Πώς να φτιάξετε ένα Memoji

Πώς να φτιάξετε ένα Memoji στο Android το 2023

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει iPhone, πιθανότατα γνωρίζετε για το Memoji. Το Memoji είναι μια αποκλειστική λειτουργία της Apple που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα emoji που μοιάζει με εσάς. Μοιάζει περισσότερο με Avatars που εμφανίζονται στο Instagram και το Facebook.

Το Memoji είναι η έκδοση της Apple του Bitmoji του Snapchat ή του emoji AR της Samsung. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Memoji που μοιάζει με εσάς και να προσαρμόσετε τα οπτικά του μέρη, όπως μάτια, σχήμα κεφαλιού, χτένισμα κ.λπ., ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τη διάθεσή σας, και στη συνέχεια να το στείλετε στα Μηνύματα και στο FaceTime.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε την έκδοση emoji σας και να τη χρησιμοποιήσετε σε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων για να διασκεδάσετε τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς σας. Δυστυχώς, τα Memoji δεν είναι διαθέσιμα για Android. Ως εκ τούτου, ένας χρήστης Android πρέπει να βασίζεται σε εφαρμογές τρίτων για να δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο emoji που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τη διάθεσή σας.

Πώς να διαγράψετε το Snapchat Bitmoji(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Βήματα για να δημιουργήσετε ένα Memoji στο Android

Παρακάτω, έχουμε μοιραστεί έναν οδηγό βήμα προς βήμα για τη δημιουργία ενός Memoji σε ένα smartphone Android. Ας αρχίσουμε.

1. Εγκαταστήστε Gboard στη συσκευή σας Android από το Google Play Store. Μόλις εγκατασταθεί, ορίστε το Gboard ως προεπιλεγμένη εφαρμογή πληκτρολογίου Android.

2. Μόλις τελειώσετε, ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και ανοίξτε το πληκτρολόγιο.

3. Στη συνέχεια, πατήστε στο emoji εικονίδιο στην κάτω αριστερή γωνία του πληκτρολογίου.

5 καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

4. Στο παράθυρο Emoji, μεταβείτε στο Αυτοκόλλητα καρτέλα, όπως φαίνεται παρακάτω.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο Προσθήκη κουμπί στο Bitmoji.

6. Τώρα θα εμφανιστεί η σελίδα Bitmoji Play Store. Στη συνέχεια, πατήστε το Εγκαθιστώ κουμπί για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη συσκευή σας.

7. Μόλις εγκατασταθεί, θα βρείτε το εικονίδιο Bitmoji στον πίνακα emoji του Gboard. Επιλέξτε την καρτέλα Bitmoji και πατήστε στο Ρύθμιση Bitmoji κουμπί.

8. Τώρα, δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε με το Snapchat. Μόλις γίνει, ξεκινήστε να δημιουργείτε το Bitmoji σας. Μόλις δημιουργηθεί, πατήστε στο Αποθηκεύσετε κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία.

Πώς να αποκτήσετε νέα Emoji στο Android το 2023(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Αυτό είναι! Έτσι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα iPhone Memoji στη συσκευή σας Android.

Η επόμενη γενιά του iPhone SE μπορεί να μοιάζει με το iPhone XR(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Memoji στο Android;

Αφού δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο emoji στο Android μέσω Bitmoji, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης. Για να το χρησιμοποιήσετε, ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων και ανοίξτε το πληκτρολόγιο.

Στο Gboard, πατήστε στο εικονίδιο emoji και μετά επιλέξτε Bitmoji. Θα βρείτε τα εξατομικευμένα emojis σας. Αν και αυτό δεν θα σας φέρει ακριβή Memoji τύπου iPhone, το Bitmoji εξακολουθεί να θεωρείται η καλύτερη εναλλακτική λύση Memoji που είναι διαθέσιμη για Android.

Οι καλύτερες εφαρμογές Memoji Maker για Android

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές Android που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε ένα Memoji. Οι εφαρμογές δημιουργίας Memoji σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εξατομικευμένα emoji που αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα και τη διάθεσή σας.

10 καλύτερες εφαρμογές Cartoon Avatar Maker για Android το 2022(Ανοίγει σε νέα καρτέλα)

Έχουμε ήδη μοιραστεί ένα άρθρο που απαριθμεί το καλύτερες εφαρμογές Memoji maker για αντρόιντ. Πρέπει να ανατρέξετε σε αυτόν τον οδηγό για να ανακαλύψετε τις εφαρμογές για τη δημιουργία Memoji στο Android.

Λοιπόν, αυτό είναι όλο για τη δημιουργία ενός Memoji που μοιάζει με iPhone σε ένα smartphone Android. Πολλές άλλες εναλλακτικές λύσεις Memoji είναι διαθέσιμες στο Google Play Store που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εξατομικευμένα emoji. Ενημερώστε μας εάν γνωρίζετε διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσετε ένα Memoji που μοιάζει με iPhone στο Android.

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4885

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *