμβάνουν τα πάντα, από μηνύματα κειμένου και αρχεία καταγραφής κλήσεων, έως την παρακολούθηση τοποθεσίας GPS και το ιστορικό περιήγησης στον ιστό. Οι εφαρμογές spyware εγκαθίστανται συνήθως χωρίς τη γνώση του χρήστη και μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να εντοπιστούν.

Οι καλύτερες κρυφές εφαρμογές κατασκοπείας τηλεφώνου για Android και iPhone

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά, αλλά δεν δημιουργούνται όλες ίσες. Σε αυτήν την ενότητα, θα απαριθμήσουμε μερικές από τις καλύτερα κρυμμένες εφαρμογές κατασκοπείας τηλεφώνου τόσο για συσκευές Android όσο και για iPhone.

mSpy

Το mSpy είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή κατασκοπείας στην αγορά και για καλό λόγο. Είναι μια ισχυρή εφαρμογή spyware που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση όλων των ειδών δεδομένων από μια φορητή συσκευή. Το mSpy προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθιστώντας το μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές κατασκοπείας που είναι διαθέσιμες. Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα λειτουργιών στην κριτική mSpy στον επίσημο ιστότοπο.

iKeyMonitor

Το iKeyMonitor είναι μια άλλη δημοφιλής εφαρμογή κατασκοπείας που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των παιδιών τους στις φορητές συσκευές τους. Το iKeyMonitor διαθέτει επίσης μια λειτουργία keylogger, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή όλων όσων πληκτρολογούνται στη συσκευή.

Η Google προειδοποιεί ότι οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου βοήθησαν στη διανομή λογισμικού κατασκοπείας Hermit(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Hoverwatch

Το Hoverwatch είναι μια προσιτή εφαρμογή κατασκοπείας με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση τοποθεσίας GPS, μηνυμάτων κειμένου, κλήσεων, ακόμη και μηνυμάτων WhatsApp . Το Hoverwatch διαθέτει επίσης μια λειτουργία στιγμιότυπου οθόνης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης της οθόνης της συσκευής.

eyeZy

Το eyeZy είναι μια εξαιρετική εφαρμογή κατασκοπείας για γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των παιδιών τους στις κινητές συσκευές τους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση μηνυμάτων κειμένου, κλήσεων, τοποθεσίας GPS, ακόμη και δραστηριότητας μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το eyeZy προσφέρει επίσης μια λειτουργία διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης και άλλων ευαίσθητων δεδομένων στη συσκευή.

FlexiSPY

Το FlexiSPY είναι μια από τις πιο ισχυρές εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση όλων των ειδών δεδομένων από μια κινητή συσκευή, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων κειμένου, κλήσεων, τοποθεσίας GPS, ακόμη και μηνυμάτων WhatsApp. Το FlexiSPY προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθιστώντας το μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές κατασκοπείας που είναι διαθέσιμες.

SpyBubble

Το SpyBubble είναι μια προσιτή εφαρμογή κατασκοπείας με μερικές εξαιρετικές δυνατότητες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση μηνυμάτων κειμένου, κλήσεων, τοποθεσίας GPS, ακόμη και δραστηριότητας μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το SpyBubble διαθέτει επίσης μια λειτουργία διαχείρισης κωδικών πρόσβασης, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση κωδικών πρόσβασης και άλλων ευαίσθητων δεδομένων στη συσκευή.

Το WhatsApp σχεδιάζει νέα δυνατότητα ειδοποίησης νέων δυνατοτήτων απευθείας στην εφαρμογή(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Cocospy

Το Cocospy είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές κατασκοπείας στην αγορά. Είναι μια ισχυρή εφαρμογή spyware που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση όλων των ειδών δεδομένων από μια φορητή συσκευή. Το Cocospy προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθιστώντας το μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές κατασκοπείας που είναι διαθέσιμες.

XNSPY

Το XNSPY είναι μια ισχυρή εφαρμογή spyware που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση όλων των ειδών δεδομένων από μια φορητή συσκευή. Προσφέρει επίσης ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, καθιστώντας το μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές κατασκοπείας που είναι διαθέσιμες. Το XNSPY είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τη δραστηριότητα των παιδιών τους στις κινητές συσκευές τους.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή εφαρμογή κατασκοπείας για κατασκοπεία σε κινητές συσκευές

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε μια εφαρμογή κατασκοπείας για τις ανάγκες σας. Σε αυτήν την ενότητα, θα συζητήσουμε μερικούς από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή μιας εφαρμογής κατασκοπείας.

Απαιτείται jailbreaking ή rooting του τηλεφώνου;

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι εάν πρέπει να κάνετε jailbreak ή root το τηλέφωνο-στόχο για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή κατασκοπείας. Το jailbreaking και το rooting είναι διαδικασίες που σας επιτρέπουν να αποκτήσετε πρόσβαση στο ριζικό σύστημα αρχείων μιας κινητής συσκευής. Αυτό σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε εφαρμογές που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να εγκατασταθούν στη συσκευή.

10 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές ανίχνευσης spyware για Android(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Λειτουργούν πραγματικά κάποιες εφαρμογές κατασκοπείας;

Δεν υπάρχει οριστική απάντηση σε αυτό το ερώτημα, καθώς εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να αναζητήσετε όταν επιλέγετε μια εφαρμογή κατασκοπείας για να διασφαλίσετε ότι θα λειτουργήσει για τις ανάγκες σας.

Υπάρχουν διαθέσιμες δωρεάν εφαρμογές spyware;

Υπάρχουν μερικές δωρεάν εφαρμογές κατασκοπείας διαθέσιμες στην αγορά. Ωστόσο, αυτές οι δωρεάν εφαρμογές έχουν συνήθως περιορισμένες δυνατότητες και ενδέχεται να μην είναι τόσο αξιόπιστες όσο οι εφαρμογές κατασκοπείας επί πληρωμή.

Τι κάνει μια καλή εφαρμογή κατασκοπείας;

Όταν επιλέγετε μια εφαρμογή κατασκοπείας, θα πρέπει να αναζητήσετε μια εφαρμογή που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων. Όσο περισσότερες δυνατότητες έχει μια εφαρμογή, τόσο περισσότερες πληροφορίες θα μπορείτε να συλλέξετε από το τηλέφωνο-στόχο. Θα πρέπει επίσης να αναζητήσετε μια εφαρμογή που να είναι εύκολη στη χρήση και να έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

συμπέρασμα

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές εφαρμογές κατασκοπείας διαθέσιμες στην αγορά. Όταν επιλέγετε μια εφαρμογή κατασκοπείας, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Και αν επιλέξετε μια εφαρμογή κατασκοπείας επί πληρωμή, θα πρέπει να αναζητήσετε μια εφαρμογή που προσφέρει μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων και είναι εύκολη στη χρήση. Όποια εφαρμογή κι αν επιλέξετε, φροντίστε να διαβάσετε τις κριτικές πριν την αγοράσετε για να βεβαιωθείτε ότι θα λειτουργήσει για τις ανάγκες σας.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4892

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *