13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γονικού ελέγχου για Android το 2023

13 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γονικού ελέγχου για Android το 2023

Τα smartphone κάνουν πολλά για να κάνουν τη ζωή μας πιο απλή και παραγωγική, αλλά ως γονείς, θα πρέπει να ανησυχείτε για τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν τα smartphone στα παιδιά σας.

Δεδομένου ότι τα smartphone χρησιμοποιούνται πλέον κυρίως για την περιήγηση στο διαδίκτυο και στο διαδίκτυο, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τι κάνουν τα παιδιά σας στο Διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το διαδίκτυο είναι ένα μέρος που έχει πολλά καλά και κακά πράγματα. Επομένως, ως γονιός, θα πρέπει να ανησυχείτε για την ασφάλεια του παιδιού σας με ένα smartphone.

Οι γονείς μπορούν να βασίζονται σε εφαρμογές γονικού ελέγχου για τον καλύτερο και πιο αποτελεσματικό έλεγχο των δραστηριοτήτων του παιδιού. Πλήθος εφαρμογές γονικού ελέγχου στο Google Play Store μπορεί να παρέχει ουσιαστικό έλεγχο αυτών των έξυπνων συσκευών στους γονείς.

Διαβάστε επίσης:Πώς να αποκλείσω ιστοτόπους ενηλίκων στο τηλέφωνό μου;

13 καλύτερες εφαρμογές γονικού ελέγχου για Android

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, αποφασίσαμε να αναφέρουμε μερικά από τα καλύτερες δωρεάν εφαρμογές γονικού ελέγχου διαθέσιμο στο Google Play Store. Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε τη λίστα.

1. Ασφαλής Οικογένεια

Ασφαλής Οικογένεια

Το Safe Family από τη McAfee είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές γονικού ελέγχου που διατίθενται για smartphone Android. Με το Safe Family, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του τηλεφώνου των παιδιών σας και να αποκλείετε εξ αποστάσεως ακατάλληλο περιεχόμενο.

Με το Safe Family, μπορείτε εύκολα να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της εφαρμογής, λεπτομέρειες τοποθεσίας και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε εφαρμογές από απόσταση, να ορίσετε ημερήσια χρονικά όρια για εφαρμογές και πολλά άλλα.

2. FamiSafe

FamiSafe

Το FamiSafe είναι για όσους αναζητούν μια αξιόπιστη εφαρμογή γονικού ελέγχου παρακολούθησης χρόνου και τοποθεσίας οθόνης για Android. Όπως και άλλες εφαρμογές γονικού ελέγχου, το FamiSafe σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε την τοποθεσία, να περιορίζετε τον χρόνο χρήσης, να παρακολουθείτε τη χρήση της εφαρμογής και πολλά άλλα.

Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε το FamiSafe για να αποκλείσετε ή να περιορίσετε συγκεκριμένες εφαρμογές/παιχνίδια, να παρακολουθείτε τα παιδιά του YouTube και πολλά άλλα,

3. OurPact

Το Σύμφωνό μας

Το OurPact μπορεί να μην είναι πολύ δημοφιλές, αλλά είναι μια από τις πιο ισχυρές και αξιόπιστες εφαρμογές γονικού ελέγχου που μπορεί να έχει οποιοσδήποτε στο Android. Με το OurPact, μπορείτε να αποκλείσετε εξ αποστάσεως το διαδίκτυο, τα μηνύματα κειμένου και τις εφαρμογές των παιδιών σας.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ορίσετε κανόνες για να επιτρέπετε μόνο συγκεκριμένους ιστότοπους, να αποκλείετε τα μηνύματα κειμένου, να ορίζετε ημερήσια όρια χρόνου χρήσης και πολλά άλλα.

4. Kids Place – Γονικός Έλεγχος

Kids Place - Γονικός Έλεγχος

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή Android που επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τη δραστηριότητα των παιδιών σας και τον χρόνο που περνάνε στην οθόνη, τότε το Kids Place – Parental Control μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή.

Η εφαρμογή παρέχει στους γονείς μοναδικές δυνατότητες και ευελιξία κατά τη διαμόρφωση των τηλεφώνων και των tablet των παιδιών τους. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να ορίσετε ένα χρονικό όριο για τη χρήση συγκεκριμένων εφαρμογών, τον αποκλεισμό αγορών στο Play Store, τον αποκλεισμό ιστότοπων κ.λπ.

5. Qustodio Parental Control

Qustodio Parental Control

Αυτή είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές Android στη λίστα που βοηθά τους γονείς να διατηρούν τις συσκευές Android του παιδιού τους ασφαλείς και υπό επίβλεψη.

Με το Qustodio Parental Control, μπορεί κανείς εύκολα να ορίσει χρονικά όρια για εφαρμογές και παιχνίδια. Όχι μόνο αυτό, αλλά η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση, φιλτράρισμα κλήσεων, παρακολούθηση SMS κ.λπ.

6. Γονικός έλεγχος Norton Family

Γονικός έλεγχος Norton Family

Με τον γονικό έλεγχο Norton Family, μπορείτε να κλειδώσετε άμεσα το smartphone του παιδιού σας, να διαχειριστείτε τη δραστηριότητα περιήγησης του παιδιού σας, να παρακολουθήσετε την τοποθεσία, να αποκλείσετε εφαρμογές κ.λπ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο γονικός έλεγχος Norton Family μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση βίντεο που παρακολούθησε το παιδί σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Norton.

7. Kaspersky SafeKids

Kaspersky SafeKids

Σε αντίθεση με όλες τις άλλες εφαρμογές γονικού ελέγχου, το Kaspersky SafeKids δεν είναι γεμάτο με περιττές λειτουργίες. Αντίθετα, ακολουθεί απλώς τους βασικούς κανόνες του γονικού ελέγχου και έχει περισσότερες από αρκετές δυνατότητες.

Με το Kaspersky SafeKids, μπορείτε να αποκλείσετε επιβλαβείς ιστότοπους, να διαχειριστείτε τη χρήση εφαρμογών, να ορίσετε όρια χρόνου χρήσης κ.λπ. Η ρύθμιση της εφαρμογής είναι αρκετά εύκολη και είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση.

8. Γονικός έλεγχος SecureTeen

Γονικός έλεγχος SecureTeen

Το SecureTeen Parental Control έχει όλα όσα αναζητάτε σε μια εφαρμογή γονικού ελέγχου. Από τον αποκλεισμό εφαρμογών έως τον περιορισμό του χρόνου οθόνης, το SecureTeen Parental Control το κάνει.

Εκτός από αυτό, το SecureTeen Parental Control μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση δραστηριοτήτων που γίνονται σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τον έλεγχο του ιστορικού ιστού κ.λπ.

9. Google Family Link

Google Family Link

Με το Google Family Link, μπορείτε εύκολα να ορίσετε ψηφιακούς κανόνες για να καθοδηγείτε τα παιδιά καθώς μαθαίνουν, παίζουν και εξερευνούν τον κόσμο του Διαδικτύου.

Με το Google Family Link, μπορείτε εύκολα να δείτε τη δραστηριότητα του παιδιού σας, να διαχειριστείτε τις εφαρμογές του, να τροφοδοτήσετε την περιέργειά του κ.λπ. Έτσι, το Google Family Link είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή γονικού ελέγχου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τώρα.

10. MMGuardian Parental Control

MMGuardian Parental Control

Εάν αναζητάτε μια εφαρμογή Android για τη διαχείριση και την παρακολούθηση της συσκευής του παιδιού σας από απόσταση, θα πρέπει να δοκιμάσετε το MMGuardian Parental Control.

Με το MMGuardian Parental Control, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε SMS, κλήσεις, συνδέσμους Ιστού, χρήση εφαρμογών κ.λπ. Εκτός από αυτό, το MMGuardian Parental Control μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον αποκλεισμό SMS & κλήσεων, εφαρμογών κ.λπ.

11. Kids360

Kids360

Το Kids360 είναι ένα εφαρμογή παρακολούθησης παιδιών για γονείς που θέλουν να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών τους. Η εφαρμογή φέρνει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται ένας γονέας για να παρακολουθεί τα παιδιά του με καλύτερο τρόπο.

Μπορείτε εύκολα να ορίσετε ένα όριο χρόνου χρήσης, να ελέγξετε τις συνήθειες χρήσης της εφαρμογής, να ελέγξετε ποιες εφαρμογές χρησιμοποιεί το παιδί σας κ.λπ. Το μόνο σημαντικό πράγμα που παραλείπει το Kids360 είναι η δυνατότητα παρακολούθησης τοποθεσίας.

Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες εφαρμογές στη λίστα που παρέχουν παρακολούθηση τοποθεσίας με αυτήν για να έχετε καλύτερο έλεγχο των εφαρμογών που χρησιμοποιεί το παιδί σας.

12. Life360

Life360

Το Life360 είναι μια εφαρμογή κοινής χρήσης τοποθεσίας για Android που δεν έχει σχεδιαστεί για παρακολούθηση παιδιών. Χρησιμοποιείται ήδη από πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο για την προστασία και τη σύνδεση με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αυτή είναι μια πολύ εύκολη εφαρμογή στη ρύθμιση και χρήση, και παρέχει ευκολίες όπως κοινή χρήση τοποθεσίας σε πραγματικό χρόνο. Έχει τρία διαφορετικά σχέδια μέλους – Platinum, Gold και Silver.

Κάθε ένα από τα σχέδια προσφέρει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Συνολικά, το Life360 είναι μια εξαιρετική εφαρμογή Android για να παρακολουθείτε την τοποθεσία του παιδιού σας.

13. iWawa

iWawa

Το iWawa δεν είναι μια εφαρμογή με κορυφαία βαθμολογία στη λίστα, αλλά εξακολουθεί να σας παρέχει διαφορετικά εργαλεία για να διαχειριστείτε καλύτερα τη χρήση κινητών τηλεφώνων και tablet από το παιδί σας.

Ως γονέας, μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο που χρησιμοποιούν τα παιδιά σας στα τηλέφωνα, να φιλτράρετε εφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κ.λπ. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε διαφορετικά θέματα για την επιφάνεια εργασίας του παιδιού σας και να προσθέσετε εφαρμογές με μη αυτόματο τρόπο.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές Android για την παρακολούθηση του smartphone του παιδιού σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη στιγμή. Εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας.

10 καλύτερες μέθοδοι για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους και οικογένεια

Share your love
Ισίδωρος
Ισίδωρος

Ενας `Φανταστικός` χαρακτήρας με πολυ αγάπη σε αυτό που κάνει.

Άρθρα: 4902

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *